FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Očajna posjeta. FB komentatori.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Postao/la Samozdravlje » 27 jul 2018, 20:15
Rahmanovic.Po meni podcjenjen igrac.Dosta vuce na Handzeta.Borben ,neustrasiv pogotovo na strani je to vidljivo.Dosta puta nase ekipe su cinile cepi ,koje se prepadnu na strani. Rahmanovic nije takav,dobija zute jer uklizava i marise se na sredini terena.Tehnicki jako gotivan , ne sakriva se , a i udarac mu nije los,povisok i moze posluziti u skoku.Po meni ima najbolju saradnju s Adukorom.
Postao/la Samozdravlje » 24 jul 2018, 14:23
Handzic.Po meni najvece pojacanje ove sezone.Odavno nisam vidio onakvu borbenost,covjek u svakom trenutku spreman za duel i ako treba za marisanu.Izvrsna tehnika za svoju visinu,strasanu ljevicu i pregled igre.Mislim da se pravo nalozio u svom gradu,premda su ga gotivili gdje god je igrao u BiH.Sjecam se da je kao mlad pokazao veliki talent(ne bi djaba igrao u Rusiji protiv CSKA,Lokomotiv..),a iritirao 80% navijaca na Kosevu.Mladost ludost.Uzeli smo i finu lovu za njega kad je isao vani(Poljska ?).Po meni bi trebao imati mjesta u prvih 11,pa taman i sistem igre mjenjali.Akademci,Handzic i Sisic su pravo osvjezenje.Samo da nastave ovako i bolje aBd.
Slobodno Vi ignorisite starog Pitara,ali svaka moja zlata vrijedi.Zivili mi Pitari. Akademija
Rahmanovic.Po meni podcjenjen igrac.Dosta vuce na Handzeta.Borben ,neustrasiv pogotovo na strani je to vidljivo.Dosta puta nase ekipe su cinile cepi ,koje se prepadnu na strani. Rahmanovic nije takav,dobija zute jer uklizava i marise se na sredini terena.Tehnicki jako gotivan , ne sakriva se , a i udarac mu nije los,povisok i moze posluziti u skoku.Po meni ima najbolju saradnju s Adukorom.
Postao/la Samozdravlje » 24 jul 2018, 14:23
Handzic.Po meni najvece pojacanje ove sezone.Odavno nisam vidio onakvu borbenost,covjek u svakom trenutku spreman za duel i ako treba za marisanu.Izvrsna tehnika za svoju visinu,strasanu ljevicu i pregled igre.Mislim da se pravo nalozio u svom gradu,premda su ga gotivili gdje god je igrao u BiH.Sjecam se da je kao mlad pokazao veliki talent(ne bi djaba igrao u Rusiji protiv CSKA,Lokomotiv..),a iritirao 80% navijaca na Kosevu.Mladost ludost.Uzeli smo i finu lovu za njega kad je isao vani(Poljska ?).Po meni bi trebao imati mjesta u prvih 11,pa taman i sistem igre mjenjali.Akademci,Handzic i Sisic su pravo osvjezenje.Samo da nastave ovako i bolje aBd.
Slobodno Vi ignorisite starog Pitara,ali svaka moja zlata vrijedi.Zivili mi Pitari. Akademija
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Svaka cast momcima na zalagnju i pobjedi, extra rezultat i dobra uvertira za spektakl u cetvrtak aBd
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
2 beka dovest jer samo 2 akademca imamo na tim mjestima sad kad znamo da su hebib i bekic krilahilmo je napisao/la:Almir Bekić!!!
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Bekicu samo ne dati da prilazi golu , nasem 
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Ma ja ne bih ni Jajala doveo , samo ovako Akademija .To je put da budemo veliki.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Hajmo likČe sad 
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Ljudi nekidan pozivaju raju na sjever za Atalantu, vidjet ces ko ce voditi...[/quote]
Ma nemoj brate zamjeriti al ocigledno nisi upucen, nemaju ti ljudi veze sa vodjenjem sjevera niti ce imati
Ma nemoj brate zamjeriti al ocigledno nisi upucen, nemaju ti ljudi veze sa vodjenjem sjevera niti ce imati
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Šabić: Sarajevo je vodeća ekipa u državi
Kad kudite ok ,ali potez A.Bekica za Hareta hvale vrijedan.Akademija.
Kad kudite ok ,ali potez A.Bekica za Hareta hvale vrijedan.Akademija.
Almir Bekic
.Voli te Istok ,covjek kleknuo i klanja se 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Zanimljivo,na zapadu sam danas najvise kritika cuo koje su bile upucene upravo njemu (Mustaficu). Meni nije bio los.Pantelija je napisao/la:Resic dvije asistencije i gol.. nije lose , nije
A mustafic je igrac utakmice, pokidao je na sredini!!!!
Mustafić je sve samo ne odličan.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ja sam rekao, al sta bi umedjjvremenu pa se desio preokretElCartel11 je napisao/la:Ko je ono provalio da je Hodzic zavrsio sa Sarajevom?
Ovako ce isto biti kad se Bekan oporavi js se bojim...
Uglavnom i danas je pokazao da je najlosija karika FKS.
Odlican rezultat... Steta zamalu posjetu, al sta je tu je
Sad talijani idu
- StariGrad071
- Kontakt:
Mustafic tanak danas, more pogresnih odluka kao i stanojevic, a sta tek reci za Holeta? Za 90 minuta nije odigrao tacnog pasa. Fino, 4 gola, lijepa igra.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mustafić je poslije Hodžića bio najgori igrac danas i opcenito je dosta losiji u odnosu na svoje vrsnjake i to konstantno, budimo samo realni. Bas mnogo grijesi.
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 29 jul 2018, 21:19, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
Samozdravlje
- Kontakt:
@High ,prijatelju tek mu je 19g. , Stanojevicu 24 ,moramo istrpiti.PozzHigh je napisao/la:Mustafić je sve samo ne odličan.
Zaboravih cuva se za LP , prevazisao EL.
Zadnja izmjena: Samozdravlje, dana/u 29 jul 2018, 21:18, ukupno mijenjano 1 put.
- SekundinPrimus
- Kontakt:
Pa zna li iko onda ko sada vodi sjever ili? Jedni vele Džine drugi nake desete navode, totalno
Hvala
Hvala
"Čovjek je, Senada, teški hajvan."
I meni od Akademaca jedino Mustafic malo losije igra.
Al eto treba djecu istrpiti,valjda u nastavku proradi.Bilo kako bilo sad imamo i širinu na klupi. Husrefu nece biti nimalo lako u bududcnim tekmama u prvenstvu ,izabrati prvih 11.
Al eto treba djecu istrpiti,valjda u nastavku proradi.Bilo kako bilo sad imamo i širinu na klupi. Husrefu nece biti nimalo lako u bududcnim tekmama u prvenstvu ,izabrati prvih 11.
Ako sam dobro vidio, na sjeveru je ekipa koja je vodila u šampionskoj sezoni i malo ranije, Mire i ekipa.
Dobra utakmica, kad skontaš da su počela samo trojica iz Italije, ovo je beton.
Dobra utakmica, kad skontaš da su počela samo trojica iz Italije, ovo je beton.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne vele jedni nego jedan jedini frajer koji inace izvaljuje neke notorne gluposti.. navikli smo hahaha, Mire i njegovi su preuzeli, oni su bili prije par godina.SekundinPrimus je napisao/la:Pa zna li iko onda ko sada vodi sjever ili? Jedni vele Džine drugi nake desete navode, totalno![]()
Hvala
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: bvsic, kupus army, Napapijri i 77 gostiju.