edit: izgleda da je rusima palo mnogo zastava/transova juce, slike uskoro stizu
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

tko je pravio frku na stadionu tokom eura? a ovo drugo sto si napisao, pa mislim stvaro sta tu reci.. poljaci pa i rusi uvijek idu na fair fajt kad su dogovoreni fajtovi, pricas o nekim oruzjima, gdje su juce po varsavi bili pistolji, palice etc? ma daj! ima video gdje 15 seljacina iz sibenika napadaju dvojicu poljaka u poznanu, to tebi fair?bavarac95 je napisao/la:Pa vidi jednu stvar Poljaci su sad u nekom svom ludilu , u tom fazonu kao englezi nekad davno al sto ne prave frku na stadionu![]()
I sto se tice Hrvata , jesu ih odbili cuo sam ali da li bi ti kao gost odbio nekog ko je domacin koga ima 10 puta vise , ko moze pripremiti sve i svasta od oruzja , pistolja , palica itd ..
Pa opet misliš da su na Euro otisli najbolji navijači iz Hrvatske pa nije ih sigurno dosta otišlo jer znaš i sam kakva je situacija kod nas , da ni u Hrvatskoj nije bolja . Raja nema para . Tako da pola pravi ultrasa , huligana je otišlo a pola i nije ako ne i više .STEVIE je napisao/la:tko je pravio frku na stadionu tokom eura? a ovo drugo sto si napisao, pa mislim stvaro sta tu reci.. poljaci pa i rusi uvijek idu na fair fajt kad su dogovoreni fajtovi, pricas o nekim oruzjima, gdje su juce po varsavi bili pistolji, palice etc? ma daj! ima video gdje 15 seljacina iz sibenika napadaju dvojicu poljaka u poznanu, to tebi fair?bavarac95 je napisao/la:Pa vidi jednu stvar Poljaci su sad u nekom svom ludilu , u tom fazonu kao englezi nekad davno al sto ne prave frku na stadionu![]()
I sto se tice Hrvata , jesu ih odbili cuo sam ali da li bi ti kao gost odbio nekog ko je domacin koga ima 10 puta vise , ko moze pripremiti sve i svasta od oruzja , pistolja , palica itd ..
Ne kazem da je ok sto su odbili ili nedaj Boze da se time treba ku***ti,samo kazem da su Hrvati odbili fer fajt,dosli su u goste,ne rade probleme,trebali su ih ovi ufatiti na cesti i sasutat...Tu bi hrvati i imali sanse,zato su i odbili livadu..To je sve sto pokusavam reci..STEVIE je napisao/la:rezime: lechovci im ponudili fajt, oni odbili. iz slaska isto ponudili torcidi i ovi odbili. hrvati cak po pojedinim forumima pisu kako su na kraju odbili fajt. nemoram voliti ruse, al' **** sve oni barem imaju muda kad se tice ovi stvari

Bilo je krajnje vrijeme.STEVIE je napisao/la:Dobro necemo vise o tome![]()

Evo sad cemo mi napravit ekipu sa foruma pa otici na livadu sa Poljacima..Sta pricas ti,odkud znas kakav je ko huligan,niko nije napisao bio sam u istoj situaciji ili bilo sta tako,samo komentarisemo,forum je ...sonik24 je napisao/la:Na ovom forumu more vonabi engleza, svaba, poljaka, istini za volju "youtube huligani" s tastaturom
Eh kad bi on pao... Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.