FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 31 jul 2018, 18:10

Samozdravlje je napisao/la:
Tele33 je napisao/la:Treba na vrijeme produžit ugovore Rahmanoviću i Adukoru. Hadžija završi to odma.
Trebalo je to zavrsavati prije prvenstva,mislim lako je biti general poslije....Po meni ako dodje izdasna ponuda(L5) pustiti Mujakica ,izbjec neki rizik od povrede i pogurati momka da napravi karijeru.Na mjestu stopera nismo kriticni i tim novcem produziti Adukora i Rahmana,sa njima dvojicom smo konkurentni za titulu ,koja sada daje velike privilegije u LP i EL. Predpostavljm da se za Akademiju izdvajaju velike pare(treneri,pomocno osoblje,hranarina,oprema,turniri i ..),naravno nesto se vec pocelo naplacivati i vracati.Do kada imaju ugovore Adukor i Rahmanovic ? :tralala:
Do kraja sezone imaju ugovor. Ne bih Mujakića pustio još 2-3 godine jer od eventualnih para ne rade ništa i najveća korist od dobrog igrača nam je da igra za nas!
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 31 jul 2018, 18:15

Pantelija je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:@Pantelija
Marketing treba dovesti u red kada je u pitanju prvenstvo. Naravno, treba stvoriti lijepu priču kada dolazi jedna Atalanta, ali se pretjeruje u nekim stvarima.

Ja recimo nisam bio u mogućnosti doći protiv Banantsa, jer sam bio na moru, a ni protiv Mladosti jer sam imao neku feštu. Ali, sam zato sebi zacrtao taj 2. avgust i rekao sam sebi da me jedino neke ne daj bože nepredvidljive i neodgodive stvari mogu odvojiti od Koševa. Pa koliko imam raje, poznanika i rodbine što su isto tako sebi zacrtali da moraju doći, znači njima ne treba ni poziv, ni marketing, ni pismena molba da dođu, jer znaju ko je i šta je Atalanta i da rijetko kad u životu imaš priliku za takav spektakl.

Atalanta je sama poziv, ne treba ti ništa spektakularno, ali slažem se da se treba stvoriti jedna fina atmosfera i pozitiva u gradu, barem tih par dana prije utakmice, a ako se prođe aBd, onda i pet dana poslije. Ime protivnika ti mnogo znači.. Nije isto praviti marketing i nije ista situacija kad ti dolazi Atalanta ili kad dolazi Mladost, Zrinjski ili peti, deseti. Ne možeš ti sad igrače tjerati da dolaze i nešto potpisuju i slikaju se, mnogo bitnije je da se fokusiraju samo na meč i da imaju svoj mir. Barem je to moje mišljenje, treba se gledati da se unaprijedi posjeta tokom sezone, za evropske utakmice ti ne treba neka velika mudrost, jer tu ljudi dolaze bez poziva.
Dazakljucimo onda da niko u svijetu fudbala ne treba marketing i da i mi komotno mozemo par osoba sa finim primanjima otpustiti i preusmjeriti novac na nesto drugo?
Jer itakmice su same po sebi pozivnice. Ljudi primaju po 10-20 milja mjwaecno ko zna raditi jak marketing u firmama, al dobro mozxa je vama marketing slikanje za instagram i par objava na fb
Opet nisi skopčao i dokučio poentu, uz to pobrkao opet par stvari ali nejse, svakako je diskusija oko banalne stvari.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 31 jul 2018, 18:19

U cetvrtak ces vidjeti kolio je banalna
Sa malo truda 25 miljaa hladno cak i vise .... al lakse je platu uzimati za instagdam pa jos dvoje zaposliti za fb
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 31 jul 2018, 18:21

A ne znam buraz sto si ti toliko agresivan prema ljudima na forumu. Pa ne radimo mi u klubu da ce to imati nekog efekta. Posalji poruku marketingu i sve ih upitaj kao sto je @AlfredNobel uradio.
4.10.2009.

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 31 jul 2018, 18:29

Svi na Kosevo, ova se utakmica ne propusta.
Ocekujem 20 hiljada

Dosta raje dolazi sto nisu odavno bili na Kosevu.
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 31 jul 2018, 18:29

Hirurg je napisao/la:Najviše se priča o ulaznicama, marketingu (cirkusu), o tome koliko će nas biti, a najmanje o mogućem prolazu u treće pretkolo.
Trener, igrači, pa i uposlenici kluba šute, rekao bih mudro šute i rade. Nešto smo naučili iz prethodnih godina. Bravo!
Rezultat i uspjeh kluba ispred cirkusa i nezadovoljnih navijača.
Neki novi pozitivni vjetrovi.Za nas na Balkanu ne treba aman-zaman marketing(nazalost),a i sama Atalanta je dovoljna,ne razmisljm puno o parama , ali klepit ce se dosta.Od UEF-e,prodaje prava prenosa Sky(ako nismo vec prodali),TA,sponzori pa onda karte i FanS.Pustiti da rade ,nije ovo tako lose.marketing je i udaranje na emociju,drustveno-koristan rad za nas je najbolji marketing,zivimo u BiH.(zar ne Pantelija?).Tisu i dira vano deviza.@Akademija i mirna :bih:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 31 jul 2018, 18:32

Svako ko ima prijedlog, sugestiju i primjedbu sve to može proslijediti na email marketing odjela. Također, ako je neka kraća forma svega toga, komotno može poslati Aneli u direct, kao što sam i ja u par navrata. Sad će opet neko reći "pa neću ja da im izrađujem planove", "oni da primaju platu ležeći", "neka nehljbari nešto rade" itd. A ustvari, možda baš urodi plodom ta nečija ideja, pa to bude vrhunska stvar.

Ma nije problem ni diskutovati o marketingu, ali stvarno me mrzi da pišem par pasusa, a meni čovjek opet postavi isto pitanje i brka stvari. Ako je bitna stvar da se najava vrti na Face TV-u, Hayatu i ostalim televizijama, onda ne znam, kao da će to napraviti neki 'bum'.. Daj da diskutujemo o igri, jer je ona krucijalni dio i od nje sve zavisi. Ovako raspravljam o nekoj stvari koja nije u našem domenu, a koja uopšte nije problem što se tiče trenutnog stanja.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 31 jul 2018, 18:38

SarajevoJeBordo je napisao/la:
Tele33 je napisao/la:Treba na vrijeme produžit ugovore Rahmanoviću i Adukoru. Hadžija završi to odma.
Trebalo je to zavrsavati prije prvenstva,mislim lako je biti general poslije....Po meni ako dodje izdasna ponuda(L5) pustiti Mujakica ,izbjec neki rizik od povrede i pogurati momka da napravi karijeru.Na mjestu stopera nismo kriticni i tim novcem produziti Adukora i Rahmana,sa njima dvojicom smo konkurentni za titulu ,koja sada daje velike privilegije u LP i EL. Predpostavljm da se za Akademiju izdvajaju velike pare(treneri,pomocno osoblje,hranarina,oprema,turniri i ..),naravno nesto se vec pocelo naplacivati i vracati.Do kada imaju ugovore Adukor i Rahmanovic ? :tralala:
Do kraja sezone imaju ugovor. Ne bih Mujakića pustio još 2-3 godine jer od eventualnih para ne rade ništa i najveća korist od dobrog igrača nam je da igra za nas![/quote]

Uh , bas si me obradovao,odlicno .Do polusezone odraditi max.,ako se ne uspije u toku polusezone odraditi produzenje imati plan B , a ako treba i plan C. bit ce dobro aBd , ali ne spavati. :thumbup:

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 31 jul 2018, 18:38

Ako neko nije obavio dužnost neka požuri
:arrow: viewtopic.php?f=98&t=13503&p=6596151#p6596151

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 31 jul 2018, 18:41

Vozdra raja,koliko se moze karata uzeti na jednu clansku ?
Sarajevo ljubavi moja.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 31 jul 2018, 18:42

Ja brata ucim himnu, ne smije mi nespreman na stadion
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 31 jul 2018, 18:44

JavierBosnia je napisao/la:Ja brata ucim himnu, ne smije mi nespreman na stadion
Najjaci post danas :tokralju:

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 31 jul 2018, 18:45

Nek stave ba ovog Mortema za administratora stranica na FB, Twiteru itd. Lik ba ima bolji upadate od onih hadalja što je vode :salut:
Svakako traže nekog....

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 31 jul 2018, 18:45

sonpenn je napisao/la:Vozdra raja,koliko se moze karata uzeti na jednu clansku ?
Dvije.. Ako si dobar sa radnicama, moReš koliko hoš. :D
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 31 jul 2018, 18:45, ukupno mijenjano 1 put.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 31 jul 2018, 18:45

:hmmmmm: :hmmmmm:
slika
:beba:

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 31 jul 2018, 18:46

Pa mogli su valja i bolju picetinu naci, kome ova druga s desna proda nesto onda je bas zagorio.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 31 jul 2018, 18:47

“Dolazimo u grad koji ima najbolje navijače na Balkanu. Vjerujemo u sjajnu atmosferu. Neka pobjede tribine zajendički, a na terenu Atalanta, naravno”, poručili su iz jedne od navijačkih grupa tima iz Bergama.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 31 jul 2018, 18:47

AlfredNobel je napisao/la:
sonpenn je napisao/la:Vozdra raja,koliko se moze karata uzeti na jednu clansku ?
Ma meni dadoše samo jednu,kazu ne mozes vise od jedne.Bile dvije djevojke vjerovatno iste one sto je neko vec spominjao dns.
Sarajevo ljubavi moja.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 31 jul 2018, 18:51

sonpenn je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:
Ma meni dadoše samo jednu,kazu ne mozes vise od jedne.Bile dvije djevojke vjerovatno iste one sto je neko vec spominjao dns.
:rol: :rol: :rol: :rol: Pa sto pitas kolko mozes kupiti. Jednu ,izvini.Ziv i zdrav da si @sonpenn :thumbup:

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 31 jul 2018, 18:51

Lakoste je napisao/la:Pa mogli su valja i bolju picetinu naci, kome ova druga s desna proda nesto onda je bas zagorio.
Hahaha ja u cemu on manu nalazi :facepalm:

Znamo tebra da ne mozes da prezalis Saju nikako :kafa:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.