Ne mozes tuziti sve medije evo i klix, ****, **** svi su objavili zato i kazem da se klub oglasi
NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
-
dinodino2019
- Kontakt:
Re: NK Čelik Zenica
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
-
Convicts1988
- Kontakt:
Kako to nonšalantno iznosi lažne informacije i blate nas .. Gnjide od novinara.
Evo upravo gledam i ostali portali samo copy paste.Odmah da se klub oglasi po pitanju ovoga, jer nas bez veze vracaju na pocetak i ovim na podapinju nogu.dinodino2019 je napisao/la: ↑09 feb 2022, 14:31
Ne mozes tuziti sve medije evo i klix, ****, **** svi su objavili zato i kazem da se klub oglasi
Re: Re: NK Čelik Zenica
Klub se definitivno treba oglasiti sa demantom, nije fino procitati da se dug povecao za 2.2 miliona. Baca se sumnja i dovoljno je oglasiti se i objasniti kako stvari stoje. Znam da vecini u Zenici i dalje da donoses 100 dokaza, opet dovoljna je jedna negativna vijest da se sere po klubu. A kako vidim vec Fudini botovi su krenuli u spin.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
dinodino2019
- Kontakt:
Da mora se objasnti sve fino i okacit na stranicu kluba sto prije to boljeTruhlo je napisao/la: ↑09 feb 2022, 15:31Klub se definitivno treba oglasiti sa demantom, nije fino procitati da se dug povecao za 2.2 miliona. Baca se sumnja i dovoljno je oglasiti se i objasniti kako stvari stoje. Znam da vecini u Zenici i dalje da donoses 100 dokaza, opet dovoljna je jedna negativna vijest da se sere po klubu. A kako vidim vec Fudini botovi su krenuli u spin.
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Pa moraju nekako "ublažiti" dug(ove) koji ima Željezničar. Bit će saopštenje za javnost
Život nema smisla ako teče bez tebe, mi smo ponos Zenice, Čelik ti si nama sve!
Pa zar ne moze ovo nas Kurbeg bubreg objasnit kolegama da ne pisu stvari koje nisu tacne mislim ono jel
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Sarajevski lobi plus zenički lobi na čelu sa Pujdinim pulenima. Teško da se tu može išta uraditi..
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
-
dinodino2019
- Kontakt:
- BatistutA19
- Kontakt:
Nista novo nista neocekivano,bombasticni naslovi i cifre al nazalost tako je to drugacije kad Celik kad izda saopstenje a drugacije kad Klix il Sportsport ba prenese,pusti ba Sarajevo eto yebu i Zelju sa ciframa Mediji samo gledaju sebe a ne klubove kao igraci i nema ljubavi vise za klubom,ljubav je realnost svugdje po 500 ljudi u svakom gradu...
Nek nam je bog na pomoci da se nekad vratimo a i nemas se za cim zalit i PL je bezveze i da smo u njoj ne bi neka puno veca posjeta bila osim nekih derbija,bolje ovako i polahko nedat da ga ugase do boljih vremena ako dodju ne samo za Celik nego uopce za sport jer svi vidimo stanje u drzavi da mi nakon 26 god pricamo hocel bit rata il nece i ono dobro je nek samo ne puca i onda mi nesto ocekujemo od politicara da se brinu o sportu.
Nek nam je bog na pomoci da se nekad vratimo a i nemas se za cim zalit i PL je bezveze i da smo u njoj ne bi neka puno veca posjeta bila osim nekih derbija,bolje ovako i polahko nedat da ga ugase do boljih vremena ako dodju ne samo za Celik nego uopce za sport jer svi vidimo stanje u drzavi da mi nakon 26 god pricamo hocel bit rata il nece i ono dobro je nek samo ne puca i onda mi nesto ocekujemo od politicara da se brinu o sportu.
Polako ljudi 
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Za Čelik i Zenicu, za crno i crveno...
sehic96 je napisao/la: ↑10 feb 2022, 20:43Sad već davna 2017
https://www.072info.com/ljubav-prema-na ... e-granice/
Ide uskoro bolje od saopštenja
Život nema smisla ako teče bez tebe, mi smo ponos Zenice, Čelik ti si nama sve!
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Saopstenjem,tj.ovim videom prekucali igricu.
Ja koliko vidim, ispravite me ako griješim, nakon otplate potpisanog reprograma ide novi reprogram za ovih milion KM glavnice.
Dakle, nikakva tužba se ne vodi nego stvarno imamo još duga prema poreznoj?
Dakle, nikakva tužba se ne vodi nego stvarno imamo još duga prema poreznoj?
Klub je ulozio zalbu da razvuce i kupi vrijeme. Dobra stvar je sto ce se moci potpisati reprogram za glavnicu od milion jer je dug iz 2015. Porezna manje vise ne moze puno uraditi. Stavit ce blokadu na racun i to je to. Cilj kluba je prvo ocistiti ostale dugove, a onda potpisom reprograma za ovaj porezni dug bi odblokirali racun konacno. U videu su manje vise poredali prioritete otplate dugovanja.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
U ovome klipu je jedino suptilno receno da postoji taj 'novi' dug za PU i da od zalbe nema nista.
Kako i da bude, kada je drzava bilo sta u hajr dala nekome, realno!?
Od ovoga je jedino bitnije ko bi taj novi reprogram finansirao!?
Vijece je izglasalo za proslu cifru reprogram, Fudo ga postuje za sada, jel!?
Za novi dug, ti opet moras na vijece i ponovo sve zajebancije.
Nije to bas tako jednostavno.
Kako i da bude, kada je drzava bilo sta u hajr dala nekome, realno!?
Od ovoga je jedino bitnije ko bi taj novi reprogram finansirao!?
Vijece je izglasalo za proslu cifru reprogram, Fudo ga postuje za sada, jel!?
Za novi dug, ti opet moras na vijece i ponovo sve zajebancije.
Nije to bas tako jednostavno.
Volimo Čelik i oči nam se cakle !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.