FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bistrikboy
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bistrikboy » 09 jun 2010, 13:17

LudLo je napisao/la:nema se sta bit iznenadjeno ..
logicno je da nas napustaju ponajbolji iz prostog razloga jer svi kontaju da u evropi ne mozemo nista , a pitanje je hocemo li bit prvaci i iduce godine .. zato sretno Seha !
A moramol'?

Ja bih bio zadovoljan sa top 3 plasmanom,ali mislim da cemo opet pucati na titulu,sem Sirokog ne vidim ni jednog ozbiljnog konkurenta.A u europi je vano ne obrukat' se,ima vremena za nesto vise

Bekrić je u Južnoj Koreji već 13 dana, a nakon što je obavio ljekarske preglede, odugovlačenje potpisa ugovora uslijedilo je nakon što su klubovi usaglašavali način plaćanja obeštećenja. Naime, Korejanci su nudili da obeštećenje isplate u dvije rate, dok su u Želji insistirali da se polovina novca uplati omdha, a ostatak do kraja godine u pet ravnomjernih rata.

Kao što smo već pisali Željezničar će na ime obeštećenja oko pola miliona maraka, dok će Bekrić imati mjesečnu platu od 30. 000 dolara.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 09 jun 2010, 13:17

Kako je krneulo Zeljo ce trebati dovesti najmanje 10 igraca ,samo se nadam da ce ti novi igraci biti kvalitetniji od ovih sto su otisli..sto se tice Karica,on je dobar samo kao rezervni golman,ludost je njega imati kao prvog golmana..treba dovesti Avdukica ,Nurkovica,Mujkica ili Hadzidzulbica..Mi smo doveli otprilike 8 golmana lige!!
Ako cemo vec prodati Sehica onda nam treba jednako kvalitetan golman,a Nemanja Supic ce biti slobodan ovo ljeto,jer trazi raskid ugovora sa rumunima...

Post Postao/la Avatar » 09 jun 2010, 13:20

Rasipa se ... :cry:

zar nije Sehic izrazio zelju da igra evropske utakmice sa Zeljeznicarom ? :o

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 09 jun 2010, 13:26

Kakav Nemanja Supic rupa !!!!!!!!!.Karic je dobar golman gledo sam ga ono kad je protiv zelje igro odlicno je barnio trbo bi nam jos jedan dobar spic i ofanzivni vezni mislim da vise nije nista potrebno jos par rezervi mozda.Kad bi se doveo Osmanagic ili Zeba a mozda i onaj spic Borca Kajkut ili kako se vec zove. :D :D :D :D Ali ja bi najvise volio Messia Ibrahimovica i po Barce nek odigraju kvalifikacije pa nazad kuci ;) ;)
Zadnja izmjena: Grbavica moj zivot, dana/u 09 jun 2010, 13:27, ukupno mijenjano 1 put.
svoj ti pos'o !

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 09 jun 2010, 13:26

nurkovic...supic... svaki put oplacem od smjeha kad ih neko spomene kao dobre golmane :mrgreen:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 09 jun 2010, 13:27

Seyo_TM je napisao/la:nurkovic...supic... svaki put oplacem od smjeha kad ih neko spomene kao dobre golmane :mrgreen:
I ja.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 09 jun 2010, 13:34

Šta se ba rasipa ? Jedino će se eventualno osjetiti nedostatak Bekrića i Šehića, ovo ostalo je nadoknadivo.

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 09 jun 2010, 13:37

Jesmo li se raspali ili smo jos u fazi raspadanja .. 8-)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 09 jun 2010, 13:42

Avatar je napisao/la:Rasipa se ... :cry:

zar nije Sehic izrazio zelju da igra evropske utakmice sa Zeljeznicarom ? :o
Jeste ali isto tako mu ugovor ističe u Decembru. Ako je istina da za Šehu možemo dobiti 250.000-300.000 eura, neka momak ide. Dečko mora da hrani porodicu, pokazao je kako se odnosi prema KLUBU u najtežim momentima, također vjerujem da je dobio amin od Amara da ode. Sumnjam da ide na "svoju ruku".

Ko je gledao intervju sa izvoru jasno mu je da Amar priželjkuje da se Bekrić proda a shodno tome i Šeha ;)

Šeha hvala ti na svemu majstore

Nikakvo rasipanje nije u toku, također niko nije nezamnjeniv.

Iz prve postave su nam otišli:

Bekrić
Bučan
Šimić/Bajić koji su se mijenjali

Mogući odlazak:

Šeha

Ne vidim rasipanje, možda je do mene :mrgreen:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 09 jun 2010, 13:44

Goman Karić je dobar golman, al ne može nadomjstiti Šehića sigurno. Ustalom najboljeg i najtaletovanijeg golmana lige niko u BiH ne može nadomjestiti. Ali ako bi kako uspjeli dovesti Radoševića onda bi bili na konju. Dva dobra golmana iskusni Karić i talentovani Radošević. Namknuti lovu od Šeha i perfektno. To se vrlo lahko može desiti samo da Hajduk pogriješi kao što je pogriješio sa Višćom.

Sve u svemu ja sam svaki dan sve zadovoljniji i zadovoljniji i svaki da sam ubjeđeniji da ćemo slijedeće sezone biti u najmanju ruku jednaki kao ove sezone, jer se sve radi kao što Osim kaže PLNIRANO...

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 09 jun 2010, 13:46

Umjesto Šimića/Bajića je tu Gančev koji je već bio na probi. Hasanović je pojačanje u veznom redu. Čovjek trenira sa Željom već 6 mjeseci. Znači, u formi je a i uigran je.
Karić dolazi za kao golman.

Fali nam play da zamijenimo Bekrića.

Realno, odlaskom Bučana više šanse da igra će dobiti Stanić i Višća. Otišli stariji igrači, dolaze/igraju mlađi ;) Hasanović je 90 godište, Stanić je isto mlađahan kao i Višća. Lijepo :mrgreen:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 09 jun 2010, 13:52

Sjecam se jednog razgovora Ibrahima Sehica sa nekim novinarom kada je jasno rekao da ce iz Zelje otici samo kada osvoji titulu prvaka Bosne i Hercegovine, sto je i razumljivo, decko je odradio svoj posao u Zelji na najbolji moguci nacin, igrao je srcem i bas onako kako dolikuje jednom zeljinom djetetu. Bilo je gresaka, ali ruku na srce Seha nas je vise puta izvadio nego sto nas je zavalio, ovo proljece je bilo daleko najbolje sto sam ja mogao vidjeti u njegovom izdanju, momak nas je prosto iz nemogucih situacija vadio bravuroznim intervencijama. Pojacanja u zelju sigurno nece dolaziti na slijepo, kao sto je to bilo u prethodnim mandatima nekih drugih trenera, da ih ne imenujem a znamo vec ko su i sta su, kada su igraci prakticno u konvojima dolazili u Zelju, ugovori se gomilali a svlacionica puna prosjecnih igraca koje Osim sigurno ne trazi. Ja iskreno necu biti iznenadjen ako na Grbavicu maximalno dodje jedno, do dva pojacanja ali cu biti siguran da ce to biti istinska pojacanja, odnosno igraci koji ce odmah biti spremni odgovoriti zahtjevima strucnog staba.
Sto se tice ovog Karica, dobro bi bilo da dodje, jer je po meni uz Mujkica iz Slobode i naseg Sehica najbolji golman u ligi, jer ne prima pacerske golove, ne izlijece kada to nije potrebno. Ganceva nisam gledao, ali s obzirom da Osim toliko insistira na njegovom dolasku moze se zakljuciti da je dobar igrac, bas onakav kakav nam i treba, a ostalo cemo ako Bog da vidjeti kada zaigra...
Dobro bi bilo dovesti ovog malog Osmanagica na mjesto Bekrica ili vec spomenutog Zebu koji se toliko spominje u medijima i povezuje oko Zelje a nikako da se konacno vrati tamo gdje mu je i mjesto :D Pozdrav

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 09 jun 2010, 13:59

bosnas_ je napisao/la:Kako je krneulo Zeljo ce trebati dovesti najmanje 10 igraca ,samo se nadam da ce ti novi igraci biti kvalitetniji od ovih sto su otisli..sto se tice Karica,on je dobar samo kao rezervni golman,ludost je njega imati kao prvog golmana..treba dovesti Avdukica ,Nurkovica,Mujkica ili Hadzidzulbica..Mi smo doveli otprilike 8 golmana lige!!
Ako cemo vec prodati Sehica onda nam treba jednako kvalitetan golman,a Nemanja Supic ce biti slobodan ovo ljeto,jer trazi raskid ugovora sa rumunima...
Ovaj ti sigurno ne bi potpisao da mu nije obecano mjesto prvog golmana, barem na pocetku sezone. ;)
Poslije, ako pocne grijesiti, klupa

Jajcani
Kontakt:

Post Postao/la Jajcani » 09 jun 2010, 14:00

Pozitivno gledajuci na ove odlaske igraca, dokazuje se da se iz Zelje moze "prodati" dalje. Misljenja sam da je i to jedan vid kapitala. Sehic je dobar golman, al daleko od toga da je nezamjenjiv. Meni je malkice vokri sto Bucan ode, jer ono utakmica sto sam odgledo, pravo je zahvalan igrac. Amar Osim je trener s profinjenim njuhom za pronalazak i nadogradnju igraca tako da bez sumnje u ovoj ligi nepostoji igrac koji se ne bih veoma rado stavio pod njegovu trenersku palicu. Ko god dodje, doce s smislom i bice dio Amarove vizije tako da ne brinem za ove odlaske. Bice to sve u dure.
Semper fidelis

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 09 jun 2010, 14:05

Za ove što kukaju jedna zanimljivost. Željo je u zadnjih 5 godina prodao ukupno dva igrača kako treba:

Štilića i Dialibu(za kojeg plaćamo nekakve naknade pa ispade da smo samo Štilića prodali kako treba).

Jahića smo prodali za 12.000 e ili 24.000 :roll: :lol: ako neko misli da smo i njega prodali za normalan iznos :lol:

Također, Europe nismo vidjeli očima, nit smo zaradili para.

Od kad aje Amar došao, desilo se slijedeće:

Bekrić: 250.000-300.000 eura
Šehić: 300.000 eura cca
Eufa nagrade: 330.000 eura
----------------------------------------------
Total: jel neko blesav ili neupućen pa govori da se raspadamo. Halo ba, u zadnjih 5 godina nismo imali više para :mrgreen:

vjeran1987
Kontakt:

Post Postao/la vjeran1987 » 09 jun 2010, 14:07

ja sam isto svaki dan sve zadovoljniji,vjrujte bicemo samo jaci a i zaradice se bruku para....

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 09 jun 2010, 14:08

Jajcani je napisao/la:Pozitivno gledajuci na ove odlaske igraca, dokazuje se da se iz Zelje moze "prodati" dalje. Misljenja sam da je i to jedan vid kapitala. Sehic je dobar golman, al daleko od toga da je nezamjenjiv. Meni je malkice vokri sto Bucan ode, jer ono utakmica sto sam odgledo, pravo je zahvalan igrac. Amar Osim je trener s profinjenim njuhom za pronalazak i nadogradnju igraca tako da bez sumnje u ovoj ligi nepostoji igrac koji se ne bih veoma rado stavio pod njegovu trenersku palicu. Ko god dodje, doce s smislom i bice dio Amarove vizije tako da ne brinem za ove odlaske. Bice to sve u dure.
Bucan je svje u Zelji odradio na najbolji moguci nacin, i hvala mu na tome, momak polako ali sigurno gazi svoju 30 tu godinu i ako mu je Split ponudio vise, neka je otisao, neka zaradi nesto, i on i Simic, a na Bucanovo mjesto sada vec sigurno upada decko koji je svojim igrama u proljetnom dijelu prvenstva zaduzio cijelu upravu da od ove sezone bude u startnih 11, naravno mislim na Viscu, koji tek ima 20 godina i vezan je dobrim ugovorom, tako da je on taj igrac koji ce siguran sam na superioran nacin zamjeniti Bucana, a cak mislim i biti bolji, a siguran sam da je on igrac od kojeg Zeljo moze najvise profitirati. Zivi bili pa vidjeli!!! A ta pozicija na krilu, po meni je dobro pokrivena i igracima sa klupe, Haris Beslija, Srdjan Stanic... i Edin Visca

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 09 jun 2010, 14:12

Rece Amar za Bekrica (na znate vec cemu) cca. 3,5 mil :) :) :) :) :) :) :) :) ako sam ga dobro cuo malo sam se nasmijo
svoj ti pos'o !

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 09 jun 2010, 14:13

nikad_izvini je napisao/la:Za ove što kukaju jedna zanimljivost. Željo je u zadnjih 5 godina prodao ukupno dva igrača kako treba:

Štilića i Dialibu(za kojeg plaćamo nekakve naknade pa ispade da smo samo Štilića prodali kako treba).

Jahića smo prodali za 12.000 e ili 24.000 :roll: :lol: ako neko misli da smo i njega prodali za normalan iznos :lol:

Također, Europe nismo vidjeli očima, nit smo zaradili para.

Od kad aje Amar došao, desilo se slijedeće:

Bekrić: 250.000-300.000 eura
Šehić: 300.000 eura cca
Eufa nagrade: 330.000 eura
----------------------------------------------
Total: jel neko blesav ili neupućen pa govori da se raspadamo. Halo ba, u zadnjih 5 godina nismo imali više para :mrgreen:
Ovo za Bekirca je nagadjanje u to budi siguran jer toj cifri ni blizu nije cifra oko koje se vrti taj trasnfer, a prava cifra za koju je Bekric otisao nece nikada biti objavljena, a budi siguran da je daleko veca, jer skontaj da su oni ukrainci na polusezoni davali 250 000 eura i Osim je to sve stopirao zbog mogucnosti da uzme mnogo vise.
Sehic takodje ide za mnogo veci iznos od postavljenog, a o Uefinoj nagradi ne znam pa ne mogu da kazem nista...
A za ove gore navedene Stilic, Dialiba smo se mi samo propisno zajebali, jer su to igraci koje bi sadasnja uprava masno unovcila a Zeljo je pod vodstvom prosle uprave za igrace tog kalibra uzeo neki sitnis, ili blabo receno Dzparac, da bi se sada neki drugi klubovi na kvalitetu Zelje, jer je Zeljo stvorio obojcu kurcili i lupali milionske cifre.

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 09 jun 2010, 14:13

ma samo višću treba dobro svezat ugovorom i ne sekiram se, amar je ovu ekipu sastavio za nepuni mjesec dana tako da se nista ne brinem i vjerujem u njega, plus to da cemo sad i imati nekih dodatnih para za pojačanja, ma samo opusteno...svaka cast upravi na potezima

:mrgreen:
Semper Fidelis

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.