Tri u jednom
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Gledaj ti mejtova kako ganjaju rezultat. U drugom sutevi 5 prema 1, u gol 2 0, korneri 6 1, cak ni zuti nismo uspjeli dobit
Pu mamu vam **** i kako da se covjek ne iznervira
Pu mamu vam **** i kako da se covjek ne iznervira
Cuva Bog Zelju svog!
On je kurrčina.
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Ja prije dan-dva rekoh da je ovo bojkot igraca i haman da me pocese ismijavati.
A sad se uveliko pise o bojkotu. Bojkot nego sta. pichkurine znaju igrati, al nece. Kako to jos nije jasno?
A sad se uveliko pise o bojkotu. Bojkot nego sta. pichkurine znaju igrati, al nece. Kako to jos nije jasno?
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
-
PupanOzdrljic
- Kontakt:
Ja mislim da će u kupu Amar iznenaditi Husrefa tako što će poslije onakve katastrofalne izvedbe on opet izvesti istu ekipu na teren

Ti si moj Željo, veliki Željo!
Kako ovi forumasi izbacuju postove, ali ono bas pitarski:
"Samo su dva kluba u lošijoj formi od Željezničara"
Pa **** ma*u umjesto da napišeš na drugačiji način ti ono baš da peckaš da se zakače ljudi u komentarima
"Samo su dva kluba u lošijoj formi od Željezničara"
Pa **** ma*u umjesto da napišeš na drugačiji način ti ono baš da peckaš da se zakače ljudi u komentarima
Tuzlu ako ne uzmu nek se vala i ne vracaju, igrat cemo sa juniorima.
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
Javi mi se da ti pomognemMocMahale444 je napisao/la: ↑08 mar 2021, 19:30Treba naglasiti i da će ovu utakmicu navijači moći da prate putem Moja TV.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Samo da areni se najebem svega i svacega. Yebo im mojatv sve zvaljavo.
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪
FKŽ 1921 🔵⚪
al najjace dns definitivno je kad je dosao ubipitar i prozvao sviju ristom djogom koliki poltron moras biti da tako ostale ljude prozoves al haj sta od likova niske intelektualne sposobnosti ocekivati kad svoj obraz prodaju za kafu sa amarom hahahahahahhaah 

- MocMahale444
Yebo ga fikret, sigurno babin. Fikret zvani praseca glava.braco je napisao/la: ↑08 mar 2021, 20:51Delegat je Amir Hadžić iz Kladuše, treba provjeriti jel Abdićevac, ako jeste znamo šta je razlogLjoZee je napisao/la: ↑08 mar 2021, 20:39Evo nam i kazne.Atif Dudaković je netom prije toga primljen u bolnicu zbog upale pluća uzrokovane koronavirusom, a navijači Željezničara su ga podržali parolom. Kako smo saznali, to je zasmetalo delegatu ove utakmice, te je pokrenut postupak pred Disciplinskom komisijom Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH, saznaje naš portal.
Da li će Željezničar biti kažnjen za ovaj postupak svojih navijača, ostaje da se vidi.![]()
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ma zlo,nazalost onakvi likovi i interesdzije su i doveli klub u ovo stanje.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
-
SudoHusika
- Kontakt:
E majku im yebem izdajničku. Kaznio vam Allah ukućane inšalah.braco je napisao/la: ↑08 mar 2021, 20:51Delegat je Amir Hadžić iz Kladuše, treba provjeriti jel Abdićevac, ako jeste znamo šta je razlogLjoZee je napisao/la: ↑08 mar 2021, 20:39Evo nam i kazne.Atif Dudaković je netom prije toga primljen u bolnicu zbog upale pluća uzrokovane koronavirusom, a navijači Željezničara su ga podržali parolom. Kako smo saznali, to je zasmetalo delegatu ove utakmice, te je pokrenut postupak pred Disciplinskom komisijom Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH, saznaje naš portal.
Da li će Željezničar biti kažnjen za ovaj postupak svojih navijača, ostaje da se vidi.![]()
Željezničar za život cijeli!
- MocMahale444
HvalaMaxi je napisao/la: ↑08 mar 2021, 22:25Javi mi se da ti pomognemMocMahale444 je napisao/la: ↑08 mar 2021, 19:30Treba naglasiti i da će ovu utakmicu navijači moći da prate putem Moja TV.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Samo da areni se najebem svega i svacega. Yebo im mojatv sve zvaljavo.![]()
Nije frka stalno uzmem ali ovo je ponizenje od arene.
Taman da je emituje preko mtv igman nije bitno, bitno je da arena stalno nas izbacuje iz programa.
da mi je vidjeti takvu facu uzivo isto kao ovaj bivsi clan UO

koji je dao nagradu bekricu je npr prosle godine sjedio u c2 sa sinom kojeg isto je odgojio sjajno da bude kocijas na tekmi protiv slobode kad nas je sam bekric valjao on nije citavu tekmu se nije zaustavljao govoreci najgnusnije psovke prema bekricu , jos sina davao mu elana da i on kao kocijas psuje ja vjedva zaustavio jarana da ga ne opali stocem u vugla da usuti
ono takav ti je lik bio u UO i sta reci dalje
- MocMahale444
Od ovce i na njemu zvonce.wolfie je napisao/la: ↑08 mar 2021, 22:03On je kurrčina.
Mars u split zmijoglavi. Uh cekaj pa nece tamo jer nema green light.
Tek sad sam se sjetio, a čudi me da nije zvanična stranica, da je danas bilo tačno godinu dana od posljednje utakmice pred publikom na Grbavici.
Malo da se podsjetimo, evo 3 klipa vezana za ovaj meč
I neke slike s tog meča

Malo da se podsjetimo, evo 3 klipa vezana za ovaj meč
I neke slike s tog meča

Zadnja izmjena: braco, dana/u 09 mar 2021, 00:14, ukupno mijenjano 2 puta.
Zivot je nekad bio lijep.
I nasa igra.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
I onda je Bahoo majmun na prenosu Liverpool At . Madrid molio da se prekine liga jer se to Boze ne moze bez navijaca. Da se liga nastavila bili bi sampioni, ovako nas je korona svukla u ravan.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.