FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

AlfredNobel
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la AlfredNobel » 27 jul 2018, 21:29

DenchiNL je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:
Nije nešto aman odigrao Velkoski, samo se on spominje, a nije bio baš toliko loš. Meni je recimo najgori igrač u prvoj postavi Halilović, bez dileme. Lik ima nekoliko kila viška, sporijeg igrača već dugo nisam gledao, niti ima nekakvog driblinga za jedno krilo, već samo taj udarac. A ako dodamo još činjenicu da je veliki potrošač lopti, da pokvari svaki meč par izglednih prilika, onda je to katastrofalno. Lično bih dao šansu Tataru, koji treba dobiti šansu, a brz je i pokretan, a uvijek se iz toga nešto može izroditi.
i dalje sam mišljenja da Rahmanović, Halilović i Krste ne mogu igrat zajedno, previše je to čekanja lopte a premalo brzine i pressinga....Šišića bi prebacio lijevo(tako ga i zabi) a Hebiba desno...i nazad Šabanovića, u sredini nam fali Cimi-tip veznog, radilica/box-to-box igrač, mislio sam da bi to Stanojević mogao odraditi, međutim i on je više defanzivni zadnji vezni bez puno trka, fino zatvara i uzima lopte...playmaker dobar bi nas preporodio, tek bi onda imalo smisla stavljati nekad ofanzivnijeg beka i sl. ne smijem ni pomišljati da imamo neko zeznuto lijevo krilo...gdje bi nam kraj bio...

eto sad bi zamjerio da NE ROTIRAMO protiv mladosti hahahaha kakve budalaštine u 24 sata :damn: :facepalm:
Ko te to nasikirao moj Denchi? :D
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 27 jul 2018, 21:30

FrancescoTotti je napisao/la:
sarajevo46 je napisao/la:Tako je loš da igra kod svih trenera i bliži se broju od 200 nastupa u PL BiH. Niko ga nije izbacio iz ekipe, ali eto možda su ti ljudi koji ga ubacuju manje stručni od ljudi sa foruma. To što čovjek ne igra na svojoj poziciji nema veze. Hahaha.
Kakvih crnih 200 nastupa??? Za tri godine ima 89 i u ligi i u kupu!
Igra jer u ove 3 godine nije dobio konkurenciju u igracu koji valja. Ko mu je bio ta konkurencija uostalom? andjusic?
U zadnje dvije sezone imao prilika kao niko u nasoj ekipi a mozda najvise i u ligi i zabio je strasnih 9 golova! U dvije godine igrajuci kao krilo!
Sisic je u ove tri utakmice sto odigra pokazao duplo vise potentnosti od njega! A on na beku igra iz meni i dalje nejasnih razloga s obzirom da imamo Sabanovica koji se pokazao kao i Pidro, ako ne i bolje.

Hebibovic je kao puknut kondom. Ama bas ne sluzi nicemu!
Ma ti si stručnjak ti nas povedi šefe molim teee.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 27 jul 2018, 21:34

Pa u pravu je covjek 100%
Hebib na beku je najveca husrefova greska i nas najlosiji igfac sinoc daleko
100% krivac za prci gol, nas je treener s treninga tjerao kad nakon ispucane lopte ne trcimo van 16 da napravimo ofsajd, a brat hebib ostao u 5tercu, sto, to samo on zna
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 27 jul 2018, 21:35

AlfredNobel je napisao/la:Rahmanović se preporodio na ovoj poziciji zadnjeg veznog. Zna smiriti loptu, okrenuti stranu, krenuti prema naprijed, poslati dijagonalni pas, a ta pozicija mu još više odgovara jer je borben i agresivan. Tu je Husref napravio odličnu stvar, gurnuo ga nazad, jer je vidio da nema neke prevelike koristi od njega na ofanzivnom veznom. Pozdravljam taj potez Husrefa.

Generalno, što se sredine tiče, odlična je. Ne osjeti se odlazak Sarića, a to sam i očekivao. Tu je Crepulja, za kojeg mislim da je bolji igrač od Elvisa, samo šteta što je sybao bio taj meniskus, jer bilo bi dobro da je odmah startao pripreme. Sad bi imali spremnog igrača koji je veoma dobar u defanzivi, dok mu i ofanziva leži dobro, zna je on u Belupu napraviti odličnih stvari u napadu. Ako ga povrede ne ometu, mislim da će biti jedan od ključnih igrača, jer u ligi čitavoj nema tri igrača koji imaju takvu eleganciju u igri. Ali, treba mu dati malo vremena dok uđe u ritam.

Još tu kad dodamo Adukora, Rahmanovića, Stanojevića, Mustafića, pa i Radovca, definitivno najjača sredina u ligi.
A kad se sjetim koliko sezona smo muku mučili sa vezom, pa nam na sredini igrali Ivetić i Rustemović, ovo sad je svemirski brod.

Nije nešto aman odigrao Velkoski, samo se on spominje, a nije bio baš toliko loš. Meni je recimo najgori igrač u prvoj postavi Halilović, bez dileme. Lik ima nekoliko kila viška, sporijeg igrača već dugo nisam gledao, niti ima nekakvog driblinga za jedno krilo, već samo taj udarac. A ako dodamo još činjenicu da je veliki potrošač lopti, da pokvari svaki meč par izglednih prilika, onda je to katastrofalno. Lično bih dao šansu Tataru, koji treba dobiti šansu, a brz je i pokretan, a uvijek se iz toga nešto može izroditi.
Kad pričaš o Halilovićeoj brzini, očito nisi gledao Želju

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 27 jul 2018, 21:44

Pantelija je napisao/la:Pa u pravu je covjek 100%
Hebib na beku je najveca husrefova greska i nas najlosiji igfac sinoc daleko
100% krivac za prci gol, nas je treener s treninga tjerao kad nakon ispucane lopte ne trcimo van 16 da napravimo ofsajd, a brat hebib ostao u 5tercu, sto, to samo on zna
ma to je zamisao za moderne igrače i možda bi pilo vode da je igrač prvo bio bek i zna raditi defanzivu i kad izaći, ofsajd zamku raditi, kad stati na stativu kod prekida, znači to ne postoji ni kod jednog našeg beka...a da ne spominjemo da Hebibu treba posebna pažnja za fizičku spremu, jer lik se vukao od prve minute...koliko sam se obradovao zbog ovog Jeleškovića toliko mi je sad misterija gdje je lik, navodno ima obaveza još nezavršenih ali je neozbiljno malo je reć...
Esport je napisao/la: Kad pričaš o Halilovićeoj brzini, očito nisi gledao Želju
:D njihova sredina je repriza-brzine :rol:
šta bi im onaj Welbečić radio to bi bio 18+ uradak
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 27 jul 2018, 21:51, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 27 jul 2018, 21:47

sarajevo46 je napisao/la:
sarajevo46 je napisao/la:Tako je loš da igra kod svih trenera i bliži se broju od 200 nastupa u PL BiH. Niko ga nije izbacio iz ekipe, ali eto možda su ti ljudi koji ga ubacuju manje stručni od ljudi sa foruma. To što čovjek ne igra na svojoj poziciji nema veze. Hahaha.
Kakvih crnih 200 nastupa??? Za tri godine ima 89 i u ligi i u kupu!
Igra jer u ove 3 godine nije dobio konkurenciju u igracu koji valja. Ko mu je bio ta konkurencija uostalom? andjusic?
U zadnje dvije sezone imao prilika kao niko u nasoj ekipi a mozda najvise i u ligi i zabio je strasnih 9 golova! U dvije godine igrajuci kao krilo!
Sisic je u ove tri utakmice sto odigra pokazao duplo vise potentnosti od njega! A on na beku igra iz meni i dalje nejasnih razloga s obzirom da imamo Sabanovica koji se pokazao kao i Pidro, ako ne i bolje.

Hebibovic je kao puknut kondom. Ama bas ne sluzi nicemu!
Ma ti si stručnjak ti nas povedi šefe molim teee.
:roll: :roll:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 27 jul 2018, 21:53

slika
® GONGASHI POWERHOUSE ®

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 27 jul 2018, 21:54

simidobar je napisao/la:
robertkosar je napisao/la:Cestitke igracima :mrgreen: i cekamo cetvrtak :bih:
Nekako sam vjerovao da ces bit covjek poslije sinoćnje utakmice.
Zasto? Jesam li to nesto lose napisao o nekom ????? O covjeku koji me razocarao pre svega kao insan i pedagog nemam rijeci.
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 27 jul 2018, 21:56

bio sam na istoku u liniji sa hebibom prvo poluvrijeme sa bananama, u prvih 10min sam vidio da covjek ne zna da se postavi kad smo u odbrambenoj situaciji, ispadao je, bas ko muha bez glave, ali kad je kontrau tandemu sa sisicem ispade 100posto sansa, vjerujem da ga samo radi toga i drzi na toj poziciji

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 27 jul 2018, 22:07

Koliko će nas biti na Koševu u nedjelju? :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 27 jul 2018, 22:15

MortemHz je napisao/la:Koliko će nas biti na Koševu u nedjelju? :D
S kim igramo? :zviz:

@Esport
Pa dobro, s njima se niko ne može mjeriti.. :lol:
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 27 jul 2018, 22:17, ukupno mijenjano 1 put.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 27 jul 2018, 22:16

Dali ce se Nana Welbek radovati kada zabije gol :think:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 27 jul 2018, 22:18

Derdiyok je napisao/la:slika
Ko da je juče bilo svijum. Kako leti vrijeme...
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 27 jul 2018, 22:19

Pitaristok je napisao/la:bio sam na istoku u liniji sa hebibom prvo poluvrijeme sa bananama, u prvih 10min sam vidio da covjek ne zna da se postavi kad smo u odbrambenoj situaciji, ispadao je, bas ko muha bez glave, ali kad je kontrau tandemu sa sisicem ispade 100posto sansa, vjerujem da ga samo radi toga i drzi na toj poziciji
Samo radi toga i igra na toj poziciji.Takva je zamisao sa njima dvojicom i tom stranom,da se uvijek pravi taj visak igraca naprijed kada se napada.A i Sisic veoma lose igra defanzivu,i sinoc se to vidjelo,jako malo ili nimalo je pomagao tu.Al eto imaju tu zamisao prema naprijed sa njima u paru pa cemo vidjeti dokle cemo sa tim izgurati.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 27 jul 2018, 22:21, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 27 jul 2018, 22:20

ElCartel11 je napisao/la:Ne treba nas ovaj rezultat zavarati, ovoj nasoj ekipi fali jos par pojacanja na nekim pozicijama da bismo rekli da imamo stvarno dobro popunjene sve pozicije.

Najtanja pozicija nam je trenutno desni bocni, Hebib jednostavno nije za tu poziciju (ruku na srce nije mu to ni prirodna pozicija).
Onda nam fali jedan iskusni stoper koji ce komandirati odbranom, Dupovac/Sofranac mi se sve vise cine da nisu za takvo nesto, Mujakic je beton ali fali momku neko iskusan da napreduje uz njega.
Pavlovic je usao u kozu Bandovica, prima glupe golove (kod svakog prekida mi strahujemo), a onda odbrani nesto sto ni Neuer nebi. Samo se sjetite kakvu smo sigurnost imali sa Delacem na golu.
Fali nam jedan kreator igre, koji ce biti igrac poteza i cije lopte imaju "oci". Vidim da nam to Velkoski igra, protiv slabijih ekipa izgleda sjajan, ali dok dodje ekipa koja ima slican kvalitet kao mi ili bolji, odmah se nekako i on izgubi. Mozda tome zadatku moze odgovoriti Crepulja, ako ne onda bi stvarno bilo dobro da dovedemo tu jos koga.
Halilovic na ljevom krilu je kriminalan zadnje vrijeme, tu bi dao sansu Tataru (mozda cak i Resic?) pa nek momak pokaze sta zna, slabiji ne vjerujem da moze biti.

Sve u svemu to su pozicije koje bi valjalo jos nekako popuniti ili ubaciti igrace iz drugog plana Tatar/Crepulja. Ostale pozicije mi djeluju sasvim korektno i ljepo popunjene.
Sve se slažem s tobom, samo nerealno je očekivati da dovedu ikog više, da su pametni bar desnog beka jer tu baš škripi svaku utakmicu, ja bi bio prezadovoljan i time. A ova polusezona će pokazati da Halil ne može odgovoriti zadatku i ako se Tatar ne pokaže tu će trebati pojačanje, isto tako ako se Crepulja ne vrati, i na ofanzivnom veznom bi trebao novi igrač mada ja vjerujem u Mesija, samo da se hoće više vratit i spremit koliko-toliko.

Protiv Bijeljine Crepulja bio na klupi, kaže komentator da ga nisu mogli u COMETU prijaviti, nesto u tom fazonu, kao vec smo imali 4 stranca i izgleda i njeg smatraju strancem a pricalo se da ima nase papire, a i izčapljine je yebemu :D zna li neko nesto vise u vezi s tim?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 27 jul 2018, 22:23

Greska u Cometu je samo bila.On ima nase papire,tamo je stajalo da nema,ali se ispravilo prije same utakmice pa je sjedio nornalno na klupi.

zirokopter
Kontakt:

Post Postao/la zirokopter » 27 jul 2018, 22:31

MortemHz je napisao/la:

:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Pogledajte poziciju i kretanje Hebibovica kod prvog gola i kod one odbrane Pavlovica...
Jos lik nakon odbrane vraca glavom loptu u srce naseg sesnaesterca umjesto da joj yebe mater i posalje u korner. Stvarno los igrac, al drama los i evo 3 godine u ekipi....
slika
Sta je trebo ovdje jbt njih dvojica ostali na njih petoricu. A poslije one odbrane ono se sve desilo u pola sekunde i covjek refleksno odreagovao. Stvarno je pitarluk najgori. To voli popljuvat vise nego hljeba se najest. Kad bi bilo sve potaman mozda nebi ni navijali za Sarajevo...
DB aka Ledeni

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 27 jul 2018, 22:34

Pregledao sam nase golove bar jedno 15 puta od sinoc.. :lol:
Bahati, bahati Željkan!
1946

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 27 jul 2018, 22:35

Nemojte više ovu sliku stavljat, hljeba vam. Tačno mi pozli, mislim da ništa gluplje nisam vidio u fudbalu u zadnjih 10 godina. :lol: Mada, ima i gore, zamisli neko GIF postavi kako istrčavaju svi ko muhe bez glave. :urnebes:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 27 jul 2018, 22:42

miky_hz je napisao/la:Dali ce se Nana Welbek radovati kada zabije gol :think:
ne vjerujem da je registrovan još...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bing [Bot] i 7 gostiju.