Metni ga i ti dva puta vcrsuNbx je napisao/la:Daj neko savjet, šta da radim, hoće srce da mi iskoči.![]()
![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- muhamedhulk
- Kontakt:
kakva noc
prvi gol onako, ali drugi...skacem po kuci, galamim. 
pljuvaciiiiiiiiiiii dje ste ? :DDDD
pljuvaciiiiiiiiiiii dje ste ? :DDDD
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ne sjećam se kad su nas ovako obradovali, ja još ne vjerujem, strašan rezultat, strašan!!!!
Adukor je milion puta bolji u vezi nego na stoperu, ne treba ga vraćat dole pa kad bi HEBIB moro bit taj stoper haha
JOOOOOOOOJ KAKVA ĆE LUDNICA BIT NA KOŠEVU, A ZAMISLITE DA DO TAD ZAVRŠIMO KVALITETNOG BEKA I JOŠ VEZNJAKA I PREDSTAVLJANJE IGRAČA PRIJE UTAKMICE, PA TRIDESET HILJADA LJUDI BI DOŠLO, JA BI SE PJEŠE ZAPUTIO!!!!!!!!!!!
AAAAAAAAAAAAAAAAAA
Adukor je milion puta bolji u vezi nego na stoperu, ne treba ga vraćat dole pa kad bi HEBIB moro bit taj stoper haha
JOOOOOOOOJ KAKVA ĆE LUDNICA BIT NA KOŠEVU, A ZAMISLITE DA DO TAD ZAVRŠIMO KVALITETNOG BEKA I JOŠ VEZNJAKA I PREDSTAVLJANJE IGRAČA PRIJE UTAKMICE, PA TRIDESET HILJADA LJUDI BI DOŠLO, JA BI SE PJEŠE ZAPUTIO!!!!!!!!!!!
AAAAAAAAAAAAAAAAAA
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
A sta ti demagoze slavis. Kako te bola nije stid.Evander je napisao/la:Goooooooooollllllllllllllll
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- StariGrad071
- Kontakt:
Husrefe gigantu, dusmani neka dusmani popuse ****! Svaka cast momci.
Đe je Hilmaga sad da kaže da što prije zaboravimo ovo, i posvetimo se odmah od večeras samo Mladosti. 
Ne pamtim kad sam ovako bio sretan, možda kad mi se sestrična rodila. Hvala vam još jednom.
Ne pamtim kad sam ovako bio sretan, možda kad mi se sestrična rodila. Hvala vam još jednom.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Aduka jak ko zemlja, odlična partija.Evander je napisao/la:Aduktor prvo ime bez premca.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Je li moguće...
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Spremite se na ponude za mujakica
i adukora
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Volim Husrefa k'o baba hahhaah
Ovako me nisu obradovali ni protov Atromitrosa..
Sta bi od ovakve ekipe..
Ovako me nisu obradovali ni protov Atromitrosa..
Sta bi od ovakve ekipe..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
AAAAAAAAAAAAA@AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! BRAVOOOOOO!! 
Prognozir'o sam 1:1, ali nije ni ovo loše, složit ćeš se.High je napisao/la:Je li moguće...
@ramo
Nihada pod hitno zadržat do kraja sezone dok se nešto ne skonta, gluho bilo da limeni igra Šofrancem skupa nazad.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Šefeeeeeeeeee iii Momciiiii hvala vammm što ste me(nas) popišaliiiiiiiiiiii, ne pamtim kada sam bio ovako sretann

Bordo bijeli za život cijeli!!
Drugi nas gol suze teku ko potoci! Hahaha!! Cetvrtak praznik!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Samo horde i stara raja zaslužuju prolazz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vi ste moja pobjeda!!!!!! Horde Zla kao nekada!!!!!!!! PRAVE HORDE SU SE VRATILE
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ako ona prevara od igraca dobije priliku prije ove masine zvane PIDRO ima da se zapalim na kosevu na uzvratu!
Jojj ne sjecam se kad sam se ovako osjecao

Jojj ne sjecam se kad sam se ovako osjecao
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Brrrrrraaaaaaavvooooooooo momci, svaka cast. Vidite da moze, kada se omudite. Svaka cast za Hz ali baklje nisu potrebne.

- BordoSarajevo
- Kontakt:
Joj kako mi drago zbog braće u Italiji, kako je tek njima sada, vala i zaslužili su ovaj rezultat!!!
FK Sarajevo
Trenutno korisnika/ca: Laganini1986 i 16 gostiju.