ne treba zaboraviti da su im teške noge od priprema, bit će bolji za 7 danauNbx je napisao/la:Ybo te život, kakvu ljudi transformaciju imaju. Imaju trku ko Liverpool, samo kad zatreba.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Handžić in, Krste out. Prebacit se na romb. Beskoristan Krste u ovoj formaciji, kad se svaka lopta nabija na Ahmeta i nikad nigdje nikog.skoroalen je napisao/la:Odlično za sad. Jedan zicer poslije gola su imali, ništa specijalno. Moglo bi se odavde vratit ne tako pune mreže.
Treba vadit Velkoskog a uvest još jednog pravog centra, frajer previsoko stoji a mnogo griješi.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- Fikret1946
- Kontakt:
Kako ce nas ubit zadnjih 20 minuta
Jedno 4-5 puta im igrač na lijevoj strani usamljen k'o u Černobilu. Ne bih da po defaultu pljujem Hebiba, al gdje se kreće taj čovjek u pm?
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- betrezengorbachev
- Kontakt:
Toga se najvise bojim ...Fikret1946 je napisao/la:Kako ce nas ubit zadnjih 20 minuta
Djecak koji raste zavolio te tad! ⭐⭐⭐⭐⭐
branimo se, a ne znamo, vile nas nosaju... nadam se da imamo onih ruskih doping boba da se poprave malo...Fikret1946 je napisao/la:Kako ce nas ubit zadnjih 20 minuta
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Fikret1946
- Kontakt:
Dje hebibovic 
Je li se ovo HZ pomjeraju svaki put malo prema golu, ili mi se cini ?
Bravo sad Bojane
Sarajevo ljubavi moja.
pa u drugom planu jbg ti, dodaje se kao kriloFikret1946 je napisao/la:Dje hebibovic
Ma fantastično je ovo ba, kad skontam kako glup gol smo primili, mogla je i nula bit sad.
Da imamo ideju šta nakon što uzmemo loptu pa ne velim. Ovako se samo branimo, a ne znamo se ni branit, a ni iz takve postavke bilo šta naprijed uradit. Samo da završi ovo poluvrijeme, možda se malo konsoludijemo kad vide da se ipak može nešto odigrat protiv ovih.DenchiNL je napisao/la:branimo se, a ne znamo, vile nas nosaju... nadam se da imamo onih ruskih doping boba da se poprave malo...Fikret1946 je napisao/la:Kako ce nas ubit zadnjih 20 minuta
edit: još tri minuta
Zadnja izmjena: uNbx, dana/u 26 jul 2018, 21:15, ukupno mijenjano 1 put.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Ovo je odličan rezultat s obzirom da su ljudi klasa iznad. Da je izdržati ili napraviti X u drugom poluvremenu.
Je l' ovo neka treba reče na našem koliko je nadoknađeno? 
Ubi nas rahman
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Jašta je, kae još tri minutaskoroalen je napisao/la:Je l' ovo neka treba reče na našem koliko je nadoknađeno?
Samo da sad ne fasujemo
tačno sam znao fuj
Zadnja izmjena: uNbx, dana/u 26 jul 2018, 21:17, ukupno mijenjano 1 put.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- Fikret1946
- Kontakt:
Rahmanovicu yebem ti familiju
- betrezengorbachev
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Laganini1986, sarajevo19461987 i 14 gostiju.