Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

soxx
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la soxx » 18 avg 2012, 19:27

Isto je tako i na euru rjesavao. ;)

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 18 avg 2012, 19:29

Saurman je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Ono što su danas promašili Podolski i Giorud, RvP bi lagano riješio ali,...
Kao sto je rijesio protiv Milana?
Kao što je riješio protiv Chelsea.
Protiv Chelsea je bilo 0-0 na Emiratesu :idea:
Rođen s tobom da budem

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 18 avg 2012, 19:32

Mislio sam na utakmicu na SB.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 18 avg 2012, 19:33

upravo sto kaze wenger da nam treba kreativac, pored santia... pogodit' ce ovi napadaci iz par prilika, nijedan nema 100% ucinak, tako da je normalno da se nesto i promasi... uostalom lopta je Olivieru isla na slabiju nogu, ok treba on znati sa obje, no ne znaci to da se on nece pokazati kao kvalitetno rijesenje...

protiv stokea moramo ici na pobjedu

samo nadam se da cemo M'Vilu dovesti sto prije
Zadnja izmjena: Desole, dana/u 18 avg 2012, 19:33, ukupno mijenjano 1 put.

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 18 avg 2012, 19:33

Saurman je napisao/la:Mislio sam na utakmicu na SB.
pa to su vec dvije utakmice,a Giroud jadan 30 minuta odigro i odma po njemu :cry:
Rođen s tobom da budem

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 18 avg 2012, 19:37

Faraon iz Visokog je napisao/la:
pa to su vec dvije utakmice,a Giroud jadan 30 minuta odigro i odma po njemu :cry:
Pa i nama su/ste srali za hazarda :D Al hajd, tako je to danas.. Trazi se igla u sijenu da samo da bi se popljuvalo ;)

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 18 avg 2012, 19:39

Faraon iz Visokog je napisao/la:
Imao je šansu utakmice i promašio tri boda al' opet od njega se može očekivati napredak ali Podolski no comment. :roll:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 18 avg 2012, 19:41

Imao je Henry u finalu LP ovakve 2 sanse pa ih je promasio. Imao je Robben u finalu SP dvije ovakve sanse pa ih je promasio. Svima se desi, sreca Girouda je da je samo promasio 2 boda,a ne neku titulu kao ova dvojica.
Celik!3,2,2.

Edin.-
Kontakt:

Post Postao/la Edin.- » 18 avg 2012, 19:43

Samo da hoce AW izbacit Jenkinsona iz ekipe. Frajer je kloc.

Sve u svemu nije lose, nema te zavrsnice koja je prijeko potrebna. Nadat se da Podolski i Giroud doc' na svoje, ipak je ovo prva tekma u epl. Privici ce se oni.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 18 avg 2012, 19:46

Naviknite se na ovo od Girouda. Upozoravao sam vas, ovo je sasvim uobičajeno od njega.
Poldi nije imao svoj dan, dok je Giroud sasvim druga priča.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 18 avg 2012, 19:53

Sve ce to puno bolje izgledati kad se ekipa uigra i kad Jenkinson bude na klupi. Sundr igrao bunker na kojem bi jim cak i Chelsie pozavidio, mi nismo iskoristili svoje sanse i to je to...

TheVerminator
Kontakt:

Post Postao/la TheVerminator » 18 avg 2012, 20:20

Edin.- je napisao/la:Samo da hoce AW izbacit Jenkinsona iz ekipe. Frajer je kloc.

Sve u svemu nije lose, nema te zavrsnice koja je prijeko potrebna. Nadat se da Podolski i Giroud doc' na svoje, ipak je ovo prva tekma u epl. Privici ce se oni.
Danas sam oplak'o na njegove centaršuteve :lol:
Victoria Concordia Crescit

“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

arminarsenal
Kontakt:

Post Postao/la arminarsenal » 18 avg 2012, 20:35

Volio bih znati samo sto Yennaris ne igra,on je za Carla izmislio fudbal,treba ovog Carla negdje na posudbu gdje ce igrati cijelu sezonu,a da Nico bude backup Sagni ! fkt ovaj Jenkinson nema pojma,al bas nema pojma haha
Zadnja izmjena: arminarsenal, dana/u 18 avg 2012, 20:37, ukupno mijenjano 1 put.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 18 avg 2012, 20:36

http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... ugh-today-" onclick="window.open(this.href);return false;

kao sto rekoh, bas su presporo igrali. Mora ovo brze.
Celik!3,2,2.

TheVerminator
Kontakt:

Post Postao/la TheVerminator » 18 avg 2012, 20:40

AllGunsBlazing je napisao/la:http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... ugh-today-

I biće brže, ali kada se uigraju. Mislim da smo i mi previse ocekivali od ove ekipe, koja je na okupu mjesec dana. Treba im dati vremena, i onda uzivati, kako u igri tako i u rezultatima.

“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

arminarsenal
Kontakt:

Post Postao/la arminarsenal » 18 avg 2012, 20:50

TheVerminator je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... ugh-today-

I biće brže, ali kada se uigraju. Mislim da smo i mi previse ocekivali od ove ekipe, koja je na okupu mjesec dana. Treba im dati vremena, i onda uzivati, kako u igri tako i u rezultatima.
Bez adekvatnih pojacanja nece biti rezultata,al' kolko je realno ocekivat 3 igraca,ja ocekujem sahina,Llorentea i M'villu,a uz to se zna da nam treba jos jedan stoper kao backup,to ispade 4 igraca,cisto sumnjam...ne vjerujem da ce Llorente doci,ovi ostali bi trebali,vjeruje Wenger Giroudu i Poldiju !

TheVerminator
Kontakt:

Post Postao/la TheVerminator » 18 avg 2012, 20:56

Sahin neće doći u Arsenal, ne da mu Mourinho, on ide u Liverpool, to je skoro sigurno, što ostavlja prostora M'Vili/Capoue-u, nadam se da će doći i jedan od njih, ali i napadač (čitaj Llorente). Ali s obzirom da smo ove godine potrošili previše novca na nove igrače (previše za nas i našu transfer politiku), teško da ćemo se ozbiljnije pojačati, posebno u napadu, jer je AW izjavio da neće više niko dolaziti od napadača.

— Tony Adams.

Londonarsenal
Kontakt:

Post Postao/la Londonarsenal » 18 avg 2012, 20:58

Meni samo nije jasno kome se vi pravdate kao navijaci Arsenala. Ova tema je postala sudnica a mi odbrana. Zasto jednostavno ne ignorisati debile. Ako je United bolji klub po rezultatima zadnjih sezona oni imaju pravo da podjebaju a vi se pravdate. Takve treba od.**** a ne se pravdati to je moj iskren savjet.

HighburyHigh
Kontakt:

Post Postao/la HighburyHigh » 18 avg 2012, 21:13

TheVerminator je napisao/la:Sahin neće doći u Arsenal, ne da mu Mourinho, on ide u Liverpool, to je skoro sigurno, što ostavlja prostora M'Vili/Capoue-u, nadam se da će doći i jedan od njih, ali i napadač (čitaj Llorente). Ali s obzirom da smo ove godine potrošili previše novca na nove igrače (previše za nas i našu transfer politiku), teško da ćemo se ozbiljnije pojačati, posebno u napadu, jer je AW izjavio da neće više niko dolaziti od napadača.
Sahin nikad nije bio blizi Arsenalu. Pa trenutno recimo da ima vise sanse da ce se prikljuciti Arsenalu nego Liverpoolu. Pusti te novinarske price da mu Mourinho brani Arsenal. A ide se i po defanzivnog veznog sad odlazkom Songa. M'villa, Biglia nekako po prici su najblizi tome. Ne bi bilo lose staviti jos jednog napadaca u konkurenciju, trebat ce vremena sigurno i Poldiu i Giroudu da se naviknu i uigraju. Nadajmo se sto prije.
Victoria Concordia Crescit.

TheVerminator
Kontakt:

Post Postao/la TheVerminator » 18 avg 2012, 21:17

HighburyHigh je napisao/la:
TheVerminator je napisao/la:Sahin neće doći u Arsenal, ne da mu Mourinho, on ide u Liverpool, to je skoro sigurno, što ostavlja prostora M'Vili/Capoue-u, nadam se da će doći i jedan od njih, ali i napadač (čitaj Llorente). Ali s obzirom da smo ove godine potrošili previše novca na nove igrače (previše za nas i našu transfer politiku), teško da ćemo se ozbiljnije pojačati, posebno u napadu, jer je AW izjavio da neće više niko dolaziti od napadača.
Sahin nikad nije bio blizi Arsenalu. Pa trenutno recimo da ima vise sanse da ce se prikljuciti Arsenalu nego Liverpoolu. Pusti te novinarske price da mu Mourinho brani Arsenal. A ide se i po defanzivnog veznog sad odlazkom Songa. M'villa, Biglia nekako po prici su najblizi tome. Ne bi bilo lose staviti jos jednog napadaca u konkurenciju, trebat ce vremena sigurno i Poldiu i Giroudu da se naviknu i uigraju. Nadajmo se sto prije.
Sve to stoji, i ja se nadam da ćemo se pojačati, ali opet bi mi to bilo previše igrača, nešto što nisam navikao od Wengera. Sve će se znati u narednih 10-tak dana, i 1.9. ćemo tek znati sve.

— Tony Adams.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.