FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Konto sam da ce bit sav crn il crven, al to je najmanje bitno, nego imam jednu ideju koja nije tesko izvodiva al treba neko da proba pa ako bude bude 

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Piši ili na klupski ili na mail PrijateljaHeller je napisao/la:Konto sam da ce bit sav crn il crven, al to je najmanje bitno, nego imam jednu ideju koja nije tesko izvodiva al treba neko da proba pa ako bude bude

tuzlanska Sloboda
Na mail prijatelja ću, treba samo volje i kontakata a to imamozlajci je napisao/la:Piši ili na klupski ili na mail PrijateljaHeller je napisao/la:Konto sam da ce bit sav crn il crven, al to je najmanje bitno, nego imam jednu ideju koja nije tesko izvodiva al treba neko da proba pa ako bude bude

" onclick="window.open(this.href);return false;
Nullius in verba
Može na pp u koliko sutra krećemo i trasa puta
hvala

Jedan od vodja grupe "Alcatraz" Milos Radosavljevic KIMI je u jednom razgovoru na pitanje koje su po Vama najbolje navijacke skupine odgovorio kratko: "Navijaci koji negledaju na drugu vjeru su po meni najbolji navijaci. To je proslost i mi idemo dalje.A odgovor je Fukare koji su ugostili nasu mladu reprezentaciju."
Zadnja izmjena: fukara87, dana/u 23 avg 2013, 20:54, ukupno mijenjano 1 put.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- TzBulevar87
- Kontakt:
TzBulevar87 je napisao/la:Daaj molim te, koji k.... postavljaš tu glupost ovdje, nidje veze s vezom
Gotivi nas čojk,neka ajde ima Boga mi i na šta

Pobjeda je bolja od orgazma!
- TzBulevar87
- Kontakt:
Druže, čovjek koji je pravomoćmo osudjen za paljenje Bajrakli džamije u Beogradu da izjavi "navijači koji ne gledaju vjeru su po meni najbolji navijači".. de malo razmislite nekad prije nego što nešto objavite, nemojte vjerovat svemu.Gorki je napisao/la:TzBulevar87 je napisao/la:Daaj molim te, koji k.... postavljaš tu glupost ovdje, nidje veze s vezom
Gotivi nas čojk,neka ajde ima Boga mi i na šta
Tekst i izvor nemaju veze s vezom a tek s istinom

075
Ko ga je ovako oblijepio ?fukara87 je napisao/la:Autobus je spreman za put!
![]()
![]()
NO PYRO NO PARTY
- TzBulevar87
- Kontakt:
Česi neki i Slovenci..Buu je napisao/la:Ko ga je ovako oblijepio ?fukara87 je napisao/la:Autobus je spreman za put!
![]()
![]()
075
TzBulevar87 je napisao/la: Druže, čovjek koji je pravomoćmo osudjen za paljenje Bajrakli džamije u Beogradu da izjavi "navijači koji ne gledaju vjeru su po meni najbolji navijači".. de malo razmislite nekad prije nego što nešto objavite, nemojte vjerovat svemu.
Tekst i izvor nemaju veze s vezom a tek s istinom
Ma znam druže vidiš da se zezam,ne znam samo ko je mogo ovako nešto izvaliti

@Buu;
piše i na busu ko je "oblijepio".
šteta što busevi ne igraju, vi bi sa svojim bili sigurni putnici u PL
jer nisam siguran da više ijedna ekipa u Prvoj ima nešto slično
sretno sutra kod cementare

Undici stelle - ACM 1899
Bez Pršeša na Mladost, nova imena u prvoj postavi

Naši prvotimci su uigravali nekoliko taktičkih varijanti, nakon čega je uslijedio, košarkaškim žargonom rečeno, šuterski trening.
Ono što je važno istaći je da u sutrašnjoj utakmici protiv Mladosti Smajil Karić neće računati na usluge Omara Pršeša koji je zbog obaveza u juniorskoj reprezentaciji BiH pošteđen obaveza u prvom timu.
Umjesto njega, mjesto u veznoj liniji preuzeće Samir Efendić, dok će poziciju desnog beka zauzeti Mirhad Mehanović.
Takođe, umjesto Dine Ljubasa mjesto stopera preuzima Adnan Salihović koji je odradio kaznu crvenog kartona dobijenog u finalu Kupa TK.
Prva postava Crveno - crnih u utakmici protiv Mladosti Doboj Kakanj trebala bi izgledati ovako: Hadžić, Mehanović, Salihović, Ćejvanović, Nezić, Omić, Efendić, Mehidić, Brčkalić, J. Mujkić, Galin.

Naši prvotimci su uigravali nekoliko taktičkih varijanti, nakon čega je uslijedio, košarkaškim žargonom rečeno, šuterski trening.
Ono što je važno istaći je da u sutrašnjoj utakmici protiv Mladosti Smajil Karić neće računati na usluge Omara Pršeša koji je zbog obaveza u juniorskoj reprezentaciji BiH pošteđen obaveza u prvom timu.
Umjesto njega, mjesto u veznoj liniji preuzeće Samir Efendić, dok će poziciju desnog beka zauzeti Mirhad Mehanović.
Takođe, umjesto Dine Ljubasa mjesto stopera preuzima Adnan Salihović koji je odradio kaznu crvenog kartona dobijenog u finalu Kupa TK.
Prva postava Crveno - crnih u utakmici protiv Mladosti Doboj Kakanj trebala bi izgledati ovako: Hadžić, Mehanović, Salihović, Ćejvanović, Nezić, Omić, Efendić, Mehidić, Brčkalić, J. Mujkić, Galin.
kakve druze cementare?baltazar1 je napisao/la:šteta što busevi ne igraju, vi bi sa svojim bili sigurni putnici u PLjer nisam siguran da više ijedna ekipa u Prvoj ima nešto slično
Sloboda Tuzla
Hajde ba boli te briga sto postavljam, nije tvoj problem, i sta me imas citirat bezvezeTzBulevar87 je napisao/la:Daaj molim te, koji k.... postavljaš tu glupost ovdje, nidje veze s vezom

- TzBulevar87
- Kontakt:
Sta napisa ti rodjak.. pises kako imamo preca posla a postavljas glupost koju je neko dijete napisalo, svasta!!!
075
Nisam mislio na to, nego sam uopsteno rekao da imao preca posla i da raspravljamo o necemu drugom, ono sam samo onako postavio, a ti sto se palis na to to je druga stvar.TzBulevar87 je napisao/la:Sta napisa ti rodjak.. pises kako imamo preca posla a postavljas glupost koju je neko dijete napisalo, svasta!!!
- TzBulevar87
- Kontakt:
Iskreno se nadam da ces uskoro shvatit sta si uradio s tim postavljanjem. Pozdrav!
075
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.