Viole su vec zaboravljene, nije ni do Piolija ni do taktike, nego katastrofalnih gresaka Tatarusanua, Gabbije i Thea. Ne mogu vjerovati da pojedini pisu da je Ibra gotov itd a frajer sa 40 pospremio hattrick (lafo autogol zadnji), nakon odigranih 96min. Istina, nije iskoristio dvije dobre sanse u 1.pol, ali dok god nema Rebica ni bilo kakve realne opcije u napadu zapamtite da je Ibra tata
Jednostavno bila takva utakmica, da smo kojim slucajem i cetvrti zabili, ova katastrofalna trojka bi nekako opet
izmislila i peti gol za domacine...
Necu Gabbiju previse kritikovat jer je mlad, a dugo nije igrao - sto nije slucaj sa Tatarusanom i Theom. Ovog zadnjeg treba prebaciti na LW, neka Leao napokon odmori. Btw, Leao je izrastao u odlicnog igraca, samo mu zavrsnica fali. Totalno me je iznenadio, jer je izgledalo kao da mu karijera vec propada poput Balotellijeve.
Atletico next, ne znam ni sam sta da ocekivam od te utakmice. Samo da se ne obrukaju, preferiram radije zadnje mjesto u grupi, nego EL. Scudetto je realan, a znacajno realniji bez borbe na dva fronta. Vidim da su i Coppa Italia utakmicu ubacili pocetkom januara, tu trebaju iskljucivo rezerve tipa Gabbia, elektricar, Bakayoko igrati uz primaveru - nema potrebe da se trose prvotimci.