Sta to fali pidri ? Druga tekma za fks protiv atalantee, imo je dva tri puta malo losije postavljanje ali je i takav bolji od onog tetoviranog a da ne pricam o hodzicu. Momku dajte gosinu dvvije da igra imat cemo beka 1/1 . ALI JOK AKO ODMAH NISI MARSELO DAJ NAM BEKICA DA SAM SEBE FRAZI PO TERENU AL IPAK IMA 27 GODINA "ISKUSAN"BordoSarajevo je napisao/la:Da imamo bekove dobre sad bi bilo nerješeno. Da mi bi dozivit do kraja svog zivota da nam bekovi budu bolji dio ekipe, al sumnjam..
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Yebiga, ne igraš protiv Rudara da možeš takve faulove pravit. Da ostane ovako i puna šaka brade, mada realno možemo više. Ovi svi netačni pasovi su samo znak kako su se kaknuli ko grlice. Oslobodi se straha yebo ga grob, ovima se može napravit prilika duplim pasovima i blagim razvlačenjem po sredini pa da se prebaci i probije po krilu. Nisu toliko agresivni kad se priđe s loptom na njihovih 20-25 metara. Ono gdje su najyebeniji je od naših 16 pa do 40 metara do njihovog gola. Tu odigrat pametnije i staloženije, pa možda i zaprijetimo. Hebiboviću zabranit da prelazi pola.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Misljenja sam da bi se ona dzenina ekipa nadigravala u vecerasnjoj utakmici, al ovo vcrs je toliko jalovo da je muka gledati. Valjda ce se naci neko pametan da upise Mujakica u svoj notes
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Niko ne očekuje da ćemo proći ipak su ljudi dvije klase iznad. Al Pavlovića i Hebibovića gledat desno je ispod svakog renomea za ovaj klub. Ono je sramota
- AlfredNobel
- Kontakt:
Šta da se radi, dva glupa gola, ali nejse.. Ne sviđa mi se nimalo par stvari u ovom prvom dijelu.
Prva stvar, ne mogu da skontam ovu tromost. Sporo to ide, sporo se vraća, sporo se trči, ma tromost totalma.
Druga stvar, predaleko se stoji od protivnika i ne vidi se disciplina. Šišić i Halilović ne pomažu Hebiboviću i Pidri, a i kada se vraćaju nazad, to je sporo. Znači, zalijepi se protivniku, budi agresivan, da ne može mrdnuti. Dupovac u par navrata bježi od Barrowa, pa u zadnjoj situaciji čeka nešto Gomeza, to se ne radi.
Treća stvar i ono što bi im ja naredio u drugom dijelu je da se krene malo naprijed. Možda primiš zbog toga još dva, ali nebitno, možda koji i zabiješ. Daj malo kreni naprijed, bekovi malo naprijed da odu, pokušati nekom pas igrom, šutevima i centaršutevima, tj. svim raspoloživim. Nema od silovanja Ahmetovića ništa, ne može čovjek sam.
Evo vidjeli smo i ovu šansu za Šišića, koji se fino otvorio, tako treba pokušavati, što da ne. Zaboraviti na ime protivnika, daj malo pokušati prema naprijed stisnuti.
Prvi koji bi mi bio kandidat za izvesti i kojeg bi odmah izveo je Halilović. Nevjerovatno koliko je čovjek trom, isto leš se vuće.. Umjesto njega uvesti Tatara, koji je brz i koji može nešto napraviti.
Kapa dole Ahmetoviću, koji se odlično hrva i igra, ali nema s kim naprijed. Kapa dole i Mujakiću i Adukoru, oba standardno odlično igraju. Merak mi je gledati Adukora kada ima loptu, kako to ide fino i pametno. E da nam je više igrača kao što je on..
Šta reći za Mujakića, zaslužio je poziv u A reprezentaciju. Nema smisla da polovnjaci poput Šunjića i Vranješa koji se ne mogu u klubu zadržati pola sezone, zauzimaju njegovo mjesto.
Prva stvar, ne mogu da skontam ovu tromost. Sporo to ide, sporo se vraća, sporo se trči, ma tromost totalma.
Druga stvar, predaleko se stoji od protivnika i ne vidi se disciplina. Šišić i Halilović ne pomažu Hebiboviću i Pidri, a i kada se vraćaju nazad, to je sporo. Znači, zalijepi se protivniku, budi agresivan, da ne može mrdnuti. Dupovac u par navrata bježi od Barrowa, pa u zadnjoj situaciji čeka nešto Gomeza, to se ne radi.
Treća stvar i ono što bi im ja naredio u drugom dijelu je da se krene malo naprijed. Možda primiš zbog toga još dva, ali nebitno, možda koji i zabiješ. Daj malo kreni naprijed, bekovi malo naprijed da odu, pokušati nekom pas igrom, šutevima i centaršutevima, tj. svim raspoloživim. Nema od silovanja Ahmetovića ništa, ne može čovjek sam.
Evo vidjeli smo i ovu šansu za Šišića, koji se fino otvorio, tako treba pokušavati, što da ne. Zaboraviti na ime protivnika, daj malo pokušati prema naprijed stisnuti.
Prvi koji bi mi bio kandidat za izvesti i kojeg bi odmah izveo je Halilović. Nevjerovatno koliko je čovjek trom, isto leš se vuće.. Umjesto njega uvesti Tatara, koji je brz i koji može nešto napraviti.
Kapa dole Ahmetoviću, koji se odlično hrva i igra, ali nema s kim naprijed. Kapa dole i Mujakiću i Adukoru, oba standardno odlično igraju. Merak mi je gledati Adukora kada ima loptu, kako to ide fino i pametno. E da nam je više igrača kao što je on..
Šta reći za Mujakića, zaslužio je poziv u A reprezentaciju. Nema smisla da polovnjaci poput Šunjića i Vranješa koji se ne mogu u klubu zadržati pola sezone, zauzimaju njegovo mjesto.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Ahmetović, Adukor, pa i Pidro, se mogu jedini nazvat profesionalnim fudbalerima od ove gomile neznalica i amatera
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Ajmooo skupite muda i odigrajte nesta bez straha, yebo ga sve...
ljudi ja ne znam šta vi očekujete, al' ovo je sasvim realan rezultt do kraja ide na +5, amateri smo mi jos uvijek sa precjenjenim platama!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
skinuo je 2 gola večeras...rano je za amnezijuFudo je napisao/la:Neke ekipe u europi golman vadi svojim odbranama, a kod Sarajeva je to obratno. Sjecamo se bravura Muhameda pa Bandovica i sad ovog luzera. Hocemo li ikad imat golmana a ne kloca na golu???
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- ThrillerHz
- Kontakt:
Pljuju ljudi po defaultu, zapitam se da li fakat gledate utakmicu... Pa gleda li iko Glupovca? Njegovu kretnju? On i Hebib nas ubise.
Mujakic i Pidro bez pardona, ne mogu im nista
Zuti za Rahmana je kradja samo takva, cist start na loptu je bio.
Ovo sve ostalo ok, ne znam sta su pojedini od vas ocekivali, ali ja sam zadovoljan s ovim, krivo mi je sto smo primili glupe golove i sto nam fali zavrsni pas
Mujakic i Pidro bez pardona, ne mogu im nista
Zuti za Rahmana je kradja samo takva, cist start na loptu je bio.
Ovo sve ostalo ok, ne znam sta su pojedini od vas ocekivali, ali ja sam zadovoljan s ovim, krivo mi je sto smo primili glupe golove i sto nam fali zavrsni pas
1946~
Treba Bojanu dat da se provoza na onom biciklu s kojeg je Dragović pao tamo 2005. kad je misteriozno ispao iz prve postave. 
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Nadigravali se ne bi, ali bi stvorili 2-3 šanse, i to samo zbog jednog čovjeka, a to je Gojko Cimirot.esprit24 je napisao/la:Misljenja sam da bi se ona dzenina ekipa nadigravala u vecerasnjoj utakmici, al ovo vcrs je toliko jalovo da je muka gledati. Valjda ce se naci neko pametan da upise Mujakica u svoj notes
Nisu džaba Dupovca prozvali Limeni protiv Mladosti iz Obarske na Koševu. Preloš stoper.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
e jbg haveru kad ti ljudi prođu 67 puta mora nešto i ućskoroalen je napisao/la:Treba Bojanu dat da se provoza na onom biciklu s kojeg je Dragović pao tamo 2005. kad je misteriozno ispao iz prve postave.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
I onda se posro na to. Jedan korak naprijed i jedan nazad i ostanes na istom mjestu.DenchiNL je napisao/la:skinuo je 2 gola večeras...rano je za amnezijuFudo je napisao/la:Neke ekipe u europi golman vadi svojim odbranama, a kod Sarajeva je to obratno. Sjecamo se bravura Muhameda pa Bandovica i sad ovog luzera. Hocemo li ikad imat golmana a ne kloca na golu???
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Jedna odbrana, ono drugo je mujakic skinuDenchiNL je napisao/la:skinuo je 2 gola večeras...rano je za amnezijuFudo je napisao/la:Neke ekipe u europi golman vadi svojim odbranama, a kod Sarajeva je to obratno. Sjecamo se bravura Muhameda pa Bandovica i sad ovog luzera. Hocemo li ikad imat golmana a ne kloca na golu???
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
A Mujakić igra golf?Elddar je napisao/la:Ahmetović, Adukor, pa i Pidro, se mogu jedini nazvat profesionalnim fudbalerima od ove gomile neznalica i amatera
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
koja dzenina ekipa? pa poslije druge utakmice protiv mehengladbaha se pljuvalo po dzeni dvije stranice najmanje tada.esprit24 je napisao/la:Misljenja sam da bi se ona dzenina ekipa nadigravala u vecerasnjoj utakmici, al ovo vcrs je toliko jalovo da je muka gledati. Valjda ce se naci neko pametan da upise Mujakica u svoj notes
- ThrillerHz
- Kontakt:
To je to, sve receno, napokon neko realan i neko ko vidi Glupovca kako igra...AlfredNobel je napisao/la:Šta da se radi, dva glupa gola, ali nejse.. Ne sviđa mi se nimalo par stvari u ovom prvom dijelu.
1946~
- AlfredNobel
- Kontakt:
Treba krenuti naprijed, nemaš šta izgubiti. Malo napasti, izaći više, pokušati nekim kombinacijama. Ne možeš čitavu tekmu ovako igrati, pa Ahmet će crknuti gore. Daj zaboravite kako se zove protivnik, pokazati malo muda.
Šofranac je meni neuporedivo bolji od Dupovca. Brz, dobar na skoku, solidna tehnika i pas za jednog stopera.
Šofranac je meni neuporedivo bolji od Dupovca. Brz, dobar na skoku, solidna tehnika i pas za jednog stopera.
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 26 jul 2018, 21:34, ukupno mijenjano 1 put.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka