FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

zli mrkvić
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la zli mrkvić » 29 nov 2009, 18:49

EastStand je napisao/la:
zli mrkvić je napisao/la:SARAJEVO 10X BOLJE ODIGRALO. NEMA STA SVAKA CAST. BORC NIJ MOGAO SA LOPTOM DA SE SASTAVI. BAJA NAPRAVIO KATASTROFALNE IZMJENE. JEDNA PRECKA BORCA. LEO NIKAD LOŠIJI. GOLMAN JOŠ GORI. EPILOG SIROKI PRVI!!!!!

BAJA MARŠ IZ BORCA! SAD ĆE PRODATI SVE IGRAČE A DOVESTI NEKE SVOJE LEVATE IZ 3. LIGE. BORAC NIJE IZGUBIO SAMO UTAKMICU NEGO I TIM. OVO JE MOJE MIŠLJENJE. ŽIVI BILI PA VIDJELI.
" ? наравно, $ & & $ '. $ се све на ?, " ? па $.
NIJE TOLIKO CRNO. POCETAK IGRAMO KUCI. PA NA POLA IMAMO DVE ZAREDOM KOD KUĆE. OVA POBJEDA BI SIGURNO MNOGO TOGA RIJEŠILA. ALI, MISLIM DA VRANJEŠ IDE TAKOĐE BILBIJA- AKO NJIH USPIJU OSTAVITI NEKIM ČUDOM NEŠTO BI I MOGLO BITI. VRLO TEŠKO. TRENER JE BIO ODLIČAN I JA SAM GA HVALIO CIJELO VRIJEME, NEKI DAN SAM ČUO IZ PRVE RUKE DA DOVODI SVOJE IGRAČE IZ HRVATSKE, TO ĆE I SAD URADITI SIGURNO KAO NEKA POJAČANJA. ZATO B A J A MARŠ IZ BORCA. MOŽEMO IMATI BOLJEG TRENERA.
GRB GRADA GRB KLUBA- B-anjalučki S-portski K-lub

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 29 nov 2009, 18:52

tax je napisao/la:NEMOJTE PLAKATI AK VAS SARAJEVO MLATNE
MAJSTOR JE MAJSTOR STA SAM JA REKO KO VISOKO LETI NISKO PADA
ALI VAMA NE TREBA TITULA :d :D:D:D:D:D
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

zli mrkvić
Kontakt:

Post Postao/la zli mrkvić » 29 nov 2009, 18:53

anonimus je napisao/la:Ajde ako nista duel starih rivala,klubova sa tradicijom sto se i pokazalo koliko citam i cujem fina utakmica! Prvi tim koji iz BL nosi bodove i time smo pokazali da ovaj tim igra najljepsi i najbolji fudbal u drzavi tu spada i Borac koji ima jak i mlad tim, evoaj gore BSK je govorio i prije da ste institucija za nas, da nemamo sta da trazimo u BL eto pokazali smo ko smo i sta smo sretno vam na proljece

TABELA GOVORI TOME U PRILOG. JEDNA IZGUBLJENA UTAKMICA KOD KUĆE LAKO SE DA NADOKNADITI U DRUGOM DIJELU. ALI SAD IZGUBITI NA PUNOM GRADSKOM STVARNO BOLI.

EastStand
Kontakt:

Post Postao/la EastStand » 29 nov 2009, 18:56

zli mrkvić je napisao/la:
NIJE TOLIKO CRNO. POCETAK IGRAMO KUCI. PA NA POLA IMAMO DVE ZAREDOM KOD KUĆE. OVA POBJEDA BI SIGURNO MNOGO TOGA RIJEŠILA. ALI, MISLIM DA VRANJEŠ IDE TAKOĐE BILBIJA- AKO NJIH USPIJU OSTAVITI NEKIM ČUDOM NEŠTO BI I MOGLO BITI. VRLO TEŠKO. TRENER JE BIO ODLIČAN I JA SAM GA HVALIO CIJELO VRIJEME, NEKI DAN SAM ČUO IZ PRVE RUKE DA DOVODI SVOJE IGRAČE IZ HRVATSKE, TO ĆE I SAD URADITI SIGURNO KAO NEKA POJAČANJA. ZATO B A J A MARŠ IZ BORCA. MOŽEMO IMATI BOLJEG TRENERA.
" ? ? ? те.

$ је он тренер, зна " ", ? $ ". $ се ' " патње $ " ? сезона, ово је " $. Е $ $ " ' ', % $ & "своје" ". " је пар % % се " тога ? " & " пар $ $ је $. ? " - " " " & ' се $ ?, " је $ (¥ $). " ? ?, " " " $ праву ?. & $ $ $, & је ?, ' ?. & & " ? "... ? " се & $ ? " % $ - $ " у $ $ сезоне. $ % - ", $ ? - & ", " ' - $ ?...
"" ПУТ ""

Република Српска
Kontakt:

Post Postao/la Република Српска » 29 nov 2009, 18:57

@tax da, u pravu si , titula mi ne treba, a sam znas zbog cega :D
? & ?, & $ " ЊЕЕЕЕЕЕ, ЗА ЊУ " СЕ, " &, & & ? ? ?

anonimus
Kontakt:

Post Postao/la anonimus » 29 nov 2009, 18:57

zli mrkvić je napisao/la:
anonimus je napisao/la:Ajde ako nista duel starih rivala,klubova sa tradicijom sto se i pokazalo koliko citam i cujem fina utakmica! Prvi tim koji iz BL nosi bodove i time smo pokazali da ovaj tim igra najljepsi i najbolji fudbal u drzavi tu spada i Borac koji ima jak i mlad tim, evoaj gore BSK je govorio i prije da ste institucija za nas, da nemamo sta da trazimo u BL eto pokazali smo ko smo i sta smo sretno vam na proljece

TABELA GOVORI TOME U PRILOG. JEDNA IZGUBLJENA UTAKMICA KOD KUĆE LAKO SE DA NADOKNADITI U DRUGOM DIJELU. ALI SAD IZGUBITI NA PUNOM GRADSKOM STVARNO BOLI.
Mi vas docekujemo i Sirokog,Zrinjskog,Zelju nema veze tabela vidjelo se kako igramo u Evropi u derbiju pa kradja protiv Zrinjskog itd. mi smo pokazali da samo vjerovatno najaci tim u BIH zadnjih godina al mozra nas neko nevoli i nekome to smeta al eto nije sramota od Sarajeva izgubiti imate dobar i mlad tim koji igra otvoreno buducnost je pred vama

kriticar
Kontakt:

Post Postao/la kriticar » 29 nov 2009, 18:58

do nas nije bilo, mi smo laganini otresli širokog 8-)

zli mrkvić
Kontakt:

Post Postao/la zli mrkvić » 29 nov 2009, 19:00

JA BIH VOLIO DA ODE! PUNO SU HVALILI OVU DVOJICU ŠTO SU DOŠLI NA POLA SEZONE A NJIH NIGDJE. NE PRUŽA IM SE NI PRILIKA. TO JE ONDA DO TRENERA. ONAJ STANČEVSKI, KAD SAM GA GLEDAO U NAJAVI, ČOVJEK VANZEMALJAC A OVAJ NIKAKO DA GA PUSTI DA IGRA. NIJE "NJEGOV"

sholle
Kontakt:

Post Postao/la sholle » 29 nov 2009, 19:03

Drago mi je da je Sarajevo pobijedilo jer navijam za Sa, ali se nadam da nece doci do raspada ekipe Borca jbg bas zbog njih Velaza i Zelje koji su se probudili liga je bolja u naravno Sa, Siroki i Zrinjski.

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 29 nov 2009, 19:04

Evo sa utakmice,pa da bacim kratak izvjestaj.Zasluzena pobjeda Sarajeva nemam sta reci,onaj vas frajer nam uvali golcinu samo takvu!Utakmica stvarno zanimljiva,dinamicna.Iskreno da vam kazem,ja uopste nisam ljut niti razocaran zbog toga sto smo izgubili!Pa boze moj,morali smo i mi jednom prosuti bodove kod kuce,a i sam sam napisao pred mec,ako nam iko moze nanijeti poraz kuci to je Sarajevo.Sta ima veze,Evropa ce doci,titula nam ne treba!Atmosfera fantasticna,pravi derbi.Sto se Hordi tice moram reci da su me malo razocarale.Dosli su pred sam kraj prvog poluvremena,navijanje slabo,jedino sto ih je dosao fin broj.Oko 200 cini mi se.Isto tako su pjevali neke meni neshvatljive pjesme,ali sta bi im ja sad. ;) Lesinari dobri,kao i obicno.Fina koreografijica,bakljada,navijanje(odbijanje od zapad :mrgreen: )...Sad pauza,a onda EVROPO BOJ NAS SE!
Treci put castimo

Жика Павловић
Kontakt:

Post Postao/la Жика Павловић » 29 nov 2009, 19:05

Česte smjene trenera nikad nikom nisu dobro donijele.

harinjo
Kontakt:

Post Postao/la harinjo » 29 nov 2009, 19:05

meni je drago što su komšije dobile u bl zbog onih nacjonalista i parole ruka ruci nismo turci fuuuj bravo sarajevo
0 1 uzese turci :mrgreen:

zli mrkvić
Kontakt:

Post Postao/la zli mrkvić » 29 nov 2009, 19:06

NIJE KRAJ SVIJETA. BORAC AKO OSTAVI OVAKVU EKIPU DO KRAJA SEZONE UZ NOVOG TRENERA BIĆE PRVI JA GARANTUJEM. ŽIVI BILI PA VIDJELI.

EastStand
Kontakt:

Post Postao/la EastStand » 29 nov 2009, 19:08

zli mrkvić je napisao/la:NIJE KRAJ SVIJETA. BORAC AKO OSTAVI OVAKVU EKIPU DO KRAJA SEZONE UZ NOVOG TRENERA BIĆE PRVI JA GARANTUJEM. ŽIVI BILI PA VIDJELI.
" се $ - то " ' %. Сарајево се ' $ - у & за ?, а ту су % ? " ".
"" ПУТ ""

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 29 nov 2009, 19:08

tatamata je napisao/la:Evo sa utakmice,pa da bacim kratak izvjestaj.Zasluzena pobjeda Sarajeva nemam sta reci,onaj vas frajer nam uvali golcinu samo takvu!Utakmica stvarno zanimljiva,dinamicna.Iskreno da vam kazem,ja uopste nisam ljut niti razocaran zbog toga sto smo izgubili!Pa boze moj,morali smo i mi jednom prosuti bodove kod kuce,a i sam sam napisao pred mec,ako nam iko moze nanijeti poraz kuci to je Sarajevo.Sta ima veze,Evropa ce doci,titula nam ne treba!Atmosfera fantasticna,pravi derbi.Sto se Hordi tice moram reci da su me malo razocarale.Dosli su pred sam kraj prvog poluvremena,navijanje slabo,jedino sto ih je dosao fin broj.Oko 200 cini mi se.Isto tako su pjevali neke meni neshvatljive pjesme,ali sta bi im ja sad. ;) Lesinari dobri,kao i obicno.Fina koreografijica,bakljada,navijanje(odbijanje od zapad :mrgreen: )...Sad pauza,a onda EVROPO BOJ NAS SE!
respekt za realan post ocekujem i od slagera komentar za ove koji nisu bili na tekmi a mi zelje ispunjavamo samo recite ako imate jos :D :D
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

caire
Kontakt:

Post Postao/la caire » 29 nov 2009, 19:09

Vranjes skinuo dres i sorc na kraju utakmice, cini mi se i zaplakao uz skadniranje lesinara "Stojan Vranjes" tako da onda on sigurno odlazi u rusiju, a ako ode i bilbija a ne dovedu se konkretna pojacanja pascemo u 2 poolusezoni...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 29 nov 2009, 19:10

sholle je napisao/la:Drago mi je da je Sarajevo pobijedilo jer navijam za Sa, ali se nadam da nece doci do raspada ekipe Borca jbg bas zbog njih Velaza i Zelje koji su se probudili liga je bolja u naravno Sa, Siroki i Zrinjski.
Jbg, i meni je drago sto je Sarajevo pobijedilo ali mi je zao Borca jer su ipak moji "Krajisnici"...
Nadam se da ce Borac nastaviti sa dobrim igrama,jeste li se vi navijaci bar dobro proveli? Ma ne treba kukati ni kad se gubi...ja kad sam igro fudbal gajabara piva pada kako-tako...Dje onaj sto ide kod Maje kod dvorane "Borik"? ;)

Compact
Kontakt:

Post Postao/la Compact » 29 nov 2009, 19:10

Svaka čast mom Sarajevu, nije lahko pobijediti jak Borac u sred Banja Luke! Respect i jednima i drugima.

EastStand
Kontakt:

Post Postao/la EastStand » 29 nov 2009, 19:14

caire je napisao/la:Vranjes skinuo dres i sorc na kraju utakmice, cini mi se i zaplakao uz skadniranje lesinara "Stojan Vranjes" tako da onda on sigurno odlazi u rusiju, a ako ode i bilbija a ne dovedu se konkretna pojacanja pascemo u 2 poolusezoni...
Ја " " &, " ' $ ону патњу. " % $ 100%. " се $ ' $ ? $, $ $ ? - " & "...
"" ПУТ ""

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 29 nov 2009, 19:14

adnanhz je napisao/la: respekt za realan post ocekujem i od slagera komentar za ove koji nisu bili na tekmi a mi zelje ispunjavamo samo recite ako imate jos :D :D
:mrgreen: Pa evo ajd nam sredite Evropu nekako! :mrgreen: Ma ja samo kazem kako je bilo nemam razloga lagati.Joj da je ovakvih utakmica vise,i ovakve atmosfere na utakmicama,i ovakvog sudjenja.I da gost kao u ovom slucaju moze odnijeti cijeli plijen,a ne domacin stalno!Aj Borac!
Treci put castimo

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.