FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Pantelija
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Pantelija » 28 jul 2018, 11:26

uNbx je napisao/la:Realno, nije njima ni na kraj pameti bila ofsajd zamka. Ovo je čisto nagonsko istrčavanje, vidi se i sekundu prije ubačaja, kako se i Nihad sprema u stav da ide nazad da odbrani centaršut. Suma sumarum, izgubili se svi u vremenu i prostoru, ne samo Hebibović.
Druze grijesis , ovo je jako dobar izlazak odbrane jer su, bez hebibovica 3 igraca u ofsajdu, isrina , dupovac i zadnji vezni su trrbali biti bkize mujakicu ali ovo se ponavlja svaki trening kroz citav zivot i nevjerovatno je da je covjek ostao i pokopao ekipu .

Mujakic se vraca iskljucivo jer je napravio ofside zamku ali zeli za svaki slucaj da isprati akciju do kraja .

Sto se tice Atalante i tih 30% to su gluposti, o i su igrali na 90 % ali su spremni 70% . Ako cemo se time voditti, zasto poslije 2-1 nisu krenuli da nas zgaze? Ili jesu ali sniu mogli? Suplja prica .

Ono sto je nasa najveca orednost jeste da smo vidjeli da mozemo igrati, jesu puno bolji, ali se moze igrati, jgraci imaju iskustvo a sada ce imati i ledja u vidu navijaca ....
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 28 jul 2018, 11:28

uNbx je napisao/la:Realno, nije njima ni na kraj pameti bila ofsajd zamka. Ovo je čisto nagonsko istrčavanje, vidi se i sekundu prije ubačaja, kako se i Nihad sprema u stav da ide nazad da odbrani centaršut. Suma sumarum, izgubili se svi u vremenu i prostoru, ne samo Hebibović.
Dovoljno je bilo da Hebibu padne na pamet "čekaj, ja kao bek bih trebo bit u liniji sa stoperom".
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 28 jul 2018, 11:29

SarajevoJeBordo je napisao/la:
Dovoljno je bilo da Hebibu padne na pamet "čekaj, ja kao bek bih trebo bit u liniji sa stoperom".
:kafa:
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 28 jul 2018, 11:33

Ja bih im onda zabranio da prave zamke na dijagonalno okomite lopte, nenormalno je kako ljudi to brzo odigraju i kako dobro prave šanse iz tih ubačaja. Nisam ih pratio u Seriji A, ali sam našao neke highlightse, i pravo često ovo rade, i svima prave probleme na taj način. Moraju neutralisat uopšte da lopta krene prema 16, al ne da se pravi faul kao kod drugog gola.

Vremenska za sutra:
slika
Idealno! :beba: :beba:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 28 jul 2018, 11:39

uNbx je napisao/la:Ja bih im onda zabranio da prave zamke na dijagonalno okomite lopte, nenormalno je kako ljudi to brzo odigraju i kako dobro prave šanse iz tih ubačaja. Nisam ih pratio u Seriji A, ali sam našao neke highlightse, i pravo često ovo rade, i svima prave probleme na taj način. Moraju neutralisat uopšte da lopta krene prema 16, al ne da se pravi faul kao kod drugog gola.

prekide svesti na minimum, zatvoriti, ilicica, gomeza, i onog hartebura i to je to... odgovara nam bilo koji rez osim poraza.. koncentracija , diciplina kao u prvom mecu, nismo im puno dozvolili da se igraju i tu je presudilo nas pozitivni rezultat. Mada me nebi cudilo da onaj barow bude krilo a zapata sa gomezom spic
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 28 jul 2018, 11:41

Jedina stvar koja može syebat posjetu je ova usrana kiša, yebem ti ovakvo ljeto. :puke:
Ma to da su igrali s 30% je alibi zlim konama i kladioničarima koji su očekivali katastrofu. Nije lahko prcat raju 5 dana da ćemo dobit 5-6 golova pa kad bude 2:2, ide ona famozna "nisu se ni trudili". Nisu se trudili ni lani kad su Evertona sašili, onako slučajno im petardu uvalili. Jedina istina je da nisu spremni 100%, i tu je naša velika prednost. Da se ova utakmica igrala u septembru bila bi katastrofa, ovako manjak kvaliteta moženo nadoknadit spremom (kako ovo neobično zvuči, kad je s druge strane klub iz Serije A).
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

belosevic23
Kontakt:

Post Postao/la belosevic23 » 28 jul 2018, 11:47

Po husrefovom pressu to je to sto se tice prelaznog roka, moze se reci solidan sad za sad, bilo je gorih a i boljih

High

Post Postao/la High » 28 jul 2018, 11:48

Popravlja se vremenska prognoza za nedjelju i četvrtak. Sve manje kiše očekuju. :D
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 28 jul 2018, 11:52

Kakvo slavlje, ove golove gledam vec 40-i put :D

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 28 jul 2018, 12:01

Stavite na zvanicnoj da sutra igramo utakmicu na Koševu..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 28 jul 2018, 12:05

skoroalen je napisao/la:Jedina stvar koja može syebat posjetu je ova usrana kiša, yebem ti ovakvo ljeto. :puke:
Ma to da su igrali s 30% je alibi zlim konama i kladioničarima koji su očekivali katastrofu. Nije lahko prcat raju 5 dana da ćemo dobit 5-6 golova pa kad bude 2:2, ide ona famozna "nisu se ni trudili". Nisu se trudili ni lani kad su Evertona sašili, onako slučajno im petardu uvalili. Jedina istina je da nisu spremni 100%, i tu je naša velika prednost. Da se ova utakmica igrala u septembru bila bi katastrofa, ovako manjak kvaliteta moženo nadoknadit spremom (kako ovo neobično zvuči, kad je s druge strane klub iz Serije A).
Takve i slične gluposti provaljuju oni plavi debili, koji su ljubomorni i iskompleksirani, pa onda pokušavaju srozati naš podvig. Jedan napisa poslije naše tekme da se Atalanta uopšte ne trudi, već da hoće da ispadnu iz kvalifikacija.. A prošle sezone ginuli u EL. A još im je više krivo zato što se nahanjcali da će lagano uzeti Apolona, a ljudi ih mlatnuše bez problema.

Zato sam milion puta rekao, mi imamo igru, zato i možemo nešto očekivati da uradimo u Evropi, a za to je dokaz i ovaj meč s Atalantom. Oni imaju qurac od igre, ono se ne može nazvati igrom, zanimljivije su turske serije od njihovih utakmica i zato ništa ne mogu u Evropi. Zato je Evropa pravo mjerilo i sve tu izađe na vidjelo. Ali, bitnije da se oni hvale na sva usta sa nekakvim stadionima, reklamama i blentavim navijačima mažu oči, a ovi slijepi pored očiju.

Jučer pričam s poznanikom koji navija za njih, kaže "ja ne mogu vjerovati kako mi završimo drugi u ligi, kako uopšte dobijamo utakmice jer ne igramo ništa još od Odovića".. Možda neko misli da ja njih nešto mrzim kad govorim da nafakaški dobijaju, nebitni su, ali to je činjenica. Ne bi mogao čitavu sezonu gledati onakav jad na terenu, draže mi je pet puta gledati našu brzu igru sa kratkim pasovima i kombinatorikom.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 28 jul 2018, 12:13

@Nobel dobiju oni nafakaški, to stoji... Al ova liga je specifična. Mi smo Atalanti uvaljali dva na strani, a to nećemo uspjet ni Zrinjskom ni Želji ni Lištici. Fudbal vani i fudbal kod nas su različiti pojmovi. Ovdje ti ne treba dobar fudbal nego krkanluk, bezobrazluk, stvari ispod stola... Pitanje je sad, da li je bolje uzet trofej nazor pa se obrukat u Evropi il gurat fino u Evropi nekim dobrim fudbalom a u ligi kasnit za ostalim. Iskreno, mora ti se potrefit idealan žrijeb u Evropi da napraviš neki iskorak, a to je teško očekivat.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 28 jul 2018, 12:20

Kakva golčina Smajlagića za Goricu...

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 28 jul 2018, 12:25

skoroalen je napisao/la:@Nobel dobiju oni nafakaški, to stoji... Al ova liga je specifična. Mi smo Atalanti uvaljali dva na strani, a to nećemo uspjet ni Zrinjskom ni Želji ni Lištici. Fudbal vani i fudbal kod nas su različiti pojmovi. Ovdje ti ne treba dobar fudbal nego krkanluk, bezobrazluk, stvari ispod stola... Pitanje je sad, da li je bolje uzet trofej nazor pa se obrukat u Evropi il gurat fino u Evropi nekim dobrim fudbalom a u ligi kasnit za ostalim. Iskreno, mora ti se potrefit idealan žrijeb u Evropi da napraviš neki iskorak, a to je teško očekivat.

ne treba brate vjeruj , treba ti samo par sezona da budes prvak, pogotovo sa ovim novim formatom takmicenja i da budes nosioc u predkolima. uz to i zn as kako igramo u evropi, mi bi najvise profirirali u ovom eu sistemu jer bi u lp dogurali do play offa, i odmah bi igrali u lay ofuu le i to je ta sustina, i prednost bar naseg kluba gdje ovi u upravi moraju skontat koliko je vazno ove vec godine titulu osvojit, pog ako prodjemo atlantu ako bog da. hem sto bi zaradili 4 5t miliona km od ucesca te milion dva od prodaje igraca te od punog koseva nekoliko stotina hiljada..
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 28 jul 2018, 12:31

Prije svega ti treba širina u rosteru.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 28 jul 2018, 12:33

@skoroalen
Ja sam nešto mišljenja da mi ne pripadamo ovoj ligi, kad se gleda po utakmicama. Ti kad pogledaš našu utakmicu, ti ne možeš vidjeti neko udaranje, divljačku igru, izbijanje lopti i ostale stvari. Kod nas nema nijednog igrača da se ponaša debilski i da je neki orangutan. Tu bi sa nama mogao još i Zrinjski.. Ovo ostalo je mrtvi krkanluk i čobanluk. Zato smo mi rođeni za neku "normalnu" ligu, gdje bi smo imali uvjete (terene) za ovaj stil koji njeguje Husref. Naravno, ne mislim da istupimo iz lige.. :D

A treba dosta toga da se poklopi za prolazak do grupne faze.. Mi da smo nakon one titule počeli raditi sistemski i pravilno, danas bi bili u grupnoj fazi. Ali, to se ne može promijeniti.. Sada imamo šansu da odemo nešto dalje, glupo je sad pričati o nekoj grupnoj fazi, ali evo sad imamo šansu proći Atalantu. Biće užasno, ma prestrašno teško za to, ali trebaju se igrači i SŠ presabrati u glavi i shvatiti kakvu šansu imamo, to bi bio među najvećim rezultatima kluba ikad. To je jedna Atalanta i nezamislivo mi je kako bi to sve izgledalo kad bismo ih prošli.. Ja ne bi spavao tri dana.. Ali, korak po korak, neka sutra riješe ove i dobro se spreme onda za četvrtak. Uz lavovsku igru i borbu, te uz sreću, može se napraviti taj historijski rezultat.
Jao ne mogu ni zamisliti atmosferu kad bismo ih prošli.. :beba:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 28 jul 2018, 12:35

Im li play of faza poslije treceg pretkola??
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

ade43
Kontakt:

Post Postao/la ade43 » 28 jul 2018, 12:37

Hoce li ko objaviti cijene karata za sutra ?

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 28 jul 2018, 12:37

Konzerva je napisao/la:Im li play of faza poslije treceg pretkola??
Ima, to nas yebe druže sudija... :lol:

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 28 jul 2018, 12:54

MOLIMO SVE SIMPATIZERE, NAVIJACE SARAJEVA I HORDE ZLA DA ISPUNIMO KOSEVO...
DA SE ATALANTINI NAVIJAČI IZGUBE NA KOSEVU..
DIJELITE DALJE OVAJ POZIV SVI KO JEDAN - JEDAN ZA SVE HORDE ZLA SARAJEVO
Kopiraj i dijeli!
VAŠI : KIMUN I DZINE
STARA GARDA!!!
Amir Džine Puzić, Edo Polat
Sabrine mi moje!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.