Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
JuventinoVero
- Kontakt:
Re: Juventus FC
Torino, fiorentina i oni portugalci su se morali dobiti...tesko se vaditi na napoli, bologna i roma jbg
Djelovalo je ko istegnuce prepone u jednom sutu lijevom nogom....nisam dalje upratio jel to to ili je nesto drugo ipak, mada se za preponu drzao kad je izlazio
Donio je Spalleti odredjeno osvjezenje, Juventus pod Tudorom je znao ne sutirati na gol praktično, sa Lucianom se jako puno sansi stvara. No, vezni red i odbrana su kritični, ekipa ne moze ostvariti clean sheet ni pod razno. U apsolutno najgorem momentu povreda Dusana i 3 prebitna meca (Napoli, Pafos, Bologna) ne računajući kup. Bojim se da u Napulju nemamo sta tražiti, nemamo solidnost ni sigurnost da tamo nesto ostvarimo. Da stvar bude gora, zadnje 2 sezone smo tamo vodili i igrali dobro i svaki put preokrenuti i porazeni, a s Allegriem primili peticu. Ne sjecam se zadnje pobjede. Je li ono kad im je Pogba zabio golcinu?
U kupu je krajnje vrijeme da startaju Mario i Zhegrova te da odigramo 4-3-3. Ako tu ne promijeni formaciju sigurno je neće mijenjati u ovim bitnim tekmama. Iskreno, kup me ne zanima, ali valjalo bi da igraju svi koji malo igraju i zbog morala da prodju.
Ovo s Koopom nazad je osuđeno na propast i minimiziranje stete, dati 60M na veznjaka koji je trebao da ti rijesi probleme, a on flopirao i jos ga koristis na stoperu. 60 M košta elitni stoper, eliti vezni, on je tragicna kupovina, ali znali smo mnogi to.
Kod ozbiljnih rivala ce on ispadati samo tako, vec smo vidjeli danas jednom ili 2x, jednom protiv Keana gdje se povlači nazad i puca da sutira - Bonnuci style odbrana. Nema tu budućnosti, vec u kupu ne zelim to da gledam.
Cabal - Gatti - Kalulu ili mali brazilac - Mario; nece mu kruna s glave pasti da proba.
U januaru najmanje jedan veznjak i desni bek su pod moranjem.
Muka mi je od amera i kostica btw. Juventusu su neupitni igrači koje je potjerao prije 2 odnosno 3 godine u fucking Leeds i Fener.
U kupu je krajnje vrijeme da startaju Mario i Zhegrova te da odigramo 4-3-3. Ako tu ne promijeni formaciju sigurno je neće mijenjati u ovim bitnim tekmama. Iskreno, kup me ne zanima, ali valjalo bi da igraju svi koji malo igraju i zbog morala da prodju.
Ovo s Koopom nazad je osuđeno na propast i minimiziranje stete, dati 60M na veznjaka koji je trebao da ti rijesi probleme, a on flopirao i jos ga koristis na stoperu. 60 M košta elitni stoper, eliti vezni, on je tragicna kupovina, ali znali smo mnogi to.
Kod ozbiljnih rivala ce on ispadati samo tako, vec smo vidjeli danas jednom ili 2x, jednom protiv Keana gdje se povlači nazad i puca da sutira - Bonnuci style odbrana. Nema tu budućnosti, vec u kupu ne zelim to da gledam.
Cabal - Gatti - Kalulu ili mali brazilac - Mario; nece mu kruna s glave pasti da proba.
U januaru najmanje jedan veznjak i desni bek su pod moranjem.
Muka mi je od amera i kostica btw. Juventusu su neupitni igrači koje je potjerao prije 2 odnosno 3 godine u fucking Leeds i Fener.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Evo spaleti rece ovo sto sam ranije pisao:
“We went into their box 14 times… if you don’t score when you have those situations, the others grow in confidence.”
“We went into their box 14 times… if you don’t score when you have those situations, the others grow in confidence.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.