don_burza je napisao/la:Vama mozda trebaju malo deblje jakne jer je kod vas minus 11![]()
Plaho majku mu
Ovo je lagani kaputic, za plus 11
Jest da je kaput zenski, ali moze posluziti...
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
don_burza je napisao/la:Vama mozda trebaju malo deblje jakne jer je kod vas minus 11![]()
Plaho majku mu
Ma nista , posto je kaput zenski dat cu ga nekoj djevojci nek nosa, tebi hvala, vidis ti kazu Domuzovci supci ovo ono, kako nam vi izlazite u susret, evo ti si primjerkraljttbvb je napisao/la:don_burza je napisao/la:Vama mozda trebaju malo deblje jakne jer je kod vas minus 11![]()
Plaho majku mu
Ovo je lagani kaputic, za plus 11. Nije zimska jakna!
Jest da je kaput zenski, ali moze posluziti...
Znam ja to da oni prenose prvaka iz prosle sezone ali ne prenositi Bavarski derbi koji ipak ima tradiciju da bi prenosili Dortmund kuci i to protiv najlosijeg u cijeloj ligi mi je bas jadno.Bolje da su proslo kolo prenosili Dortmund protiv Augsburga a nas protiv Nurnberga al hebat ga sad,sta je tu je.BavaracZenica je napisao/la:Sto se tice tih prijenosa, normalno je da ce u takvim utakmicama gdje igramo protiv realno slabijih timova iz Bundeske tipa Nurmberg ili Furth, da ce tu prenosit ekipu koja je osvojila sampionat, znaci aBd sljedece sezone kad se zadese parovi tipa : Bayern-Furth Augsburg-Dortmund .. Bayern prenose:)
Sta nas briga mi imamo svoju dominaciju i to je tooo![]()
![]()
Na njegovoj poziciji već imamo đuture igrača, biće da je samo rumors.BavaracZenica je napisao/la:* Italian Media : Kevin-Prince Boateng Is Very Close From FC Bayern And He May Sign In The Winter Mercato For 15 Millions !!
Bila je tema o ovome vec prije, dobro mozda bi bilo lijepo da imamo 2 brata u ekipi , pa uz odlicnog Jeromea dobro bi dosao i njegov bruda Princ, al otom potom.![]()
Realno potrebniji je Milanu nego nama, al da je igracina jeste, onaj gol protiv Barce ce mi uvijek ostat u memoriji. Ipak mislim da nista od njegovog dolaska al i ako dodje dobro nam dosaoo zar ne![]()
Centre forward je napisao/la:Buyten nit' je radio,nit' radi,nit' ce radit svoj pos'o kako treba.Nikad mu necu halalit ono dominiranje od strane 70 % invalida Milita
ma nista od toga suplja nemojte .respect kevinu i njeg.kvalitetu al mi smo popunjeni ,mada nikad ne reci nikad sve je moguce mi smo puni repa a milan je u debelom def.don_burza je napisao/la:Gdje bi igrao Prince ?
Mozda za klupe dobar da malo povecamo pritisak an Tonia (ako je potreban)
Isti sam ..don_burza je napisao/la:Meni da neko plati ja nebih mogao odgledati ponovo finale
Ljetos su pustali snimku na areni i samo preletim zacas da vidim dokle su stigli i prebacim
Jbg imam utakmicu na PC i pogledacu je nekad kad budem pijan i nemadnem sta raditi ( sto se nikad nece desiti)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.