Malo je falilo da šljašti ljiljanAlfredNobel je napisao/la: Kako šta, pa biće dok se riješimo ovih malih prepreka u vidu Atalante i narednih koji budu.. Ima da ljiljan šljašti u EL, pa makar..
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- AlfredNobel
- Kontakt:
Zato sam ja i prizivao Violu..Derdiyok je napisao/la:Malo je falilo da šljašti ljiljanAlfredNobel je napisao/la: Kako šta, pa biće dok se riješimo ovih malih prepreka u vidu Atalante i narednih koji budu.. Ima da ljiljan šljašti u EL, pa makar..![]()
Sutra ako izdržimo i ne primimo više od jednoh gola, onda prolazimo u revanšu. Ne zna Atalanta igrati pod pritiskom, a kad zagrmi 20 000 duša, ni Barci ne bi bilo svejedno. Kažu istok već sprema bogat repertoar najžešćih italijanskih psovki.. Šta misliš da će Chiesa ostati u pameti? Eee..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
I ono famozno italijansko sa rukomAlfredNobel je napisao/la: najžešćih italijanskih psovki..
® GONGASHI POWERHOUSE ®
-
Samozdravlje
- Kontakt:
A sta mislite da lijevu stran pokriju Pidro i Sabanovic(ne znam ko je bolji ofanzivno) ,desno Hebib i Sisic(zadnjh 15 min Resic) , dva stopera (Mujakic,njemu posebno zelim srecu, nadati se najboljem+ 1(Dupovac ili Sofranec).Zadnja dva vezna Adukor, Stanojevic(u prvenstvu bi mi prednost imao Mustafic) ispred Rahmanovic i spic Velkovski (znam tesko je bez Ahmeta zamisliti Sarajevo).Vidi se da nism bas neko sa trenerskom licencom.Pozz
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
pa možda bi pilo vode da smo tako počeli uigravati, međutim, Krste je pronašao sebe opet na ulozi nekog playa, fino djeli lopte i generalno dobre poteze pravi iza špica, sa Ahmetom kao nekom tačkom gdje možeš uvijek odložiti loptu napraviti trk i opet dobit loptu nazad, dobro to radi Krle trenutno , sad da se prešalta na špica i završnicu umjesto toga mislim da nebi išlo odmah....takođe i Rahmanović je taman postao koristan kao defanzivniji centralni, daleko više nego neki play u šta je bio guran pa pravio kriminalne prekršaje...ja ih ne bi dirao sada...Samozdravlje je napisao/la:A sta mislite da lijevu stran pokriju Pidro i Sabanovic(ne znam ko je bolji ofanzivno) ,desno Hebib i Sisic(zadnjh 15 min Resic) , dva stopera (Mujakic,njemu posebno zelim srecu, nadati se najboljem+ 1(Dupovac ili Sofranec).Zadnja dva vezna Adukor, Stanojevic(u prvenstvu bi mi prednost imao Mustafic) ispred Rahmanovic i spic Velkovski (znam tesko je bez Ahmeta zamisliti Sarajevo).Vidi se da nism bas neko sa trenerskom licencom.Pozz
eeeeee ooooooDerdiyok je napisao/la:
I ono famozno italijansko sa rukom![]()

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ma che cazzoDenchiNL je napisao/la:
eeeeee oooooo![]()
® GONGASHI POWERHOUSE ®
uNbx je napisao/la:Bašum sagosum.Sabinho je napisao/la:@denchi, @skoro, hvala momci.
Hvala buraz, kao i nobelu i muhamedu. Ocekujem i od vas slicne vijesti uskoro
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- AlfredNobel
- Kontakt:
A druže, biće ti teško.. Navijaš za FKS, pa sad žena, znači biće ti gurava ova godina..Sabinho je napisao/la:uNbx je napisao/la:Bašum sagosum.Sabinho je napisao/la:@denchi, @skoro, hvala momci.
![]()
Zezam se malo, neka je sa srećom opet.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
#sabinho i ja u subotu aBd idem na svadbu mozda smo i familija ba 
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Naime, iz Bordo kluba su nam potvrdili da su prodali ukupno 305 ulaznica namijenjenih navijačima tima s Koševa.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- StariGrad071
- Kontakt:
Sto nas gasperini nahvali.
@sabinho nemoj da te novi život udalji od Primitivaca, ovo je naša godina. 
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Sad je on rasni strijelacskoroalen je napisao/la:@sabinho nemoj da te novi život udalji od Primitivaca, ovo je naša godina.
Nek' je sa srećom, @sabinho
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
ovo je šuplja i traženje izgovora, za koji nema potrebe jer je Atalanta a i Fiorentina bolji min. 10 puta od nas i to nije sramota reći...fakti"Relativno kasno smo saznali da igramo s Atalantom i imali smo nekih pet dana da se spremimo. To je ekipa koja igra u dosta neobičnom sistemu. Pokušali smo otkriti njihove mane i mogu da kažem da vjerujemo u ove naše momke.
druga stvar hadži-nadri-video-skaut-efendija je mogao spremiti analizu obje ekipe jer je bio tu kad se znalo da će biti između te 2 ekipe, ili je iste mogao spremiti neko ko je preuzeo njegove obaveze....jer jbg ne bi mu mrsko po gratis odijelo doći iako je već prihvatio drugi posao....
šatro prije 5 dana saznali
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- ElCartel11
- Kontakt:
Sabinho nek je sa srecom 
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
Samozdravlje
- Kontakt:
E vala Cosicu ovo ti nije trebalo.Pa sta mislis o navijacima Sarajeva.Atalanta i Fiorentina mozda imaju razlicit pristup i kvalitet,ali kad nas stavis u tu jednacinu na isto ti dodje.Mi bi izasli sa istim timom i taktikom.Samo puno trke (ne zujanja ,pametno)i biti blizu protivniku,cvrsto i to je to.Taktika se ne bi mijenjala ni sa kojim protivnikom iz serije A.DenchiNL je napisao/la:ovo je šuplja i traženje izgovora, za koji nema potrebe jer je Atalanta a i Fiorentina bolji min. 10 puta od nas i to nije sramota reći...fakti"Relativno kasno smo saznali da igramo s Atalantom i imali smo nekih pet dana da se spremimo. To je ekipa koja igra u dosta neobičnom sistemu. Pokušali smo otkriti njihove mane i mogu da kažem da vjerujemo u ove naše momke.
druga stvar hadži-nadri-video-skaut-efendija je mogao spremiti analizu obje ekipe jer je bio tu kad se znalo da će biti između te 2 ekipe, ili je iste mogao spremiti neko ko je preuzeo njegove obaveze....jer jbg ne bi mu mrsko po gratis odijelo doći iako je već prihvatio drugi posao....
šatro prije 5 dana saznali![]()
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ma kakvi brate, nema ništa ni u naznakama, a nije da ne bih volio, da završim i sa tim kinom za sva vremena.Sabinho je napisao/la:uNbx je napisao/la:Bašum sagosum.Sabinho je napisao/la:@denchi, @skoro, hvala momci.
![]()
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
-
bordobijeli
- Kontakt:
Odo i ja braco put citadela tricolore . aBd pa da donesemo neki povoljan rezultat .
Za par dana će biti ovako nešta slično i sa Sabinhom.
Neka je sa srećom. Ne popuštaj ko Ahmetović u drugom dijelu sezone. 
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Hajmo sa predviđanjima rezultata!

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: misstianopenaldo, PapakIzSa i 12 gostiju.