Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
To je jedini narod u svijetu koji brani isticanje vlastite istorije, apsurd je da su ljiljani obilježja bosanskih Hrvata.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
treba, ionako cemo biti prvi.Kaunas je napisao/la:ne treba rizikovati prekid utakmice
Malo prije reko ja za Alena i njegove šarafe
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6030X using Tapatalk

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6030X using Tapatalk
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
po mojoj logici na stadionima niti bilo gdje nebi bilo ni hrvataski zastava ni ljiljana ni zastava republike srpske!LenBias je napisao/la:+1DukeOfWellington je napisao/la:I što bi to nas trebalo da bude briga? Po tvojoj logici Hrvatska i Srbija bi trebale da promijene zastave.kazu je napisao/la: ljiljani smetaju porodicama kojima su članovi pobijeni pod tim ljiljanima,svidjalo se to tebi ili ne bilo je zločina i na strani ljiljana.,
Nevjerovatno.
Zadnja izmjena: kazu, dana/u 08 jan 2014, 18:02, ukupno mijenjano 1 put.
OVČINAAAAA

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Ide pjesma...Vitez odjekuje...volim ljiljane,voljim ljiljane,volim ljljane....svaka čast!
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Bože sačuvaj.Pa stvarno ko bi vam svima ugodio?Ljudi došli u kockastim dresovima na tekmu BiH a kod večine vas prvo negativne stvari u glavi,niko ništa lijepo nije pomislio
''Neka me mrze samo da me se boje''
- L'Avvocato
- Kontakt:
+1cipiripi je napisao/la:Bože sačuvaj.Pa stvarno ko bi vam svima ugodio?Ljudi došli u kockastim dresovima na tekmu BiH a kod večine vas prvo negativne stvari u glavi,niko ništa lijepo nije pomislio
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Dosli u tim dresovima da provociraju,nek su dosli goli sto se mene tice. A sto su zabranili ljuljane to je glavno pitanje ???cipiripi je napisao/la:Bože sačuvaj.Pa stvarno ko bi vam svima ugodio?Ljudi došli u kockastim dresovima na tekmu BiH a kod večine vas prvo negativne stvari u glavi,niko ništa lijepo nije pomislio
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Bas su im ga suknuli, ono da valja!tepsija je napisao/la:Ide pjesma...Vitez odjekuje...volim ljiljane,voljim ljiljane,volim ljljane....svaka čast!
HAJMO MOMCI NAPADAJTE HEBO GA ESTONIJA!
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Šta da ti kažem, čim vidim šaharu isključi mi se centar za lijepe misli u mozgu.cipiripi je napisao/la:Bože sačuvaj.Pa stvarno ko bi vam svima ugodio?Ljudi došli u kockastim dresovima na tekmu BiH a kod večine vas prvo negativne stvari u glavi,niko ništa lijepo nije pomislio
Nama nase, njima njihovo, ali necemo to da mjesamo, neka hvala..
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Opet nam se isto desava u drugom poluvremenu, nevjerovatno.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Nego kakav je rezultat, ako može informacije, nemam gdje pratiti??
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Tačno se vidi zašto su došli u dvoranu - da provociraju. Vidim neki pišu došli momci iz HR da pogledaju reprezentaciju. Kako možete biti toliko naivni? 
Ne, nego su došli da provociraju i iskazuju svoje hrvatstvo. Dosta više našeg merhametluka i pravdanja tuđih postupaka. Šahovnici i hrvatskoj zastavi (i drugim rekvizitima) nije mjesto na utakmici reprezentacije.
Samo neka odjekuje dvoranom "Ovo je Bosna!".
Momci moraju odigrati ovo pribrano do kraja, ne smije biti opuštanja. Imamo Estonce u šaci.

Ne, nego su došli da provociraju i iskazuju svoje hrvatstvo. Dosta više našeg merhametluka i pravdanja tuđih postupaka. Šahovnici i hrvatskoj zastavi (i drugim rekvizitima) nije mjesto na utakmici reprezentacije.
Samo neka odjekuje dvoranom "Ovo je Bosna!".

Momci moraju odigrati ovo pribrano do kraja, ne smije biti opuštanja. Imamo Estonce u šaci.
@DukeOfWellington ne znam šta ti se isključi,ali znam da je to debilno
Zadnja izmjena: cipiripi, dana/u 08 jan 2014, 18:11, ukupno mijenjano 2 puta.
''Neka me mrze samo da me se boje''
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Čejkaj.cipiripi je napisao/la:Bože sačuvaj.Pa stvarno ko bi vam svima ugodio?Ljudi došli u kockastim dresovima na tekmu BiH a kod večine vas prvo negativne stvari u glavi,niko ništa lijepo nije pomislio
Zašto su zabranjeni ljljani?I zašto mens in kockasto na svako navijanje -ovo je Bosna,prekidaju sa ovo je Vitez i dolazi do zvižduka?
Znamo da je Vitez,nismo mutavi,ali ne mora se to skandirati baš u isti tren kad se skandira-ovo je Bosna?
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
Pustite vise šahare, yebat ih. Gledajte rukomet
-
- Kontakt:
Kazu nije provokacija,pa kako nije,stalno skandiraju a vide da smeta nasim navijacima jer ih izvizde,i stalno se ponavlja,da ne provociraju fino bi prestali sa tim.
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
VFC1922
VFC1922
- maroonGiant
- Kontakt:
Nidje veze, normalno da cemo pjevati nase pjesme i dizati nase zastave...
Kakve veze ima sto su dosli? ako im smetaju ljiljani pjesme o Drzavi Bosni ko im je.be mater nek ne dolaze ubuduce !!
Kakve veze ima sto su dosli? ako im smetaju ljiljani pjesme o Drzavi Bosni ko im je.be mater nek ne dolaze ubuduce !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.