NK Zvijezda Gradačac
- husein veličanstveni
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
Znali tko šta je bilo danas na sastanku. Čuo sam da su bili i predstavnici navijača, pa možel od njih netko da šta napiše o planovima trenera i uprave.
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
-
- Kontakt:
Cuo sam za dudica ako mu se u varazdinu neispalati dug pojacat ce zvjezdu..!!!
Iako prelazni rok nije počeo, mnogi bh. klubovi su u potrazi za pojačanjima, a jedan od njih je i gradačačka Zvijezda. SportSport.ba saznaje da premijerligaš iz gradačca želi angažovati Feđu Dudića, a ovu vijest potvrdio nam je napadač Varaždina.Istina je da sam stupio u kontakt sa Zvijezdom, odnosno razgovarao sam sa direktorom Ivicom Cvitkušićem. Bio je to jedan korektan razgovor i do prije neki dan bio sam veoma blizu dolaska u Gradačac", rekao je Dudić za naš portal i dodao:"Međutim, stvari su se malo iskomplikovale, odnosno dobio sam informacije da će nam u Varaždinu u toku naredne sedmice izmiriti sva dugovanja, a šef struke Samir Toplak mi je rekao da ne smijem ni pomisliti na odlazak. Ali, ukoliko nam se ne isplate dugovi, podnijet ću zahtjev za raskid ugovora i najvjerovatnije ću pojačati Zvijezdu. Dakle, sve će se znati u narednoj sedmici, odnosno mnogo toga zavisi od isplate dugovanja u Varaždinu."
Ulična brača su uvek tu uz tebe a kad dodju problemi onda stari ko te **** vjeruj mi brate malo je pravih drugara koji su uz tebe u frki i kad nemass para
Za Dudica sam u petak pisao.
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
vazda je kod nas zanimljivo, samo da nas opet ne iznenade sa igracima tipa Djoric, Sest, Husic da zabiju 3 gola u 2 sezonezmaj_Bosne je napisao/la:Bit će zanimljivo uskoro!!

Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC
auuu , ako se i 50 % planiranog ostvari od pojačanja bićemo ko Real
Jel ti to znate nesto sto vec nije napisano na forumu. Ako ko ima neki novi info.neka mi poslje u p.p. Jedva cekam pripreme da jovic pocne komandovati!
- don_dragons
- Kontakt:
na sastanku je samo receno o igracima koji odlaze...sto vec i znamo poslije je samo ostala uprava kluba tak da se jos nista nezna...samo uprva zna koje igrace zele da dovedu i niko vise...nama je da cekamo i naravno da ta imena budu zvucna.husein veličanstveni je napisao/la:Znali tko šta je bilo danas na sastanku. Čuo sam da su bili i predstavnici navijača, pa možel od njih netko da šta napiše o planovima trenera i uprave.
"samo za tebe znam"
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Slabi sigurno ne mozemo biti.
Bice pojacanja,treba pricekat jer svi ti bolji igraci traze angazman u ino klubovima ili bolje uslove u poznatijim nasim ekipama.Tek kada ne uspiju u tome onda pristaju na ponudjeno kod nas,pa cak i u klubove s losijim uslovima.Bice,bice samo dok oni ne vide da je j.....situacija svugdje.Vidite,slabo ko se pojacava.Uglavnom,ono sto valja ode vani...
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Ma naravno. Samo kod nas se stvara prijevremena euforija oko tih stvari, a doduše nije sada ništa ni aktivno pa neka se špekuliše i izmišlja dosta toga vezano za klub. Evo zadnja gdje bruji cijeli grad: Alimanović u Zvijezdizvjezdas je napisao/la:Bice pojacanja,treba pricekat jer svi ti bolji igraci traze angazman u ino klubovima ili bolje uslove u poznatijim nasim ekipama.Tek kada ne uspiju u tome onda pristaju na ponudjeno kod nas,pa cak i u klubove s losijim uslovima.Bice,bice samo dok oni ne vide da je j.....situacija svugdje.Vidite,slabo ko se pojacava.Uglavnom,ono sto valja ode vani...

Dragon Town
Čuuuj,pa zar mu nije dobro u Olimpicu?
-
- Kontakt:
sat mu ba ima dobro bit tam i tam i vam isto..!!!
Sinoć sam vidio ugovor na kojem je potpis Cvitkušića i novog igrača Zvijezde potpisanog sa inicijalima J.S.
- husein veličanstveni
- Kontakt:
Jahić Sanel 

Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Ko će znati, ćirilična su slova, sad može biti da je J.C tako da.... to sam slučajno vidio preko ramena kod Cvitkušića u ruci
Neko reče da bi mogao biti Joca Stokić
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.