FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Gigant
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Gigant » 08 jun 2010, 18:23

Omar500 je napisao/la: Toga se i ne mogu sjećati jer sam imao možda 3-4 godine, tako da... ;)
ccc...pod hitno za ucesce na forumu postaviti i neku starosnu granicu...za pocetak...
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 08 jun 2010, 18:24

ZELJO MOJA je napisao/la:SAMO DA VAS PITAM ZNA LI IKO STO JE NIJAZ NAPUSTIO ZELJU
napustio ga je kosto je i berluskoni napustio milan :)
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 08 jun 2010, 18:25

Gigant je napisao/la:
Omar500 je napisao/la: Toga se i ne mogu sjećati jer sam imao možda 3-4 godine, tako da... ;)
ccc...pod hitno za ucesce na forumu postaviti i neku starosnu granicu...za pocetak...

pa te tekme se i ja sjecam cc :D

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 08 jun 2010, 18:26

Admiral_TM87 je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:Jestel' vi vec zaboravili da smo igrali sa Partizanom nakon rata?Ne kontam cemu rasprava a ne zna se ni gdje ce se igrati.
Oni prate Zelju tek od ove sezone
Balo, ti u prknu nemas godina, koliko pojedini forumasi (izmedju ostalog i moja malenkost) prate ovaj klub. Ako smo ja i Omer rekli, da moze biti problema sa gostujucim navijacima - onda je to nase licno misljenje.

@bistrikboy

Kada je bio sastanak ECA, Nijaz je izjavio da cemo igrati sa Partizanom na JNA, i pored toga je spomenuo Hajduk, te Vardar.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

blueman-TM87
Kontakt:

Post Postao/la blueman-TM87 » 08 jun 2010, 18:32

Ja koliko znam bilo je neke priče da će Nijaz otići ali ništa nije sigurno, tako da dok se ne potvrdi sve je ovo rekla kazala.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 08 jun 2010, 18:36

Ekipa koja bude otišla u Bg sigurno neće imati "problema", može samo napraviti problem :mrgreen: Također, ekipa koja bude otišla u Bg je mnogo kvalitetnija što se tiče eventualnih problema nego recimo ekipa na Jugu gdje ima previše ljudi i mnogo simpatizera koji nisu u tom fazonu. Tako da ne vidim razlog čemu kuknjava i spominjanje problema ako ti koji spominju ne idu na utakmicu. Ako idu, opet ne kontam što to spominju :mrgreen:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 08 jun 2010, 18:40

Dakle, i Milan Culum je na prodaju!
Ako je vjerovati "njihovom izvoru sa Grbavice".
Da li je Eldar Hasanovic tako dobar? Da li mozda dolazi neki novi zadnji vezni igrac? Da li ipak nikakvi Kinezi nisu zainteresovani za Culuma? Puno pitanja i nagadjanja, malo odgovora...
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 08 jun 2010, 18:48

nikad_izvini je napisao/la:Ekipa koja bude otišla u Bg sigurno neće imati "problema", može samo napraviti problem :mrgreen: Također, ekipa koja bude otišla u Bg je mnogo kvalitetnija što se tiče eventualnih problema nego recimo ekipa na Jugu gdje ima previše ljudi i mnogo simpatizera koji nisu u tom fazonu. Tako da ne vidim razlog čemu kuknjava i spominjanje problema ako ti koji spominju ne idu na utakmicu. Ako idu, opet ne kontam što to spominju :mrgreen:
'92 - '95
tamo je sve što je moje.

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 08 jun 2010, 18:56

1921 je napisao/la:
nikad_izvini je napisao/la:Ekipa koja bude otišla u Bg sigurno neće imati "problema", može samo napraviti problem :mrgreen: Također, ekipa koja bude otišla u Bg je mnogo kvalitetnija što se tiče eventualnih problema nego recimo ekipa na Jugu gdje ima previše ljudi i mnogo simpatizera koji nisu u tom fazonu. Tako da ne vidim razlog čemu kuknjava i spominjanje problema ako ti koji spominju ne idu na utakmicu. Ako idu, opet ne kontam što to spominju :mrgreen:
'92 - '95
Kojoj grupi pripadaš, ovoj što ide ili ovoj što ne ide ?

Ne moraš meni pričati o periodu 92-95, dobio sam metak ;)
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 08 jun 2010, 19:00

Sta cete vi u Novom Sadu na pripremama?

U cemu je razlika izmedju priprema u Sarajevu i Novom sadu? Kontao sam da se ljetne pripreme obavljaju ili u svom gradu ako se nema para ili negdje na planini gdje je svjezije,ako se ima para....

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 08 jun 2010, 19:09

Schlager je napisao/la:Sta cete vi u Novom Sadu na pripremama?

U cemu je razlika izmedju priprema u Sarajevu i Novom sadu? Kontao sam da se ljetne pripreme obavljaju ili u svom gradu ako se nema para ili negdje na planini gdje je svjezije,ako se ima para....
A ovo je konstruktivan post,jelde ;)
Evo da ti ja odgovorim ukratko sa par unakrsnih pitanja... šta tebe boli briga gdje mi idemo na pripreme? placas li ti to iz svog džepa?
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 08 jun 2010, 19:13

drop je napisao/la:

Evo da ti ja odgovorim ukratko sa par unakrsnih pitanja... šta tebe boli briga gdje mi idemo na pripreme? placas li ti to iz svog džepa?
Pa covjek je samo pitao, osvrnuvsi se na predhodni post 92-95 ;)
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 08 jun 2010, 19:15

drop je napisao/la:

**** drop,opet tvoji konstruktivni postovi,covjek samo pito za pripreme ,i spomenuo planinu,jel to nesmije nista pitat,al siguran sam da se schlager odgovorit... ;)
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 08 jun 2010, 19:16

Pa i ja njega samo pitam...nisam ga elektricnu stolicu poveo ako ga pitam jbg...šta je buraz?? u cemu je problem?? on smije pitati, a ja ne smijem jelde...ma bravo.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 08 jun 2010, 19:17

Niko nije rekao da se nema para ;)
a svakako idemo uvijek van grada na pripreme...
a neko ko ima vremena i poznaje tematiku odlazaka na pripreme u odredjena klimatksa podneblja nek ti malo sire objasni...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 08 jun 2010, 19:17

Imamo dobre uslove kod covjeka koji gotivi Zelju terene i sve sto pozele za simbolicnu cifru!!!
Amarov preduslov za pripreme je da ekipa bude izolovana valjda tako zeli da napravi jednu homogenu ekipu, ne postoji nikakav drugi razlog!!!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 08 jun 2010, 19:19

Seyo_TM je napisao/la:

Niko nije rekao da se nema para ;)
a svakako idemo uvijek van grada na pripreme...
a neko ko ima vremena i poznaje tematiku odlazaka na pripreme u odredjena klimatksa podneblja nek ti malo sire objasni...
Pa jel Novi Sad drugo klimatsko podneblje??? Logicno je da ako ce se negdje drugacije ici da ce to biti planina, more i sl..a ne iz jednog grada u drugi grad...to je opet odgovor na ove 92-95...

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 08 jun 2010, 19:20

Gigant buraz...odgovori mi konkretno i iskreno sad...što se to tebe kao navijaca Sarajeva uopšte tice gdje mi to idemo na pripreme??...eto normalno pitanje, sasvim jasno i pokušaj odgovoriti kako treba.

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 08 jun 2010, 19:21

nikad_izvini je napisao/la:
1921 je napisao/la:
'92 - '95
Kojoj grupi pripadaš, ovoj što ide ili ovoj što ne ide ?

Ne moraš meni pričati o periodu 92-95, dobio sam metak ;)
Ja spadam u ovu grupu koja ima rezervisane sobe blizu plaze Kopagabana tokom jula - Ulcinj. :mrgreen:

Nisam ni imao namjeru da nekom pricam o tome, jer manje-vise svi znamo sta je bilo. Ipak, pojedini ne mogu shvatiti da se taj kompleks nacionalizma jos vuce, te mi supljiraju kako ce sve proci u najboljem redu. Vjerovatno nisu gledali utakmicu Zrinjski - Partizan, i one sukobe BBB i Delija (cini mi se) na pripremama dvaju klubova.
tamo je sve što je moje.

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 08 jun 2010, 19:24

drop je napisao/la:Gigant buraz...odgovori mi konkretno i iskreno sad...što se to tebe kao navijaca Sarajeva uopšte tice gdje mi to idemo na pripreme??...eto normalno pitanje, sasvim jasno i pokušaj odgovoriti kako treba.
Ama care moj, apsolutno me se ne tice, nego me nerviraju ovi sto pametuju, a sami sebe demantuju...cuj Sarajevo i N.S. drugo klimatsko podneblje, i sl...dok se drugi osvrcu na period rata...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.