Edin Džeko
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- prisonbreak
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Strasno je vodio utakmicu, dobeo je pripremio nema sta.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Edin sjeda na klupu reprezentacije, čim se penzioniše kao igrač i završi kurseve.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Dzeko je ovo i sastavio.Koji Hadzibegic.Sad im slozi taktiku za Slovacku.
Nije ni cudo sto ga bole djale. Trebalo je sve ove godine nositi repku na grbaci.
Hvala ti kapetane!
Hvala ti kapetane!
Ima davno je to polozio. Cak je I onlajn fakultet neki zavrsio ako me sjecanje ne vara??
Covjek je svjestan da se blizi kraj i gleda da momke organizuje i nasavjetuje sto bolje moze. Njegovo iskustvo i samo prisustvo i na klupi makar njima mnogo znaci. Juce mu nije dao djavo mira da ostane u lozi ko gospodin ( a uslikan je prije tekme) nego je cijelu utakmicu prehodao i dobacivao

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Ako ništa drugo, zbog njega moramo otići na ovaj EURO.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Evo i ovdje se sprda na tu povredu ledja i ono skakutanje kad su slavili. Teoreticari zavjere bi rekli da nesto tu smrdi

Legende

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ljudi potrose svoj imetak, vrijeme, grlo navijajuci i skacuci na svaki njegov mig. Svaki korak na terenu, bio na tribinama, na klupi, zagrijavao se za ulazak, ili igrao na utakmici popracen je ovacijama i gromoglasnim uzvikivanjem njegovog imena.
Edin im to uzvrati odlaskom u svlacionicu onda kada ih svi drugi igraci odu pozdraviti i odati priznanje za podrsku. I to Edin kao kapiten reprezentacije, drzave za koju su ljudi ginuli.
Naravno, nije to ni prvi put da reaguje poput uvrijedjene mlade, papka kojem su svi drugi krivi osim njega/njih, gdje ces pobogu njemu uputiti neku kritiku ili pitanje zbog cega su bili losi. Nije to prvi put da ispadne ona stvar i pop.sa sve ove napacene bosnje kojima malo fali za euforiju.
Hvala kapitenu jos jednom!
Nikada te ja vise akoBogda, posebno zbog tebe (a to je 99% utakmica Intera) necu upaliti da gledam.
Edin im to uzvrati odlaskom u svlacionicu onda kada ih svi drugi igraci odu pozdraviti i odati priznanje za podrsku. I to Edin kao kapiten reprezentacije, drzave za koju su ljudi ginuli.
Naravno, nije to ni prvi put da reaguje poput uvrijedjene mlade, papka kojem su svi drugi krivi osim njega/njih, gdje ces pobogu njemu uputiti neku kritiku ili pitanje zbog cega su bili losi. Nije to prvi put da ispadne ona stvar i pop.sa sve ove napacene bosnje kojima malo fali za euforiju.
Hvala kapitenu jos jednom!

Nikada te ja vise akoBogda, posebno zbog tebe (a to je 99% utakmica Intera) necu upaliti da gledam.
Jbga Edine, nije ti ovo trebalo. Pa ti ko kapiten prvi trebas biti spreman za kritiku. Ako neces da te kritikuju i zovu da se vratis, nemoj bit kapiten i igrati za reprezentaciju i to je to.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
I meni je pao u ocima ,isto je bilo na Grbavici sa Sj.irskom i penalima kad su ispali
Zvali smo ih ali nisu dosli
U podgorici nakon 1 1 nisu dosli samo su dosli Kolasinac i msm Demirovic a mi presli toliki put...fudbaleri nemaju taj odnos sa navijacima kao kosarkasi rukometasi.
Dijamant samo da dodze na okupljanje sve mu je oprošteno
@igrajlopte 🐦
- Beduin
- Kontakt:
Pa bolje onda da dodje u Zelju i odigra sezonu-dvije, pomogne promociji kluba i lige i oprosti se ko gospodin, nego da odigra ijednu utakmicu u Turakoj ligi. Nema odvratnije lige na dunjaluku.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Kojoj druze promociji. Klub na aparatima zbog zohara. A on i u 40oj se moze vratiti i odigrati jednu sezonu ako hoce. Em je takav kvalitet, em je liga toliko losa.
Ja bi radije volio da on nakon karijere se posveti klubu (koliko je to moguce) i da bude neki ozbiljan faktor, nego da se vrati i odigra u Zelji jednu sezonu.
Ja bi radije volio da on nakon karijere se posveti klubu (koliko je to moguce) i da bude neki ozbiljan faktor, nego da se vrati i odigra u Zelji jednu sezonu.
@igrajlopte 🐦
Dosta igraca zavrsi tamo gdje je i pocelo, ali kod nas je to naucna fantastika.
- RollingPaper
- Kontakt:
Ja mislim da su šanse da on završi u Turskoj 0.2% a u Želji 0.1%.
SAD, UAE, Katar, Saudijska Arabija su realne opcije.. Money Talks.
SAD, UAE, Katar, Saudijska Arabija su realne opcije.. Money Talks.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ma kakav Džeko i Željo, koliko god ga gotivio nikad nije bio neki veliki Željovac doduše nije ga ni klub najbolje tretirao. Ide on po pare 100%, mislim da je gotov na najvišem nivou nažalost
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.