Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Ma dobro, Ibrulj je sarkastični ters ali ne sumnjam da sve što radi zapravo radi iz dobre namjere. Suštinski je on upravu u većini stvari, ali katkad zaboravi u kakvom okruženju postoji ova reprezentacija.let3 je napisao/la: ↑15 jun 2022, 00:30Postoji razlika npr. između Zukanovića koji želi neke dobronamjerne kritike, nešto pokušava savjetovati (mada se zapetlja)ali to radi pred Petevom onako direktno u facu, ne krije se, ne pametuje sa društvenih mreža, iza nickova itd... i Ibrulja koji je zlonamjeran u svojim komentarima po twitteru, pakostan, iritira, kao da želi poraz selekcije pa da može reci kako je bio u pravu. Ljigavo je to.
Ne pridajem ja znacaj takvima. Broj lajkova dovoljno govori.
Očekivao sam Kovačevića jer igra s obije noge a ne Milicevica koji se ocekivano pogubio zbog momentuma (greška selektora). Da je odmah ušao Kovačević ne bi se desila ona 2 zicera Finaca.hurem je napisao/la: ↑14 jun 2022, 21:45Na poluvremenu sigurno ulazi stoper kako bi zaigrao s trojicom nazad a sa Stevanovicem i Kolasincem kao krilnim bekovima.
Morat će i Prcica zamijeniti zbog žutog.
Dakle out Duljevic i Prcic a vrlo moguce i Menalo (nikad nije za startera) ako ce odmah uvesti drugog napadaca.
Večeras je bilo trkača, Kolašinac, Stevanović, Menalo, Krunić.edoox je napisao/la: ↑15 jun 2022, 01:12Kao da smo Francusku pobjedili...mada ne shvatam da Finskoj nije igrao od pocetka Camara.
Da nisu zapeli i malo otesali guzove, Peteva bi oko Blatuse trazili. Bas mi ga bilo zao kada su Finci okrenuli.
Miro je jedini igrac koji je u svakoj utakmici dao sve od sebe. Kada i ostali dosju na taj nivo, eto ce biti ekipa. Ovako je to samo mazanje ociju (dugorocno).
Uvijek isti trce i nadoknadjuju , za iste koje ne trce. Jedan gol smo primili jer se Pjanic setao kada su ga izbacili iz igre na centru. U par navrata ni Krunic nije zatvarao.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑15 jun 2022, 01:14Večeras je bilo trkača, Kolašinac, Stevanović, Menalo, Krunić.edoox je napisao/la: ↑15 jun 2022, 01:12Kao da smo Francusku pobjedili...mada ne shvatam da Finskoj nije igrao od pocetka Camara.
Da nisu zapeli i malo otesali guzove, Peteva bi oko Blatuse trazili. Bas mi ga bilo zao kada su Finci okrenuli.
Miro je jedini igrac koji je u svakoj utakmici dao sve od sebe. Kada i ostali dosju na taj nivo, eto ce biti ekipa. Ovako je to samo mazanje ociju (dugorocno).
To je i njaveći problem reprezentacije, u prosjeku trče i zalažu se max 2 igrača.
Da, niko to za Pjanića nije spomenuo, samo je pustio igrača.edoox je napisao/la: ↑15 jun 2022, 01:25Uvijek isti trce i nadoknadjuju , za iste koje ne trce. Jedan gol smo primili jer se Pjanic setao kada su ga izbacili iz igre na centru. U par navrata ni Krunic nije zatvarao.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑15 jun 2022, 01:14Večeras je bilo trkača, Kolašinac, Stevanović, Menalo, Krunić.edoox je napisao/la: ↑15 jun 2022, 01:12Kao da smo Francusku pobjedili...mada ne shvatam da Finskoj nije igrao od pocetka Camara.
To je i njaveći problem reprezentacije, u prosjeku trče i zalažu se max 2 igrača.
Nema balansa u ekipi, njih 4orica trce jos za trojicu. Seo i Miro pukli po savovima.
Drugi gol takodje pokazuje da kod nas nema trke, nego klasicno setkanje iliti ga joging. Poslije su se malo uozbiljili.
Da je Puki imao svoju noc, druga prica bi bila..ali eto pobjedila se nocna mora Finska.
Sta kaze Suko : super brzi Duljevic, on od kopitanja samo sto se ne raspadne. Lik ima 26-27 godina i jos uvijek trci na petama. Ne pomaze ni reduciranje kilaze...
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.