FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la 1921 » 09 jun 2010, 17:38

Samo da je Nijaz u, i oko kluba :mrgreen: ostalo cemo lako nadoknaditi.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 09 jun 2010, 17:41

nikad_izvini je napisao/la:
mirzza je napisao/la:Ma nema se tu sta filozofirati, slabiji smo nego prosle godine i to je to,
Ti zaboravio kako se šampionska ekipa "napravila" na početku sezone. Ti zaboravio šta se pričalo na početku sezone, da nam je Europa i svi sretni. O dugovima koje smo imali/imamo ne bih.
Nismo slabiji jer je Amar tu, upamti to ;)
mirzza je napisao/la: Otisli su Bekric, Bajic, Simic, Bucan, ruku na srce 3 standardna igraca iz prvih 11, sa tim da su u finalu kupa startala sva cetvorica.
Ispade sad svi standardni :lol: Samo je Bekrić bitan i donekle Sejo. Bajić je igrao desnog beka u gostima a Šimić na Grbavici. Eto koliko su standardni bili ;)
Odlazak Seje otvara mjesto Staniću i H. Bešliji, možda čak i Čoliću. Mnogo mlađim igračima. Kad tovariš penzionere, ne valja. Penzioneri. Kad daješ šansu mlađariji, opet ne valja, odoše "penzioneri". Kad ne forsiraš Željinu djecu, šta ne forsiraš. Kad forsiraš, ne valja. **** je naš narod, nikad udovoljiti.
mirzza je napisao/la: Slazem se da imamo neke zamjene u liku Visce, Stanica, Hasanovica,
Koja su godišta momci ? Ko je perspektiva, oni ili Bučan :roll:
mirzza je napisao/la: Gancev nije potpisao, Karic je kao sto sam danas napisao donji dom BH golmana, odlazi nam kapiten za kojeg mi je drago da ide, nek uzme pare jer se forsirao nerealno i sada kada je odbranio par tekmi kako treba i treba da vrati zelji svo to forsiranje on ide za sicu.
Sreća pa si ti stručnjak za golmane. Ako je Karić kao što si pričao za Šehića :lol: Veze ti nemaš. Čuj branio par tekmi. Čovjek nam je donio TITULU. Očito ne ideš po gostovanjima pa ne znaš. Haj što ne znaš nego što lupaš.
Široki, Mostar i Prijedor. Šehine odbrane, samo takve.
Nego, da te postavimo za trenera golmana, vidim, sve znaš :lol:
mirzza je napisao/la: Sto se sad ne prospe prica ko Bekricu prosle godine, ostani dokazi se u europi otici ces za milion i svima bolje, jbg nase je dijete, dajmo mu pare i nek potpise na 3 godine, kad je Dzeko mogo u wolf moze i nase dijete i kapiten.
Zato što je Bekriću ostala 1,5 godina a Šehi 0,5 godine do kraja ugovora. Ti kontaš da je ovo manager. Odigraš, prođeš i prodaš se :lol: Šta ako ne prođemo, šampionska ekipa zajedno sa Bekrićem i Šehom ti apsolutno ne garantuje prolaz u treće pretkolo kvalifikacija. Šta više možemo izvući Hapoela pa dobiti po nosu ko veliki. I šta smo postigli, ništa. Osta Šeha umjesto da uzmemo 300.000 eura. Ti bi bio dobar manager, Torpeda. Propali bi ko kauč :lol:
mirzza je napisao/la: Niko izgleda u klubu nije svjestan da ima jos 10-tak dana za prijavu igraca za euro takmicenja i po svemu sudeci ne da nemamo tu nikakvih ambicija nego nemamo ni ambiciju da se borimo za europu u nasem jadu od lige.
Širiš dezinformacije. Koliko ja znam, krajnji rok je tamo neki Juli a ne Juni. Zakazana nam je prozivka 16 ili 18. Pa nije niko vesla sisao. Možda jeste. Predlažem da odeš Amaru i da mu to objasniš :lol:
mirzza je napisao/la: Trenutno su bolji po imenima i sastavima Borac i Siroki kod kojih nema osipanja, Sloboda koja je zadrzala ekipu a igrala je kao preporodjena i to je to.
Hm, Borcu je otišao onaj Čupo, Stevanović a velika je šansa da ode Trivunović. Ne čine mi se zadovoljni pojačanjima". Zamazali su im oči stadionom, zbog izborne godine :mrgreen: Sloboda ima samo JEDNOG igrača pod ugovorom iz startnih 11. Također, oni su masu tih igrača doveli na zimskoj pauzi. Znači, ništa tačno nisi napisao osim Širokog koji ima PARE a nema DUGOVA za razliku od nas.
mirzza je napisao/la: Ne znam vise cemu ovo kuliranje da je sve dobro i da se ne raspadamo, ali uz moje perspektive, tim se osipa, pare se uzimaju, ne dovode se pojacanja, ne zna se gdje idemo na pripreme, ne pravi se stadion, ne ulaze se u ekipu ...
Tim nam se ne raspada, zna se gdje se ide na pripreme, pare još nismo uzeli jer se ne dobijaju odmah, ekipi se ne duguje feninga. Rekoh već, ti bi bio odličan manager Torpeda, propali bi ko kauč.

Bio je lijep i sunčan dan, šef stručnog štaba i pomoćnik razgovaraju o ekipi

"Šefe, imamo milion na računu i dugove"
"**** dugove, ulaži u ekipu"
"Šta ako ne prođemo 2 pretkolo"
"Šta ti je, prolazimo, znam ja"
...................................................
"Šefe, ubiše nas ovi"
"Ups, **** ga"
"Šefe, što bježite"

Ostao je oblak prašine iza njega. Javio se iz Tirane gdje trenira perspektivnu ekipu Filjamurtarija

:mrgreen:

Takvim mi se činiš. Takvo rezonovanje i priču imaš.
mirzza je napisao/la: Jos kada sam vidio da je ovaj ex pitarcic i kopija Alaima potpisao dodje mi da povratim al ono posteno.
Bučan ti nije smetao. Ne smeta ti Stanić :lol:
nikad_izvini je napisao/la: Eh evo genijalca koji zasluzuje Osimovo mjesto, kapa dole momcino vidim imas rezonovanje za 50, nego hajmo redom:
mirzza je napisao/la:Ma nema se tu sta filozofirati, slabiji smo nego prosle godine i to je to,
Ti zaboravio kako se šampionska ekipa "napravila" na početku sezone. Ti zaboravio šta se pričalo na početku sezone, da nam je Europa i svi sretni. O dugovima koje smo imali/imamo ne bih.
Nismo slabiji jer je Amar tu, upamti to ;)
Otisla 4 bitna igraca treba da ode i kapiten, sam si prizno da su 3 standardna, doveli smo prosjecnog golmana u nasoj ligi, cak i ispodprosjecnog, dakle trenutno smo SLABIJI - rezon ti je los. Ne vidim koji ti dio nije jasan.
Sjecam se kako se pravila sampionska ekipa, dosli Mesa, Culum i zapusteni Lazo, ostatak ekipe naslijedjen dakle nije prodano 4,5 standardnih igraca. Hvala Bogu pa smo osvojili ligu i idemo u Europu, ali umjesto da postajemo brand mi kupujemo ispod prosjeka igrace.
mirzza je napisao/la: Otisli su Bekric, Bajic, Simic, Bucan, ruku na srce 3 standardna igraca iz prvih 11, sa tim da su u finalu kupa startala sva cetvorica.
Ispade sad svi standardni :lol: Samo je Bekrić bitan i donekle Sejo. Bajić je igrao desnog beka u gostima a Šimić na Grbavici. Eto koliko su standardni bili ;)
Odlazak Seje otvara mjesto Staniću i H. Bešliji, možda čak i Čoliću. Mnogo mlađim igračima. Kad tovariš penzionere, ne valja. Penzioneri. Kad daješ šansu mlađariji, opet ne valja, odoše "penzioneri". Kad ne forsiraš Željinu djecu, šta ne forsiraš. Kad forsiraš, ne valja. **** je naš narod, nikad udovoljiti.
Objasnjeno ti pod tackom 1, opet ne znam sta ti nije jasno, da su Stanic i mali Beslija bili bolji od navedenih igrali bi 100% prije njih poznavajuci Amara, dakle opet ti rezon ne valja fulio si. Sada ces jos lagati da nisu bili standardni igraci :roll: da Bekric je bio rezerva, Bajic vodonosa, Simic klupa stroga a Bucan nako ulazio.
Dakle naveo sam ti dokaz da su u finalu kupa igrala sva 4. Pametnom dosta!
mirzza je napisao/la: Slazem se da imamo neke zamjene u liku Visce, Stanica, Hasanovica,
Koja su godišta momci ? Ko je perspektiva, oni ili Bučan :roll:
Ko je spominjo perspektivu, dakle slazes se da imamo neke zamjene, da je Stanic bolji od Bucana na krilu reci cu NIKAD, da je polivalentan ko Sime isto cu reci NIKAD. Dakle imamo neke zamjene, opet kazem da su bili bolji igrali bi, al eto, vazno je da si najpametniji.
mirzza je napisao/la: Gancev nije potpisao, Karic je kao sto sam danas napisao donji dom BH golmana, odlazi nam kapiten za kojeg mi je drago da ide, nek uzme pare jer se forsirao nerealno i sada kada je odbranio par tekmi kako treba i treba da vrati zelji svo to forsiranje on ide za sicu.
Sreća pa si ti stručnjak za golmane. Ako je Karić kao što si pričao za Šehića :lol: Veze ti nemaš. Čuj branio par tekmi. Čovjek nam je donio TITULU. Očito ne ideš po gostovanjima pa ne znaš. Haj što ne znaš nego što lupaš.
Široki, Mostar i Prijedor. Šehine odbrane, samo takve.
Nego, da te postavimo za trenera golmana, vidim, sve znaš :lol:
Gancev nije potpisao i to je u ovom trenutnku CINJENICA. Da o golmanima znam jer sam trenirao i branio za tvoju info. Oko Sehica necu da se raspravljam jer ce vrijeme pokazati a pokazalo je i finale kupa dosta toga o njegovoj kvaliteti. Da je pravo zeljino dijete i kapiten potpisao bi novi ugovor, poharo iducu sezonu pa otisao i donio nam pare, nesto slicno kao Bekric prosle godine. TITULU nam nije donio on nego Amar, nasao si 3 tekme koje je odbranio sto spada u domen sto sam rekao nekoliko dobrih tekmi. Mjesto trenera golmana prepustit cu tebi jer ti tako dobro ide. Koliko se sjecam zabili smo 2 gola u Mostaru, 2 u Prijedoru i 2 u Sirokom, dakle bilo je tu i ostalog dijela tima.
mirzza je napisao/la: Sto se sad ne prospe prica ko Bekricu prosle godine, ostani dokazi se u europi otici ces za milion i svima bolje, jbg nase je dijete, dajmo mu pare i nek potpise na 3 godine, kad je Dzeko mogo u wolf moze i nase dijete i kapiten.
Zato što je Bekriću ostala 1,5 godina a Šehi 0,5 godine do kraja ugovora. Ti kontaš da je ovo manager. Odigraš, prođeš i prodaš se :lol: Šta ako ne prođemo, šampionska ekipa zajedno sa Bekrićem i Šehom ti apsolutno ne garantuje prolaz u treće pretkolo kvalifikacija. Šta više možemo izvući Hapoela pa dobiti po nosu ko veliki. I šta smo postigli, ništa. Osta Šeha umjesto da uzmemo 300.000 eura. Ti bi bio dobar manager, Torpeda. Propali bi ko kauč :lol:
Kakve veze ima koliko je ostalo, u svemu ovome meni je bitan Zeljo koji je od Sehica forsiranjem i trpljenjem svih djecijih bolesti napravio golmana koji je nekom dobar, dakle Seha ako je kapiten treba dobiti pare ko Coca odbranit sezonu i donijeti Zelji vise nego sada.
Ovdje za razliku od tebe ne igram manager, presto sam davne 2003 za tvoju info, mjesto menadzera torpeda takodje tebi prepustam, prvi si spomenuo i istakao kandidaturu. Sa tobom bi procvjetali vise nego pod Varesanovicem.
mirzza je napisao/la: Niko izgleda u klubu nije svjestan da ima jos 10-tak dana za prijavu igraca za euro takmicenja i po svemu sudeci ne da nemamo tu nikakvih ambicija nego nemamo ni ambiciju da se borimo za europu u nasem jadu od lige.
Širiš dezinformacije. Koliko ja znam, krajnji rok je tamo neki Juli a ne Juni. Zakazana nam je prozivka 16 ili 18. Pa nije niko vesla sisao. Možda jeste. Predlažem da odeš Amaru i da mu to objasniš :lol:
Tamo neki juli sigurno nije, pisalo je da je zadnja trecina Juna krajnji rok za prijavu, mislim 21 juni, ali to trebam provjeriti. Mislim da izmisljas ovdje i optuzujes.
mirzza je napisao/la: Trenutno su bolji po imenima i sastavima Borac i Siroki kod kojih nema osipanja, Sloboda koja je zadrzala ekipu a igrala je kao preporodjena i to je to.
Hm, Borcu je otišao onaj Čupo, Stevanović a velika je šansa da ode Trivunović. Ne čine mi se zadovoljni pojačanjima". Zamazali su im oči stadionom, zbog izborne godine :mrgreen: Sloboda ima samo JEDNOG igrača pod ugovorom iz startnih 11. Također, oni su masu tih igrača doveli na zimskoj pauzi. Znači, ništa tačno nisi napisao osim Širokog koji ima PARE a nema DUGOVA za razliku od nas.
Da Borcu je otisao 1 igrac a nama 5, ljudi su bili bara bara sa nama i mi smo kao jaci, logika zvana nigdje veze. Da nama hoce zamazati oci stadionom tako da mozemo igrati na njemu europu bio bih prezadovoljan. Široki ima bolju ekipu to si i priznao, Slobodu jos niko nije napustio tako da su ljudi trenutno bolji od nas bez 5 igraca, stvarno ne vidim sta ti ovdje nije jasno. Dakle slago si za Borac i nepravedno optuzio opet.
mirzza je napisao/la: Ne znam vise cemu ovo kuliranje da je sve dobro i da se ne raspadamo, ali uz moje perspektive, tim se osipa, pare se uzimaju, ne dovode se pojacanja, ne zna se gdje idemo na pripreme, ne pravi se stadion, ne ulaze se u ekipu ...
Tim nam se ne raspada, zna se gdje se ide na pripreme, pare još nismo uzeli jer se ne dobijaju odmah, ekipi se ne duguje feninga. Rekoh već, ti bi bio odličan manager Torpeda, propali bi ko kauč.
Ako ti odu 3 stadnardna igraca, najbolji igrac i vrlo vjerovatno kapiten tim se raspada. Kolektiv se raspada jer nemamo sirine koju smo imali. Uhvati se managera i Ozrena, odvedi ih u 2 kantonalnu. Plan priprema nije predstavljen, samo se nagadja o prijateljskim tekmama. Mozda znas vise jer si "upucen" u klub.

Ovo sto si napisao tj. pokusao slikovito objasniti moj rezon lici na svrljopis skolarca iz max petog osnovne, dakle losa pismena zadaca, sto pokazuje koliki je tvoju logiku. Takodjer malo kulture u dijalogu ne bi ti skodilo a i tvoj nik govori dosta stvari o tebi i tvom ponasanju.

Živ ti meni bio pa mi objasnio kako ekipa koja gubi 4,5 prvotimaca medju kojima su najbolji strijelac, asistent, najbolji igrac lige, najbrzi igrac lige i kapiten je pojacana.

Svaka cast na logici. ;)
Cuva Bog Zelju svog!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 09 jun 2010, 17:45

A sto nisi napisao i najbolji golman lige :mrgreen:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 09 jun 2010, 17:46

cassanova je napisao/la:@mirzza
Prijatelju daj ohladi malo, šta si se ti našao praviti ovdje neki stručnjak, najrahatniji smo kad i nema rezultata. :evil: Treba malo uporediti prošle godine kad su nam igračine išle za siću, dolazili kojekakvi anonimusi igrača u klub tipa Mujkanovića. SABURA MALO! :evil:
I evo da zavrsim, ja cu odmoriti i necete me vise morati slusati na ovoj temi, sto sam imao da kazem reko sam, ocito nekom smeta kada iznosis svoje misljenje koje je suprotno onome sto misli vecina.

Trebalo je pratiti malo prije Mujkanovica kada su se igraci dogovarali jos u vrijeme odigravanja prvenstva pa dolazili pocetkom juna i potpisivali i to ono najbolje u drzavi sto je bilo Joldic, Muratovic, Huljev, Karic da ne nabrajam dalje, opet kazem glavni i najveci problem je dobro poznati jaki biznismen i poduzetnih za kojeg je par miliona sitnica i koji ne moze da ponudi jednom od nosilaca igre vise od 1500 KM mjesecno. E pa taj lik je propo ko kauc i moze da zahvali samo Amaru sto smo tu gdje jesmo i ako njega branite (a on je kriv sto nema para u klubu za pojacanja i sto Amar govori po novinama da nam je jorgan mal) onda ...
Cuva Bog Zelju svog!

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 09 jun 2010, 17:50

Sve ide na bolje, a vi paniku dižete bespotrebno :? . Jedini igrač koji je otišao, a kojeg će teško biti zamijeniti jeste Bekrić, ali za njega ćemo dobiti masu love, kad bi bilo 300 000 eura ja bi bio prezadovoljan. Potpisao je on ugovor, ali nikako da se sazna koliko smo/ćemo dobiti, ali šta se mi brinemo, znamo da neće biti mala para. Smirite malo, stali smo na noge, momci imaju redovne plate, što je bilo nezamislivo prije par sezona, a valja i dug otplatiti. Strpite se pobogu, ne znam šta vi očekujete, odma neke grupne faze.

cassanova
Kontakt:

Post Postao/la cassanova » 09 jun 2010, 17:51

mirzza je napisao/la:
cassanova je napisao/la:@mirzza
Prijatelju daj ohladi malo, šta si se ti našao praviti ovdje neki stručnjak, najrahatniji smo kad i nema rezultata. :evil: Treba malo uporediti prošle godine kad su nam igračine išle za siću, dolazili kojekakvi anonimusi igrača u klub tipa Mujkanovića. SABURA MALO! :evil:
I evo da zavrsim, ja cu odmoriti i necete me vise morati slusati na ovoj temi, sto sam imao da kazem reko sam, ocito nekom smeta kada iznosis svoje misljenje koje je suprotno onome sto misli vecina.

Trebalo je pratiti malo prije Mujkanovica kada su se igraci dogovarali jos u vrijeme odigravanja prvenstva pa dolazili pocetkom juna i potpisivali i to ono najbolje u drzavi sto je bilo Joldic, Muratovic, Huljev, Karic da ne nabrajam dalje, opet kazem glavni i najveci problem je dobro poznati jaki biznismen i poduzetnih za kojeg je par miliona sitnica i koji ne moze da ponudi jednom od nosilaca igre vise od 1500 KM mjesecno. E pa taj lik je propo ko kauc i moze da zahvali samo Amaru sto smo tu gdje jesmo i ako njega branite (a on je kriv sto nema para u klubu za pojacanja i sto Amar govori po novinama da nam je jorgan mal) onda ...
[youtube][/youtube]
1996

AnnesTM87
Kontakt:

Post Postao/la AnnesTM87 » 09 jun 2010, 17:53

Sta ovi nasi nas rasprodase pravo,valjda oce kupiti Diega iz Juve :D
Jer si jedan jedini ! - www.tm87-breza.com.ba Officijalna stranica TM87-Breza

ZELJO MOJA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO MOJA » 09 jun 2010, 18:04

EVO MALO I SLAGA NA TORTU ,NIJAZ BRKOVIC UPRAVO NAPUSTIO ZELJEZNICAR

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 09 jun 2010, 18:12

ZELJO MOJA je napisao/la:EVO MALO I SLAGA NA TORTU ,NIJAZ BRKOVIC UPRAVO NAPUSTIO ZELJEZNICAR
valjda ce na njegovo mjesto doci adekvatna osoba,Brkovic je bio jedan od najvaznijih ljudi u klubu! zna li neko ima li Zeljo uopste neke ambicije u Evropi? ili cemo se samo fokusirati na domacu ligu i pokusati ponoviti ovogodisnji uspjeh!?

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 09 jun 2010, 18:15

Amar je taj koji vuce poteze i on je taj koji je za njih i odgovoran. Tako da je bezveze sad neke ocjene davati o prijelaznom roku ili sljedecoj sezoni jer niko nezna sta ce se desiti. Jedino sto se moze komentarisati je zavrsena sezona, ovaj prelazni rok jos traje i treba sacekati kraj a ne blatiti sve redom. Treba znati da imalo bolji igrac iz nase lige ceka inozemnu ponudu i tesko je nekoga dovesti. Ovi sto treba da dodju i sto se sa njima razgovaralo ako ne dobiju u narednih nekoliko dana neku primamljivu ponudu sigurno ce doci. Tako da treba sacekati i vidjeti sta ce biti....
Sigurno ce doci jos par igraca u narednih nekoliko dana koji ce biti dostojne, ako ne i bolje zamjene, jedino sto ce biti problem sto ce trebati malo vremena da se to poslozi, ali tu je Brko...

cassanova
Kontakt:

Post Postao/la cassanova » 09 jun 2010, 18:16

Dođem i imam šta da vidim. :evil:
1996

Blagoje Bratić

Post Postao/la Blagoje Bratić » 09 jun 2010, 18:18

Svašta i pročita ovdje čovjek,od ovih nazovi dušebrižnika,ma ja navijam za želju da je u 5 ligi English konference,i vjerujem Amaru i ekipi u klubu,i uopšte se nebrinem,imali smo ovih 6 godina,i druge trenere i uprave i vidjeli smo na šta je to ličilo ovo je ipak sad itekakav napredak,titula je tu i polako naći će se igrači ako već i nisu samo se ništa ne obznanjuje dok nebude otvoren transfer 14.06 mislim da je kod nas,i biti če sigurno kvalitetnih igrača samo se treba opustiti i pomalo osunčati lijepo vrijeme i pripremat se za LP aj sretno da nam bude odoh popit pivu kolko se nasikira :mrgreen:
Živjeli

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 09 jun 2010, 18:27

ZELJO MOJA je napisao/la:EVO MALO I SLAGA NA TORTU ,NIJAZ BRKOVIC UPRAVO NAPUSTIO ZELJEZNICAR
Jel ovo istina :roll:

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 09 jun 2010, 18:32

FC BAYERN je napisao/la:
Ja mislim da je on samo prividno napustio mjesto kako mu se u savezu nebi moglo prigovarati da favorizira Želju. Ja se nadam da će biti čovjek iz sjenke mada ne znam.
FEDERER= KLOC

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 09 jun 2010, 18:33

FC BAYERN je napisao/la:
Nijaz nije uposlenik kluba pa ga ne moze ni napustiti!!!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 09 jun 2010, 18:36

pile87 je napisao/la:
FC BAYERN je napisao/la:
Nijaz nije uposlenik kluba pa ga ne moze ni napustiti!!!
Pa zar nije Potprijedsednik kluba :?:

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 09 jun 2010, 18:38

lik je isto jucer napisao...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 09 jun 2010, 18:45

Joj što ne mogu ove "podobrance i diverizante" koji sad ulijecu sa raznim ekskluzivama u zadnje vrijeme :twisted: :evil: pa što nisam ja administrator.... kako bi mi svi 3 puta dobro razmislili prije nego što bi išta napisali :evil: :evil: :evil: :evil:
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

bogy_tm87
Kontakt:

Post Postao/la bogy_tm87 » 09 jun 2010, 18:48

bez veze panicarite ba , doso golman , otisla 3 igraca , od toga meni licno je ''krivo'' za bucana i simica iz razloga sto je split tek usao u ligu , ispade da igraci koji su osvojili premijer ligu odlaze u klub koji je tek usao u hnl ? a nas zeljo igra sa hajdukom u sred poljuda 0 0 , nema veze zelim im svu srecu al nek se ne vracaju ! ;) za bekrica smo odavno znali da odlazi i njemu skidam kapu do poda zaista je pokazao da je prekuco nasu ligu :D a sad od ovih para dovest provjerena pojacanja nabit im fizicku spremu i igrat europski fudbal :D

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 09 jun 2010, 18:49

Koliko smo dobili za Bekrića :?:
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Plavamamba i 10 gostiju.