Navijaci..

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

STEVIE
Kontakt:

Re: Navijaci..

Post Postao/la STEVIE » 13 jun 2012, 21:18

Emir je pojasnio neke stvari ;) ^^ inace dodao bi par stvari sto se tice desavanja juce. prica se kako su poljaci napadali simpatizere rusa i slicna sranja! eh sad, ova tuca je bila jedinstvena u tom smislu jer su cak i simpatizeri ucestvovali u tuci! ovaj lik desno u slici, pa nije to **** huligan, vidi se po njemu. al' lik ima muda i zaletio se prema rusu, kapa do poda! i rusi su napadali simpatizere poljske, poljaci ruse i tako je to bilo. al' bilo je tu i pravi okrsaja, ono cisto huliganski. sto se tice neki stvari, ovo EP je najzesce(zadnje prvenstvo koje je bilo ovako zestoko je euro 2000'). hrvatima svaka cast za neke stvari(odlicno su se drzali protiv drotova), nisu popili toliko batina kad su ih iz lecha napali, tu su se dobro drzali. al' su zestoko podbacili kad su odbili dva puta poziv lechovaca da idu na livadu :oops:

slika

edit: izgleda da je rusima palo mnogo zastava/transova juce, slike uskoro stizu :D
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 13 jun 2012, 22:07

@Stevie
Sve su te Ruske krpe samo obicne zastave ili neki salovi sto se mogu uzet na "pijaci" ne vjerujem da je ista skinuto sto iole vrijedi na sceni,barem ja nisam nista vidio..Vidio sam da je pala Njemcima zastava i to sa natpisom Fortuna meni se cini,ugl ima obiljezje grupe koja ju je donijela...I ja bi da pohvalim Poljake,al eto te represije nema na prvenstvu,policija dobila instrukcije da ne radi nista u gradu po trgovima,bilo gdje gdje moze biti kolateralne stete,zato su Hrvati uspjeli izvesti onu akciju,tuce po pabovima su moguce itd itd nije to kao sto se najavljivalo da ce biti
slika
A evo i ludog Engleza,zamisli sa njim se naci oci u oci :D
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 13 jun 2012, 22:12

pa kad repke igraju vecinom i budu zastave/obicni transovi ;) pogledaj ruse pa ces vidjeti da rijetko nose klupske transove kad igra repka vec vecinom one regionske zastave npr. sto se tice policije, pa drotovi su tu odmah ako ista bude. zato i nije vise trajao onaj napad lechovaca na hrvate posto su drotovi bili na licu mjestu nakon 5 minuta.. bila je prilika za fajt pravi al' su eto hrvati kao sto sam vec napisao odbili poziv dva puta. nisu poljaci krivi sto su hrvati odbili... ;) mnogo poljaka danas uhapseno u svojim domovima, ako to nije represija sta jeste onda.. oni koji se razumiju u neke stvari skontat ce brzo o cemu ja pricam u ovom postu i prethodnom ;)

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 13 jun 2012, 22:36

Eh da,zaboravi reci to za Hrvate,jbg Poljaci htjeli po svojim pravilima,ovi naravno odbili,tuca na ulici je ipak mnogo prihvatljivija za ekipe zapadno od Poljske,nije to isti mentalitet,a svako gleda svoje sanse,pa stoga bas i nebi rekao da su Hrvati ispali p****ce...A sto se tice represije,jeste to represija,al desava se to svugdje,to hapsenje po stanovima,krivicne prijave na osnovu snimaka itd itd primjer bilo sranje u Tz protiv Sarajeva,70 prijava u roku od dan stiglo,inspektori fatali po kucama...Policija je morala biti brutalnija,na svaki mrki pogled udarati,svako okupljanje pratiti,mislim da je ovo daleko od najavljenog,sto ne znaci da nije represija ili policijska brutalnost ili nazovite to kako hocete.
EDIT: Sto se zastava tice,vrijede samo one sa obiljezjima,npr Ruska zastava a pise na njoj Moscow,St.Petersburg ili jos bolje i ime kluba..Npr kao na ovoj slici sto sam postavio,Bristol City..Ovo ostalo se ne broji...
Slatina Bog i batina

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 13 jun 2012, 22:43

represija u poljskoj je nesto sasvim drugacije nego po ostatku europe, to zna svak tko iole ozbilnije prati navijacku scenu.. sto se tice hrvata, pa eto poljaci su pokusali po njihovim "pravilima" u subotu navece, onda dosli opet u nedelju i hrvati se usrali ko' grlice.. nemoj tu traziti neke isprike..

bavarac95
Kontakt:

Post Postao/la bavarac95 » 13 jun 2012, 22:59

Pa vidi jednu stvar Poljaci su sad u nekom svom ludilu , u tom fazonu kao englezi nekad davno al sto ne prave frku na stadionu :?:

I sto se tice Hrvata , jesu ih odbili cuo sam ali da li bi ti kao gost odbio nekog ko je domacin koga ima 10 puta vise , ko moze pripremiti sve i svasta od oruzja , pistolja , palica itd ..

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 13 jun 2012, 23:03

bavarac95 je napisao/la:Pa vidi jednu stvar Poljaci su sad u nekom svom ludilu , u tom fazonu kao englezi nekad davno al sto ne prave frku na stadionu :?:

I sto se tice Hrvata , jesu ih odbili cuo sam ali da li bi ti kao gost odbio nekog ko je domacin koga ima 10 puta vise , ko moze pripremiti sve i svasta od oruzja , pistolja , palica itd ..
tko je pravio frku na stadionu tokom eura? a ovo drugo sto si napisao, pa mislim stvaro sta tu reci.. poljaci pa i rusi uvijek idu na fair fajt kad su dogovoreni fajtovi, pricas o nekim oruzjima, gdje su juce po varsavi bili pistolji, palice etc? ma daj! ima video gdje 15 seljacina iz sibenika napadaju dvojicu poljaka u poznanu, to tebi fair?

bavarac95
Kontakt:

Post Postao/la bavarac95 » 13 jun 2012, 23:08

STEVIE je napisao/la:
bavarac95 je napisao/la:Pa vidi jednu stvar Poljaci su sad u nekom svom ludilu , u tom fazonu kao englezi nekad davno al sto ne prave frku na stadionu :?:

tko je pravio frku na stadionu tokom eura? a ovo drugo sto si napisao, pa mislim stvaro sta tu reci.. poljaci pa i rusi uvijek idu na fair fajt kad su dogovoreni fajtovi, pricas o nekim oruzjima, gdje su juce po varsavi bili pistolji, palice etc? ma daj! ima video gdje 15 seljacina iz sibenika napadaju dvojicu poljaka u poznanu, to tebi fair?
Pa opet misliš da su na Euro otisli najbolji navijači iz Hrvatske pa nije ih sigurno dosta otišlo jer znaš i sam kakva je situacija kod nas , da ni u Hrvatskoj nije bolja . Raja nema para . Tako da pola pravi ultrasa , huligana je otišlo a pola i nije ako ne i više .

Znam da su ovi Poljaci fer , naravno kao što su fer kad su onog momka na derbiju s mačetama sasjekli ?

I još nešto možda su Hrvati došli pratiti reprezentaciju osim par njih a ne udarati se s Poljacima ? Baš bih volio grupu s Poljskom pa da dođu kod nas i vide da li su toliko jaki .

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 13 jun 2012, 23:12

rezime: lechovci im ponudili fajt, oni odbili. iz slaska isto ponudili torcidi i ovi odbili. hrvati cak po pojedinim forumima pisu kako su na kraju odbili fajt. nemoram voliti ruse, al' **** sve oni barem imaju muda kad se tice ovi stvari ;)

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 13 jun 2012, 23:42

STEVIE je napisao/la:rezime: lechovci im ponudili fajt, oni odbili. iz slaska isto ponudili torcidi i ovi odbili. hrvati cak po pojedinim forumima pisu kako su na kraju odbili fajt. nemoram voliti ruse, al' **** sve oni barem imaju muda kad se tice ovi stvari ;)
Ne kazem da je ok sto su odbili ili nedaj Boze da se time treba ku***ti,samo kazem da su Hrvati odbili fer fajt,dosli su u goste,ne rade probleme,trebali su ih ovi ufatiti na cesti i sasutat...Tu bi hrvati i imali sanse,zato su i odbili livadu..To je sve sto pokusavam reci..
Slatina Bog i batina

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 13 jun 2012, 23:51

Dobro necemo vise o tome :)

svabama pao jos jedan "trans"...
slika

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 13 jun 2012, 23:57

STEVIE je napisao/la:Dobro necemo vise o tome :)
Bilo je krajnje vrijeme.

Ostavite se toga, koliko god vam ta tema godila. Ovaj forum nije za tako nesto.
Vom Jäger zum Gejagten

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 14 jun 2012, 00:13

@ geronimo

Halali,nisam vidio tvoj post,jer kad sam ga napisao,tek mi izbaci da si ti to postavio :D :D Ajde nece biti vrijedjanja,normalno pricamo :D

@STEVIE

Eh to buraz.Jesu napadali simpatizere,al ti simpatizeri nisu bjezali nego su imali muda i ostali su.Gledao sam jedan klip gdje par Poljskih navijaca ulijece u kafic (tacnije u bastu kafica) i napadaju 3-4 Rusa,jedan momak staje im na crtu i bori se,jest da je 3-4 puta zavrsio na podu ali opet ih je napao.Svaka cast i jednim i drugim,vidi se na njima da imaju muda za fajtove.Sto se Hrvata tice pokazali su onu poznatu "Svi za jednog ,jedan za sve" i onog momka izvadili od murije (oslobodili ga od drotova) i na to im veliki respekt i postovanje.A to da nisu pristali na tucu to mi se ne svidja mada,da se i ja nalazim u njihovoj situaciji,pa dobro bi razmislio.Ipak gostujuci teren,duplo vise domacina,hajd znaj na sta su spremni sve.Al opet minus sto nisu pristali :D

[youtube][/youtube]to je taj momak 8-)
slika

A da dodam oko tih zastava.I jest vecina njih ti je obican sal,zastava ili dres.Niko ne nosi nesto klupsko.Al opet kad pogledas,ako je pala zastava u tuci to je trofej pa makar taj sto je imao na sebi kupio na pijaci za 2 km .I to se mora cestitati,naravno na postenoj tuci.A ne 10 na 1 i kad ga obore,kad mu uzmu sve sto ima onda svaki od njih da ga suta,to nije posteno.I primjetio sam da kad je momak na podu nema toga da idu dalje,nego ga i dalje udaraju.To je veliki minus :D

Sto se tice zastava,koliko sam upratio jedino Njemci nose klupske,mislim vecina ih je klupski obiljezena (veceras sam zapazio jednu koja je redovna na utakmicama Salkea) i Englezi,doduse sve Engleske zastave su obiljezene klupskim imenima.Ipsvic,Totenhem,WBA,Bristol itd. Tako da kad neko uzme zastavu Engleske to ce biti bas trofej :mrgreen:

zastava u pozadini...
slika
a onda...
slika

Veceras su Njemci bili odlicni na tribinama,cijelu utakmicu se cula njihova pjesma a i pokazali su se,imali su i protiv Portugala nekakvu koreografiju.Dobri su.

Dosad bi pohvalio Poljake radi fajtova,Ruse radi fajtova i one setalice,Hrvate radi solidnog otpora i pirotehnike,Njemaca radi te neke koreografije i odlicnog izdanja na tribinama,mada minus radi palih transova,Irci jer ih puno ima i pomaganju Hrvatima u otporu sa murijom (bar koliko sam upratio)
To je to dosad :D
Drago mi je da je tema zivnula ;)
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 14 jun 2012, 01:54

Ne mozes ti jarane porediti Ruse i Hrvate, Rusi i sami odrzavaju te sumske turnire, dok npr. Hrvati vjerovatno nikad nisu bili u toj situaciji. Uz sve to si u stranoj drzavi, nemas blage gdje te vode, da li ih ima vise, hoce li biti fer, jer ako si primjetio Poljaci su kukali na bacanje stolica da bi to isto sami radili. Uz sve to Rusi i Poljaci treniraju za to, znaci gledam oni iz Spartaka zajedno idu u teretanu, vodja im bivsi prvak u boksu, uzimaju svasta za masu, dok kod nas imas 2-3 covjeka takva vecina stvari se desava spontano.
@Emir sto se tice Engleskih zastava, nije to bas tako tesko, Englezi su skloni da se napiju pa zaborave svoje zastave :lol: :lol: :lol:
Celik!3,2,2.

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 14 jun 2012, 03:14

Kakva bola livada, nije hrkljuš. Šta vam je ljudi ?

Plus, ti Poljaci su toliki mazlumi da se satarama između sebe ubijaju. Sad treba pristati na neku tuču na nekoj livadi i čekati samo da te neko npr. digne u zrak ? U tuđoj si zemlji i trebaš da se sakrivaš od očiju javnosti i da te mrak proguta ? E pa ne ide to tako. Ili bi vi ludi huligani pristali na to ? :lol: Emir teoriju ima u malom prstu ali izgleda da nije bio na praktičnoj nastavi nikako.

Hrvati su bili u gradu, suprostavili im se i to odlično i šta više hoćete ? Da zapale pola Poznana ? :lol:

Rusija je obezbjedila besplatan prevoz svima u Poljsku i normalno da ovi rade šta hoće jer ih je masa. Možda su ruske glavešine ovo i htjele, boga pitaj šta se tu valja iza brda i zbog toga ih ne bih trpao u isti koš sa ostalim navijačima. Hrvati su, što bi se reklo, ultra sve odradili. Na Poljacima je da im daju po guzici ako umiju. Englezi, možda nisu nešto pokazali na ulici, ali ono što se čulo na stadionu protiv Francuske- PERFEKCIJA !
Who dares, wins !

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 14 jun 2012, 08:43

Na ovom forumu more vonabi engleza, svaba, poljaka, istini za volju "youtube huligani" s tastaturom :)

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 14 jun 2012, 11:24

sonik24 je napisao/la:Na ovom forumu more vonabi engleza, svaba, poljaka, istini za volju "youtube huligani" s tastaturom :)
Evo sad cemo mi napravit ekipu sa foruma pa otici na livadu sa Poljacima..Sta pricas ti,odkud znas kakav je ko huligan,niko nije napisao bio sam u istoj situaciji ili bilo sta tako,samo komentarisemo,forum je ...
Dobri su Njemci,al iskreno ocekivao sam vise,Koln-ovi sta su uradili kuci,Ultras Dyinamo,i te istocno Njemacke grupe su strasno dobre,cudi me da nisu otisli gore da se pokazu...Fale i Talijani i Englezi,mada za 2. nije iskljuceno da ce se "pojaviti" u necemu velikom,pa da prvenstvo bude potpuno.VAK 410 je bio solidan ove sezone,Twenteovi prosle,al eto kad treba daleko otici nista...Grci tradicionalno ne prate reprezentaciju,da prate tek bi to bilo zanimljivo...
Slatina Bog i batina

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 14 jun 2012, 11:38

@ AllGunsBlazing

Buraz,zar se oni mogu napiti ? :mrgreen: Nekako kad su Englezi u pitanju uvijek mi ovaj video zapne za oko i njemu se uvijek smijem
[youtube][/youtube] :D

@ Netobola

A dobro buraz kod nas u Bosni se nikad nece desiti fer tuca, 20 na 20 ili 50 na 50 .Kod nas ti je sve iz zasjede,cekaj kamenje i to je to :mrgreen: .Ili poslije utakmice kad je kombi ili auto protivnicke ekipe parkiran podalje od stadiona pa onda uci u frku.To je tako kod nas :D .A sto se Hrvata tice i ja sam rekao da je tesko bilo prihvatit.Jer da sam ja na njihovom mjestu,hajd znaj jel to livada,gdje je to ? Koliko ih im ? ,a svi znamo na sta su spremni Poljaci,ali opet pa kad ste dosli tu,kad ste pravili neke belaje,pa prihvatite makar dobili batina,samo da vas ovako ne prozivaju.Al dobro je dosad sve,nema veze :D Danas Italija-Hrvatska,moze biti zanimljivo a i ne mora :mrgreen:

@ Slatinash_7

Ma pusti,ne mozes svakom dokazat,nek pise sta hoce samo ga necemo fermat i to je to.Picimo svoje iz dana u dan :D Njemci su juce odlicni bili,po meni su odlicni na tribini,ali fali tu ekipa za ulice,tu ih nema nikako,ili ih niko ne pokazuje sa slikama ili video klipovima :lol: Evo ih na tribini (tu je i onaj trans-redovan na tekmama Salkea) slika Eh kad bi on pao... :D Bio bi to jos jedan u nizu palih transova :lol: Od Holandjana i nisam nesto ocekivao,al od Italijana jesam,koliko toliko,vidjet cemo hocel danas sta uraditi,kao i Hrvati.E da Grci prate reprezentaciju koliko na domacem belaja naprave bilo bi zanimljivo :lol: Ovako nista :D
Evo jedan video klip,sa slikama dosadasnjih tuca i pokusaja tuca :D
[youtube][/youtube]

Drago mi je da je tema zivnula jos kad bi @STEVIE malo vise pisao :D Tu je i @Slatinash i @NetoBola i jos poneki da se prikljuce (volio bi cuti @Tribaliana ili @Devila) Bas da vidimo kako ko razmislja :D Ajde bar napredujemo :mrgreen:
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

rastafarian
Kontakt:

Post Postao/la rastafarian » 14 jun 2012, 13:14

A nisam upućen u tu italijansku scenu što se tiče repke.. znam da imaju svoje ultrase, ali da li ih čine navijači timova iz Italije ili su zasebna skupina? A iskreno ne očekujem danas ništa od njihovog okršaja sa komšijama, sumnjam da će doći do njega, ali bilo bi zanimljivo :)
Ž'21 !

alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!

UEFA MAFIJA !

GriFFoNi
Kontakt:

Post Postao/la GriFFoNi » 14 jun 2012, 14:05

cuj sto se talijani, njemci, grci ne pokazuju..pa covjece de razmislite malo...kazne, zabrane..besparica..a uvjeren sam bi bili najjaci..pa dovoljno je samo da dodje Rim i Napulj to bi bilo dovoljno za ove "teretana" boyse.pozdrav za hrvate!

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.