ccc...pod hitno za ucesce na forumu postaviti i neku starosnu granicu...za pocetak...Omar500 je napisao/la: Toga se i ne mogu sjećati jer sam imao možda 3-4 godine, tako da...![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
napustio ga je kosto je i berluskoni napustio milanZELJO MOJA je napisao/la:SAMO DA VAS PITAM ZNA LI IKO STO JE NIJAZ NAPUSTIO ZELJU

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- samir_tm87
- Kontakt:
Gigant je napisao/la:ccc...pod hitno za ucesce na forumu postaviti i neku starosnu granicu...za pocetak...Omar500 je napisao/la: Toga se i ne mogu sjećati jer sam imao možda 3-4 godine, tako da...![]()
pa te tekme se i ja sjecam cc

Balo, ti u prknu nemas godina, koliko pojedini forumasi (izmedju ostalog i moja malenkost) prate ovaj klub. Ako smo ja i Omer rekli, da moze biti problema sa gostujucim navijacima - onda je to nase licno misljenje.Admiral_TM87 je napisao/la:Oni prate Zelju tek od ove sezonebistrikboy je napisao/la:Jestel' vi vec zaboravili da smo igrali sa Partizanom nakon rata?Ne kontam cemu rasprava a ne zna se ni gdje ce se igrati.
@bistrikboy
Kada je bio sastanak ECA, Nijaz je izjavio da cemo igrati sa Partizanom na JNA, i pored toga je spomenuo Hajduk, te Vardar.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo je sve što je moje.
- blueman-TM87
- Kontakt:
Ja koliko znam bilo je neke priče da će Nijaz otići ali ništa nije sigurno, tako da dok se ne potvrdi sve je ovo rekla kazala.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼
- nikad_izvini
- Kontakt:
Ekipa koja bude otišla u Bg sigurno neće imati "problema", može samo napraviti problem
Također, ekipa koja bude otišla u Bg je mnogo kvalitetnija što se tiče eventualnih problema nego recimo ekipa na Jugu gdje ima previše ljudi i mnogo simpatizera koji nisu u tom fazonu. Tako da ne vidim razlog čemu kuknjava i spominjanje problema ako ti koji spominju ne idu na utakmicu. Ako idu, opet ne kontam što to spominju 

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Dakle, i Milan Culum je na prodaju!
Ako je vjerovati "njihovom izvoru sa Grbavice".
Da li je Eldar Hasanovic tako dobar? Da li mozda dolazi neki novi zadnji vezni igrac? Da li ipak nikakvi Kinezi nisu zainteresovani za Culuma? Puno pitanja i nagadjanja, malo odgovora...
Ako je vjerovati "njihovom izvoru sa Grbavice".
Da li je Eldar Hasanovic tako dobar? Da li mozda dolazi neki novi zadnji vezni igrac? Da li ipak nikakvi Kinezi nisu zainteresovani za Culuma? Puno pitanja i nagadjanja, malo odgovora...
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
'92 - '95nikad_izvini je napisao/la:Ekipa koja bude otišla u Bg sigurno neće imati "problema", može samo napraviti problemTakođer, ekipa koja bude otišla u Bg je mnogo kvalitetnija što se tiče eventualnih problema nego recimo ekipa na Jugu gdje ima previše ljudi i mnogo simpatizera koji nisu u tom fazonu. Tako da ne vidim razlog čemu kuknjava i spominjanje problema ako ti koji spominju ne idu na utakmicu. Ako idu, opet ne kontam što to spominju
tamo je sve što je moje.
tamo je sve što je moje.
- nikad_izvini
- Kontakt:
Kojoj grupi pripadaš, ovoj što ide ili ovoj što ne ide ?1921 je napisao/la:'92 - '95nikad_izvini je napisao/la:Ekipa koja bude otišla u Bg sigurno neće imati "problema", može samo napraviti problemTakođer, ekipa koja bude otišla u Bg je mnogo kvalitetnija što se tiče eventualnih problema nego recimo ekipa na Jugu gdje ima previše ljudi i mnogo simpatizera koji nisu u tom fazonu. Tako da ne vidim razlog čemu kuknjava i spominjanje problema ako ti koji spominju ne idu na utakmicu. Ako idu, opet ne kontam što to spominju
Ne moraš meni pričati o periodu 92-95, dobio sam metak

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Sta cete vi u Novom Sadu na pripremama?
U cemu je razlika izmedju priprema u Sarajevu i Novom sadu? Kontao sam da se ljetne pripreme obavljaju ili u svom gradu ako se nema para ili negdje na planini gdje je svjezije,ako se ima para....
U cemu je razlika izmedju priprema u Sarajevu i Novom sadu? Kontao sam da se ljetne pripreme obavljaju ili u svom gradu ako se nema para ili negdje na planini gdje je svjezije,ako se ima para....
A ovo je konstruktivan post,jeldeSchlager je napisao/la:Sta cete vi u Novom Sadu na pripremama?

Evo da ti ja odgovorim ukratko sa par unakrsnih pitanja... šta tebe boli briga gdje mi idemo na pripreme? placas li ti to iz svog džepa?
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Pa covjek je samo pitao, osvrnuvsi se na predhodni post 92-95drop je napisao/la:A ovo je konstruktivan post,jeldeSchlager je napisao/la:Sta cete vi u Novom Sadu na pripremama?
U cemu je razlika izmedju priprema u Sarajevu i Novom sadu? Kontao sam da se ljetne pripreme obavljaju ili u svom gradu ako se nema para ili negdje na planini gdje je svjezije,ako se ima para....![]()
Evo da ti ja odgovorim ukratko sa par unakrsnih pitanja... šta tebe boli briga gdje mi idemo na pripreme? placas li ti to iz svog džepa?

Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
- elninho_resTO
- Kontakt:
**** drop,opet tvoji konstruktivni postovi,covjek samo pito za pripreme ,i spomenuo planinu,jel to nesmije nista pitat,al siguran sam da se schlager odgovorit...drop je napisao/la:A ovo je konstruktivan post,jeldeSchlager je napisao/la:Sta cete vi u Novom Sadu na pripremama?
U cemu je razlika izmedju priprema u Sarajevu i Novom sadu? Kontao sam da se ljetne pripreme obavljaju ili u svom gradu ako se nema para ili negdje na planini gdje je svjezije,ako se ima para....![]()

"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
Pa i ja njega samo pitam...nisam ga elektricnu stolicu poveo ako ga pitam jbg...šta je buraz?? u cemu je problem?? on smije pitati, a ja ne smijem jelde...ma bravo.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Niko nije rekao da se nema paraSchlager je napisao/la:Sta cete vi u Novom Sadu na pripremama?

a svakako idemo uvijek van grada na pripreme...
a neko ko ima vremena i poznaje tematiku odlazaka na pripreme u odredjena klimatksa podneblja nek ti malo sire objasni...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Imamo dobre uslove kod covjeka koji gotivi Zelju terene i sve sto pozele za simbolicnu cifru!!!Schlager je napisao/la:Sta cete vi u Novom Sadu na pripremama?
Amarov preduslov za pripreme je da ekipa bude izolovana valjda tako zeli da napravi jednu homogenu ekipu, ne postoji nikakav drugi razlog!!!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Pa jel Novi Sad drugo klimatsko podneblje??? Logicno je da ako ce se negdje drugacije ici da ce to biti planina, more i sl..a ne iz jednog grada u drugi grad...to je opet odgovor na ove 92-95...Seyo_TM je napisao/la:Niko nije rekao da se nema paraSchlager je napisao/la:Sta cete vi u Novom Sadu na pripremama?
a svakako idemo uvijek van grada na pripreme...
a neko ko ima vremena i poznaje tematiku odlazaka na pripreme u odredjena klimatksa podneblja nek ti malo sire objasni...
Gigant buraz...odgovori mi konkretno i iskreno sad...što se to tebe kao navijaca Sarajeva uopšte tice gdje mi to idemo na pripreme??...eto normalno pitanje, sasvim jasno i pokušaj odgovoriti kako treba.
Ja spadam u ovu grupu koja ima rezervisane sobe blizu plaze Kopagabana tokom jula - Ulcinj.nikad_izvini je napisao/la:Kojoj grupi pripadaš, ovoj što ide ili ovoj što ne ide ?1921 je napisao/la:'92 - '95nikad_izvini je napisao/la:Ekipa koja bude otišla u Bg sigurno neće imati "problema", može samo napraviti problemTakođer, ekipa koja bude otišla u Bg je mnogo kvalitetnija što se tiče eventualnih problema nego recimo ekipa na Jugu gdje ima previše ljudi i mnogo simpatizera koji nisu u tom fazonu. Tako da ne vidim razlog čemu kuknjava i spominjanje problema ako ti koji spominju ne idu na utakmicu. Ako idu, opet ne kontam što to spominju
Ne moraš meni pričati o periodu 92-95, dobio sam metak

Nisam ni imao namjeru da nekom pricam o tome, jer manje-vise svi znamo sta je bilo. Ipak, pojedini ne mogu shvatiti da se taj kompleks nacionalizma jos vuce, te mi supljiraju kako ce sve proci u najboljem redu. Vjerovatno nisu gledali utakmicu Zrinjski - Partizan, i one sukobe BBB i Delija (cini mi se) na pripremama dvaju klubova.
tamo je sve što je moje.
tamo je sve što je moje.
Ama care moj, apsolutno me se ne tice, nego me nerviraju ovi sto pametuju, a sami sebe demantuju...cuj Sarajevo i N.S. drugo klimatsko podneblje, i sl...dok se drugi osvrcu na period rata...drop je napisao/la:Gigant buraz...odgovori mi konkretno i iskreno sad...što se to tebe kao navijaca Sarajeva uopšte tice gdje mi to idemo na pripreme??...eto normalno pitanje, sasvim jasno i pokušaj odgovoriti kako treba.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.