AlfredNobel je napisao/la:
Šta vi kažete koja je najljepša? Moram se malo obnoviti pred tekmu.. Ili da udarim jedan bordo dres..
Prva najljepsa
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
AlfredNobel je napisao/la:
Šta vi kažete koja je najljepša? Moram se malo obnoviti pred tekmu.. Ili da udarim jedan bordo dres..
sonpenn je napisao/la:AlfredNobel je napisao/la:
Prva najljepsa
ajdohordas je napisao/la:jest lijepo bit navijač Sarajeva, hvala ti Bože....
znaš i ti a i ja da hoćemo, nije samo u oktobru već čitavu sezonu, al nema veze...sve ti je to pitarlukalacious je napisao/la:ajdohordas je napisao/la:jest lijepo bit navijač Sarajeva, hvala ti Bože....
Hoćemo li se čupati za kosu u oktobru !?![]()
![]()
Al' nećemo negative, samo Saraj'vo !
Ova druga sa otiskom mi je dobra pravo, a prva mi i nije nešto.uNbx je napisao/la:@Alfred
Ko ga nije volio nije ni obolioalacious je napisao/la:ajdohordas je napisao/la:jest lijepo bit navijač Sarajeva, hvala ti Bože....
Hoćemo li se čupati za kosu u oktobru !?![]()
![]()
Al' nećemo negative, samo Saraj'vo !
Vala i nisu neke wow majice, možda je i bolja ta opcija štampanja po želji. Vjerovatno ću dres, to mi je klasika.uNbx je napisao/la:Otisak mi je so far najjača majica koju su napravili, inače mi se malo šta sviđa iz fanšopa, ja više volim minimalizam neki.Sutra odoh sebi štampat majicu.
Isti samuNbx je napisao/la:Otisak mi je so far najjača majica koju su napravili, inače mi se malo šta sviđa iz fanšopa, ja više volim minimalizam neki.Sutra odoh sebi štampat majicu.
Ma dabogda vidis kakva je situacija na sjeveru da se ne mogu sastaviti, al ko ce im ga vise znatiJavierBosnia je napisao/la:Hoce li biti koreografija kakva? Sprema li se sta
I btw ako neko ima ideju za majice nek se javi u PM, dizajner sam pa da pokusamo sta sloziti, ako nista pustiti raji ovdje nek stampa sebi
Ja sam profi za te dizajnerske egzibicije, javljaj se da skontamo staThrillerHz je napisao/la:Isti samuNbx je napisao/la:Otisak mi je so far najjača majica koju su napravili, inače mi se malo šta sviđa iz fanšopa, ja više volim minimalizam neki.Sutra odoh sebi štampat majicu.
![]()
Kupio sam ovaj otisak, medjutim nije u vinklu na majici kad je obuces, ide u desno malo... da sam bolji s dizajnerskim programima na kompu, sam sebi bi nesto skontao orginalnije i bolje, pa otisao printat, cak izadje i jeftinije nego kupit ove iz fan shopa

Lajk'o sam te i na fejsu, listam malo, vrh stvari radiš.JavierBosnia je napisao/la:
Ja sam profi za te dizajnerske egzibicije, javljaj se da skontamo sta
Ovako sam jaranu maskicu pravio, na redu je majica
Jao maskiceJavierBosnia je napisao/la:Ja sam profi za te dizajnerske egzibicije, javljaj se da skontamo staThrillerHz je napisao/la:Isti samuNbx je napisao/la:Otisak mi je so far najjača majica koju su napravili, inače mi se malo šta sviđa iz fanšopa, ja više volim minimalizam neki.Sutra odoh sebi štampat majicu.
![]()
Kupio sam ovaj otisak, medjutim nije u vinklu na majici kad je obuces, ide u desno malo... da sam bolji s dizajnerskim programima na kompu, sam sebi bi nesto skontao orginalnije i bolje, pa otisao printat, cak izadje i jeftinije nego kupit ove iz fan shopa
Ovako sam jaranu maskicu pravio, na redu je majica