NEOPISIVO !!!
Grupa A (Brazil, Hrvatska, Meksiko, Kamerun)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Re: Grupa A (Brazil, Hrvatska, Meksiko, Kamerun)
vidim da brojni "navijaci" BiH vise mrze Hrvatsku nego sto vole svoju drzavu...zalosno
NEOPISIVO !!!
NEOPISIVO !!!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Grčka još nije rekla svoju zadnju riječ.DonCorleone je napisao/la:Losa slika Balkana, 2/3 ekipa se nije kvalifikovalo, niko nije uspio proci u 1/8. Losa skok igra obadvije ekipe, i BiH i CRO. Ovaj Meksiko je zaista prejak. Gledam kako Kovac prica tecno, nema mucanja ko nasa teletina, nazalost nije uspio.
za polijetanje spremniNerminovic je napisao/la:za avion spremnifukarezv je napisao/la:za dom spremniNerminovic je napisao/la:bujrum u avionu.![]()
![]()
- 1988risha
- Kontakt:
Eto sad palite zastave koliko hoćete

Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Bolna mi ne bila.
- OnlyUnited
- Kontakt:
Izmjena Vrsaljka se ispostavila kao greska. Pored toga, Meksiko bolji i zasluzeno idu dalje..
- Ed Woodward for Prime Minister !
Ma pusti se ti 2008. Možemo tako ići i na 2004., 2002., '98. Provokacija sa te strane je bilo od početka ovog prvenstva i zna se tačno ko je palio i vatromete organizirao. Ali neću da ulazim u raspravu šta je starije: koka ili jaje. I ovakva Hrvatska je miljama bolje pripremljena od nas. Ja sam navijao da pobjede večeras, bez obzira na ove gore gluposti, ali Mexico je večeras fenomenalan bio.ZahaKING je napisao/la:jbg i to se 100% desilo zbog parade 2008. u sarajevu, turskih zastava i "biće zagreb turska mahala"...uvijek je neko drugi krivrevan je napisao/la:Vatromet i paljenje zastava, drug. Karma. Šta si drugo očekivao nakon takvih gadosti?NeverGiveUp je napisao/la:Sačekat ću prvo da se raziđu malo ovi Bosansko-Hercegovački Brazilci, Kamerunci i Meksikanci pa onda dati svoj dojam o utakmici.ovo je na fazon "ko je počeo rat? Vi ste počeli. Ne vi ste.." i ode na široko, a kakvi imbecili zive na ovim prostorima, i 2050 i neke će se navijati na isti način..
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
A vidim ti voliš svoju državujohnnyyK je napisao/la:vidim da brojni "navijaci" BiH vise mrze Hrvatsku nego sto vole svoju drzavu...zalosno![]()
NEOPISIVO !!!
Posebno oni iz VitezajohnnyyK je napisao/la:vidim da brojni "navijaci" BiH vise mrze Hrvatsku nego sto vole svoju drzavu...zalosno![]()
NEOPISIVO !!!
- 1988risha
- Kontakt:
nek si ti mirotvorac napisao da si iz ''zapadnog mostara''johnnyyK je napisao/la:vidim da brojni "navijaci" BiH vise mrze Hrvatsku nego sto vole svoju drzavu...zalosno![]()
NEOPISIVO !!!
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.
Bolna mi ne bila.
- DonCorleone
- Kontakt:
Oni su na "mute" vec dugo vremenaDukeOfWellington je napisao/la: Grčka još nije rekla svoju zadnju riječ.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
shearer je napisao/la:A vidim ti voliš svoju državujohnnyyK je napisao/la:vidim da brojni "navijaci" BiH vise mrze Hrvatsku nego sto vole svoju drzavu...zalosno![]()
NEOPISIVO !!!
ma nije problem nacionalizam već šovinizam...Otelo je napisao/la:Znam ali se nadam da ce ih pogoditi kakva bolest.Bajric981 je napisao/la:U BIH nece skoroOtelo je napisao/la:Zivim za dan kad ce sve nacionaliste koje svoju mrznju ispoljavaju javno umrijeti.
Nakon toga bi citav Balkan velikim koracima krenuo naprijed prema civilizaciji.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Sad vidim.1988risha je napisao/la:nek si ti mirotvorac napisao da si iz ''zapadnog mostara''johnnyyK je napisao/la:vidim da brojni "navijaci" BiH vise mrze Hrvatsku nego sto vole svoju drzavu...zalosno![]()
NEOPISIVO !!!
I on nasao nesto pisati.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Pretrcao je on vise od Mandzukica I Modrica zajednoNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Sheyi je napisao/la:Selektor Mexica više pretrčo od Džeke![]()
.
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 25 jun 2014, 17:01, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Sta ka'e Kovac, odlucile su sitnice
I normalno, standardna balkanska: dali smo sve od sebe. Standardno kod nas, slavni porazi, nebitne pobjede.
Marksizam u skole!
Fuj kakvih sve likova ovdje ima , ja ne vjerujem degutantno je i čitat neke postove .
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
Šteta za Hrvate. Pretpostavio sam da će biti teška utakmica. Nisam je gledao, samo malo pred kraj nekih 20-ak minuta, i žao mi je što nisu uspjeli da izvuku pobjedu, rezultat koji bi ih vodio dalje.
Rezultatski bi se reklo da su jako daleko bili od toga. Što neko gore reče, uz stručnije vođenje ekipa BiH i Hrvatske, ove ekipe bi se domogle drugog kruga. Imamo potencijal koji nažalost nismo iskoristili na pravi način, niti jedni, niti drugi.
Rezultatski bi se reklo da su jako daleko bili od toga. Što neko gore reče, uz stručnije vođenje ekipa BiH i Hrvatske, ove ekipe bi se domogle drugog kruga. Imamo potencijal koji nažalost nismo iskoristili na pravi način, niti jedni, niti drugi.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Nije da nismo navikliTariqAli je napisao/la:Sta ka'e Kovac, odlucile su sitniceI normalno, standardna balkanska: dali smo sve od sebe. Standardno kod nas, slavni porazi, nebitne pobjede.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Druže mislim da griješiš...Hrvatska pobijedi,...pale se zastave(prije se i pucalo oružjem),zbog radostijohnnyyK je napisao/la:vidim da brojni "navijaci" BiH vise mrze Hrvatsku nego sto vole svoju drzavu...zalosno![]()
NEOPISIVO !!!
Hrvatska izgubi ..pale se zastave i puca zbog žalosti
Bosna izgubi ,vatromet,paljevina,pucnjava ..opet zbog radosti
Bosna pobjedi,psovanje,paljevina,opet zbog žalosti
Šta reći....malo objektivnosti nebi škodilo,pa zamisli da u Hrvatskoj neko radi ove stvari koje Hrvati rade u BiH..pa nebi žive glave imali 5 minuta.Ne moraš da navijaš,ne moraš da voliš...ali bar poštuj,budi korektan i kulturan...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.