FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Da se razumijemo, iako ga licno ne volim, Rafa je veliki trener. To govore rezultati koji su iza njega.
Ipak, bolje da je otisao, previse se od njega ocekivalo, a malo mu se dalo...
Ipak, bolje da je otisao, previse se od njega ocekivalo, a malo mu se dalo...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Rafael Benitez je stručnjak koji ima velike rezultate u svojoj trenerskoj karijeri ali se u ovih pola godine jednostavno nije našao u Interu iz raznih razloga ( svi ih već znamo ) .
Rastanak je bio neminovan i sa njegove strane jer nije on tek tako javno prozvao Morattija i indirektno ga okrivio za neuspjehe.Sinoć je na Sky Italia novinar Gazete dobro primijetio te stvari i naveo da se i Rafa zasitio , suviše brzo po njegovom mišljenju ; Italije i Intera.On da je htio nastaviti saradnju sa Interom ( Morattijem ) sjeo bi za sto i porazgovarao o problemima ,jer ga Presidente javno nikada nije kritikovao ( šta je bilo unutar ne znam ), a ne onako prozvati i otići u Liverpool i raskinuti ugovor na obostrano zadovoljstvo..
Rastanak je bio neminovan i sa njegove strane jer nije on tek tako javno prozvao Morattija i indirektno ga okrivio za neuspjehe.Sinoć je na Sky Italia novinar Gazete dobro primijetio te stvari i naveo da se i Rafa zasitio , suviše brzo po njegovom mišljenju ; Italije i Intera.On da je htio nastaviti saradnju sa Interom ( Morattijem ) sjeo bi za sto i porazgovarao o problemima ,jer ga Presidente javno nikada nije kritikovao ( šta je bilo unutar ne znam ), a ne onako prozvati i otići u Liverpool i raskinuti ugovor na obostrano zadovoljstvo..
Gazzetta je upravo objavila da je postignut dogovor sa Leonardom do kraja 2012 , plata po sezoni je 2,5 miliona eura i stiže u Appiano Gentile 29.12.
Vidjećemo šta je istina.
Vidjećemo šta je istina.
evo i sky sport 24 je to objavio samo sto inter dnevno mora placati 65 000 eura benitezu heheh a prica o dovodenju kake evo sad je demantovao valdano rekavsi kako u realu nisu toliko ludi i naivni da ga puste sad kada se oporavio ,a rannochia skoro pred potpisivanjem inter pristao na 11 mil + natalino pola ugovora i ostatak ugovora destra ,mislm da je to malo previse znaci platili su ga preko 22 mil ukupno .Mister No je napisao/la:Gazzetta je upravo objavila da je postignut dogovor sa Leonardom do kraja 2012 , plata po sezoni je 2,5 miliona eura i stiže u Appiano Gentile 29.12.
Vidjećemo šta je istina.
Ne znam gdje ti to čitaš ?Mister No je napisao/la:Gazzetta je upravo objavila da je postignut dogovor sa Leonardom do kraja 2012 , plata po sezoni je 2,5 miliona eura i stiže u Appiano Gentile 29.12.
Vidjećemo šta je istina.
Piše da će se pričati nakon božića i da će se potpisati nakon božića ako se dogovore, tj. u nedjelju ili ponedjeljak http://www.gazzetta.it/Calcio/SerieA/In ... 9591.shtml
ne znam za gazzetu ali sky je vec javio .suntu jeu je napisao/la:Ne znam gdje ti to čitaš ?Mister No je napisao/la:Gazzetta je upravo objavila da je postignut dogovor sa Leonardom do kraja 2012 , plata po sezoni je 2,5 miliona eura i stiže u Appiano Gentile 29.12.
Vidjećemo šta je istina.
Piše da će se pričati nakon božića i da će se potpisati nakon božića ako se dogovore, tj. u nedjelju ili ponedjeljak http://www.gazzetta.it/Calcio/SerieA/In ... 9591.shtml
In collegamento dagli studi di Sky Sport 24, Giuseppe di Stefano, esperto di mercato, fa il punto sull'Inter: "E' ormai fatta per Leonardo, sarà lui l'allenatore dell'Inter.Per quanto riguarda il mercato, Ranocchia è vicinissimo all'Inter: manca poco alla chiusura. Kakà? Mourinho vuole tenerselo e scommettere su di lui".
ko razumije razumije hehe zezam se ,kaze da je vec dog. sa leo i da je on sljedeci trener intera,i da su jako blizu ranocciha.upitan za kaku ,rekao je da mourihno ga zeli u svojoj ekipi u ulaze velike nade u njega .
- spielführer_21
- Kontakt:
Ako je istina, čudna mi je ta odluka struke(?) intera.. Ne kažem ja da će Leonardo podbaciti, možda i nešto osvoji, što kaže Ivica Osim "i metla nekad pukne k'o top" ali je pomalo rizično da europski prvak na polusezoni dovodi trenera koji ima samo jednogodišnje (i to neuspješno) trenersko iskustvo u najvećem rivalu.. Malo čudno..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Care tečno govori talijanski i ovdje piše da će biti ( sarà ) trener, a to je futur, takodjer pišu da je Ranocchia vrlo blizu Intera ( è vicinissimo all'Inter ).CURVA SUD je napisao/la:ne znam za gazzetu ali sky je vec javio .suntu jeu je napisao/la:Ne znam gdje ti to čitaš ?Mister No je napisao/la:Gazzetta je upravo objavila da je postignut dogovor sa Leonardom do kraja 2012 , plata po sezoni je 2,5 miliona eura i stiže u Appiano Gentile 29.12.
Vidjećemo šta je istina.
In collegamento dagli studi di Sky Sport 24, Giuseppe di Stefano, esperto di mercato, fa il punto sull'Inter: "E' ormai fatta per Leonardo, sarà lui l'allenatore dell'Inter.Per quanto riguarda il mercato, Ranocchia è vicinissimo all'Inter: manca poco alla chiusura. Kakà? Mourinho vuole tenerselo e scommettere su di lui".
ko razumije razumije hehe zezam se ,kaze da je vec dog. sa leo i da je on sljedeci trener intera,i da su jako blizu ranocciha.upitan za kaku ,rekao je da mourihno ga zeli u svojoj ekipi u ulaze velike nade u njega .
Dakle ima naznaka, ali da je potpisao NIJE. Fino sam preveo bitne dijelove iz teksta Gazzette. Srest će se u Brazilu u subotu ili nedjelju i dogovoriti, dakle nisu se još sreli.
ma è presto per ufficializzare il suo ingaggio - rano je oficijalizirati njegov angažman.
Zadnja izmjena: suntu jeu, dana/u 24 dec 2010, 15:45, ukupno mijenjano 1 put.
- spielführer_21
- Kontakt:
Pogriješio temu, pardon 

Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
leonardo nemoze nikako biti gori od beniteza iz vise raloga
-poznaje italijanski jezik
-poznaje italijanski fudbal
-jasno mu je stanje i prilike koje vladaju u italiji i italijanskom nogometu
-zna razmisljati kao talijan
-poznaje taktiku fudbala obzirom da je i sam bio dio nje
-mlad je
-zeljan dokazivanja
-ucinit ce sve da se dokaze u najljucem rivalu svoga bivsega kluba
-inteligentan je
-nikada nije bio trener u englskoj kao rafa,a takvi treneri u italiji su obicni misevi jer engleska ne poznaje taktiku i strategiju kao italija
-ne zove se rafael benitez
-nije rumen
-nije celav
-nije debel
-ne nosi naicale
-nije glup
-mlad je
-zeljan dokazivanja
-inteligentan je
-nikada nije bio trener u englskoj kao rafa,a takvi treneri u italiji su obicni misevi jer engleska ne poznaje taktiku i strategiju kao italija
-nije rumen
-nije celav
-nije debel
-ne nosi naicale
-nije glup
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
- Io_Sono_Interista
- Kontakt:
Jose je jedan veliki mis koji ne poznaje taktiku i strategijuamell je napisao/la:leonardo nemoze nikako biti gori od beniteza iz vise raloga
-mlad je
-zeljan dokazivanja
-inteligentan je
-nije rumen
-nije celav
-nije debel
-ne nosi naicale
-nije glup

a ovo ostalo su prave reference za vodjenje evropskog i svjetskog prvaka

...Io non rubo il campionato ed in Serie B non son mai stato...
josea izuzmi iz svih kalkulacija jer on je endem mutant-posebni.a ovo ostalo je dovoljno obzirom na cinjenicu da se niko bolji u ovom trenutku nije mogao naci za ovako uzarenu klupu,nisam ni ja zadovoljan kompletnim razvojem situacije ali sta je tu je moramo vjerovati u ovaj izbor MM i leonardu dati sansu i podrzati ga jer ponavljam on od beniteza moze biti samo bolji a gori nikako jer debeli nas je odveo na dno sad je za ocekivati blagi usponIo_Sono_Interista je napisao/la:Jose je jedan veliki mis koji ne poznaje taktiku i strategijuamell je napisao/la:leonardo nemoze nikako biti gori od beniteza iz vise raloga
-mlad je
-zeljan dokazivanja
-inteligentan je
-nije rumen
-nije celav
-nije debel
-ne nosi naicale
-nije glup![]()
a ovo ostalo su prave reference za vodjenje evropskog i svjetskog prvaka
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
iza božića će biti i službeno, ali sve je već dogovoreno, inter ima novog trenera

mene nit čudi odluka leonarda niti mu iko iz milana tu ima išta prigovoriti, otjerali su ga kao nikog prije, čovjek je nakon ne baš idealnog starta trenerske karijere dobio iznenadnu šansu da vodi veliki klub, za velike pare, bio bi lud da odbije

mene nit čudi odluka leonarda niti mu iko iz milana tu ima išta prigovoriti, otjerali su ga kao nikog prije, čovjek je nakon ne baš idealnog starta trenerske karijere dobio iznenadnu šansu da vodi veliki klub, za velike pare, bio bi lud da odbije
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Ako Leonardo potpise za Inter postace tek 6i covek koji je vodio oba milanska kluba, u istoriji rivalstva dugoj 102 godine. Pre njega su to bili Alberto Zaccheroni, Giovanni Trapattoni, Ilario Castagner, Gigi Radice i Joszef Viola (pre II svetskog rata). Iskren da budem, znao sam za Zaca, Trapa i Radice-a, a zaboravio za Castagnera, dok pojma nemam ko je ovaj Viola.
Nijedan trener nije osvojio titule sa oba kluba, a samo su Trap i Zaccheroni osvajali scudetto (Trap 7: sa Juveom 6 i Interom 1, Zac 1 sa Milanom).
Nijedan trener nije osvojio titule sa oba kluba, a samo su Trap i Zaccheroni osvajali scudetto (Trap 7: sa Juveom 6 i Interom 1, Zac 1 sa Milanom).
- Interista di cuore
- Kontakt:
nema vise "ako"...Leo je i zvanicno novi trener Intera. Benvenuto Leo !
http://www.inter.it/aas/news/reader?N=50792&L=it
za Ranocchiu je takodjer zavrseno,nakon Bozica ce bit i zvanicno...5 miliona + pola ugovora Destra i Natalino.
za Ranocchiu je takodjer zavrseno,nakon Bozica ce bit i zvanicno...5 miliona + pola ugovora Destra i Natalino.
Zadnja izmjena: Interista di cuore, dana/u 24 dec 2010, 19:24, ukupno mijenjano 1 put.
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Tek ces sada vidjeti koliko cete najebati. A dobro mozda i necete s obzirom da ce Leo imati sve igrace spremne.Interista di cuore je napisao/la:nema vise "ako"...Leo je i zvanicno novi trener Intera. Benvenuto Leo !

O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Mislim da bi bilo bolje da je ostao Benitez u ovakvom scenariju, nego što je došao Leonardo. Interu treba puno iskusniji trener
.

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Istina http://www.gazzetta.it/Calcio/SerieA/In ... 1445.shtml ora è ufficiale- sada je oficijelnoInterista di cuore je napisao/la:nema vise "ako"...Leo je i zvanicno novi trener Intera. Benvenuto Leo !
Na jednom forumu pisu da je levat veceras maksuz doputovao iz Brazila da bi ugovor potpisao

to da li moze biti gori od Beniteza ce mo da vidino za par mjeseci sad je o tome rano govoririamell je napisao/la:leonardo nemoze nikako biti gori od beniteza iz vise raloga
-mlad je
-zeljan dokazivanja
-inteligentan je
-nije rumen
-nije celav
-nije debel
-ne nosi naicale
-nije glup

LIVERPOOL YNWA
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
- Interista di cuore
- Kontakt:
nije istina da je veceras doputovo,to znam 100 %,Leo je vec juce bio u Milanu...znam to jer sam gledo kad su ga sreli novinari Sky-a na ulici...suntu jeu je napisao/la:Istina http://www.gazzetta.it/Calcio/SerieA/In ... 1445.shtml ora è ufficiale- sada je oficijelnoInterista di cuore je napisao/la:nema vise "ako"...Leo je i zvanicno novi trener Intera. Benvenuto Leo !
Na jednom forumu pisu da je levat veceras maksuz doputovao iz Brazila da bi ugovor potpisaoEto koliko mu je bitan bozic sa obitelji ...
Interu je trebo trener koji nije rumeni idiot,dobili smo ga i vidjet cemo kako ce ic...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.