Evo golova mladih Milanista
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
- francobaresi
- Kontakt:
Dvije prelijepe akcije za dva gola.
Evo izgleda da će Cristante ipak početi večerašnji meč, ali isto tako i Nocerino će biti na terenu. To su posljednja nagađanja. Pa vidjet' ćemo.
Evo izgleda da će Cristante ipak početi večerašnji meč, ali isto tako i Nocerino će biti na terenu. To su posljednja nagađanja. Pa vidjet' ćemo.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- 10DelPiero
- Kontakt:
Ma ide veceras poluvrijeme 0-0 kraj 0-2 i Balotelli strijelac 
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
S'a je ovo, postoji mogucnost da se odgodi tekma radi magle ?
Ebo ga konj, citav dan cekam, samo mi jos ovo fali.

Ebo ga konj, citav dan cekam, samo mi jos ovo fali.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !

nece biti problema
- francobaresi
- Kontakt:
Mislim da nema potrebe za odgodom meča, jer vidiljivost je odlična i magla nije toliko strašna. Samo da se ne ponovi slučaj iz Beograda od prije 20-ak godina. 
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Kakvo odgadjanje sad..... Ja otjerao zenu od kuce da rahat gledam utakmicurope11 je napisao/la:S'a je ovo, postoji mogucnost da se odgodi tekma radi magle ?
Ebo ga konj, citav dan cekam, samo mi jos ovo fali.![]()
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Dobro je.

Je.bo ga hljeb i majka i Nocerino.OFFICIAL line-up vs. Sassuolo (4-3-2-1): Abbiati; De Sciglio, Zapata, Bonera, Urby; Cristante, De Jong, Nocerino; Kakà, Robinho, Balotelli.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- francobaresi
- Kontakt:
Opet taj Nocerino.
Ali nema veze, Cristante je tu također, pa neka mu je sa srećom. Više volim gledati kako on igra pa makar i napravio poneku grešku, nego da gledam izgubljene i polovne igrače. Jer *ebeš mladog igrača koji ne griješi. 
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Ja ovo stvarno ne mogu razumijeti. Ne mogu. Imas jednog Saponaru i Polija na klupi i svjesno stavljas ovog bogalja ?
Hajde Robinho, on kao umije ponekad odigrati solidno, ali koja je je*ena uloga Nocerina ?
Joj kako mi jede zivce lik, pa nije humano. Al' haj, bar nema Matrija u paketu s njima.
Hajde Robinho, on kao umije ponekad odigrati solidno, ali koja je je*ena uloga Nocerina ?
Joj kako mi jede zivce lik, pa nije humano. Al' haj, bar nema Matrija u paketu s njima.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- francobaresi
- Kontakt:
S' obzirom na sastav mogu komotno i da predvidim izmijene koje će Allegri obaviti tokom meča. Znači u zadnjih pola sata očekujem Hondu umjesto Robinha odnosno Montoliva umjesto Cristantea, jer Nocerino neće izaći pa makar svaku loptu izgubio. U slučaju nepovoljnog rezultat do pred kraj meča, onda očekujem i Matrija u igri.

-Rui Costa-
-Rui Costa-
- LegendKiller
- Kontakt:
Kako ne kontate genijalan plan alegrija. Hondu neće ni ubacivati u igru kako bi svi ti novinari opet došli na utakmicu, ako treba držat će ga i 5 utakmica na klupi samo da bi svi ti novinari dolazili na utakmice čekajući hondin debi. A u međuvremenu prezentovati će im znalce poput nocerina, bonere, zapate, matrija i drugih.muxa je napisao/la:Poznavajuci mistera on nece ni uvesti Hondu tako da bi ti novinari mogli izvisitfrancobaresi je napisao/la:Ako ne bude nekih većih promijena u narednih 15-ak dana, Milan će na Atletico sa Nocerinom na sredini terena.![]()
More than 70 Japanese journalists will attend "Sassuolo- Milan" hoping for Honda's debut.
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Veceras opet nema Saponare ali je su to nocerino i robi, fali im matri da upotpuni taj ofanzivni trio.
Pa to je to, programiran lik. Nema veze kakva je igra ili rezultat, vec unaprijed znas koje ce izmjene povuci.
Ali ja ipak ocekujem Polija. Mozda poslije i Hondu, onako za raju na tribinama, tacnije one silne zute koji iscekuju njegov debi. Sredit ce to zio fester.
Ako rezultat ne bude na ruku, onda svakako ocekujemo Matrija. Nema veze sto je u 1000 minuta postigao tek jedan jalovi gol, on je taj "the one" koji ce donijeti prevagu.
Ali ja ipak ocekujem Polija. Mozda poslije i Hondu, onako za raju na tribinama, tacnije one silne zute koji iscekuju njegov debi. Sredit ce to zio fester.
Ako rezultat ne bude na ruku, onda svakako ocekujemo Matrija. Nema veze sto je u 1000 minuta postigao tek jedan jalovi gol, on je taj "the one" koji ce donijeti prevagu.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- francobaresi
- Kontakt:
Nisam siguran, ali mislim da bi' ja dobio ovaj Allegrijev Milan, pa makar imao ekipu kao što je Verona.
Samo iz razloga što znam sve njegove poteze unaprijed.
Pa taj nije nikoga iznenadio otkako je na klupi Milana, Barcu je dobio lani jer je taj tim bio praktički bez trenera, potpuno bezvoljan i van forme. Arsenal je pregažen na San Siru zahvaljujući genijalnom Ibri i tada fantastičnom Boatengu.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Od te utakmice sa Arsenalom na San Siru Milan nije odigrao dobru utakmicu.francobaresi je napisao/la:Nisam siguran, ali mislim da bi' ja dobio ovaj Allegrijev Milan, pa makar imao ekipu kao što je Verona.Samo iz razloga što znam sve njegove poteze unaprijed.
Pa taj nije nikoga iznenadio otkako je na klupi Milana, Barcu je dobio lani jer je taj tim bio praktički bez trenera, potpuno bezvoljan i van forme. Arsenal je pregažen na San Siru zahvaljujući genijalnom Ibri i tada fantastičnom Boatengu.
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!
- francobaresi
- Kontakt:
Pronađite uljeza.

-Rui Costa-
-Rui Costa-
Dva klovna na terenu. Neka nam je bog na pomoci.

Kako mu ovaj odmjerava prangiju.
Ajde, ovo se mora dobiti. Jedna od najlosijih ekipa u ligi, puno primaju i vrlo malo golova daju. Ne kazem da su iznenadjenja iskljucena, ni prvi ni zadnji put ove sezone, ali ovo se stvarno ne smije prokockati.
Forza Milan.

Kako mu ovaj odmjerava prangiju.
Ajde, ovo se mora dobiti. Jedna od najlosijih ekipa u ligi, puno primaju i vrlo malo golova daju. Ne kazem da su iznenadjenja iskljucena, ni prvi ni zadnji put ove sezone, ali ovo se stvarno ne smije prokockati.
Forza Milan.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
TuSeiTuttaLaMiaVita
- Kontakt:
Zabi ga klovn
imali neko neki dobra link?
- francobaresi
- Kontakt:
Cristante doktor !!
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.