I evo da zavrsim, ja cu odmoriti i necete me vise morati slusati na ovoj temi, sto sam imao da kazem reko sam, ocito nekom smeta kada iznosis svoje misljenje koje je suprotno onome sto misli vecina.cassanova je napisao/la:@mirzza
Prijatelju daj ohladi malo, šta si se ti našao praviti ovdje neki stručnjak, najrahatniji smo kad i nema rezultata.Treba malo uporediti prošle godine kad su nam igračine išle za siću, dolazili kojekakvi anonimusi igrača u klub tipa Mujkanovića. SABURA MALO!
Trebalo je pratiti malo prije Mujkanovica kada su se igraci dogovarali jos u vrijeme odigravanja prvenstva pa dolazili pocetkom juna i potpisivali i to ono najbolje u drzavi sto je bilo Joldic, Muratovic, Huljev, Karic da ne nabrajam dalje, opet kazem glavni i najveci problem je dobro poznati jaki biznismen i poduzetnih za kojeg je par miliona sitnica i koji ne moze da ponudi jednom od nosilaca igre vise od 1500 KM mjesecno. E pa taj lik je propo ko kauc i moze da zahvali samo Amaru sto smo tu gdje jesmo i ako njega branite (a on je kriv sto nema para u klubu za pojacanja i sto Amar govori po novinama da nam je jorgan mal) onda ...