High je napisao/la:vratite se temi i ne spammajte.
@ Pero - ban - IP !
HEBIGA OVCE NE MOGU BEZ NJEGA!
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
High je napisao/la:vratite se temi i ne spammajte.
@ Pero - ban - IP !
Oni ce igrat s Lihenstajnomvejza_ je napisao/la:@pero:
mi smo sa ovom"jadnom" repkom u barazu a gdje ste vi?????????
poserem ti se i na edvarda,corluk,petrica,pletikosu i sve ostale...skim hrvatska igra u barazuPero je napisao/la:Hehehhe,pa vi ste svi glupii,napad ibisevic & dzeko tzv ubojiti tandem vam je nula,obojica tanjirasi,ne znaju se sami izboriti za loptu,sredina misimovic srednja zalost,golmani tzv velike nade begovic standardan ali u championshipu u timu koji je zadnji na tabeli,ova druga dvojca supic i hasagic uopste ni ne brane u svojim timovima (toliko o nihovoj kvaliteti).Pa pogledajte pletikosu,covjek je golmancina za ovu trojcu,onda tu su corluka,modric,petric,olic,to su sve igracine koje vi bosancerosi mozete samo sanjati.Sanjajte nedosanjani san jer se nikada necete kvalificirati na SP a isto tako ni na EP !!!!Zalost vam je reprezentacija kompletna !!!!
Kakvo je to pitanje.. Pa naravno da cemo pobijeditirob do bagro je napisao/la:ovo je haman Perica vs protiv sviha![]()
hajde da malo prokomentarisemo o ovoj vaznoj tekmi,sta mislite da li pobjedjujemo,da li ili ipak gubimo,ili ipak nerijeseno,da li ce li nece Medunjanin igrat od pocetka,to isto vazi i za Pjanica,hajd da malo razgovaramo,hajd
dosta je perica vise
sladoled je napisao/la:ovo nije normalno ali je ubija dosadu do utakmice![]()
1 stranica taktika formacija
8 stranica snova
5 stranica odgovora na maloumne provokacije
2 stranice zastava
3 stranice nabacivanja grupici djevojki na forumu
2 stranice novih vijesti iz pouzdanih izvora
4 stranice o kristini
2 stranice o tv programima
5 stranica o nesanici i medicini
2 stranice o obn-u
5 stranica odbrojavanja vremena do utakmice
2 stranice o hrvatskoj
i tako se sve vrti i dođemo do cifre od preko180 stranica
2 stranice su napisane dok sam ja ovo pisao
pa vidis kako se moze fino razgovarati,bez obn-a i tako to...ne da cemo pobjedit neg cemo otic na Mundijal hahLily je napisao/la:Kakvo je to pitanje.. Pa naravno da cemo pobijeditirob do bagro je napisao/la:ovo je haman Perica vs protiv sviha![]()
hajde da malo prokomentarisemo o ovoj vaznoj tekmi,sta mislite da li pobjedjujemo,da li ili ipak gubimo,ili ipak nerijeseno,da li ce li nece Medunjanin igrat od pocetka,to isto vazi i za Pjanica,hajd da malo razgovaramo,hajd
dosta je perica viseMoje misljenje je da ce Medunjanin igrati od pocetka (ali ko sam ja da se bakcem Ciri u taktiku, ko' sto kaze lejla) a Pjanica ce mozda uvesti poslije poluvremena
![]()
kakve to veze s vezom ima.T-MAC je napisao/la:evo na eurosrportu 2 ima neka tekma izmedzu plavih i bjelih.plavi dominiraju![]()
pa i nema vezeWolverine je napisao/la:kakve to veze s vezom ima.T-MAC je napisao/la:evo na eurosrportu 2 ima neka tekma izmedzu plavih i bjelih.plavi dominiraju![]()
sjedim pokraj TV-a i cekamjessus123 je napisao/la:Narode kako vi vrijeme provodite do tekme ?
nikako,lupam glavom od zidjessus123 je napisao/la:Narode kako vi vrijeme provodite do tekme ?
Ja jedva cekam da vidim sta ce Ciro izjavit' na konferenciji...deni_23 je napisao/la:ZMAJEVI SLETILI U SARAJEVO
Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine sletila je večeras na sarajevski aerodrom, nakon obavljenih priprema u Novom Vinodolskom u Hrvatskoj.
Po dolasku u Sarajevo, Ćiro je priznao šta mu je najveća dilema.
"Za sada najveću dvojbu imam koga staviti na gol. Prvo sam mislio da Kenan Hasagić neće biti spreman. Međutim, Keno mi je na posljednjem treningu rekao da je spreman i da može braniti. Hasagić je ipak naš prvi golman, a alternativa mu je Asmir Begović. Ne znam, vidjećemo u naredna dva dana ko će stajati između stativa", rekao je Ćiro.
Ćiro je, međutim, ostao bez Admira Vladavića i Ermina Zeca, koji definitivno sa ostatkom Zmajeva neće putovati u Lisabon. Situacija sa Sejadom Salihovićem je mnogo bolja, pa će vezista Hoffenheima biti na raspolaganju selektoru Blaževiću, iako je danas trenirao smanjenim intezitetom.
Reprezentacija Bosne i Hercegovine ujutro u 10 sati leti sa sarajevskog aerodroma put Lisabona, gdje će biti smješteni u hotelu Marion. Sutra će Zmajevi odraditi i trening na stadionu Benfice, dok je za 19 sati zakazana konferencija za medije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.