Bas, jos mi dobijemo ekser tbjrbi.Ddado je napisao/la:Kad god je bilo ekser, ivica, tabut, ponor, rasulo, cirkus - mi ih nismo dobili.Virtu4l je napisao/la:Ovo je još jedna u nizu prilika da ih dokrajčimo, da pokrenemo cirkus kod njih, jer su ponovo na ivici. Do sada nismo iskoristili niti jednu takvu priliku, a bilo ih je, to je jedino što me zabrinjava.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
ManijakSaGrbavice
- Kontakt:
Hoce li biti dgje strima
- kolezeljovac
- Kontakt:
Sad prodjoh kod Bristola... Veoma raspolozeni Zeba i Oda...... Sta li je Sarri smislio...
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
ManijakSaGrbavice je napisao/la:Hoce li biti dgje strima
Azpi je napisao/la:Ma nema sanse za to shvatite vec jednom, izbace mejlove i vide na streamu ko ga radi i blokira njega i kasnije snosi jos poslijedicebiceDUPLA je napisao/la:Moze li neko MOLIM VAS napraviti link za tekmu da se i na moru malo gleda Zeljo.))
Platite 2km i gledajte ko ljudi, to je jedna kafa nije toliko ni skupo, mjesecno imas 2/3 tekme gostujuce to je kutija cigara, a lijepo gledas ko covjek
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Kike 
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Usitnilooo
Mehremic pozelio srecu preko insta. Na hajr.
Mehremic pozelio srecu preko insta. Na hajr.
- kontrasviju
- Kontakt:
al pada kvota na nas u kladionicama.U jednoj je cak 1,90 stvarno ne sjecam se kad je na derby bila tako mala kvota na nekog.
23
- diplomatija
- Kontakt:
Gdje su reklame?Osim13 je napisao/la:
U KOST BEZ MILOSTI, MUDA DO PODA!
Osim13 je napisao/la:
U KOST BEZ MILOSTI, MUDA DO PODA!
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Na temi
Nasi krenuli iz Bristola prema stadionu.
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, DinGospo21, GavranBeli, kosuljaplava, Levin i 54 gosta.