FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

mirzza
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la mirzza » 09 jun 2010, 17:46

cassanova je napisao/la:@mirzza
Prijatelju daj ohladi malo, šta si se ti našao praviti ovdje neki stručnjak, najrahatniji smo kad i nema rezultata. :evil: Treba malo uporediti prošle godine kad su nam igračine išle za siću, dolazili kojekakvi anonimusi igrača u klub tipa Mujkanovića. SABURA MALO! :evil:
I evo da zavrsim, ja cu odmoriti i necete me vise morati slusati na ovoj temi, sto sam imao da kazem reko sam, ocito nekom smeta kada iznosis svoje misljenje koje je suprotno onome sto misli vecina.

Trebalo je pratiti malo prije Mujkanovica kada su se igraci dogovarali jos u vrijeme odigravanja prvenstva pa dolazili pocetkom juna i potpisivali i to ono najbolje u drzavi sto je bilo Joldic, Muratovic, Huljev, Karic da ne nabrajam dalje, opet kazem glavni i najveci problem je dobro poznati jaki biznismen i poduzetnih za kojeg je par miliona sitnica i koji ne moze da ponudi jednom od nosilaca igre vise od 1500 KM mjesecno. E pa taj lik je propo ko kauc i moze da zahvali samo Amaru sto smo tu gdje jesmo i ako njega branite (a on je kriv sto nema para u klubu za pojacanja i sto Amar govori po novinama da nam je jorgan mal) onda ...
Cuva Bog Zelju svog!

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 09 jun 2010, 17:50

Sve ide na bolje, a vi paniku dižete bespotrebno :? . Jedini igrač koji je otišao, a kojeg će teško biti zamijeniti jeste Bekrić, ali za njega ćemo dobiti masu love, kad bi bilo 300 000 eura ja bi bio prezadovoljan. Potpisao je on ugovor, ali nikako da se sazna koliko smo/ćemo dobiti, ali šta se mi brinemo, znamo da neće biti mala para. Smirite malo, stali smo na noge, momci imaju redovne plate, što je bilo nezamislivo prije par sezona, a valja i dug otplatiti. Strpite se pobogu, ne znam šta vi očekujete, odma neke grupne faze.

cassanova
Kontakt:

Post Postao/la cassanova » 09 jun 2010, 17:51

mirzza je napisao/la:
cassanova je napisao/la:@mirzza
Prijatelju daj ohladi malo, šta si se ti našao praviti ovdje neki stručnjak, najrahatniji smo kad i nema rezultata. :evil: Treba malo uporediti prošle godine kad su nam igračine išle za siću, dolazili kojekakvi anonimusi igrača u klub tipa Mujkanovića. SABURA MALO! :evil:
I evo da zavrsim, ja cu odmoriti i necete me vise morati slusati na ovoj temi, sto sam imao da kazem reko sam, ocito nekom smeta kada iznosis svoje misljenje koje je suprotno onome sto misli vecina.

Trebalo je pratiti malo prije Mujkanovica kada su se igraci dogovarali jos u vrijeme odigravanja prvenstva pa dolazili pocetkom juna i potpisivali i to ono najbolje u drzavi sto je bilo Joldic, Muratovic, Huljev, Karic da ne nabrajam dalje, opet kazem glavni i najveci problem je dobro poznati jaki biznismen i poduzetnih za kojeg je par miliona sitnica i koji ne moze da ponudi jednom od nosilaca igre vise od 1500 KM mjesecno. E pa taj lik je propo ko kauc i moze da zahvali samo Amaru sto smo tu gdje jesmo i ako njega branite (a on je kriv sto nema para u klubu za pojacanja i sto Amar govori po novinama da nam je jorgan mal) onda ...
[youtube][/youtube]
1996

AnnesTM87
Kontakt:

Post Postao/la AnnesTM87 » 09 jun 2010, 17:53

Sta ovi nasi nas rasprodase pravo,valjda oce kupiti Diega iz Juve :D
Jer si jedan jedini ! - www.tm87-breza.com.ba Officijalna stranica TM87-Breza

ZELJO MOJA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO MOJA » 09 jun 2010, 18:04

EVO MALO I SLAGA NA TORTU ,NIJAZ BRKOVIC UPRAVO NAPUSTIO ZELJEZNICAR

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 09 jun 2010, 18:12

ZELJO MOJA je napisao/la:EVO MALO I SLAGA NA TORTU ,NIJAZ BRKOVIC UPRAVO NAPUSTIO ZELJEZNICAR
valjda ce na njegovo mjesto doci adekvatna osoba,Brkovic je bio jedan od najvaznijih ljudi u klubu! zna li neko ima li Zeljo uopste neke ambicije u Evropi? ili cemo se samo fokusirati na domacu ligu i pokusati ponoviti ovogodisnji uspjeh!?

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 09 jun 2010, 18:15

Amar je taj koji vuce poteze i on je taj koji je za njih i odgovoran. Tako da je bezveze sad neke ocjene davati o prijelaznom roku ili sljedecoj sezoni jer niko nezna sta ce se desiti. Jedino sto se moze komentarisati je zavrsena sezona, ovaj prelazni rok jos traje i treba sacekati kraj a ne blatiti sve redom. Treba znati da imalo bolji igrac iz nase lige ceka inozemnu ponudu i tesko je nekoga dovesti. Ovi sto treba da dodju i sto se sa njima razgovaralo ako ne dobiju u narednih nekoliko dana neku primamljivu ponudu sigurno ce doci. Tako da treba sacekati i vidjeti sta ce biti....
Sigurno ce doci jos par igraca u narednih nekoliko dana koji ce biti dostojne, ako ne i bolje zamjene, jedino sto ce biti problem sto ce trebati malo vremena da se to poslozi, ali tu je Brko...

cassanova
Kontakt:

Post Postao/la cassanova » 09 jun 2010, 18:16

Dođem i imam šta da vidim. :evil:
1996

Blagoje Bratić

Post Postao/la Blagoje Bratić » 09 jun 2010, 18:18

Svašta i pročita ovdje čovjek,od ovih nazovi dušebrižnika,ma ja navijam za želju da je u 5 ligi English konference,i vjerujem Amaru i ekipi u klubu,i uopšte se nebrinem,imali smo ovih 6 godina,i druge trenere i uprave i vidjeli smo na šta je to ličilo ovo je ipak sad itekakav napredak,titula je tu i polako naći će se igrači ako već i nisu samo se ništa ne obznanjuje dok nebude otvoren transfer 14.06 mislim da je kod nas,i biti če sigurno kvalitetnih igrača samo se treba opustiti i pomalo osunčati lijepo vrijeme i pripremat se za LP aj sretno da nam bude odoh popit pivu kolko se nasikira :mrgreen:
Živjeli

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 09 jun 2010, 18:27

ZELJO MOJA je napisao/la:EVO MALO I SLAGA NA TORTU ,NIJAZ BRKOVIC UPRAVO NAPUSTIO ZELJEZNICAR
Jel ovo istina :roll:

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 09 jun 2010, 18:32

FC BAYERN je napisao/la:
Ja mislim da je on samo prividno napustio mjesto kako mu se u savezu nebi moglo prigovarati da favorizira Želju. Ja se nadam da će biti čovjek iz sjenke mada ne znam.
FEDERER= KLOC

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 09 jun 2010, 18:33

FC BAYERN je napisao/la:
Nijaz nije uposlenik kluba pa ga ne moze ni napustiti!!!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 09 jun 2010, 18:36

pile87 je napisao/la:
FC BAYERN je napisao/la:
Nijaz nije uposlenik kluba pa ga ne moze ni napustiti!!!
Pa zar nije Potprijedsednik kluba :?:

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 09 jun 2010, 18:38

lik je isto jucer napisao...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 09 jun 2010, 18:45

Joj što ne mogu ove "podobrance i diverizante" koji sad ulijecu sa raznim ekskluzivama u zadnje vrijeme :twisted: :evil: pa što nisam ja administrator.... kako bi mi svi 3 puta dobro razmislili prije nego što bi išta napisali :evil: :evil: :evil: :evil:
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

bogy_tm87
Kontakt:

Post Postao/la bogy_tm87 » 09 jun 2010, 18:48

bez veze panicarite ba , doso golman , otisla 3 igraca , od toga meni licno je ''krivo'' za bucana i simica iz razloga sto je split tek usao u ligu , ispade da igraci koji su osvojili premijer ligu odlaze u klub koji je tek usao u hnl ? a nas zeljo igra sa hajdukom u sred poljuda 0 0 , nema veze zelim im svu srecu al nek se ne vracaju ! ;) za bekrica smo odavno znali da odlazi i njemu skidam kapu do poda zaista je pokazao da je prekuco nasu ligu :D a sad od ovih para dovest provjerena pojacanja nabit im fizicku spremu i igrat europski fudbal :D

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 09 jun 2010, 18:49

Koliko smo dobili za Bekrića :?:
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

_Bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la _Bad_boy » 09 jun 2010, 18:50

daj ljudi ako toliko volite zelju pogledajte makar ovaj najnoviji amarov info na izvoru..covjek je sve odgovorio i oko odlaska bucana,simeta,o nijazu i njegovom odlasku,eventualnim pojacanjima,i milion drugih pitanja koja se ovdje postavljaju svakih 5 minuta..i ukratko objasnio sitvaciju u zelji..ako je iko kompetentan da govori onda je on pa tako odvojite 20ak minuta i sve pogledajte..
-PAJA Fan Club!!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 09 jun 2010, 18:54

Niko nije glup da gleda sta on govori...lakse je ovako...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

_Bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la _Bad_boy » 09 jun 2010, 19:03

oj majko draga trazim po netu nebil kako nasao koliko je placen bekric..nasao sam stranicu ovog kluba Ichiona al brate sve neke kockice nigdje veze..ne moze se ni naslutiti clannak o bekricu :)
google translator je nemocan :))
https://www.incheonutd.com/notice/notice_list.asp
-PAJA Fan Club!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Emindoks20 i 15 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []