Akademija
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sta vam je ba ljudi,lozi vas Fikro iskusno,ocito ga baca na nju..
Akademija
Akademija
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Razočarao si me, ništa onda..
Kaže Anela da se ne sikiramo za marketing, neće zakazati ništa i da kampanja kreće vrlo brzo.
Kaže Anela da se ne sikiramo za marketing, neće zakazati ništa i da kampanja kreće vrlo brzo.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Da sam ja na mašinstvu nakuc'o sve desetke, ne bih tražio sezonsku za FKS nego za Bayern Munchen.AlfredNobel je napisao/la:Razočarao si me, ništa onda..![]()
Kaže Anela da se ništa ne sikiramo za marketing, neće zakazati ništa i da kampanja kreće vrlo brzo.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- Fikret1946
- Kontakt:
cuj krece vrlo brzo a danas vec ponedeljak
treba joj neko reći da je u ovaj cetvrtak utakmica 
Dajte mi e-mail ovih iz Marketinga. Imam im koju šarnuti, da nas ne brukaju.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Mongoloid, prvo, sliku pogldaj kampa, i onog sto je trebao biti .Zip je napisao/la: Ti se mozda osjecas ko bosanac, a tvoje ponasanje je klasicno bosnjacko..
Kultura ti nike na nivou, sramota za tebe. Al imas dva advokata koja ti mogu pomoci da budes kulturniji.. doduse yedan je jako mlad(srednjak) i neiskusan, pa sumnjam da mozes od njega nesta nauciti.. al drugi, menadzer, ti moze jako pomoci.
Da, ja imam Amidzu u klubu i njegovo ime je Sir Vincent Tan, i naravno da cu podrzavati njegovo ulaganje i sve sto je uradio za FkS.
Tvoje ponasanje i tvojih advokata smo vidjeli kad je kamp u pitanju, gdje ste na najpodliji moguci nacin popljuvali isto... A sad se hvalite Mustaficem i drugim mladim igracima, haman pa ste uspjeh akademije pripisali sebi. Dotle je doslo hvaljenje.. znaci popisao si se sam u usta.
To dovoljno pokazuje o vama ko ste i sta ste.
I corava koka zrno ubode, pa tako i vi pa vam drugi forumasi tapsaju po ramenu jer ste pogodili da ce nesta lose da se desi u klubu. A u takvoj negativnosti u i oko kluba, bas je mudrost bilo pogoditi to.
YUGO45 i mercedes e klasa. E tolika je razlika. Kontejneri i zgrada sa bazenom, nije neka razlika jel de. Pusti se ba suplje i to si pravdao i branio , skrhali milione napraviki 20% onog sro je obecano, krali na travi, losu travu dva puta platili.
Sta ja tebi imam pricati, zbas ti bolje od meene sve sta se radilo i desavalo al slatka je para
Reci joj da ne zure, ima jos 10 dana do utakmiceAlfredNobel je napisao/la:Razočarao si me, ništa onda..![]()
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- sarajevo46
- Kontakt:
Super cijene ulaznica, pogotovo ko je član kluba. Ljudi sa sezonskom osigurani svakako. Dobar potez. 
Vjerovatno su zvanicne,eno na zvanicnoj stranici kluba na fb postavljen video klip prije par sati,ono najava revans utakmice i negdje oko 15te sekunde klipa se vide cijeneBordoSarajevo je napisao/la:Izgleda ove cijene nisu zvanicne, samo se pojavile na onoj slici. Napisaše sad da sezonske vaze za Atalantu i da ce se za pojedinacne karte protiv Atalante znati detaljnije u toku danasnjeg dana ili u ranim jutarnjim satima sutrasnjeg dana.
Sarajevo ljubavi moja.
Mislim da su cijene zvanične a informacije koje će se detaljnije znat su vezane za prodaju, na kojim mjestima i od koliko sati.sonpenn je napisao/la:Vjerovatno su zvanicne,eno na zvanicnoj stranici kluba na fb postavljen video klip prije par sati,ono najava revans utakmice i negdje oko 15te sekunde klipa se vide cijeneBordoSarajevo je napisao/la:Izgleda ove cijene nisu zvanicne, samo se pojavile na onoj slici. Napisaše sad da sezonske vaze za Atalantu i da ce se za pojedinacne karte protiv Atalante znati detaljnije u toku danasnjeg dana ili u ranim jutarnjim satima sutrasnjeg dana.
Prezirem ovu upravu, ali hajde da sve zaboravimo do cetvrtka, i ko koga yebe i je li neko psuje ili ne i usmjerimo energiju na mobilizaciju raje jer svi smo zeljni onog huka kad nas ima preko 25000. Ima dosta raje koji samo citaju a ne pisu po forumu kao i ja, i udju i citaju rasprave bezvezne i time mi ubijete i volju i euforiju. I zato samo slozno bar do cetvrtka i svi na Kosevo i zabari padaju sigurno!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Hahahhahaahah dobar si ti, čim guraš na tom mašinstvu. Meni bi zabranili prilazak u radijusu od 5 km..skoroalen je napisao/la:Da sam ja na mašinstvu nakuc'o sve desetke, ne bih tražio sezonsku za FKS nego za Bayern Munchen.AlfredNobel je napisao/la:Razočarao si me, ništa onda..![]()
Kaže Anela da se ništa ne sikiramo za marketing, neće zakazati ništa i da kampanja kreće vrlo brzo.
@High
Pošalji im neke kreativne ideje, možda poslušaju..
@Pantelija
Mosa sabura, biće plakati do srijede..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Ja licno znam da Anela nema veze ni s jednim igracem, ni u kom smislu, a sto se tice ostalih zaposlenika u klubu to nezz, a ovaj padobranac fikro moze lagano navrnuti on navoj Mujakicu i ostalima 
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Ja vodim peteroStatic je napisao/la:Prezirem ovu upravu, ali hajde da sve zaboravimo do cetvrtka, i ko koga yebe i je li neko psuje ili ne i usmjerimo energiju na mobilizaciju raje jer svi smo zeljni onog huka kad nas ima preko 25000. Ima dosta raje koji samo citaju a ne pisu po forumu kao i ja, i udju i citaju rasprave bezvezne i time mi ubijete i volju i euforiju. I zato samo slozno bar do cetvrtka i svi na Kosevo i zabari padaju sigurno!
4.10.2009.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
KAKAV POST , SVAKA CAST "MLADICU"amypitar je napisao/la:Ja kao i vecina navijaca,organski ne podnosim ovu upravu,al dovodjenjem Hadzica taj sportski segment nam ide na bolje,al uvjek moze jos bolje.Uvodjenjem Akademaca je uradjena prava stvar,na tom sportskom segmentu,i to trebamo podrzati.Posebno Uscuplic odradjuje ekstra posao,sad to polako,i postepeno treba sloziti.
Pored kvalitete tih mladih igraca ,dobili smo i na širini ekipe,kvaliteti,a gledajuci konkurenciju, i trenutnu formu ekipa te navodne velike 4 -ke,mozda smo uz Zrinjski i glavni kandidati za titulu.Pogledaj te kone stadion, avioni ,kamioni ,led reklame,al sportski segment im je ravan nuli,raspad sistema.
Ako zadrzimo i istrpimo ovu djecu,oni bi vec sledece sezone,mogli biti glavni kotaci ekipe,jos kad tu dodamo par novih Akademaca,koji bi mogli zamjeniti Ahmetovica,Bekica,Hodzica,Hebibovica,uz par iskusnih igraca koje trenutno sad imamo,mogli bi napraviti pravu stvar ,ekipu koja bi harala ovom ligom 2-3 godine bez problema.
Po meni ovo nam je druga prilika koja nam se pruzila od dolaska Tana,da se izdignemo iz ove karine lige.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Naravno!!Pantelija je napisao/la:Mongoloid, prvo, sliku pogldaj kampa, i onog sto je trebao biti .Zip je napisao/la: Ti se mozda osjecas ko bosanac, a tvoje ponasanje je klasicno bosnjacko..
Kultura ti nike na nivou, sramota za tebe. Al imas dva advokata koja ti mogu pomoci da budes kulturniji.. doduse yedan je jako mlad(srednjak) i neiskusan, pa sumnjam da mozes od njega nesta nauciti.. al drugi, menadzer, ti moze jako pomoci.
Da, ja imam Amidzu u klubu i njegovo ime je Sir Vincent Tan, i naravno da cu podrzavati njegovo ulaganje i sve sto je uradio za FkS.
Tvoje ponasanje i tvojih advokata smo vidjeli kad je kamp u pitanju, gdje ste na najpodliji moguci nacin popljuvali isto... A sad se hvalite Mustaficem i drugim mladim igracima, haman pa ste uspjeh akademije pripisali sebi. Dotle je doslo hvaljenje.. znaci popisao si se sam u usta.
To dovoljno pokazuje o vama ko ste i sta ste.
I corava koka zrno ubode, pa tako i vi pa vam drugi forumasi tapsaju po ramenu jer ste pogodili da ce nesta lose da se desi u klubu. A u takvoj negativnosti u i oko kluba, bas je mudrost bilo pogoditi to.
YUGO45 i mercedes e klasa. E tolika je razlika. Kontejneri i zgrada sa bazenom, nije neka razlika jel de. Pusti se ba suplje i to si pravdao i branio , skrhali milione napraviki 20% onog sro je obecano, krali na travi, losu travu dva puta platili.
Sta ja tebi imam pricati, zbas ti bolje od meene sve sta se radilo i desavalo al slatka je para
Ono sto je u vlasnistvu kluba za kojeg navijam i volim nikad ne bih mogao podcjenjivati, pljuvati i omalovazavati....
Pa da su to i samo tri terena, i koliba.... NAS JE !!!!! I PONOSAM SAM NA TO. I FALA BOGU PRODUKT TOG KAMPA SU MLADI IGRACI!!!! Kvalitetni kao igraci a i kao osobe.
VINCENT TAN !!!! Oprosti im sto ne znaju cijeniti tebe i tvoju VELIKU pomoc klubu.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Istina Hase , ali mi smo prosli 95% tog puta(nemoj ni pomisliti da nismo,samo sami sebi mozemo skociti u stomak ,to je onih 5%).no mislim da Tan i Tanovci nece dati i ponoviti gresku,ako je i bilo ,jer za ovo je trebalo tacno 4-5 god.@Akademijahase73 je napisao/la:+1Evander je napisao/la:Svako ko kritikuje Mustafica, ili bilo kojeg akademca, je debilcina.
Mi smo kao navikli da nam ovi polovni igraci koji su igrali sve prethodne sezone, igraju bez greske i da nam trofeje donose i lijepu igru, pa nam sad kao smeta ako neki momak ne odigra cijelu utakmicu perfektno.
Ova djecurlija su dokazala da su vec sad ravnopravna sa ostalim igracima, a mogu biti samo bolji.
Postoje dva puta, da klub dovede skupa pojacanja i dobre igrace, ali od toga vidimo da nema nista.
Drugi put su ova dijeca i na tome moramo istrajati i klub i mi navijaci.
Dok je u ekipi starkelja i stranaca koji ne vrijede prebijene pare, ja ne znam kako neko moze A reci protiv ove djece.
U kamenu zapisati za narednih 100 godina da je Akademija temelj ovog tima i da se ekipa mora graditi oko nase djece. Mozda je ovaj put malo duzi ali sigurno ce nas dovesti negdje...
ova prica sa izvlacenjem 'polovnjak' lutrije svakih 6 mjeseci samo vodi u krug i prema dnu. Sanse za uspjeh su otprilile iste kao na bingu.
Ja sutra kupujem pet pojedinačnih ulaznica i jednu sezonsku, sebi. 
Fudbalski klub Sarajevo odredio je cijene ulaznica za susret koji bi mogao Sarajevu donijeti plasman u treće pretkolo Evropske lige. Cijene ulaznica su: Sjever - 5 KM, Istok - 12 KM, za članove 10 KM, Zapad - 15 KM, za članove 12 KM, Zapad Galerija - 25 KM, za članove 20 KM, Junior - 2 KM. Podsjetimo, prvi susret između Sarajeva i Atalante okončan je rezultatom 2:2 i Bordo tim ima odličnu priliku da se plasira u treće pretkolo Evropske lige. Duel između pomenute dvije ekipe na rasporedu je u četvrtak sa početkom od 20 sati i 15 minuta na stadionu Asim Ferhatović Hase.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
-
Samozdravlje
- Kontakt:
@Akademija (rezervisao nickname- ne diraj)socrates je napisao/la:Sta vam je ba ljudi,lozi vas Fikro iskusno,ocito ga baca na nju..![]()
Akademija
braca hoce li to leci ZAPADskoroalen je napisao/la:Ja sutra kupujem pet pojedinačnih ulaznica i jednu sezonsku, sebi.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 12 gostiju.