UpravoAlfredNobel je napisao/la:Tako ti je to, kod nas pitara imaš igrače na koje bališ i one koji se uzmu na zub, a Stojčev pripada ovoj prvoj grupi. Meni je on i u prvom mandatu nikakav bio u odnosu na ono šta može. Tako da mi je draže gledati jednog Šišića ili jednog Resića nego njega kako ga drka na terenu.ThrillerHz je napisao/la:Al evo vidis opet ima likova koji drkaju na Stojceva i njemu slicne i prizivaju kojekakve povratnike, jos manje mi je jasno sto prizivaju igrace koji ni u prvom mandatu nisu valjali nit su ostavili tragAlfredNobel je napisao/la:I očekivano je da su oni grohnuli.. Došli uzeti para od Husića i odoše oni dalje. Njih niti interesuje lopta, niti bilo kakvi izazovi, kao što su gladni uspjeha naši akademci na primjer. Sve je to istrošeno i "zahrđalo", zato i nisam bio za dolazak Stojčeva. A druga stvar, veliki je boliqurac, tako da što dalje.
@MortemHz
To je to.
U prvom mandatu mi je vadio zivce sa pecacenjem lopte i neodlucnosti i uvijek potez viska, a onda Dulja isto, dok ga čala ne uze pod svoje i napravi fudbalera od njega....a ovo sad je isto samo je sporiji jedno 40%.....