FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
[quote="AVNOJ"]Nisam bas u toku svega jedno pitanjce...PRENOS?????[/quote
http://www.gletvuzivo.pw/2015/02/arena- ... uzivo.html
http://www.gletvuzivo.pw/2015/02/arena- ... uzivo.html
IDEMO BRACO
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Imal na ovoj areni na moja tv sto je. Kod mene pise hajduk na trojci
kod mene već gubimo 

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Ili igro sa Goskom ili sa Atalantom frajer ide sa istom formacijom i taktikom.
Sabrine mi moje!
samo jače x pritisćešBosnianKingdom je napisao/la:Ili igro sa Goskom ili sa Atalantom frajer ide sa istom formacijom i taktikom.

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Pa kažem da ne može mali biti gori od raspalog Barića koji je bio manje više normala protiv Gladbacha.Pantelija je napisao/la:Zasto takvo misljenje?uNbx je napisao/la:Ne može Pidro gore odigrat od Barića npr da ga yebeš.
Ja da sam na mjestu husrefa igrali bi mi pidro u mjstagic (jel on ono bek) i sabanovic u sredini a u drugom bi usao resic .... ovo ti je jedinstvena prilika da mladi igraci steknu iskustvo velike utakmice i nadju se na radadu strasne lige!
Ali ne, tatar, pavlovic, dupovac i raja ce da pokazu atalanti raskosan fusbal
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Na toj areni će bit!mirsad993 je napisao/la:Imal na ovoj areni na moja tv sto je. Kod mene pise hajduk na trojci
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Znaci, puno bolji, brzi i inteligentniji. Hebib je igrac manje sta god da igra. Ostalo u vezi sastava se slazem sa ovim tankim trenerom. Ipak, sretno njemu, igracima i svima nama bolesnima, veceras.esprit24 je napisao/la:Sofranac je jaci stoper od Dupovaca al hebaji ga idemo iznenaditi evropu![]()
P.S. tamo negdje sam napisao da gubimo 3:0, sad je vec spalo to na 2:1, jbg.
To se ne pika, igrali smo sa drugim timom.Pantelija je napisao/la:Pa gdje si buraz poslije radnikaemir79 je napisao/la:Ako neko sad nesto prigovori na sastav, tacno ga treba parmakom u glavu raspaliti.![]()
Idemo jako momci.![]()
Da nam prohaberis koju pametnu tipa misevi u rupe i sl.

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- muhamedhulk
- Kontakt:
AS3. I to ona bh. AS1 (bh, srb, hrv) prenosi lazne, partizan i hajduk. 

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
U ovoj Husrefovoj formaciji najbitnija je saradnja Adukor-Rahman, tu mislim na Rahmanovo pomaganje u defanzivi al nadam se bez mma udaraca za crvenog kartona
I saradnja krila sa bekovima tj pomaganje u defanzivi
Imamo par ovih odbojkasa Ahmet Rahman Adukor treba pokusat sta iz prekida a ostalo stroga defanziva i pogibija za svaku loptu
Srce na teren, idemo sa Bisimilom i uz Boziju pomoc
I saradnja krila sa bekovima tj pomaganje u defanzivi
Imamo par ovih odbojkasa Ahmet Rahman Adukor treba pokusat sta iz prekida a ostalo stroga defanziva i pogibija za svaku loptu
Srce na teren, idemo sa Bisimilom i uz Boziju pomoc
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- AlfredNobel
- Kontakt:
Sretno ekipi, nadam se da će nas obradovati dobrom igrom i finim rezultatom.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- robertkosar
- Kontakt:
Da je kakav strucnjak trenirao bi c zvezdu ili heartsBosnianKingdom je napisao/la:Ili igro sa Goskom ili sa Atalantom frajer ide sa istom formacijom i taktikom.

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Kakvu prednost Pavlović ima? U četiri evropske tekme kod nas je primio četiri gola, od toga dva sa 40+ metara. Pored toga dobio pet golova iz penala, ni kod jednog nije stranu pogodio.DenchiNL je napisao/la:
samo šupci bi rekli da mi ne možemo u istu rečenicu sa nabrojanim...![]()
realno bebu da stavimo da budemo još bolji od tih klubova![]()
Nisam rekao da ćemo se tjerat ko će mlađeg igrača uvest, nego da imamo u najmanju ruku jednakog golmana na klupi a mlađeg, kako Evander kaže, možemo nekog hajra imat od njega. Ovakvom Pavloviću možemo samo čekat da ugovor istekne, koliko je kvalitetan, dovoljno govori to što mu se cijelu pauzu zamjena tražila i dovodili golmani na probe.
Kasiljas sa 16 godina stao na gol Reala, Donaruma sa 17 na gol Milana, Kurtoa sa 18 na gol Atletika... Mi ćemo čekat da momak napuni 27 godina pa će dobit šansu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Primimo li vise od dva gola veceras sramota, pa jedan Mirza Varesanovic bi ovdje izvukao x.
Italijanski fudbal je grohnuo u zadnjih 10 godina toliko da im je svaki iole bolji igrac velike ex-yu cetvorke zvijezda prijelaznog roka. Dakle u Italiji trenutno valjaju samo Juventus i Dzeko.
Italijanski fudbal je grohnuo u zadnjih 10 godina toliko da im je svaki iole bolji igrac velike ex-yu cetvorke zvijezda prijelaznog roka. Dakle u Italiji trenutno valjaju samo Juventus i Dzeko.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Može li mi neko objasniti kako da platim da gledam samo ovu utakmicu, a ne da uzmem za čitav mjesec pretplatu?
Registrovao sam novi nalog. Hvala
Registrovao sam novi nalog. Hvala
4.10.2009.
DRHAUSE je napisao/la:Primimo li vise od dva gola veceras sramota, pa jedan Mirza Varesanovic bi ovdje izvukao x.

Ti si očito zaboravio da je Pavlović došao da zamijeni Plakala. Eto on je dobio šansu, pa je bio level Bandovića.skoroalen je napisao/la:Kakvu prednost Pavlović ima? U četiri evropske tekme kod nas je primio četiri gola, od toga dva sa 40+ metara. Pored toga dobio pet golova iz penala, ni kod jednog nije stranu pogodio.DenchiNL je napisao/la:
samo šupci bi rekli da mi ne možemo u istu rečenicu sa nabrojanim...![]()
realno bebu da stavimo da budemo još bolji od tih klubova![]()
Nisam rekao da ćemo se tjerat ko će mlađeg igrača uvest, nego da imamo u najmanju ruku jednakog golmana na klupi a mlađeg, kako Evander kaže, možemo nekog hajra imat od njega. Ovakvom Pavloviću možemo samo čekat da ugovor istekne, koliko je kvalitetan, dovoljno govori to što mu se cijelu pauzu zamjena tražila i dovodili golmani na probe.
Kasiljas sa 16 godina stao na gol Reala, Donaruma sa 17 na gol Milana, Kurtoa sa 18 na gol Atletika... Mi ćemo čekat da momak napuni 27 godina pa će dobit šansu.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin