AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

insider
Moderator
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la insider » 26 nov 2010, 01:46

Evo i legenda Baresi želi da Nesta ostane. Ne znam zašto je TS danas izjavio kako Nesta ide na kraju sezone, nije to trebao uraditi, no dobro.

Jest u godinama, ali Nesta je glavni stub naše odbrane, tu nema dileme.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 26 nov 2010, 07:28

robovi88 je napisao/la:Maldini vjeruje da je ovo Milanova sezona

Kako je izjavio legendarni fudbaler Milana, Paolo Maldini, njegov bivši klub, trenutno vodeća ekipa italijanske Serije A, ove sezone konačno bi mogla da se domogne titule prvaka Italije posle višegodišnjih bezuspešnih pokušaja.

Fifa : 5 igraca Milana u konkurenciji za najbolji tim u 2010

Ukupno 55 igrača je u trci, biće izabran jedan golman, četiri defanzivca, četvorica vezista i dva napadača.
To će zvanično biti najbolji tim 2010. u izboru FIFA.
Proglašenje je zakazano za 10. januar 2011. u Švajcarskoj, u Cirihu

Golmani: Buffon (Juventus), Casillas (Real),Cech (Chelsea), Cesar (Inter), Van der Sar (Man. United)

Odbrana: Daniel Alves (Barcelona), Bale (Tottenham), Bastos (Lyon), Cole (Chelsea), Evra (Man United), Ferdinand (Man United), Lahm (Bayern), Lucio (Inter), Maicon (Inter), Marcelo (Real), Nesta (Milan), Pepe (Real), Pique (Barcelona), Puyol (Barcelona), Ramos (Real), Samuel (Inter), Terry (Chelsea), Thiago Silva (Milan), Nemanja Vidić (Man United),Javier Zanetti (Inter)

Vezni red: Cambiasso (Inter), Essien (Chelsea),Fabregas (Arsenal), Gerrard (Liverpool), Iniesta (Barselona), Kaka (Real), Lampard (Chelsea), Mascherano (Barcelona), Muller (Bayern), Ozil (Real), Pirlo (Milan), Schweinstieger (Bayern), Snejider (Inter), Xabi Alonso (Real), Xavi (Barcelona)

Napadači: Berbatov (Man United), Drogba (Chelsea), Eto'o (Inter),Forlan ( Atletiko Madrid), Higuain (Real), Ibrahimović (Milan), Messi (Barcelona), Milito (Inter), Robben (Bayern), Ronaldinho (Milan), Ronaldo (Real), Rooney (Man United), Tevez (Man City) Torres (Liverpool), Villa (Barcelona)
Cuj Dinho u konkurenciji...fujjjj FIFA davno je vrijeme Dinha proslo
Gdje su Dzeko, Gourcuff, Olic, Anelka, golman Lloris > mnogo bolju sezonu imali od Kake, Dinha, Berbatova cak i F.Torresa smijesno..
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 26 nov 2010, 07:35

Ma nije Nesta ni blizu kao prije pretrcavaju ga svaku utakmicu :roll: ..i ne bih rekao da nam je on stub odbrane ...za mene je to Thiago Silva... ali moram reci da je Nesta najuigraniji sa Thiagom Silvom....

inace velika legenda po meni 2005-2006 najbolji svjetski stoper !
-RIVALDO-

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 26 nov 2010, 13:27

Los_Blanos2 je napisao/la:

Kako je izjavio legendarni fudbaler Milana, Paolo Maldini, njegov bivši klub, trenutno vodeća ekipa italijanske Serije A, ove sezone konačno bi mogla da se domogne titule prvaka Italije posle višegodišnjih bezuspešnih pokušaja.

Ukupno 55 igrača je u trci, biće izabran jedan golman, četiri defanzivca, četvorica vezista i dva napadača.

Golmani: Buffon (Juventus), Casillas (Real),Cech (Chelsea), Cesar (Inter), Van der Sar (Man. United)

Odbrana: Daniel Alves (Barcelona), Bale (Tottenham), Bastos (Lyon), Cole (Chelsea), Evra (Man United), Ferdinand (Man United), Lahm (Bayern), Lucio (Inter), Maicon (Inter), Marcelo (Real), Nesta (Milan), Pepe (Real), Pique (Barcelona), Puyol (Barcelona), Ramos (Real), Samuel (Inter), Terry (Chelsea), Thiago Silva (Milan), Nemanja Vidić (Man United),Javier Zanetti (Inter)

Vezni red: Cambiasso (Inter), Essien (Chelsea),Fabregas (Arsenal), Gerrard (Liverpool), Iniesta (Barselona), Kaka (Real), Lampard (Chelsea), Mascherano (Barcelona), Muller (Bayern), Ozil (Real), Pirlo (Milan), Schweinstieger (Bayern), Snejider (Inter), Xabi Alonso (Real), Xavi (Barcelona)

Napadači: Berbatov (Man United), Drogba (Chelsea), Eto'o (Inter),Forlan ( Atletiko Madrid), Higuain (Real), Ibrahimović (Milan), Messi (Barcelona), Milito (Inter), Robben (Bayern), Ronaldinho (Milan), Ronaldo (Real), Rooney (Man United), Tevez (Man City) Torres (Liverpool), Villa (Barcelona)
Gdje su Dzeko, Gourcuff, Olic, Anelka, golman Lloris > mnogo bolju sezonu imali od Kake, Dinha, Berbatova cak i F.Torresa smijesno..
deder ti napravi listu pa im pokazi kako se to radi, sigurno si ti objektivniji od strucnjaka iz fife

catalonia
Kontakt:

Post Postao/la catalonia » 26 nov 2010, 13:50

Los_Blanos2 je napisao/la:

dinho je prosle sezone po mom misljenju bio najbolji igrac milana
.

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 26 nov 2010, 18:40

dinjo je bio dobar, nesta i silva isto, ibra u barsi neloš, al otkud pirlo na spisku ni on sam nezna, inače neće igrati ni sutra u đenovi, alegri objavio spisak, pozvani su:
Abbiati, Amelia, Roma, Bonera, Jankulovski, Nesta, Papastathopoulos, Thiago Silva, Zambrotta, Yepes, Abate, Ambrosini, Boateng, Flamini, Gattuso, Seedorf, Strasser, Ibrahimovic, Robinho, Ronaldinho.
Ozljeđeni su: Antonini, Oddo, Pirlo, Inzaghi, Pato, a na onyewua se izgleda uopšte ozbiljno ni ne računa, kao ni na tog nekog Montelonga za koga se piše da je stigao u milan al nikad ga niko još nije vidio :roll: , onaj oduamadi je dobijao par pilika i najblaže rečeno dečko je katastrofa, čak i u ovakom timu tankom sa napadačima nije zaslužio da se uopšte nađe na spisku :roll:
za merkela ima vremena, od njega bi možda nešto moglo i biti.
ja očekujem boldane u prvom timu, eventualno da ronaldinjo dobije šansu, mada je ovo vjerovatnije
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 27 nov 2010, 09:39

nesta je vjerovatno najbolji stoper modernog nogometa, ali jbg i najbolji ostare, mada sandro će i sa 50 god. biti bolji od bonere ili onog papa-dapa nešto, znači ako stvarno nesta ide moraju dovesti neko jako ime, onaj luiz bi bio ok, igra sa silvom u tandemu već 5-6 utakmica u reprezentaciji brazila i dobri su.
na ljeto ističe ugovor i pirlu, ni s njim ne bi trebali produžiti, od kad se on ozzljedio milan ima sve pobjede i igra je puno brža, nema carinjena lopte, al da su ga ljetos prodali bar bi koji milion zaradili, a debeli carlo ga je htio u chelsea dovesti.
sampa je dobar tim, ali danas treba to pobjediti i onda idu dvije "lakše" tekme (breša i bolonja) gdje bi se možda moglo i odmarati par igrača, plus totalno nebitna utakmica sa ajaxom gdje očekujem kombinovani sastav.

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 27 nov 2010, 15:33

Gdje je euforija? Par sati do tekme u Đenovi. Usudio bih se reći za nas izuzetno važna i možda veliki iskorak ka Scudettu!

Treba samo Pazzinija zaustaviti, a Ibra će ostalo u napadu riješiti. ;)

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 27 nov 2010, 15:41

MinistaR je napisao/la:Gdje je euforija? Par sati do tekme u Đenovi. Usudio bih se reći za nas izuzetno važna i možda veliki iskorak ka Scudettu!

Treba samo Pazzinija zaustaviti, a Ibra će ostalo u napadu riješiti. ;)
ma ceka se tekma naravno, nije bas samo pazzini opasan u sampi.
izgleda da ce bekovi biti abate i bonera :roll: a u veznom umjesto flaminija boateng hajd to je ok, slični su al sta je sa zambrotom odjednom

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 27 nov 2010, 16:10

Može Bonera dobro odigrati na desnom beku, a Abate je konstatno dobar, mada je meni bolji Antonini. Šta je sa Jankulovskog? Znam da su Antonini i Oddo povrijeđeni.

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 27 nov 2010, 16:13

MinistaR je napisao/la:Može Bonera dobro odigrati na desnom beku, a Abate je konstatno dobar, mada je meni bolji Antonini. Šta je sa Jankulovskog? Znam da su Antonini i Oddo povrijeđeni.
ma jankulovski nije htio nigdje iz kluba mada su mu rekli da ne racunaju na njega, jbg niko mu ni približnu platu nije nudio, sad mu na ljeto ističe ugovor i što dalje to bolje, a neznam baš da će abate lijevog igrati beka, prije će on desno a bonera lijevo, mada kako god da iz postavi to su dva loša beka koji preko pola nemaju šta traćiti nit su brzi nit znaju nabaciti

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 27 nov 2010, 16:15

tony-mortale je napisao/la:
MinistaR je napisao/la:Može Bonera dobro odigrati na desnom beku, a Abate je konstatno dobar, mada je meni bolji Antonini. Šta je sa Jankulovskog? Znam da su Antonini i Oddo povrijeđeni.
ma jankulovski nije htio nigdje iz kluba mada su mu rekli da ne racunaju na njega, jbg niko mu ni približnu platu nije nudio, sad mu na ljeto ističe ugovor i što dalje to bolje, a neznam baš da će abate lijevog igrati beka, prije će on desno a bonera lijevo, mada kako god da iz postavi to su dva loša beka koji preko pola nemaju šta traćiti nit su brzi nit znaju nabaciti
Pa, Boneru ja uvijek pamtim kao stopera, ne znam odkud da ga stavljaju na bekovske pozicije. Je li vezna Ambrosini - Gattuso - Seedorf - Flamini? Ili će Boateng dobiti priliku?

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 27 nov 2010, 16:17

valjda ambro-gatuzo-boateng malo ispred njih sedorf ko neka poluspisa, ibra-robinjo napad, tako na milannews kažu, nije još službeno

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 27 nov 2010, 16:54

MILAN: Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva, Bonera; Gattuso, Ambrosini, Boateng; Seedorf; Ibrahimovic, Robinho.
-RIVALDO-

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 27 nov 2010, 16:56

senad_flamin je napisao/la:MILAN: Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva, Bonera; Gattuso, Ambrosini, Boateng; Seedorf; Ibrahimovic, Robinho.
znači to je ta ipak, bonera lijevi bek, nije dobro al jbg svakako smo navikli da u napadu njih nema a valjda je u odbrani bar ok pa stoper je

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 27 nov 2010, 16:59

-Ma da eto nije lose....

Drago mi je sto Boateng pocinje ..... Forzaa Milan!!

Nadam se ulasku Dinha :)
-RIVALDO-

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 27 nov 2010, 17:03

zadnje dvije utakmice u đenovi milan je gubi po 2-1 protiv sampdorije, valjda će sad biti obrnuto, mada ni bod nebi bio loš, al naravno ide se svaki put na sva 3. dorija kod kuće zadnje 3 utakmice igrala 0-0 tvrdi su

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 27 nov 2010, 18:25

zasad ste dosta bolji,Sampa se brani...Robinho po meni najbolji.

Edit : rekoh ja da je Robinho najbolji :oops:
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 27 nov 2010, 18:46

gooooool Robinho
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 27 nov 2010, 18:46

uh golcine robinha :mrgreen:
Rođen s tobom da budem

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.