FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

kraljttbvb
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la kraljttbvb » 12 nov 2012, 14:30

don_burza je napisao/la:Vama mozda trebaju malo deblje jakne jer je kod vas minus 11 ;)

Plaho majku mu :D

Ovo je lagani kaputic, za plus 11 :mrgreen: . Nije zimska jakna!

Jest da je kaput zenski, ali moze posluziti...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 12 nov 2012, 14:44

kraljttbvb je napisao/la:
don_burza je napisao/la:Vama mozda trebaju malo deblje jakne jer je kod vas minus 11 ;)

Plaho majku mu :D

Ovo je lagani kaputic, za plus 11 :mrgreen: . Nije zimska jakna!

Jest da je kaput zenski, ali moze posluziti...
Ma nista , posto je kaput zenski dat cu ga nekoj djevojci nek nosa, tebi hvala, vidis ti kazu Domuzovci supci ovo ono, kako nam vi izlazite u susret, evo ti si primjer :) a i naravno Dortmund kao kolektiv ;)
FC Bayern !!!!!

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 12 nov 2012, 17:55

BavaracZenica je napisao/la:Sto se tice tih prijenosa, normalno je da ce u takvim utakmicama gdje igramo protiv realno slabijih timova iz Bundeske tipa Nurmberg ili Furth, da ce tu prenosit ekipu koja je osvojila sampionat, znaci aBd sljedece sezone kad se zadese parovi tipa : Bayern-Furth Augsburg-Dortmund .. Bayern prenose :):)
Sta nas briga mi imamo svoju dominaciju i to je tooo :) 8-) 8-)
Znam ja to da oni prenose prvaka iz prosle sezone ali ne prenositi Bavarski derbi koji ipak ima tradiciju da bi prenosili Dortmund kuci i to protiv najlosijeg u cijeloj ligi mi je bas jadno.Bolje da su proslo kolo prenosili Dortmund protiv Augsburga a nas protiv Nurnberga al hebat ga sad,sta je tu je.
Zadnja izmjena: gerdmuller, dana/u 27 jul 2014, 03:38, ukupno mijenjano 1 put.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 12 nov 2012, 18:14

Ja bih radije gledao Bayerna na streamu nego slusao one komentatore na ES2. ;)

Truba pocinje sa treningom i po svemu sudeci ce biti spreman za duel sa komsijama, samo je pitanje kako ce se snaci uz Dantea jer ce im to biti prvi put da zajedno igraju neku utakmicu, naravno u stoperskom tandemu. Obojica ljevaci, valja jednom na desnu stranu. 8-)

Ribery se sad malo vadi nakon izjave da mu je Bayern vazniji od reprezentacije, jer su ga malo Francuzi pritisnuli, pa kaze da se izvinjava jer se pogresno izrazio. :lol:
Hoce jezik pravo da ga j. :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Klare

Post Postao/la Klare » 12 nov 2012, 18:31

Pa trebao bi i taj Gomez više,
govorkalo se da pristiže u paketu sa Stuberom,
a sad opet zatišje. :?

Prvi na listi strijelaca 8 komada, ništa nedostižno za mašinu, i to već za 3 utakmice,
nismo zaboravili koliko su mu ti het-trikovi dragi, sitnica 4 komada za pola sata igre,
a ne porediti ga 'vamo sa nekim rvatima ;)

A umalo da zaboravim pomenuti u Buytena, povratnika, posao odradio u svom stilu, a odjednom smo postali opasni i nakon sve i jednog prekida. 8-)

Treba biti realan i reći da smo taj dio igre izgubili otkako nam Belgijanos ne komanduje odbranom.
Nije još za starog gvožđa, treba imati mjesta u rotaciji, isto kao i Tim, nepravedno su zapostavljeni,
ali vidimo da svojim radom ipak polagano dobijaju vrijedne minutice. ;)

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 12 nov 2012, 19:04

Buyten nit' je radio,nit' radi,nit' ce radit svoj pos'o kako treba.Nikad mu necu halalit ono dominiranje od strane 70 % invalida Milita :twisted:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 12 nov 2012, 19:48

* Italian Media : Kevin-Prince Boateng Is Very Close From FC Bayern And He May Sign In The Winter Mercato For 15 Millions !!
Bila je tema o ovome vec prije, dobro mozda bi bilo lijepo da imamo 2 brata u ekipi , pa uz odlicnog Jeromea dobro bi dosao i njegov bruda Princ, al otom potom. ;)

Realno potrebniji je Milanu nego nama, al da je igracina jeste, onaj gol protiv Barce ce mi uvijek ostat u memoriji. Ipak mislim da nista od njegovog dolaska al i ako dodje dobro nam dosaoo zar ne :) 8-)
FC Bayern !!!!!

MMarcos
Kontakt:

Post Postao/la MMarcos » 12 nov 2012, 20:46

BavaracZenica je napisao/la:* Italian Media : Kevin-Prince Boateng Is Very Close From FC Bayern And He May Sign In The Winter Mercato For 15 Millions !!
Bila je tema o ovome vec prije, dobro mozda bi bilo lijepo da imamo 2 brata u ekipi , pa uz odlicnog Jeromea dobro bi dosao i njegov bruda Princ, al otom potom. ;)

Realno potrebniji je Milanu nego nama, al da je igracina jeste, onaj gol protiv Barce ce mi uvijek ostat u memoriji. Ipak mislim da nista od njegovog dolaska al i ako dodje dobro nam dosaoo zar ne :) 8-)
Na njegovoj poziciji već imamo đuture igrača, biće da je samo rumors. :mrgreen:
MIA SAN MIA!!!

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 12 nov 2012, 21:20

[quote="Omerbavarac"]Ja bih radije gledao Bayerna na streamu nego slusao one komentatore na ES2. ;)

Ma meni su komentatori Englezi tako da mi ne smetaju,a cuo sam za te komentatore iz Srbije kakvi su :)
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 12 nov 2012, 21:24

Centre forward je napisao/la:Buyten nit' je radio,nit' radi,nit' ce radit svoj pos'o kako treba.Nikad mu necu halalit ono dominiranje od strane 70 % invalida Milita :twisted:
:!:
- Karl-Heinz Rummenigge

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 12 nov 2012, 22:07

Gdje bi igrao Prince ?

Mozda za klupe dobar da malo povecamo pritisak an Tonia (ako je potreban)
Thomas Müller - Fußballgott

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 12 nov 2012, 22:11

don_burza je napisao/la:Gdje bi igrao Prince ?

Mozda za klupe dobar da malo povecamo pritisak an Tonia (ako je potreban)
ma nista od toga suplja nemojte .respect kevinu i njeg.kvalitetu al mi smo popunjeni ,mada nikad ne reci nikad sve je moguce mi smo puni repa a milan je u debelom def.
Zadnja izmjena: GAL, dana/u 12 nov 2012, 22:53, ukupno mijenjano 1 put.

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 12 nov 2012, 22:16

Mozda mu dosadilo da bude u AC Stabilini Prvoligas :lol:

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 12 nov 2012, 22:29

Vala ja ne bi imao nista protuv KPB :mrgreen:
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 12 nov 2012, 22:30

Ma jok hocu Kroosa ko lidera

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 12 nov 2012, 22:46

momci mozda je ovo malo glupo sada o tome govoriti i pisati maloprije sam gledao highlights sa finala ono se ne moze nikada zboraviti na onakav nacin izgubiti to finale je ostavilo trajni oziljak cak mi je mozda i vise krivo i zao nego protiv mance 99 sve smo imali i prosuli ko so ali ,opet kada covjek sagleda nama jednostavno nije filo sudjeno to je tako odredba Svemoguceg,valjda cemo to trostruko naplati nadam se vrlo brzo FINALE na wembliju bi bilo melem na ranu koja je ostavila golem oziljak.

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 12 nov 2012, 22:49

Meni da neko plati ja nebih mogao odgledati ponovo finale

Ljetos su pustali snimku na areni i samo preletim zacas da vidim dokle su stigli i prebacim

Jbg imam utakmicu na PC i pogledacu je nekad kad budem pijan i nemadnem sta raditi ( sto se nikad nece desiti) :)

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 12 nov 2012, 23:02

ne znam kako pojedine kolege gledaju i smatraju ali ja mislim da smo najnestretniji klub finale 99 je bilo koje nikad necemo zaboraviti ono se samo pehovima moze desiti mislio sam da je to to sad i nikad vise ali ovo domace vise boli sve si imao sve si unistio u trenutku par puta sam do sada gledao detalje najvaznije i one proklete finale uvije taj **** osjecaj koji covjeka razara gol milera sta reci neopisiv osjecaj srece i zadovoljstva ,ulazak bujtena i taj isti strah ko protiv intera ,onda totalni sok gol drogbe ,nakon toga penal robena promasja tuga i bjes i onda to je to dalje nema slijedi nam kazna i tako je i bilo .Oovo je nas e vrijeme sad ili nikad.

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 12 nov 2012, 23:09

slika
to je to

ono slavlje u finalu

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 12 nov 2012, 23:30

don_burza je napisao/la:Meni da neko plati ja nebih mogao odgledati ponovo finale

Ljetos su pustali snimku na areni i samo preletim zacas da vidim dokle su stigli i prebacim

Jbg imam utakmicu na PC i pogledacu je nekad kad budem pijan i nemadnem sta raditi ( sto se nikad nece desiti) :)
Isti sam ..
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []