Kejnara najbolji strijelac prvenstva, ide to do cenera
Osmina finala- sve utakmice
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Osmina finala- sve utakmice
Protiv skandinavaca samo bez Walkera i Sterlinga i polufinale je tu.
zabit ce i Švedskoj bez ikakve sumnje.
I to dočekasmo, samo nemoj se navikavati...STEVIE je napisao/la:hajde da se i ja s tobom slozim jednom!Fuerza je napisao/la:Najodvratniji narod ovi Englezi!
I to dočekasmo, samo nemoj se navikavati...STEVIE je napisao/la:hajde da se i ja s tobom slozim jednom!Fuerza je napisao/la:Najodvratniji narod ovi Englezi!
Ždrijeb je dobar, ko je kriv Njemačkoj što nije prošla grupu i bila u ovom dijelu ždrijeba, ili Španjolskoj što nije prošla Ruse.Fuerza je napisao/la:Dajte mijenjajte nešto oko ovog žrijeba! Ovo nije normalnopa da li je moguće da su na jednoj strani žrijeba Engleska, Švedska, Rusija i Hrvatska, izgleda kao jedna slabija grupa na SP, zapravo EP, a ne kao reprezentacije koje igraju četvrtfinale SP-a.
Ili na kraju Srbiji što je ispala u grupi, pa si tako salty
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Mog'o bih ga i ja izvadit'Penaltiky je napisao/la:Samo ga ****, dok dečko gifove ne počne vadit

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- invincible1921
- Kontakt:
Kolko ljudi mrze Engleze na forumu ... tako ćete sve do finala morat
Englezi zasluzeno, Kolumbijci nisu pogledali na gol Pickforda i nafakaski izjednace...
Francuska ili Brazil uzimaju sampionat svijeta. Prednost trikolorima koji imaju jaku ekipu.JackTheStripper je napisao/la:Yebem ti gordog albiona.
Ma zezam se naravno, nego stvarno loša ova desna strana žreba, preloša.Lillard je napisao/la:Ždrijeb je dobar, ko je kriv Njemačkoj što nije prošla grupu i bila u ovom dijelu ždrijeba, ili Španjolskoj što nije prošla Ruse.Fuerza je napisao/la:Dajte mijenjajte nešto oko ovog žrijeba! Ovo nije normalnopa da li je moguće da su na jednoj strani žrijeba Engleska, Švedska, Rusija i Hrvatska, izgleda kao jedna slabija grupa na SP, zapravo EP, a ne kao reprezentacije koje igraju četvrtfinale SP-a.
Ili na kraju Srbiji što je ispala u grupi, pa si tako salty![]()
Haj nasmij raju.Virtu4l je napisao/la:Mog'o bih ga i ja izvadit'Penaltiky je napisao/la:Samo ga ****, dok dečko gifove ne počne vadit
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
-
jolicnikola
- Kontakt:
odavno nema logike u fudbalu
do sad je bilo: prije će neki naš klub dogurati do grupe Lige prvaka/Evropske lige nego da Englezi na penale dobiju nekoga, e sad je i ovo palo u vodu
svijet je odavno luđi, prvo Leicester, onda Barca protiv PSG-a itd. da ne zaboravim da je i Dinamova filijala Lokomotiva dobila dvaput Modre u istoj sezoni
do sad je bilo: prije će neki naš klub dogurati do grupe Lige prvaka/Evropske lige nego da Englezi na penale dobiju nekoga, e sad je i ovo palo u vodu
svijet je odavno luđi, prvo Leicester, onda Barca protiv PSG-a itd. da ne zaboravim da je i Dinamova filijala Lokomotiva dobila dvaput Modre u istoj sezoni
Katastrofalno prvenstvo za dijasporu, Svedi zadnja nada.High je napisao/la:Germanofili na aparatima. Pišaju ih Englezi!
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
A susjedi?Sarmelino je napisao/la:Katastrofalno prvenstvo za dijasporu, Svedi zadnja nada.High je napisao/la:Germanofili na aparatima. Pišaju ih Englezi!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Gora bi bila da su prosli Spanci koji ne znaju doci do protivnickog gola, ili Nijemci koji ne znaju zabiti Juznoj Koreji. Rusi i Svedjani su bili bolji, i zato su prosli. Ne prolazi se na osnovu imena.
Sviđa mi se kampanja "It's coming home", veoma je nepretenciozna i utemeljena na pobjedama protiv jakih ekipa i porazu protiv slabe Belgije u utakmici u kojoj ništa nije značilo nikome. A još više mi se sviđa to što će bit dobra zajebancija kad Englezi krenu kući.
Oni imaju užičko kolo.Virtu4l je napisao/la:A susjedi?Sarmelino je napisao/la:Katastrofalno prvenstvo za dijasporu, Svedi zadnja nada.High je napisao/la:Germanofili na aparatima. Pišaju ih Englezi!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
jolicnikola
- Kontakt:
a braća Englezi pjevaju i "Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine!"
Nije bilo Hamesa.Sheyi je napisao/la:wobly92 je napisao/la:Ne znam ko normalan može davat englezima prednost u ovoj utakmici. Mentalni patuljci koji će dobru lekciju dobit od ove Kolumbije. Šteta što Jamesa nema, da orgijanje bude potpunije.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Ta nacija živi fudbal i zasužili su ovo. Ispraćeni su na SP sa podsmijehom i sprdanjem, a dobili smo ovu ekipu koja je drugačija od svih prethodnih. Plus što im se žrijeb otvorio, logično je da su u euforiji, ko ne bi bio.coelho41 je napisao/la:Sviđa mi se kampanja "It's coming home", veoma je nepretenciozna i utemeljena na pobjedama protiv jakih ekipa i porazu protiv slabe Belgije u utakmici u kojoj ništa nije značilo nikome. A još više mi se sviđa to što će bit dobra zajebancija kad Englezi krenu kući.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.