Ma njemu twitter dođe ko nama forumSurreal je napisao/la: ↑20 jan 2024, 22:27Ma realno ima taj užasan stav, hajde nekako sa Lillardom sam i mislio hajde možda su stvorili neku konekciju, tek došao u Sunse samo hvali ovu trojku, isto kao da je što kaže Federer17 neko ko dodaje lopte na treninzima, a ne starter koji ima veoma značajnu ulogu.
Što Durant ili Booker ne bace neki tweet za njega? Ovako Juka samo ispada jadnik.
Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
-
- Kontakt:
Re: Jusuf Nurkić
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Kako igra ovaj naš zadnje 3,4 tekme nisam ga pratio
-
- Kontakt:
Hamali za druge uglavnom, jedva 5 lopti po utakmici dobije
U zadnje tri utakmice imao 43 skoka, što se tiče toga je baš konstantan, klasično dobra odbrana - bez problema zaustavio Valančiunasa, ono što me raduje jeste devet asistencija protiv Pelicansa.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Solidna defanzivna rola protiv Pacersa, ali nakon dužeg vremena ušao je u probleme sa faulovima, pa četvrtu gotovo da nije ni igrao.
U napadu, kao po običaju nevidljiv, Booker je odličan igrač, ali igra samo za sebe što je i večeras dokazao, njemu je dodavanje lopte nužno zlo. Inače stvarno mi nije jasno da postoje ljudi koji smatraju da su Turner i Capela bolji igrači od Juke.
U napadu, kao po običaju nevidljiv, Booker je odličan igrač, ali igra samo za sebe što je i večeras dokazao, njemu je dodavanje lopte nužno zlo. Inače stvarno mi nije jasno da postoje ljudi koji smatraju da su Turner i Capela bolji igrači od Juke.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- JohnCleese
- Kontakt:
Mekušac i potrčko.
Zbog njegovog stava i ponašanja i kod sudija ne zavrjeđuje više od prosjecnog rookie igraca.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Covjek na ovako malo suteva po utakmici ne moze prebaciti 50% suta u sezoni.
Taman kontam jel moguće da je Durant ubacio 40, a da ovaj nije ništa na twitteru objavio, nemojte se sekirati repostovao je.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Nigdje veze komentar.JohnCleese je napisao/la: ↑22 jan 2024, 10:58Mekušac i potrčko.
Zbog njegovog stava i ponašanja i kod sudija ne zavrjeđuje više od prosjecnog rookie igraca.
Jusuf jednostavno ne zna završavati dovoljno dobro da bi bio u prve tri napadačke opcije u ovom timu. To je ok, jer je svaki igrač u petorci bitan, i on radi ogroman posao. Koliko vidim, puno više lijepih akcija igra nego u Portlandu, što je i logično jer umjesto samo jednog suigrača koji može završiti (Lillard), sad ima barem 3 u svakom trenutku. To se ogleda u činjenici da mu je prosjek asistencija po utakmici značajno porastao u odnosu na ostatak karijere. Trenutno je na prosjeku 12 poena, 10.7 skokova, i 3.6 asistencija po utakmici, na pola odigranih utakmica u sezoni. Svoj posao radi skroz dobro, to se sinoć posebno vidjelo u odbrani u reketu, gdje je sam odbranio barem 10 napada. Oni što pišu o njegovoj odbrani zamišljaju da će toliki čovjek istovremeno braniti i reket i perimeter, što je doslovno nemoguće ako hoćeš da imaš tolikog igrača za 30 minuta po utakmici, jednostavno će ispuhati i napraviti faulove ako mu je to zadatak.
Ne usporava igru, otvara prostor prvim zvijezdama tima koji su majstori završavanja napada, jedino što mu još uvijek često ispada lopta iz ruku kad pokuša bilo kakav dribling
- JohnCleese
- Kontakt:
Najvažnije je da je Jusuf zadovoljan i da uživa u svemu što nudi nba cirkus i druga najvaznija stvar je ta da je kompletna ekipa Sunsa zadovoljna Jusufom.theKuPuS je napisao/la: ↑22 jan 2024, 11:51Nigdje veze komentar.JohnCleese je napisao/la: ↑22 jan 2024, 10:58Mekušac i potrčko.
Jusuf jednostavno ne zna završavati dovoljno dobro da bi bio u prve tri napadačke opcije u ovom timu. To je ok, jer je svaki igrač u petorci bitan, i on radi ogroman posao. Koliko vidim, puno više lijepih akcija igra nego u Portlandu, što je i logično jer umjesto samo jednog suigrača koji može završiti (Lillard), sad ima barem 3 u svakom trenutku. To se ogleda u činjenici da mu je prosjek asistencija po utakmici značajno porastao u odnosu na ostatak karijere. Trenutno je na prosjeku 12 poena, 10.7 skokova, i 3.6 asistencija po utakmici, na pola odigranih utakmica u sezoni. Svoj posao radi skroz dobro, to se sinoć posebno vidjelo u odbrani u reketu, gdje je sam odbranio barem 10 napada. Oni što pišu o njegovoj odbrani zamišljaju da će toliki čovjek istovremeno braniti i reket i perimeter, što je doslovno nemoguće ako hoćeš da imaš tolikog igrača za 30 minuta po utakmici, jednostavno će ispuhati i napraviti faulove ako mu je to zadatak.
Ne usporava igru, otvara prostor prvim zvijezdama tima koji su majstori završavanja napada, jedino što mu još uvijek često ispada lopta iz ruku kad pokuša bilo kakav dribling
Najmanje je bitno da li će njegovi zemljaci koji ga prate biti zadovoljni njegovim partijama.
Evo tebi je Jusuf ok i poštujem.
Za mene je mekusac i potrcko koji već 8-9 sezona nije ništa poduzeo da se slika o njemu promijeni.
Od prvih njegovih dana u NBA do danas je skroz isti kako na terenu tako i van terena, a nije da nije mogao kud i kamo više jer je imao potencijal.
Jedan od dokaza je i da sudije prema njemu nemaju nikakav respekt već i dalje mogu siljiti svoj "autoritet" nad njim.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
najvaznije je da babuka uzima milione glupim amerima,samo neka lagano igra da sto vise izdrzi bez ozlijeda i da rahat penziju dozivi,osvojio 5 prstena ili nijedan libo ga tuki sigurno nece tamo zivjeti u starosti
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Eubanks vrhunski odigrao, vratio ih u meč, pa je za nagradu dobio da završi utakmicu. Juka klupa u završnici, dosta statičan u napadu, u odbrani kriminalan.
edit: uđe zadnji napad u igru, kakva asistencija za Duranta za pobjedu

edit: uđe zadnji napad u igru, kakva asistencija za Duranta za pobjedu

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
-
- Kontakt:
Kakav pušikurac majko moja draga
-
- Kontakt:
Ovo ameri i vole što je najgore
Ma preslo u cringe, niko ga ne dozivljava
- VensanKasel
- Kontakt:
Čovjek se bori za koji milion više , u čemu je problem ?

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Kakvog ovdi šljama ima sve im smeta
- feniksptica
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Google Adsense [Bot] i 27 gostiju.