Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
J*** li ti valjicu sveeee...
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ne moze ovako utakmicu na neutralnoj TV suditi dva navijaca Sarajeva.. Neprofesionalizam teski
Trebali su reci da nedolazimo.
Masakr covjece.halal vam bilo.ako cete na ovaj nacin do bodova
Masakr covjece.halal vam bilo.ako cete na ovaj nacin do bodova
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Valjic je Uefin sudija i ujedno nas najbolji sudija 
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Trebali su nam reci da ne dolazimo uopste ha ya. **** ti ovo, taman se ponadas derbi, bice beton utakmica, kad ono...qrac u usta. 
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Navijac sam Sarajeva ali ovo je preslo svaku mjeru ovo sudjenje i ova gruba igra.. Eto ko je sudija Uefa , moze to Pilav sve sredit
... ovo danas ako je derbi utakmica nase lige onda se nemamo mi vise cemu nadat. Bruka bruka bruka
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Duljevic je trebao dobiti crveni za onaj lakat. Ja ovim putem isto J*** mater Valjicu sto mi kvari ugled kluba.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Da su oba Bekica dobili po zuti najmanje, da je Berberovic dobio zuti, da je Jesic istjeran, da je Duljevic crveni dobio, sigurno bi to govorio.esprit24 je napisao/la:Valjic je Uefin sudija i ujedno nas najbolji sudija
Malo realnosti nije na odmet. Al neka vam ide na cast, svi su vidjeli koliko vas je Valjic pogurao.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Ma ja, cim gubis odmah il dzojstik ne valja, il je sudija kriv, il kisa pada..wobly92 je napisao/la:Da su oba Bekica dobili po zuti najmanje, da je Berberovic dobio zuti, da je Jesic istjeran, da je Duljevic crveni dobio, sigurno bi to govorio.esprit24 je napisao/la:Valjic je Uefin sudija i ujedno nas najbolji sudija
Malo realnosti nije na odmet. Al neka vam ide na cast, svi su vidjeli koliko vas je Valjic pogurao.
ZZ
Ma nije moguće da sarajevski klubovi imaju navlačenje sudaca 
- SaltCityAttack
- Kontakt:
objektivno crveni karton vam je trebao dati prije ovog gola ... bolji niste bili da dobijete ovo uopste ali sta je tu je cestitam na pobjedi ako dobijete, ali brate niste vi ovdje nista prikazaliesprit24 je napisao/la:Valjic je Uefin sudija i ujedno nas najbolji sudija
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Re: Odg: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Da ste i vi malo vise bili konkretniji, malo vise pucali po golu mozda bi sta i uslowobly92 je napisao/la:Da su oba Bekica dobili po zuti najmanje, da je Berberovic dobio zuti, da je Jesic istjeran, da je Duljevic crveni dobio, sigurno bi to govorio.esprit24 je napisao/la:Valjic je Uefin sudija i ujedno nas najbolji sudija
Na nasoj temi sam naposao da je dulja crveni zasluzio
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Šta fuli ovaj Kostić.. Pa ovo bi Joco dao..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Pa kretenu, kako da pridjes, kad mesari udaraju cim stignu??? **** vas valjic u usta ciganska, fuj.esprit24 je napisao/la:Da ste i vi malo vise bili konkretniji, malo vise pucali po golu mozda bi sta i uslowobly92 je napisao/la:Da su oba Bekica dobili po zuti najmanje, da je Berberovic dobio zuti, da je Jesic istjeran, da je Duljevic crveni dobio, sigurno bi to govorio.esprit24 je napisao/la:Valjic je Uefin sudija i ujedno nas najbolji sudija
Na nasoj temi sam naposao da je dulja crveni zasluzio
**** je on od sudije. On bi za mene bio dobar sudija da je imao muda u situaciji kad Sarajevu gori pod nogama zbog stanja na tabeli, pokazati zasluzen crveni karton Duljevicu na 0-0. Onda bi mogli pricati o njemu kao dobrom sudiji. Nema on muda. Danas je Sarajevo moralo dobiti pa da je preko puta stajala Barcelona.
Ma dzaba pricat, on je njima najbolji sudija opet. Mi realno nismo ni ocekivali pobjedu, ni poraz nije toliko strasan, ali na ovakav nacin...Bruka i sramota za Sarajlije...Sto neko napisa, Valjic im je opet najbolji igrac bio i danas.sekretar je napisao/la:**** je on od sudije. On bi za mene bio dobar sudija da je imao muda u situaciji kad Sarajevu gori pod nogama zbog stanja na tabeli, pokazati zasluzen crveni karton Duljevicu na 0-0. Onda bi mogli pricati o njemu kao dobrom sudiji. Nema on muda. Danas je Sarajevo moralo dobiti pa da je preko puta stajala Barcelona.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Fuj.da je sloboda ovako igrala 3 crvena BI dobili.
Penal cist.crveni cist kao suza.
Sramota.znaci to nas ceka u nastavku.
Da neizlazimo na teren protiv zrinje.
Fujjj
Penal cist.crveni cist kao suza.
Sramota.znaci to nas ceka u nastavku.
Da neizlazimo na teren protiv zrinje.
Fujjj
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sramota da su kostolomci iz ekipe Sarajeva samo 5 zutih dobili.
Jedan grad, jedna ljubav!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.