Mene je samo strah da BvM ne digne ruke ukoliko ne prodje HSV Plus, te ukoliko ga ovi IDIOTI izrade...ledar je napisao/la:Danas se očekivano javio Marwijk i zahtijeva u roku odmah novog napadača umjesto Rudnevsa. Da vidimo što će sad kreuzer, Rudnevsa smo jeftino dali a novaca za kupovinu nema. Cirkus, al tako i treba kad su umjesto Schmadtkea uzeli ovog trećeligaškog menadžera.
On je izjavio da Rudnevs jedino moze ici ukoliko mu uprava dovede novog napadaca. No iskreno vise me kod ovih IDIOTA nista ne bi cudilo.
OK po ko zna koji put dokazuje da nije sposoban da vodi jedan klub u Bundesligi...
Najmanje su bitne ankete novina - jer ovdje ne mozemo znati koliko % tih sto su glasali imaju pravo glasa 19.01. Nadam se da ce se prognoza ostvariti i da ce 19.01. biti oko 10.000 clanova na skupstini i da ce pored HSV Plus-a progurati i glasanje putem poste, jer bi tada jednim metkom ubili dva zeca.ledar je napisao/la:Zato i nije iznanađujuće da se u Večernjem od 1730 abonenata 90% izjasnilo za inicijativu HSV+. Za tjedan dana inicijativa glatko prolazi i u proljeće će se birat nova tijela. Treba izdržat još ovu sezonu, ako Marwijk zatvori igru i igramo samo na kontre možemo izborit ostanak.
Ukoliko budes citao moje prethodne postove mozes vidjeti da sam uvijek govorio da nije Fink jedini problem kluba. Isti je bio izgubio kompas i nije znao je li dosao ili posao. Ja sam licno zadovoljan sa radom BvM-a. Po bodovima se ne vidi ogorman napredak, dok organizacija igre pokazuje neke pomake, dok sam od odbrane digao ruke, jer se vidi da u istoj osim Tah-a niko ne posjeduje kvalitet - nakon Leverkusena BvM je izjavio da ima igraca u sastavu kojima ni trening ne pomaze.Blaszczykowski je napisao/la:amere ti si drmao nemilice po finku, pa me zanima jel sa bvm-om vidiš ikakav napredak? možda ipak nije bilo do finka.