FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

DenchiNL
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la DenchiNL » 28 jul 2018, 19:21

AlfredNobel je napisao/la:
ThrillerHz je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:I očekivano je da su oni grohnuli.. Došli uzeti para od Husića i odoše oni dalje. Njih niti interesuje lopta, niti bilo kakvi izazovi, kao što su gladni uspjeha naši akademci na primjer. Sve je to istrošeno i "zahrđalo", zato i nisam bio za dolazak Stojčeva. A druga stvar, veliki je boliqurac, tako da što dalje.
Al evo vidis opet ima likova koji drkaju na Stojceva i njemu slicne i prizivaju kojekakve povratnike, jos manje mi je jasno sto prizivaju igrace koji ni u prvom mandatu nisu valjali nit su ostavili trag :thumbdown:
Tako ti je to, kod nas pitara imaš igrače na koje bališ i one koji se uzmu na zub, a Stojčev pripada ovoj prvoj grupi. Meni je on i u prvom mandatu nikakav bio u odnosu na ono šta može. Tako da mi je draže gledati jednog Šišića ili jednog Resića nego njega kako ga drka na terenu.

@MortemHz
To je to.
Upravo

U prvom mandatu mi je vadio zivce sa pecacenjem lopte i neodlucnosti i uvijek potez viska, a onda Dulja isto, dok ga čala ne uze pod svoje i napravi fudbalera od njega....a ovo sad je isto samo je sporiji jedno 40%.....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 28 jul 2018, 19:22

@Mortem to ti kažem, uvijek možeš uć. Zamisli da dočekujemo Atalantu a štampa se 10 hiljada ulaznica. Pa u ponedjeljak bih u 8 bio pred fan shopom i ponio 50 maraka pa gdje god da uletim. Vidite s reprezentacijom šta se radi, zelenaši po dvije stoje uzimaju za kartu a opet bude pun stadion.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 28 jul 2018, 19:35

Kakav ba stojčev, ja kad sam ga kudio još dok je kod nas bio, izložili me na stub srama ocam. :lol: Igrač za termina, i to onaj što dođe jednom i više niko neće s njim.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 28 jul 2018, 19:36

skoroalen je napisao/la:@Mortem to ti kažem, uvijek možeš uć. Zamisli da dočekujemo Atalantu a štampa se 10 hiljada ulaznica. Pa u ponedjeljak bih u 8 bio pred fan shopom i ponio 50 maraka pa gdje god da uletim. Vidite s reprezentacijom šta se radi, zelenaši po dvije stoje uzimaju za kartu a opet bude pun stadion.
Pa da, ako ga nisi napunio protiv jedne Borusije i to u play-offu ne znam kojom magijom to sada mozes uraditi u 2. pretkolu protiv Atalante ali ce sasvim sigurno biti veoma jaka podrska, sve preko 20 hiljada ce biti odlicno.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 28 jul 2018, 19:40

Zip je napisao/la:
Takvim treba 30KM ulaznicu naplatiti !!!
takvi su, kakvi god da su navijaci sarajeva., potencijalno stalni na kosevu, potencijalno redovni kupci u fan shopu itd.
Dvije godine ili trri mi nemamo trofeja niti smo blizu istom, nemamo ni igre a niti su do sad mladi igrali, sa koseva su rastjerali sve sto se dalo rastjerati, bojkoti, nezadovoljstvo a sve sa punim pravom.
Klub koji ima osiguran dio budzeta (,jedini u ligi ) nema potrebe da namice 20-30 milja maraka preko navijaca koje je izgubila zbog svog loseg rada. Tom pricom i jesmo ostali bez navijaca i jesmo gdje jesmo . Imamo remi sa atalantom i poraz od rasnika u utakmici gdje nismo do 65. Minuta osutali na gol . Zbog crga bi to mi trebali da imamo najskuplje karte u ligi ? Uslova na stadionu? Igre ili ?
Jesi svjestan da ljusi dolaze iz okolnih mjesta i drugih gradova da potrose po 50-100 maraka .
Nije svakome stadion 10 min od kuce a niti je drzava gdje je plata milja i po prosjek vec 500 madaka , od cega se svasta nwsto plati. Ako otac vodi svoje djece ode mu petobanka tj 10 % PLATE . I KNDA TU SVAKA MARKA SE GLEDA , a ako je cilj zaraditj na navijacima, onda neka se nose svi u pm iz uprave jer da udju u 10 firmi sedmicno imat ce 50 ooo sponzorskih maraka na ovaj ili onaj nacin .
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 28 jul 2018, 19:46

Čitam maloprije, Herić briljirao u pobjedi Kapfenberga, a Smajlagić zabio golčinu za Goricu

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 28 jul 2018, 19:52

Historicar je napisao/la:Čitam maloprije, Herić briljirao u pobjedi Kapfenberga, a Smajlagić zabio golčinu za Goricu
Da li oni prate fks ko mi njih :D :rol:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 28 jul 2018, 19:58

DenchiNL je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:I očekivano je da su oni grohnuli.. Došli uzeti para od Husića i odoše oni dalje. Njih niti interesuje lopta, niti bilo kakvi izazovi, kao što su gladni uspjeha naši akademci na primjer. Sve je to istrošeno i "zahrđalo", zato i nisam bio za dolazak Stojčeva. A druga stvar, veliki je boliqurac, tako da što dalje.
Al evo vidis opet ima likova koji drkaju na Stojceva i njemu slicne i prizivaju kojekakve povratnike, jos manje mi je jasno sto prizivaju igrace koji ni u prvom mandatu nisu valjali nit su ostavili trag :thumbdown:
Tako ti je to, kod nas pitara imaš igrače na koje bališ i one koji se uzmu na zub, a Stojčev pripada ovoj prvoj grupi. Meni je on i u prvom mandatu nikakav bio u odnosu na ono šta može. Tako da mi je draže gledati jednog Šišića ili jednog Resića nego njega kako ga drka na terenu.

@MortemHz
To je to.[/quote]

Upravo

U prvom mandatu mi je vadio zivce sa pecacenjem lopte i neodlucnosti i uvijek potez viska, a onda Dulja isto, dok ga čala ne uze pod svoje i napravi fudbalera od njega....a ovo sad je isto samo je sporiji jedno 40%.....[/quote]

Bravo momci volim sto niste naivni , kad takvim neko sa Istoka opsuje on jos gori ,sjecam se Stojceva do onog gola u Lukavici , osam utakmica se vukao po terenu,sad mi se cini da ce ovi Akademci imati podrsku u Handzetu i Dupovcu , vrijeme je za "bordo" klan.Nisam paralija , ali spreman sam finansirati 3(tri) karte za protiv Atalante , samo sto prije nek se jave (najkasnije do sutra 20 sati). :tokralju: :bih:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 28 jul 2018, 20:06

KEC je napisao/la:Ljudi imali kakav povoljan smjestaj blizu koseva planiram sa suprugom doci odgledati utakmicu pa prenocit da ne idem kasno kuci iz Srebrenika sam.... Moze u pp da nesmaram ovdje hvala...
Hotel ili neka druga vrsta smjestaja?
Sabrine mi moje!

menadjer
Kontakt:

Post Postao/la menadjer » 28 jul 2018, 20:49

samo ako ovi igrači odu od nas i odigraju jednu vrhunsku tekmu za tu ekipu ili par solidnih utakmica, ne znači da je greška što smo ih pustili
na kraju krajeva nije samo Sarajevo to što pušta igrače da idu, pa svakoj ekipi se to dešava

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 28 jul 2018, 20:52

Evo i kod Dinama ista situacija kao kod nas prošle sedmice.. Bjelica sve odmarao, jedva zabili u 93. protiv Rudeša. Ista greška kao Husrefova, isti komentari u fazonu "zar ne mogu spojiti dvije utakmice sedmično". :mrgreen:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 28 jul 2018, 21:05

Ma mi moramo izdvojit masne pare za kvalitetnog kondicionog, jesi vidio razlike nas i Žabara... :crazy:
Nije to samo, ae na igman i trči ko retard. Prije bih pare dao za kondicionog nego za kapitalca, pa da mi imamo onakvu brzinu, transformaciju, snagu i agilnost, ne bi se uopšte patili u ligi. Ne ka'em da bi se šetali, al bi bukadar utakmica uzeli na spremu i trku.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

badboy
Kontakt:

Post Postao/la badboy » 28 jul 2018, 21:16

Ma da je to tako to bi bilo najlakse. Ima kod nas izuzetnih trenera za kondicionu pripremu. Vise je do fizickih predispozicija samih igraca, njihovog profesionalizma (sportski zivot, ishrana, spavanje - rekuperacija) itd. Dobar igrac nema samo vjestine i talenat to se izgradi, bitnina je glava i od cega je napravljen.

Fikret1946
Kontakt:

Post Postao/la Fikret1946 » 28 jul 2018, 21:19

pogledaj ti njihove noge kako su tanke haos, isto trebice kakve, jedino ahmetovic ima fine debele noge, kakve bi trebao imati jedan fudbaler, ostalo sve manekencici koji jedva čekaju da odu na šišu poslije utakmice i postave sliku na instagram

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 28 jul 2018, 21:21

Pa fino smo pqrirali atalanti trkom, sad druga je stvar sto su igraci kod njih profesionalci. Polako, treba vremena.

KEC
Kontakt:

Post Postao/la KEC » 28 jul 2018, 21:26

BosnianKingdom je napisao/la:
KEC je napisao/la:Ljudi imali kakav povoljan smjestaj blizu koseva planiram sa suprugom doci odgledati utakmicu pa prenocit da ne idem kasno kuci iz Srebrenika sam.... Moze u pp da nesmaram ovdje hvala...
Hvala nasao sam :salut:
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 28 jul 2018, 21:27

KEC je napisao/la:
BosnianKingdom je napisao/la:
Hvala nasao sam :salut:
Hoces li se moci snaci za karte?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 28 jul 2018, 21:29

uNbx je napisao/la:Ma mi moramo izdvojit masne pare za kvalitetnog kondicionog, jesi vidio razlike nas i Žabara... :crazy:
Nije to samo, ae na igman i trči ko retard. Prije bih pare dao za kondicionog nego za kapitalca, pa da mi imamo onakvu brzinu, transformaciju, snagu i agilnost, ne bi se uopšte patili u ligi. Ne ka'em da bi se šetali, al bi bukadar utakmica uzeli na spremu i trku.
To zavisi i od igrača.. Lako je spremati profesionalce koji paze o svojoj ishrani i kondiciji. Kod nas ovi amateri po shishama idu, piju itd.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 28 jul 2018, 21:36

uNbx je napisao/la:Ma mi moramo izdvojit masne pare za kvalitetnog kondicionog, jesi vidio razlike nas i Žabara... :crazy:
To zavisi i od igrača.. Lako je spremati profesionalce koji paze o svojoj ishrani i kondiciji. Kod nas ovi amateri po shishama idu, piju itd.
Onda smo mi gori duplo od njih, jer očekujemo bilo šta. Svaki bod je premija. Kad uprava nikad nije štitila trenere koji zabranjuju lošu ishranu, noćni život i zajebavanje, ne treba nam bolje. :kafa: Nisu vani ništa profesionalniji igrači jer oni hoće il imaju mentalitet. Fudbaleri su zadnji šljam sportskog miljea, vani imaju sistem i sankcije.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 28 jul 2018, 21:50

uNbx je napisao/la:
Onda smo mi gori duplo od njih, jer očekujemo bilo šta. Svaki bod je premija. Kad uprava nikad nije štitila trenere koji zabranjuju lošu ishranu, noćni život i zajebavanje, ne treba nam bolje. :kafa: Nisu vani ništa profesionalniji igrači jer oni hoće il imaju mentalitet. Fudbaleri su zadnji šljam sportskog miljea, vani imaju sistem i sankcije.
To ti je čijenica i ti tu ništa ne možeš. Drugačiji je mentalitet kod velikuh igrača, zato su tako i uspješni. Lakše je kondicionom Reala spremiti jednog Ronalda, koji trenira nezavisno od sezone. Čovjek trenira i poslije utakmice, vodi računa o prehrani, a kamoli da se napije ili tako nešto. Kako ćeš ti to očekivati od jednog Hodžića, koji se opija kad stigne? Ili prije Puzigaće i njegovog klana? Imao si onu sliku igrača Metalleghea, koji sjede s pivama, pa poslije prijetili onom ko je objavio.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: GradKamena2 i 13 gostiju.