emil02in je napisao/la:Pa ti si onda u najboljim godinama momakNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Na kosevu je uz Rodjene bio i proslavljeni golgeter Veleza i slavne Barcelone gosp. Meho Kodro. Sta ces nemamo legende i ne prate nas![]()
![]()
yebo novonastale klubice od cijih je legendi starija i NeretvanskaPastrmka
FORZA VELEZ
![]()
![]()
![]()
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Iskreno, gledajući vaše zadnje dvije utakmice (Mladost VO i mi) niste mi se nešto pokazali.Nadam se da ćete uhvatiti formu i prešišati ove komšinice, pa i biti prvaci kad mi već nemožemo, mada teško pored Širokog koji ima i najbolji raspored.Nervoza je napisao/la:Samo da vam cestitam na danasnjoj utakmici koju ste odigrali odlicno i realno niste zasluzili da izgubite. Istina je da smo mi danas bili neprepoznatljivi ali to ne umanjuje vasu odlicnu igru. Imate strasnu transformaciju iz odbrane u napad i par veoma dobrih igraca. Nadam se da cemo se sresti u finalu kupa.
Valjalo bi neko zvučno pojačanje dovesti, ali ipak treba o tome razmišljati kad završi sezona, sad je Kup prilika da se izbori Evropa ako Bog da. U tom slučaju će mnogi htjeti doći u Velež.AlemC85 je napisao/la:nema ništa od ponavljanja sezone 2011/2012. Ovi igrači što su dovedeni su dovedeni jer se pravi novi tim, s tim da je jedino neizvjestan status Ševki, Maletiću i Hebiboviću. Stvorio se kostur tima, sada ide nadogradnja. A nakon sezone abd čekaju nas fine stvari, samo polako.
RŠD Velež
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Drug neki dan si pit'o sjećamo li se prve tekme pod BB,hebiga ja bio banovan pa nisam mog'o pisati.RockyMaivia je napisao/la:Pocelo je
Nikada je neću zaboraviti,one autobuse,kad smo krenuli nazad a oni čekaju sa kamenjem,živo čudo kako niko nije nastradao.Još kada smo došli kod Ruže ubi murija sve redom,mene neki dedo sakrio u starom gradu,tek nekada u noći doš'o do sjevernog gdje mi je auto bilo.Mislim da je tu veče bio Merlinov koncert na autobuskoj.Sorz na off topic
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Ja zadnji ostao,nas 15ak i vratili se u marici. Nikad necu zaboraviti onog sofera sto se razbijene glave vracao. Bog mu zdravlje dao. Lud je onaj dan bio. Skokovi,utakmica i Merlin na staniciemil02in je napisao/la:Drug neki dan si pit'o sjećamo li se prve tekme pod BB,hebiga ja bio banovan pa nisam mog'o pisati.RockyMaivia je napisao/la:Pocelo je
Nikada je neću zaboraviti,one autobuse,kad smo krenuli nazad a oni čekaju sa kamenjem,živo čudo kako niko nije nastradao.Još kada smo došli kod Ruže ubi murija sve redom,mene neki dedo sakrio u starom gradu,tek nekada u noći doš'o do sjevernog gdje mi je auto bilo.Mislim da je tu veče bio Merlinov koncert na autobuskoj.Sorz na off topic
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Mi utakmice u kojima smo kao neki favoriti vec godinama igramo katastrofalno, nadam se da cemo i to ubrzo promijeniti. I jos da kazem da ste jedina ekipa koja je na Kosevo dosla da igra fudbal a ne da se "valja" po terenu i zbog toga ste mi jos drazi. Vidimo se u finalu kupa.anel81m je napisao/la:Iskreno, gledajući vaše zadnje dvije utakmice (Mladost VO i mi) niste mi se nešto pokazali.Nadam se da ćete uhvatiti formu i prešišati ove komšinice, pa i biti prvaci kad mi već nemožemo, mada teško pored Širokog koji ima i najbolji raspored.Nervoza je napisao/la:Samo da vam cestitam na danasnjoj utakmici koju ste odigrali odlicno i realno niste zasluzili da izgubite. Istina je da smo mi danas bili neprepoznatljivi ali to ne umanjuje vasu odlicnu igru. Imate strasnu transformaciju iz odbrane u napad i par veoma dobrih igraca. Nadam se da cemo se sresti u finalu kupa.
Da dragi moji rođeni samo da nadodam za dvojicu igraca nesto.Niti ih volim niti mrzim meni ni iz dzepa ni u dzep odnosno volim ih sto su nasa djeca i sto ginu za nas dres i klub ali samo kratki osvrt na kodru i zvonica danas.Rekao sam da necu izdvajati igrace danas ali stvarno moram zbog komentara o njima dvojici.Kodro, dok je imao snage nevidljiv ali nije toliko bio ni vidljiv Stojcev.Kad je Mujo fizicki posustao Stojcev je poceo raditi sta je htio.Eh da je tad bilo izvaditi Kodru uvesti Zvonica to bi bilo dobro ali nazalost su obojica danas morali igrati.Zvonic ma ne mogu reci da zna ne mogu reci da je igracina ali brate mili prestanite vise protiv momka.Ka god udem na tribinu nije bitno je li zvonke u postavi ili ne pojedinci pljuju po njemu i hebu mu sve zivo.Ovaj Sarajlija je danas dobro primijetio a ja bih rekao da je Zvonke danas bio motokultivator, betonska mjesalica i bager tri u jedan.Zato molim vas nije bitno ko koliko zna bitno je samo zelja i srce za nas dres a pojedince s tribine stvarno molim da vise prestanu.I da napomenem svaka cast gledaocima danas bez ijedne uvrede bez ijednog problema normalno smo izasli sa njima niko ruznu rijec nije rekao odnos navijaca 10, odnos igraca 10.Ocigledno da se moze u miru i rahatluku pogledat jedna rekao bi za nase uslove fina utakmica jos jednom hvala na prijemu nadam se da cemo vam uzvratiti sve istom mjerom u Mostaru.Oni koji ne mogu stvoriti ovakav ambijent na svojim domacinskim utakmicama kojima svi smetaju i koji prave razne sacekuse po gradskim zabitima nek se ubiju sami medu sobom.I ovaj savez da ima pameti na njih bi uveo zabranu vjecno a ja im samo kazem zbogom blasfemicne budale pobite se sami medu sobom ko god bili.
Jeste primijetili odabir muzike od strane nasih ljudi iz kluba pred pocetak utakmice i na poluvremenu "Stari", "Da mi je da te upoznam", "Cudna jada od Mostara grada"...?MVB je napisao/la:Da dragi moji rođeni samo da nadodam za dvojicu igraca nesto.Niti ih volim niti mrzim meni ni iz dzepa ni u dzep odnosno volim ih sto su nasa djeca i sto ginu za nas dres i klub ali samo kratki osvrt na kodru i zvonica danas.Rekao sam da necu izdvajati igrace danas ali stvarno moram zbog komentara o njima dvojici.Kodro, dok je imao snage nevidljiv ali nije toliko bio ni vidljiv Stojcev.Kad je Mujo fizicki posustao Stojcev je poceo raditi sta je htio.Eh da je tad bilo izvaditi Kodru uvesti Zvonica to bi bilo dobro ali nazalost su obojica danas morali igrati.Zvonic ma ne mogu reci da zna ne mogu reci da je igracina ali brate mili prestanite vise protiv momka.Ka god udem na tribinu nije bitno je li zvonke u postavi ili ne pojedinci pljuju po njemu i hebu mu sve zivo.Ovaj Sarajlija je danas dobro primijetio a ja bih rekao da je Zvonke danas bio motokultivator, betonska mjesalica i bager tri u jedan.Zato molim vas nije bitno ko koliko zna bitno je samo zelja i srce za nas dres a pojedince s tribine stvarno molim da vise prestanu.I da napomenem svaka cast gledaocima danas bez ijedne uvrede bez ijednog problema normalno smo izasli sa njima niko ruznu rijec nije rekao odnos navijaca 10, odnos igraca 10.Ocigledno da se moze u miru i rahatluku pogledat jedna rekao bi za nase uslove fina utakmica jos jednom hvala na prijemu nadam se da cemo vam uzvratiti sve istom mjerom u Mostaru.Oni koji ne mogu stvoriti ovakav ambijent na svojim domacinskim utakmicama kojima svi smetaju i koji prave razne sacekuse po gradskim zabitima nek se ubiju sami medu sobom.I ovaj savez da ima pameti na njih bi uveo zabranu vjecno a ja im samo kazem zbogom blasfemicne budale pobite se sami medu sobom ko god bili.
Ja sam čuo preko radija na poluvremenu " Čudna jada ".
To samo pokaziva kakav su odnos s vremenom izgradila ova dva kluba. Zato, molim vas, nemojte to da kvarite sitnim prepucavanjima, niti da se nekim uvredama sve to ruinira.
Pokažimo pozitivni sportski rivalitet, međusobno uvažavanje, i sve ono što treba da bude ruka vodilja u budućim duelima svih nogometnih klubova BiH. Do sada to ide jako, jako dobro.
Okrećemo se Čeliku, nadam se da možemo do pobjede. 'Ćemo da vidimo.
To samo pokaziva kakav su odnos s vremenom izgradila ova dva kluba. Zato, molim vas, nemojte to da kvarite sitnim prepucavanjima, niti da se nekim uvredama sve to ruinira.
Pokažimo pozitivni sportski rivalitet, međusobno uvažavanje, i sve ono što treba da bude ruka vodilja u budućim duelima svih nogometnih klubova BiH. Do sada to ide jako, jako dobro.
Okrećemo se Čeliku, nadam se da možemo do pobjede. 'Ćemo da vidimo.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Sto ga Ani car zavali
a ovo sto govore sarajlije da je Stojcev dvojicu slomio,zamahnuo,uzeo
ja nista nisam vidio 
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Jbg ova igra obećava dosta, samo da je Čelik sad proći u srijedu pa dalje šta bude bude, niko nas ne može lagano dobiti, pogotovo kada smo u punom sastavu 
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Brato tvrd je Celik a imaju onog Mesanovica u spicu koji zna zavalit gol. Nadam se scenariu kao u Travniku da cemo ih rano nacet i natjerat da se otvorevm22 je napisao/la:Jbg ova igra obećava dosta, samo da je Čelik sad proći u srijedu pa dalje šta bude bude, niko nas ne može lagano dobiti, pogotovo kada smo u punom sastavu
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Nije taj dribling bio kad je dao gol,to je bilo poslije,dvojicu vasih je izlevatio samo tako.Mene bilo stidNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Sto ga Ani car zavalia ovo sto govore sarajlije da je Stojcev dvojicu slomio,zamahnuo,uzeo
ja nista nisam vidio
1946
Ha dobro, sve je to sastavni dio igre. Sretno vam u nastavku prvenstva.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
To je najvažnije, do poluvremena najdalje treba povest.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Brato tvrd je Celik a imaju onog Mesanovica u spicu koji zna zavalit gol. Nadam se scenariu kao u Travniku da cemo ih rano nacet i natjerat da se otvorevm22 je napisao/la:Jbg ova igra obećava dosta, samo da je Čelik sad proći u srijedu pa dalje šta bude bude, niko nas ne može lagano dobiti, pogotovo kada smo u punom sastavu
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Proci Celik i akobogda FC Justin Bieber u polufinalu da ih karamovm22 je napisao/la:To je najvažnije, do poluvremena najdalje treba povest.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Brato tvrd je Celik a imaju onog Mesanovica u spicu koji zna zavalit gol. Nadam se scenariu kao u Travniku da cemo ih rano nacet i natjerat da se otvorevm22 je napisao/la:Jbg ova igra obećava dosta, samo da je Čelik sad proći u srijedu pa dalje šta bude bude, niko nas ne može lagano dobiti, pogotovo kada smo u punom sastavu
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Ma daj da mi prođemo Čelik,pa ćemo nakon toga gledati dalje,poslije ove današnje utakmice sam još više optimist.Malo je ružan termin(osim meniNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Brato tvrd je Celik a imaju onog Mesanovica u spicu koji zna zavalit gol. Nadam se scenariu kao u Travniku da cemo ih rano nacet i natjerat da se otvorevm22 je napisao/la:Jbg ova igra obećava dosta, samo da je Čelik sad proći u srijedu pa dalje šta bude bude, niko nas ne može lagano dobiti, pogotovo kada smo u punom sastavu
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Pastrmka brato nisi smio to napisat, sad će bekić iz protesta napraviti novi acc pa smo najebali
Al imate nekog kralja u strucnom stabu.
Znaci Skakic svir'o 5 sekundi ranije i doso on da mu nesto prigovori.Od zapada do Istoka je is'o za njim i yebavo mu sve po spisku,onda kad je Skakic uso u tunel cica hladno stao pored tunela izvadio cigaru i zapalio.

Znaci Skakic svir'o 5 sekundi ranije i doso on da mu nesto prigovori.Od zapada do Istoka je is'o za njim i yebavo mu sve po spisku,onda kad je Skakic uso u tunel cica hladno stao pored tunela izvadio cigaru i zapalio.
1946
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Ima ih i u rezervi. Ja mislim da se zna i izgubit u pasvordima. Pise ih na papirice i lijepi po sobivm22 je napisao/la:Pastrmka brato nisi smio to napisat, sad će bekić iz protesta napraviti novi acc pa smo najebali
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.