Izjava Zdovca je u najmanju ruku retardirana i nikako nije na mjestu. Ne možeš reći da ti je igrač najveća rupa u bilo ćemu, pogotovo ne igraču koji nema još ni 19 godina. Ovdje samo pokazuje koliko zna o radu s mladim igračima.
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Pa i ne znam bas ...dabogda i 20 a kamol 30. Vecinu utakmica protiv ozbiljnih eikpa musa je bio u rangu prosjecnog igraca. Nekad ga malo trica prosere pa poboljsa skorerski saldo. On realno u zadnje dvije godine nije mrdnuo sa napretkom...ili ja to ne vidim ?[/quote]invincible1921 je napisao/la:musa je napadac. das mu loput 30min i on ce zabiti 30pts. pola ce biti sa slobodnih. protivnika brzo uvlaci u bonus sa iznudjivanjem faulova, svoje cuvare opterecava licnim. ekipa kad je u bonusu rano, mora mekse odbranu igrati. za 30min aktivne igre ali da se igra na njega, sam ce izvuci 10 faulova. to su 2 igraca sa 5 licnih ili 3 igraca sa 3-4 licne. to je ogroman teret za protivnika da ima trojicu potrosenih na jednog igraca. i onda dodje ovaj bolid i trazi da gine u odbrani. on odbranu igra napadom.hz1987 je napisao/la:Nije tu toliko stvar nekog truda. Ovaj skoro svaku utakmicu ulazi nalozen, sa energijom i to ne fali. Stvar je ta da Musa jos ne razumije najbolje te defanzivne sheme. Nije tu toliko problem kad brani igraca 1na1 nego kad ganja svog igraca pa idu preuzimanja i tu se uglavnom gubi. Isto kod njega cesto imas kockanje u odbrani gdje napusta svog igraca i ide na ukradenu ili udvajanje i igrac mu ostaje sam na trici.Kajzer10 je napisao/la:Zdovc ga pred odlučujući duel sa Budućnosti javno prozvao "najvećom rupom u odbrani". Možda je to namjerno uradio da ga natjera da se posebno potrudi u tom segmentu u ovoj utakmici.
Fali njemu jos edukacije kad je odbrana u pitanju.
Ovdje se mogao drugacije izraziti i licem u lice popricati sa igračem, ako je vec do toga. Ocigledno jezik brzi od pameti. Rijetko cujes da neko ovako direktno ubode igraca a jos rjedje da je to urodilo plodom.
Nepotrebna izjava.
iverson je 9. svih vremena u nba gledajuci prosjek osv. lopti po utakmici,a nije bio nista osobito u odbranihz1987 je napisao/la:Igrac koji je drugi kradljivac Cedevite je ujedno rupa u odbrani. Interesantno.
i ja sam to cuo,ne znam zbog čegaDrape je napisao/la:Jesam ja nešto umislio ili cijela dvorana skendira "Musa pede*u" a on se kiselo smije na klupi
Zato što je pored klupe skakao kad je Budućnost bila u jednom napadu, umalo nije u teren ušao, bodrio ove svoje indijance.filip13 je napisao/la:i ja sam to cuo,ne znam zbog čegaDrape je napisao/la:Jesam ja nešto umislio ili cijela dvorana skendira "Musa pede*u" a on se kiselo smije na klupi
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 2 gosta.