FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Koja je stranica kad smo titulu osvojili, da malo čitam, ja sam bolestan za ovim klubom

Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
-
Samozdravlje
- Kontakt:
1966/67 ili 1984/85 ?Benkara21 je napisao/la:Koja je stranica kad smo titulu osvojili, da malo čitam, ja sam bolestan za ovim klubom![]()
![]()
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ja tad ni u planovima nisam bio. Stari mi lumpovao tad tekSamozdravlje je napisao/la:1966/67 ili 1984/85 ?Benkara21 je napisao/la:Koja je stranica kad smo titulu osvojili, da malo čitam, ja sam bolestan za ovim klubom![]()
![]()
![]()
![]()
Yugoslavia: ★★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
Samo da tribine, od brige i pitanja hoćemo li proći, ne padnu u letargiju. Potrebna je našim što veća podrška.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Dobar postrevolt je napisao/la:Nasi su za mene vec uradili vise nego se ocekivalo. Evo kad su se nalo strasti smirile, kontam da smo i dalje debeli autsajderi i da je bitno i u voj drugoj samo da se ne obrukamo. Ako izdrzimo do 80te minute ja cu tek tad poceti da vjerujem u prolaz.
Musemicu i igracima svaka cast, za mene au vec polozili ispit u ovom dvoboju. Idem na tekmu uzivati u cinjenici da je moje Sarajevo na muke stavilo jednu Atalantu, i nadati se cudu
Akademija
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
Vjerujte mi da sam sanjao tekmu i rezultat 1:0. Kako je bilo lijepo...

Prognoza za revans: 4:1 za Sarajevo uz het trik Harisa Handzica
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
DRHAUSE je napisao/la:Prognoza za revans: 4:1 za Sarajevo uz het trik Harisa Handzica
U novi boj ...
Ja sanjo da je šef preuzeo Slobodu, gluho bilo.taremuha je napisao/la:Vjerujte mi da sam sanjao tekmu i rezultat 1:0. Kako je bilo lijepo...![]()
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Mogli su vala sacekati da ih mi dobijemo u nedelju pa da mjenjaju trenera.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Osttribine
- Kontakt:
Ili da ne bude ono "j.ebo vas Atalanta, tamo igrali nerjeseno, a ovde gubite"High je napisao/la:Samo da tribine, od brige i pitanja hoćemo li proći, ne padnu u letargiju. Potrebna je našim što veća podrška.
Trebamo napuniti tribine sto vise i dati podrsku jer realno niko onaj rezultat iz Italije nije ocekivao, pa u ovoj tekmi sta bude, skupo prodati kozu svakako.
Učlani se ili obnovi članarinu i gledaj besplatno utakmicu protiv Atalante!
Ukoliko još uvijek niste aktivan član FK Sarajevo kranje je vrijeme da to postanete. FK Sarajevo u četvrtak igra veoma bitnu utakmicu u okviru 2. pretkola Evropa lige protiv FC Banants a prolaz u narednu rundu mnogo bi značio svim ljubiteljima bordo boje.
Tim povodom, od utorka 30.07.2018. godine kreće AKCIJA - učlani se ili obnovi članarinu i gledaj besplatno utakmicu 2.pretkola Evropa lige protiv Atalante.
Odjel za članstvo u protorijama kluba u ulici Mašrala Tita 38 u utorak će raditi od 8 do 17 sati a u srijedu i četvrtak od 8 do 18 sati.
Za ovu utakmicu važe i aktivne bijele članske karte!
Ukoliko još uvijek niste aktivan član FK Sarajevo kranje je vrijeme da to postanete. FK Sarajevo u četvrtak igra veoma bitnu utakmicu u okviru 2. pretkola Evropa lige protiv FC Banants a prolaz u narednu rundu mnogo bi značio svim ljubiteljima bordo boje.
Tim povodom, od utorka 30.07.2018. godine kreće AKCIJA - učlani se ili obnovi članarinu i gledaj besplatno utakmicu 2.pretkola Evropa lige protiv Atalante.
Odjel za članstvo u protorijama kluba u ulici Mašrala Tita 38 u utorak će raditi od 8 do 17 sati a u srijedu i četvrtak od 8 do 18 sati.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Dragulj bh. košarke za naš portal potvrdio je da u četvrtak dolazi na Koševo kako bi pomogao bordo timu da ostvari historijski rezultat.
“Veliki sam navijač Sarajeva. Jako sam euforičan što ću biti dio navijača Sarajeva protiv Atalante. Bit ću u četvrtak na Koševu i vjerujem da Sarajevo može proći dalje. Razlog za optimizam leži u činjenici da smo u Italiji ostvarili sjajan rezultat. Nadam se da ćemo se na kraju svi zajedno radovati”, poručio je Musa, koji je inače poznat kao veliki navijač Sarajeva.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Shvatili su u Atalanti nakon 2:2 u Reggio Emiliji da je vrag odnio šalu i ozbiljno su pristupili predstojećoj utakmici u kojoj bi trebali nastupiti u formaciji 3-4-3. Primarni cilj je prolaz, a u slučaju neuspjeha, fudbaleri Atalante će biti novčano kažnjeni.
Prema najavama Italijanskih medija sa sjedištem u Bergamu, Atalanta će utakmicu započeti u sastavu: Berisha; Toloi, Mancini, Masiello; Hateboer, De Roon, Pessina, Gosens; Barrow, Zapata, Gomez.
U odnosu na prvi meč, u napadu bi ovog puta od prve minute trebao zaigrati Duvan Zapata, ali najavljuje se i Papu Gomez koji je bio pod upitnikom za revanš.
Pobjednik duela Sarajeva i Atalante će u narednom pretkolu igrati protiv Hapoela iz Haife ili Hafnarfjordura.
PS:idu karte ko halva!!!
Prema najavama Italijanskih medija sa sjedištem u Bergamu, Atalanta će utakmicu započeti u sastavu: Berisha; Toloi, Mancini, Masiello; Hateboer, De Roon, Pessina, Gosens; Barrow, Zapata, Gomez.
U odnosu na prvi meč, u napadu bi ovog puta od prve minute trebao zaigrati Duvan Zapata, ali najavljuje se i Papu Gomez koji je bio pod upitnikom za revanš.
Pobjednik duela Sarajeva i Atalante će u narednom pretkolu igrati protiv Hapoela iz Haife ili Hafnarfjordura.
PS:idu karte ko halva!!!
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
uNbx je napisao/la:Učlani se ili obnovi članarinu i gledaj besplatno utakmicu protiv Atalante!
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
Pa i nisu pokazali neku igru, sreca nam je sto mladost ne zna, sad da su igrali nasi nesto vala i nisu nit kakvih duplih pasova nit icega, mrtva igra, ali s obzirom da je 9 igraca drugih startalo dobro su se sastavili s loptom ikako.Osttribine je napisao/la:Ili da ne bude ono "j.ebo vas Atalanta, tamo igrali nerjeseno, a ovde gubite"High je napisao/la:Samo da tribine, od brige i pitanja hoćemo li proći, ne padnu u letargiju. Potrebna je našim što veća podrška.a kao da gledam bice i takvih padobranaca, kao i na ovoj tekmi protiv Mladosti vodimo 2:0 ljudi nam napravili jednu priliku odmah neki krkan galami "igrajte koji vam je qrac".
Trebamo napuniti tribine sto vise i dati podrsku jer realno niko onaj rezultat iz Italije nije ocekivao, pa u ovoj tekmi sta bude, skupo prodati kozu svakako.
YOU CAN'T PLAY FOR ARSENAL AND GIVE UP, NO MATTER WHAT THE SCORE IS.
Top sto i sad vrijedi akcija,znaci uclanis se,i uzmes npr zapad koji kosta 15,dodje te clanska znaci 5 maraka 
Bgm ne vidim nigdje po gradu neku promociju
Sunce vam neradnicko
Sunce vam neradnicko
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ludnica s kartama!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Zavrsavaju desetkuPantelija je napisao/la:Bgm ne vidim nigdje po gradu neku promociju![]()
Sunce vam neradnicko
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !