ima ja mislim cijena 20-25 KMuNbx je napisao/la:Joj dobrog šala.Imal ovo kupit???
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
VrijediAnex je napisao/la:25.000 glatbordobijeli je napisao/la:Evander vrijedil ono sto smo se kladili da nece biti ni 20 hiljada protiv Atalante??
![]()
- AlfredNobel
- Kontakt:
A dobre fasade, kao da im je moj komšo Meho radio.. 
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Ja nisam u Sa al sam poslao jarana da ide trzit u titovoj sal i da mi se ne javlja bez istog.... Bilo je protiv Borussie koji mi je dan danas zao sto kupio nisam...uNbx je napisao/la:Joj dobrog šala.Imal ovo kupit???
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
-
Pitaristok
- Kontakt:
pa da evander, upravo tako, sve me navodi na pomisao da mi BIH niamo bas toliki zaljubljenici u fudbal (il je mozda to da nas tv ekrani sve vise udaljavaju od stadiona) a takoder i to dodaj sto kazes da nemamo kulturu odlaska il posjecivanja sportskih događaja.Evander je napisao/la:Pa od 1995. do danas u BiH nije bilo preko 30 000 vise od 10-15 puta.Pitaristok je napisao/la:mogu samo reci sledece
ako ne bude preko 30k gledalaca
onda moj zakljucak je da se kod nas ne prati fudbal u tolikoj mjeri
Par puta reprezentacija, jednom Zeljo, par puta mi i nekoliko poslijeratnih derbija.
Nemamo mi kulturu odlaska na sportske priredbe.
Pa kad reprezentacija igra, ako je neka manje atraktivna utakmica, ne moze se napuniti stadion koji je manji od vecine danasnjih kosarkaskih dvorana u Europi. I onda mi za sebe kazemo da smo "fudbalska" nacija. Samo mi nije jasno po cemu.
bas me interesuje
koliko bi bilo gledalaca da se organjizuje manifestacija npr drogom protiv sporta
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Odo film pregledati, ne mogu vise o ovome razmisljati. 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- FrancescoTotti
- Kontakt:
samo replayMortemHz je napisao/la:Odo film pregledati, ne mogu vise o ovome razmisljati.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Mislim da sam jutros citao o nekoj cifri 300-350.Sad citam 2000 ItalijanaIz talijanskog kluba su najavili dolazak oko 2.000 navijača na ovu utakmicu, a kako smo uspojeli saznati Fan zona za navijače Atalante bit će na platou pored dvorane Juan Antonio Samaranch
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Joj koliko nam malo treba da se dignemo sa dna. Samo molim boga da poslije cetvrtka ne bude psovanje od - do. Mislim ja necu a nadam se ni drugi, sto god bilo.
Ne znam zašto, ali imam onaj neki pozitivni osjećaj u sebi, da će sve na kraju biti kako treba.

Ako je suditi po mom osjećaju, onda ćemo svi letiti.fks74 je napisao/la:Joj koliko nam malo treba da se dignemo sa dna. Samo molim boga da poslije cetvrtka ne bude psovanje od - do. Mislim ja necu a nadam se ni drugi, sto god bilo.
- AlfredNobel
- Kontakt:

Šta vi kažete koja je najljepša? Moram se malo obnoviti pred tekmu.. Ili da udarim jedan bordo dres..
- sarajevo46
- Kontakt:
Kakve 2000 to su samo tražili taj broj ulaznica. Oko 400 ih dolazi + Frankfurtovi.
Samo budale mogu psovati igračima bez obzira na rezultat u četvrtak.
Samo budale mogu psovati igračima bez obzira na rezultat u četvrtak.
- f0rest1946
- Kontakt:
Kako te Samo Volim Sarajevo
Najezim se sav od ovog videa, kako bi volio da neko napravi bolju kvalitetu i da doda jos stvari
Zadnja izmjena: f0rest1946, dana/u 31 jul 2018, 22:21, ukupno mijenjano 2 puta.
Nije mi jasno sto klub ne objavi kolilo se karata prodalo prvi dan.Pa kone su odma objavljivali,cini.mi se prvi dan su prodali 2,000 milje.
Al eto da necekam hoce li sta objaviti iz kluba od Meha ulicnog prodavaca kod trznice, sam saznao da istok ide ko halva,i brzo bi mogao puci.I druge tribine se prodaju dobro,malo slabije sjever.
Ovo ce glat ici preko 20 milja,zivi bili pa vidjeli.
Al eto da necekam hoce li sta objaviti iz kluba od Meha ulicnog prodavaca kod trznice, sam saznao da istok ide ko halva,i brzo bi mogao puci.I druge tribine se prodaju dobro,malo slabije sjever.
Ovo ce glat ici preko 20 milja,zivi bili pa vidjeli.
AlfredNobel je napisao/la:Šta vi kažete koja je najljepša? Moram se malo obnoviti pred tekmu.. Ili da udarim jedan bordo dres..
Prva
Ja uskoro uzimam dres
- StariGrad071
- Kontakt:
Povedi nas!
- AlfredNobel
- Kontakt:
I ja se dvoumim, strašna mi je ova prva, ali dres je dres.alacious je napisao/la:AlfredNobel je napisao/la:Šta vi kažete koja je najljepša? Moram se malo obnoviti pred tekmu.. Ili da udarim jedan bordo dres..
Prva![]()
Ja uskoro uzimam dres
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, Majestic-12 [Bot], zeljovolimte i 9 gostiju.