Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- pintol_TM87
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
jao lecha hoce oni da zabiju jos jedan i sudijsko vrijeme pljas 1:1 povalise me na 33 listica 
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Braco_vrbanjusa je napisao/la:ljudi neka nam je sretno...Ja cijedim evo vec treci cokanjcic rakije i narezo sam sebi meze i idem sada da gledam ovaj show lige prvaka...Imam litar na raspolaganju i litar u zalihi u slucaju da krene lose pa da se lijecim duplim cokanjcicima...
joj legenda si majke mi
FORZA MARŠAL !!!
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Dokad višeeeeeeeeeeeeee,nebooooo ti jeb.emmmmmmm?
You'll never walk alone.
pozz raja hocel inter dobit ovog schalkea '
PS : Imal ko da mi bude zirant da sutra dignem kredit da uplatim na barcu
PS : Imal ko da mi bude zirant da sutra dignem kredit da uplatim na barcu
Boze molim te da Davos dobije i Iinter samo to nista vise 
HAJMOOOO INTER, **** vas otac !
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
Auuu intera sosona sto me yebase
- Citizen-X
- Kontakt:
samo jaruga da si obratno ......OTNYS_YNWA je napisao/la:Inter - Schalke 1
Real M - Tottenham X/2
Do stoje pa nek je*e rak raka.
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Samo bi volio da mogu nekako saznati koliko i koliko miliona maraka je uplaceno danas na ova dva keca, znaci listic samo sa ovim parovima. Pa nema boga da prodje
ja se kunem da igraju barcelona-famos, real-olimpik, chelzi-sloboda i da je minmalna kvota po paru 1,3, da neko ne bi dobio, jednostavno ti neko ne da pare, dal bog dal kladionicarska mafija
ja se kunem da igraju barcelona-famos, real-olimpik, chelzi-sloboda i da je minmalna kvota po paru 1,3, da neko ne bi dobio, jednostavno ti neko ne da pare, dal bog dal kladionicarska mafija
nema potpisa
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Imam na je'nom tiketu Eto'o daje gol, a od 2 postignuta gola Intera, on nije učestvov'o ni u akciji. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Citizen-X
- Kontakt:
Admir_Sa je napisao/la:Samo bi volio da mogu nekako saznati koliko i koliko miliona maraka je uplaceno danas na ova dva keca, znaci listic samo sa ovim parovima. Pa nema boga da prodje
kako to sad - pa ti si najgrlatiji ovdje kako nema štimanja i kako mi bulaznimo o mafijaskim stimanjima...
sad se poklopi i ne kukaj.
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
5 2 pa jel ovo hokej **** ih otac 
Milioni i milioni su na Schalke uplaceniAdmir_Sa je napisao/la:Samo bi volio da mogu nekako saznati koliko i koliko miliona maraka je uplaceno danas na ova dva keca, znaci listic samo sa ovim parovima. Pa nema boga da prodje
http://www.flashscore.com/detail/soccer ... 7200&tab=1
samo se ja oglasim jednom u godini i kazem il je bog il mafija, a vama je svaka druga utakmica namjestena, bilo vaterpolo, rukomet, hokej, fudbal, kosarkaCitizen-X je napisao/la:Admir_Sa je napisao/la:Samo bi volio da mogu nekako saznati koliko i koliko miliona maraka je uplaceno danas na ova dva keca, znaci listic samo sa ovim parovima. Pa nema boga da prodje
kako to sad - pa ti si najgrlatiji ovdje kako nema štimanja i kako mi bulaznimo o mafijaskim stimanjima...
sad se poklopi i ne kukaj.
nema potpisa
Nije ovdje nista nastimano..Inter je davno pao qrcu za usi,a svako ko konta fudbal,a imam dokaz da ih je puno,je odigrao 2 ili x2
Pogledaj link gore...
-
jasko_juve
- Kontakt:
sve na svijetu *ebem..eto..od a do ž..na jednom inter 1x na drugom poluvrijeme ili kraj 1..hehehheheheh..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Nemoj nam pjenit sad sa ovakvim komentarima,molim te.ever je napisao/la:Nije ovdje nista nastimano..Inter je davno pao qrcu za usi,a svako ko konta fudbal,a imam dokaz da ih je puno,je odigrao 2 ili x2Pogledaj link gore...
Trebao si nam reći prije meča da svako ko konta fudbal je odigrao x2 ili 2.
You'll never walk alone.
Schalke (h1:0) 2
Real (h0:2) 1
Uplata 20 KM
Dobitak: puno u pm
Real (h0:2) 1
Uplata 20 KM
Dobitak: puno u pm
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.