otkud znas,mozda je bekric jedan od nasdrop je napisao/la:Pa trebao je Bekric dolaziti malo cesce na ovaj forum ,da ga ovi nezaposleni forumaši savjetuju gdje mu je bolje u životu i šta mu je bolje u karijeri....covjek bi sam raspao od svih tih silnih savjeta i mišljenja za njegovo dobro.lottdogg je napisao/la:nije mi jasno sto se svi brinete za njega , covjek je odlucio ide tamo i nek mu je sa srecom , nek ide u etiopiju sto se mene tice samo nek zeljo dobije obestecenje
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- elninho_resTO
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
Pa šta ti je covjece ?? to je njegov (Bekricev) izbor šta ce uraditi sa svojim životom i gdje ce nastaviti karijeru.KONGO je napisao/la:drop je napisao/la:Pa trebao je Bekric dolaziti malo cesce na ovaj forum ,da ga ovi nezaposleni forumaši savjetuju gdje mu je bolje u životu i šta mu je bolje u karijeri....covjek bi sam raspao od svih tih silnih savjeta i mišljenja za njegovo dobro.lottdogg je napisao/la:nije mi jasno sto se svi brinete za njega , covjek je odlucio ide tamo i nek mu je sa srecom , nek ide u etiopiju sto se mene tice samo nek zeljo dobije obestecenje
Vidis ja imam $ 3.000 + svaki mjesec, a to znaci imam posao. Ali jeste zalosno da igrac izmedju Bundeslige bira neku Koreju, i opet da ode za neku sitnu lovu a kao on najbolji igrac PL. Ipak kazem sigurno nema samopouzdanja da moze uspijet vani, tako da je izabrao da ubije neku brzu lovu al' vraca se on prvim vozom sto bi se reklo. Bas kao onaj Pitar sto je bio u Japanu cini mi se...
SRAMOTA
Ako je on odlucio da ide u Koreju i da uzme pare , nemamo mi šta dalje palamuditi po forumima i nazivati ga SRAMOTOM.
Niđe veze prica,sviju mi...nece valjda nas forumaše slušati i šta mu imamo poruciti "za njegovo dobro".
Zadnja izmjena: drop, dana/u 09 jun 2010, 20:15, ukupno mijenjano 2 puta.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
- bistrikboy
- Kontakt:
Posalji paketKONGO je napisao/la:drop je napisao/la:Pa trebao je Bekric dolaziti malo cesce na ovaj forum ,da ga ovi nezaposleni forumaši savjetuju gdje mu je bolje u životu i šta mu je bolje u karijeri....covjek bi sam raspao od svih tih silnih savjeta i mišljenja za njegovo dobro.lottdogg je napisao/la:nije mi jasno sto se svi brinete za njega , covjek je odlucio ide tamo i nek mu je sa srecom , nek ide u etiopiju sto se mene tice samo nek zeljo dobije obestecenje
Vidis ja imam $ 3.000 + svaki mjesec, a to znaci imam posao.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- nikad_izvini
- Kontakt:
mirzza je napisao/la: Eh evo genijalca koji zasluzuje Osimovo mjesto, kapa dole momcino vidim imas rezonovanje za 50, nego hajmo redom:
Otisla 4 bitna igraca treba da ode i kapiten, sam si prizno da su 3 standardna, doveli smo prosjecnog golmana u nasoj ligi, cak i ispodprosjecnog, dakle trenutno smo SLABIJI - rezon ti je los. Ne vidim koji ti dio nije jasan.nikad_izvini je napisao/la:Ti zaboravio kako se šampionska ekipa "napravila" na početku sezone. Ti zaboravio šta se pričalo na početku sezone, da nam je Europa i svi sretni. O dugovima koje smo imali/imamo ne bih.mirzza je napisao/la:Ma nema se tu sta filozofirati, slabiji smo nego prosle godine i to je to,
Nismo slabiji jer je Amar tu, upamti to![]()
Sjecam se kako se pravila sampionska ekipa, dosli Mesa, Culum i zapusteni Lazo, ostatak ekipe naslijedjen dakle nije prodano 4,5 standardnih igraca. Hvala Bogu pa smo osvojili ligu i idemo u Europu, ali umjesto da postajemo brand mi kupujemo ispod prosjeka igrace.Objasnjeno ti pod tackom 1, opet ne znam sta ti nije jasno, da su Stanic i mali Beslija bili bolji od navedenih igrali bi 100% prije njih poznavajuci Amara, dakle opet ti rezon ne valja fulio si. Sada ces jos lagati da nisu bili standardni igracinikad_izvini je napisao/la:Ispade sad svi standardnimirzza je napisao/la: Otisli su Bekric, Bajic, Simic, Bucan, ruku na srce 3 standardna igraca iz prvih 11, sa tim da su u finalu kupa startala sva cetvorica.Samo je Bekrić bitan i donekle Sejo. Bajić je igrao desnog beka u gostima a Šimić na Grbavici. Eto koliko su standardni bili
![]()
Odlazak Seje otvara mjesto Staniću i H. Bešliji, možda čak i Čoliću. Mnogo mlađim igračima. Kad tovariš penzionere, ne valja. Penzioneri. Kad daješ šansu mlađariji, opet ne valja, odoše "penzioneri". Kad ne forsiraš Željinu djecu, šta ne forsiraš. Kad forsiraš, ne valja. **** je naš narod, nikad udovoljiti.da Bekric je bio rezerva, Bajic vodonosa, Simic klupa stroga a Bucan nako ulazio.
Dakle naveo sam ti dokaz da su u finalu kupa igrala sva 4. Pametnom dosta!
Ko je spominjo perspektivu, dakle slazes se da imamo neke zamjene, da je Stanic bolji od Bucana na krilu reci cu NIKAD, da je polivalentan ko Sime isto cu reci NIKAD. Dakle imamo neke zamjene, opet kazem da su bili bolji igrali bi, al eto, vazno je da si najpametniji.nikad_izvini je napisao/la:Koja su godišta momci ? Ko je perspektiva, oni ili Bučanmirzza je napisao/la: Slazem se da imamo neke zamjene u liku Visce, Stanica, Hasanovica,
Gancev nije potpisao i to je u ovom trenutnku CINJENICA. Da o golmanima znam jer sam trenirao i branio za tvoju info. Oko Sehica necu da se raspravljam jer ce vrijeme pokazati a pokazalo je i finale kupa dosta toga o njegovoj kvaliteti. Da je pravo zeljino dijete i kapiten potpisao bi novi ugovor, poharo iducu sezonu pa otisao i donio nam pare, nesto slicno kao Bekric prosle godine. TITULU nam nije donio on nego Amar, nasao si 3 tekme koje je odbranio sto spada u domen sto sam rekao nekoliko dobrih tekmi. Mjesto trenera golmana prepustit cu tebi jer ti tako dobro ide. Koliko se sjecam zabili smo 2 gola u Mostaru, 2 u Prijedoru i 2 u Sirokom, dakle bilo je tu i ostalog dijela tima.nikad_izvini je napisao/la:Sreća pa si ti stručnjak za golmane. Ako je Karić kao što si pričao za Šehićamirzza je napisao/la: Gancev nije potpisao, Karic je kao sto sam danas napisao donji dom BH golmana, odlazi nam kapiten za kojeg mi je drago da ide, nek uzme pare jer se forsirao nerealno i sada kada je odbranio par tekmi kako treba i treba da vrati zelji svo to forsiranje on ide za sicu.Veze ti nemaš. Čuj branio par tekmi. Čovjek nam je donio TITULU. Očito ne ideš po gostovanjima pa ne znaš. Haj što ne znaš nego što lupaš.
Široki, Mostar i Prijedor. Šehine odbrane, samo takve.
Nego, da te postavimo za trenera golmana, vidim, sve znaš![]()
Kakve veze ima koliko je ostalo, u svemu ovome meni je bitan Zeljo koji je od Sehica forsiranjem i trpljenjem svih djecijih bolesti napravio golmana koji je nekom dobar, dakle Seha ako je kapiten treba dobiti pare ko Coca odbranit sezonu i donijeti Zelji vise nego sada.nikad_izvini je napisao/la:Zato što je Bekriću ostala 1,5 godina a Šehi 0,5 godine do kraja ugovora. Ti kontaš da je ovo manager. Odigraš, prođeš i prodaš semirzza je napisao/la: Sto se sad ne prospe prica ko Bekricu prosle godine, ostani dokazi se u europi otici ces za milion i svima bolje, jbg nase je dijete, dajmo mu pare i nek potpise na 3 godine, kad je Dzeko mogo u wolf moze i nase dijete i kapiten.Šta ako ne prođemo, šampionska ekipa zajedno sa Bekrićem i Šehom ti apsolutno ne garantuje prolaz u treće pretkolo kvalifikacija. Šta više možemo izvući Hapoela pa dobiti po nosu ko veliki. I šta smo postigli, ništa. Osta Šeha umjesto da uzmemo 300.000 eura. Ti bi bio dobar manager, Torpeda. Propali bi ko kauč
![]()
Ovdje za razliku od tebe ne igram manager, presto sam davne 2003 za tvoju info, mjesto menadzera torpeda takodje tebi prepustam, prvi si spomenuo i istakao kandidaturu. Sa tobom bi procvjetali vise nego pod Varesanovicem.Tamo neki juli sigurno nije, pisalo je da je zadnja trecina Juna krajnji rok za prijavu, mislim 21 juni, ali to trebam provjeriti. Mislim da izmisljas ovdje i optuzujes.nikad_izvini je napisao/la:Širiš dezinformacije. Koliko ja znam, krajnji rok je tamo neki Juli a ne Juni. Zakazana nam je prozivka 16 ili 18. Pa nije niko vesla sisao. Možda jeste. Predlažem da odeš Amaru i da mu to objasnišmirzza je napisao/la: Niko izgleda u klubu nije svjestan da ima jos 10-tak dana za prijavu igraca za euro takmicenja i po svemu sudeci ne da nemamo tu nikakvih ambicija nego nemamo ni ambiciju da se borimo za europu u nasem jadu od lige.
Da Borcu je otisao 1 igrac a nama 5, ljudi su bili bara bara sa nama i mi smo kao jaci, logika zvana nigdje veze. Da nama hoce zamazati oci stadionom tako da mozemo igrati na njemu europu bio bih prezadovoljan. Široki ima bolju ekipu to si i priznao, Slobodu jos niko nije napustio tako da su ljudi trenutno bolji od nas bez 5 igraca, stvarno ne vidim sta ti ovdje nije jasno. Dakle slago si za Borac i nepravedno optuzio opet.nikad_izvini je napisao/la:Hm, Borcu je otišao onaj Čupo, Stevanović a velika je šansa da ode Trivunović. Ne čine mi se zadovoljni pojačanjima". Zamazali su im oči stadionom, zbog izborne godinemirzza je napisao/la: Trenutno su bolji po imenima i sastavima Borac i Siroki kod kojih nema osipanja, Sloboda koja je zadrzala ekipu a igrala je kao preporodjena i to je to.Sloboda ima samo JEDNOG igrača pod ugovorom iz startnih 11. Također, oni su masu tih igrača doveli na zimskoj pauzi. Znači, ništa tačno nisi napisao osim Širokog koji ima PARE a nema DUGOVA za razliku od nas.
nikad_izvini je napisao/la:Tim nam se ne raspada, zna se gdje se ide na pripreme, pare još nismo uzeli jer se ne dobijaju odmah, ekipi se ne duguje feninga. Rekoh već, ti bi bio odličan manager Torpeda, propali bi ko kauč.mirzza je napisao/la: Ne znam vise cemu ovo kuliranje da je sve dobro i da se ne raspadamo, ali uz moje perspektive, tim se osipa, pare se uzimaju, ne dovode se pojacanja, ne zna se gdje idemo na pripreme, ne pravi se stadion, ne ulaze se u ekipu ...
Mogao si barme naučiti kvotirati, ispade da ja pričam gluposti a ne ti.mirzza je napisao/la: Ako ti odu 3 stadnardna igraca, najbolji igrac i vrlo vjerovatno kapiten tim se raspada. Kolektiv se raspada jer nemamo sirine koju smo imali. Uhvati se managera i Ozrena, odvedi ih u 2 kantonalnu. Plan priprema nije predstavljen, samo se nagadja o prijateljskim tekmama. Mozda znas vise jer si "upucen" u klub.
Ovo sto si napisao tj. pokusao slikovito objasniti moj rezon lici na svrljopis skolarca iz max petog osnovne, dakle losa pismena zadaca, sto pokazuje koliki je tvoju logiku. Takodjer malo kulture u dijalogu ne bi ti skodilo a i tvoj nik govori dosta stvari o tebi i tvom ponasanju.
Živ ti meni bio pa mi objasnio kako ekipa koja gubi 4,5 prvotimaca medju kojima su najbolji strijelac, asistent, najbolji igrac lige, najbrzi igrac lige i kapiten je pojacana.
Svaka cast na logici.
Idemo redom:
1. za tebe sa ingeniozan a ne genijalac
2. nisu četiri bitna igrača nego 2. Bekrić i Bučan. Od toga, samo je Bekrić baš bitan igrača. Da bi tako pričao moraš da vidiš POJAČANJA a ne da gledaš u kašike i glumiš vidovitu Džemilu.
3, nemam živce da se raspravljam sa likom koji hoće od Želje da pravi brand a mi imamo 2 miliona DUGOVA. Do sada su igrači išli džaba ili za 12.000 e sada igrači sa 0,5 godine ugovora idu za minimalno pola miliona maraka.
4. Niko nema čarobni štapić da mahne i kaže, sad smo brand, evo vam svima 10 milja plata, dajte nam pet afrikanaca, četiri južnoamerikanca i kao kusur nam napravite stadion. Kontaš. Ne kontaš.
5. Nije tačno da su došli "samo" Meša, Ćulum i Lazar. A Mešić, Radovanović, Višća, H. Bešlija, Čolić koji je prekomandovan u 1 tim, Bogičević na zimskoj pauzi.
Čuj nije otišlo 4,5 prvotimaca pa se napravila šampionska ekipa
---------------------------Šehić-----------
----Šimić/Bajić----Mešić---Bogičević----Radovanović
-------------------Svraka-----Ćulum-----------
-------Bešlija---------------Bekrić-----------Bučan
---------------------Popović/Mešanović-----
Nagradno pitanje, koliko je novih igrača bilo u sastavu ?
6. kultura dijaloga ne prolazi sa pljuvačima i pametnjakovićima. Ne fercera kao što se da primjetiti.
7. Počelo je tako što ti glumiš Amara i golmanskog znalca
8. Vrlo neuspješno
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
ako je stvarno tako ja cu biti ne sretan nego preeeesretan!bosnas_ je napisao/la:Seha produzuje ugovor na godinu dana i na zimu ga prodajemo,to je najpametnije!..partibrejker1921 je napisao/la:Ibrahim Šehić ostaje u Želji, uskoro na zvaničnoj stranici kluba!
Tako je!spajz je napisao/la:ako je stvarno tako ja cu biti ne sretan nego preeeesretan!bosnas_ je napisao/la:Seha produzuje ugovor na godinu dana i na zimu ga prodajemo,to je najpametnije!..partibrejker1921 je napisao/la:Ibrahim Šehić ostaje u Želji, uskoro na zvaničnoj stranici kluba!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
@drop i @nikad izvini svaka čast čitam malo jedina dvojica čiji su postovi za čitat
@partibrejker bilo bi dobro da ostane Šeha ipak je kapiten mora on dvaput dizat(najmanje)onaj pehar i da ne bacaj bombe
@mirzza ja se nadam da ti nisi neko iz uprave jer bi inače propali
I već kad svi nešto pametuju evo od mene jedna NIJAZ OTIŠAO U TORPEDO
Sad malo ozbiljno imamo odličan tim sve dok su Amar i Višća tu(koji je on igračina)i naravno dok je Nijaz(yeb.eš Chucka Norrisa kad Nijaz sam osvoji titulu lige) živ,a da ima podršku upravu(tajnu)
ne ko onih dugih 7 godina
I neću da se petljam rad Amara ni uprave šta god da urade super je mislim šta su ove sezone uradili
VELIK EDIT:@Kongo javi se na pm da ti dadnem adresu da mi pošalješ barem 50 znate bogat čovjek u BiH je onaj ko ima 50 eura u crnom šteku
@partibrejker bilo bi dobro da ostane Šeha ipak je kapiten mora on dvaput dizat(najmanje)onaj pehar i da ne bacaj bombe
@mirzza ja se nadam da ti nisi neko iz uprave jer bi inače propali
I već kad svi nešto pametuju evo od mene jedna NIJAZ OTIŠAO U TORPEDO
Sad malo ozbiljno imamo odličan tim sve dok su Amar i Višća tu(koji je on igračina)i naravno dok je Nijaz(yeb.eš Chucka Norrisa kad Nijaz sam osvoji titulu lige) živ,a da ima podršku upravu(tajnu)
I neću da se petljam rad Amara ni uprave šta god da urade super je mislim šta su ove sezone uradili
VELIK EDIT:@Kongo javi se na pm da ti dadnem adresu da mi pošalješ barem 50 znate bogat čovjek u BiH je onaj ko ima 50 eura u crnom šteku
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- bistrikboy
- Kontakt:
Sa naslovnice Transfermarkta
http://www.transfermarkt.de/de/bekric-n ... 40839.html
http://www.transfermarkt.de/de/bekric-n ... 40839.html
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- kosewsko hill
- Kontakt:
Nista ba, s' pomenutim novcem se jedva prezivljava ovdjeLBJ MVP je napisao/la: VELIK EDIT:@Kongo javi se na pm da ti dadnem adresu da mi pošalješ barem 50 znate bogat čovjek u BiH je onaj ko ima 50 eura u crnom šteku
Dokazano je, ko god ode tako daleko karijera mu ide silaznom putanjom. Njemu je 25 ako se dobro sjecam, i ako stvarno misli da moze uspijeti trebao je otic u BD ili negdje u Njemacku. Moj zakljucak je da Bekric sto prije zeli ubit lovu,jer ima problema sa samopouzdanjem i boji se velikih izazova. Misli ono s' Korejcima cu lahko, a smijem se kladit da ga ceka Pelakova sudbina samo sto je ovaj bio u Japanu al' sve je to isto.
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
A kakva li bi ga sudbina tek cekala u BD u Njemackoj , ako ga u nekakvoj Koreji ceka Pelakova sudbina...možemo samo zamisliti kakva bi ga tek sudbina cekala u Bundesu.KONGO je napisao/la:Nista ba, s' pomenutim novcem se jedva prezivljava ovdjeLBJ MVP je napisao/la: VELIK EDIT:@Kongo javi se na pm da ti dadnem adresu da mi pošalješ barem 50 znate bogat čovjek u BiH je onaj ko ima 50 eura u crnom šteku. Nego stojim iza toga da je Bekric napravio los potez. Pricao je kako Koroman zaradjuje 100.000 mjesecno, nek su njemu dali pola toga. Ipak odbiti BD, pa ja bi prije sjedio na tribinama u Dortmundu i zaradjivao duplo manje i pokusao se dokazati, nego otici toliko daleko.
Dokazano je, ko god ode tako daleko karijera mu ide silaznom putanjom. Njemu je 25 ako se dobro sjecam, i ako stvarno misli da moze uspijeti trebao je otic u BD ili negdje u Njemacku. Moj zakljucak je da Bekric sto prije zeli ubit lovu,jer ima problema sa samopouzdanjem i boji se velikih izazova. Misli ono s' Korejcima cu lahko, a smijem se kladit da ga ceka Pelakova sudbina samo sto je ovaj bio u Japanu al' sve je to isto.
Što opet govori da je Bekrić povukao dobar potez za sebe.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Dobar potez ako misli da ne moze bolje ! Ali je sramotno da (po)najbolji igrac lige ide u neki bezze klub, i za sitnu lovu. Ako je Bekric najbolje sto BiH moze izbacit onda treba tu nasu ligu ukinut. Ipak opet imate muda da kakite po dijaspori
koja daje Pjanica,Ibisevica,Salihovica,Misketa i bukvalno sve sto valja u nasem nogometu. Pa i najbolje navijace
.
Samo sam nekoliko tekmi od Zelje gledao, i ako je Bekric toliko dobar koliko se pise o njemu onda je morao puno bolje od ovog. Ipak zelim mu svu srecu, da zaradi love i da se proda negdje na Zapad. Al' skoro pa sam siguran da ga ceka povratak u BiH nakon malo duzeg odmora na Istoku.
Samo sam nekoliko tekmi od Zelje gledao, i ako je Bekric toliko dobar koliko se pise o njemu onda je morao puno bolje od ovog. Ipak zelim mu svu srecu, da zaradi love i da se proda negdje na Zapad. Al' skoro pa sam siguran da ga ceka povratak u BiH nakon malo duzeg odmora na Istoku.
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
ma ostajali ne ostajali mislim da mozemo biti sigurni u Osima i njegove postupke, valjda zna sta radi
Pa covjek ocito misli da ne može bolje i šta sad?? hocemo li i dalje nastaviti pljuvati po njemu??KONGO je napisao/la:Dobar potez ako misli da ne moze bolje ! Ali je sramotno da (po)najbolji igrac lige ide u neki bezze klub, i za sitnu lovu. Ako je Bekric najbolje sto BiH moze izbacit onda treba tu nasu ligu ukinut. Ipak opet imate muda da kakite po dijasporikoja daje Pjanica,Ibisevica,Salihovica,Misketa i bukvalno sve sto valja u nasem nogometu. Pa i najbolje navijace
.
Njegov izbor i to treba poštovati...da je otišao Zimbabve- opet je sebi otišao, radi sebe.
Nece tebe cekati na forumu da mu neku mudrosti i savjet plasiraš.
Otišao lik u Koreju i vozdra...a sad ti napiši još jedno 10 postova tipa Kako,što, zašto tamo, nema samopouzdanja...ali to ništa nece promjeniti...kako vam ne dosadi da sami sebe ponavljate
Zadnja izmjena: drop, dana/u 09 jun 2010, 21:24, ukupno mijenjano 1 put.
ay sto filozofiraju ovi sto tek ove sezone idu na utakmice , samo su mi jos trebali dijasporci koji pametuju , imate tamo lokalni klubova dobro uredjenih pa po njihovim forumima smarajte ako nemate nista da kazete pametno , vase pljuvanje po nasem timu i nasim igracima nam nije potrebno
Sta tebe briga odakle je ko i ide li na utakmice...Momak uopste ne komentira igru pa da mora gledati utakmice,vec potez jednog 25-godisnjaka koji je otisao bogu iza nogu da gradi karijeru.Allo ba,zna se u kojim se godinama ide tamo,33-38...A on na vrhuncu karijere,u 25-oj potrcao u neki hebeni Incheon,ZA LOVOM.Vidjet cemo kako ce zavrsit,nek bude zadovoljan ako ko Hrgovic bude imao mjesta u nashoj ligi...lottdogg je napisao/la:ay sto filozofiraju ovi sto tek ove sezone idu na utakmice , samo su mi jos trebali dijasporci koji pametuju , imate tamo lokalni klubova dobro uredjenih pa po njihovim forumima smarajte ako nemate nista da kazete pametno , vase pljuvanje po nasem timu i nasim igracima nam nije potrebno
Tko je u vas do sada otisao a tko dosao?nek netko odgovori ako mu se da! 
HSK Zrinjski Mostar
-
Pirke_TM87
- Kontakt:
Hahahah otisao Bekric, Bucan, Simic i Bajic, a dosao Eldar Hasanovic, Elvis Karis, vjerovatno ovaj Gancev, a prava pojacanja se ocekuju u narednoj sedmici ako Bog daBabilon je napisao/la:Tko je u vas do sada otisao a tko dosao?nek netko odgovori ako mu se da!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Otisli: Bucan, Simic, Bekric, BajicBabilon je napisao/la:Tko je u vas do sada otisao a tko dosao?nek netko odgovori ako mu se da!
Dosli:Hasanovic, Gancev(vjerovatno)
Za zivot cijeli!
Trebao se logovati na ovoj forum i sacekati tebe da ga ti prijeteljski i dobronamjerno nasavjetuješ i šta mu je najbolje u karijeri...jel tako??konobar je napisao/la:Sta tebe briga odakle je ko i ide li na utakmice...Momak uopste ne komentira igru pa da mora gledati utakmice,vec potez jednog 25-godisnjaka koji je otisao bogu iza nogu da gradi karijeru.Allo ba,zna se u kojim se godinama ide tamo,33-38...A on na vrhuncu karijere,u 25-oj potrcao u neki hebeni Incheon,ZA LOVOM.Vidjet cemo kako ce zavrsit,nek bude zadovoljan ako ko Hrgovic bude imao mjesta u nashoj ligi...lottdogg je napisao/la:ay sto filozofiraju ovi sto tek ove sezone idu na utakmice , samo su mi jos trebali dijasporci koji pametuju , imate tamo lokalni klubova dobro uredjenih pa po njihovim forumima smarajte ako nemate nista da kazete pametno , vase pljuvanje po nasem timu i nasim igracima nam nije potrebno
Isto ko da je Bekrić neka zalutala ovca pa sad su svi pamtni i svi znaju šta mu je bolje u karijeri ...i to bolje od njega samog
Pa gdje ste vi bili pored Bekrica sve ove godine?? ja znam da sam ga pratio sve ove godine, a vi??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.