KK Bosna
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
Ima li sta sto se tice prenosa utakmica ?
Hoce li Slobodina tekma biti na Hayatu, ja je ne vidim na pregledu programa nigdje.
Znam isto da se spominjao snimak tekme u Sirokom na Vogosci, ima li ita od toga ?
Hoce li Slobodina tekma biti na Hayatu, ja je ne vidim na pregledu programa nigdje.
Znam isto da se spominjao snimak tekme u Sirokom na Vogosci, ima li ita od toga ?
najavljen je prijenos slobodine utakmice ne iz ovog kola nego iz narednogMensur je napisao/la:Ima li sta sto se tice prenosa utakmica ?
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Hoce li se konacno odgonetnuti termin jel danas ili sutra tu utakmica u Sirokom,po ovome na stranici danas valjda.Ne mogu da vjerujem da necemo imati gdje pratiti utakmicu.
evo para iz kantona samo da jos vidimo hoce li stici nekoga angazovati danas
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Konacno su stigle pare iz kantona! Bosna ce dobiti znacajnu sumu novca oko 350 000 KM pretpostavljam,i nadam se da cemo do sutra uspjeti angazovati bar jedno pojacanje za Ligu 8! Kanton i ministar Hadzihafizbegovic su pokazali veliku hrabrost i u jeki ekonomske krize odlucili su da pomognu sarajevski sport,svaka cast!
-Sto se tice utakmice u Sirokom,ocekujem dobru igru i da maximalno motivisano odigramo utakmicu! Ako smo bez Ovcine,Ikonica,Hajrica mogli uspjesno parirati Ciboni,Partizanu..zasto sa ovom trojicom ne bismo razvalili Siroki? Oni imaju instant ekipu,i sigurno im treba mnogo vremena da se uigraju,i to treba iskoristiti! Mada nece biti lako igrati na Pecari pred punom dvoranom,domacini ce dati sve od sebe da pobjede,ali mislim da je pojedinacno svaki igrac Bosne bolji od Sirokog!
-Sto se tice utakmice u Sirokom,ocekujem dobru igru i da maximalno motivisano odigramo utakmicu! Ako smo bez Ovcine,Ikonica,Hajrica mogli uspjesno parirati Ciboni,Partizanu..zasto sa ovom trojicom ne bismo razvalili Siroki? Oni imaju instant ekipu,i sigurno im treba mnogo vremena da se uigraju,i to treba iskoristiti! Mada nece biti lako igrati na Pecari pred punom dvoranom,domacini ce dati sve od sebe da pobjede,ali mislim da je pojedinacno svaki igrac Bosne bolji od Sirokog!
Znaci eto Penna u Bosnu? izgleda Igoke-a pregovara sa Brentom Wrightom...bosnas_ je napisao/la:Konacno su stigle pare iz kantona! Bosna ce dobiti znacajnu sumu novca oko 350 000 KM pretpostavljam,i nadam se da cemo do sutra uspjeti angazovati bar jedno pojacanje za Ligu 8! Kanton i ministar Hadzihafizbegovic su pokazali veliku hrabrost i u jeki ekonomske krize odlucili su da pomognu sarajevski sport,svaka cast!
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
ja sam mislio da ce ovi nasi pokusati uzeti Wrighta. nema jos puno vremena tako da se nema ni mnogo vremena za pregovore ni za neke kombinacije osim ako vec od ranije nije nesto spremljeno.Kevin je napisao/la:Znaci eto Penna u Bosnu? izgleda Igoke-a pregovara sa Brentom Wrightom...bosnas_ je napisao/la:Konacno su stigle pare iz kantona! Bosna ce dobiti znacajnu sumu novca oko 350 000 KM pretpostavljam,i nadam se da cemo do sutra uspjeti angazovati bar jedno pojacanje za Ligu 8! Kanton i ministar Hadzihafizbegovic su pokazali veliku hrabrost i u jeki ekonomske krize odlucili su da pomognu sarajevski sport,svaka cast!
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
ne valjam... sad neznam da li ce ista biti od Penna ili je netko drugi u opticaju..vidit cemo sve u sljedecih dan-dvafiftisent je napisao/la:šta bolan više valjaš sa tim Pennom?
Eto niko u Sarajevu ne zna za tu priču, ali ti iz Širokog znaš ko nama dolazi. Namjerno stavljaš ideje ovakvima kao bosnas u glavu, pa onda oni razočarani šire nam negativu.
kakva samo podmukla latinica.
sutra istice rok za registracijuKevin je napisao/la:ne valjam... sad neznam da li ce ista biti od Penna ili je netko drugi u opticaju..vidit cemo sve u sljedecih dan-dvafiftisent je napisao/la:šta bolan više valjaš sa tim Pennom?
Eto niko u Sarajevu ne zna za tu priču, ali ti iz Širokog znaš ko nama dolazi. Namjerno stavljaš ideje ovakvima kao bosnas u glavu, pa onda oni razočarani šire nam negativu.
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Kad sutra? u ponoc ili?fera je napisao/la:sutra istice rok za registracijuKevin je napisao/la:ne valjam... sad neznam da li ce ista biti od Penna ili je netko drugi u opticaju..vidit cemo sve u sljedecih dan-dvafiftisent je napisao/la:šta bolan više valjaš sa tim Pennom?
Igokea ima instant ekipu i bilo bi previse da dovedu jos jednog igraca da je ne znam kako kvalitetan,jer nema sanse da se svi ti igraci uigraju za tako kratko vrijeme! Nisam cuo da Bosna dovodi bilo koga,osim od Kevina...u svakom slucaju svaki kvalitetan igrac bi nam dobro dosao ,jer ih u toku sezone nismo promjenili puno,kao Igokea i Siroki!
Igokea sigurno nikog ne dovodi.Sa Terry-em su zakljucili listu pojacanja.
Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 12 sep 2013, 02:49, ukupno mijenjano 1 put.
imas na radiju Široki http://www.radiosirokibrijeg.com i na sportsport.ba pa barem nesto..Rz88 je napisao/la:Steta sto nema nigdje prenosa, ali ipak bosna treba dobiti
Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 12 sep 2013, 02:49, ukupno mijenjano 1 put.
- el-fighter
- Kontakt:
BOSA BI TREBALA DOBIT OVU TEKMU. VRATILI SU SE ZIMIĆ I OVČINA. TO JE VELIKI PLUS ZA BOSNU. AKO NE DOBIJU BIT ĆE ŠTETA BAŠ SU DOBRO KRENULI OVE SEZONE.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Šta je ovo, braco dragi? Zgaziše vas škripari.... A ja se na vas kladio...ccccc 1.50 kvota 
Ja se niš' ne sekiram, razvalićemo ih, tu su VV i Ovčina zalog našeg uspjeha, kakav Grgat Joke kontra njih..... 
Mislim da ce Bosna pobjediti u Sirokom,naravno aku budu igrali maksimalno ozbiljno!
Zadnja izmjena: bosnas_, dana/u 01 apr 2009, 00:51, ukupno mijenjano 1 put.
Ama nisu velike pare (118 KM) i čekam još sutra jedan par.... al svejedno mi ne izgleda ovo dobro.... barem po ovome s radija.....
5 razlike manje od minute do kraja, Bosna zabila samo 32 koša