FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Da nismo otjerali ovog covjeka, mogli bi se sutra nadati necemu. Opet ce nas sa zapada pratiti sutra ako Bog da iako mu nismo dali pravu sansu.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
SARAJEVOOOO
[spoiler]ZA TEBE ŽIVIMOO, NEKA ZNAJU SVI DA BIĆEMO TI MI DO SMRTI ODANIIIIII[/spoiler]
NA NA NAA, NA NA NA NA NA NAA
[spoiler]PRVA LJUBAVI, NAJVEĆA RADOSTI, POBJEDU DAJ NAM TIIIII[/spoiler][/color]
hajcaaaaaj
[spoiler]ZA TEBE ŽIVIMOO, NEKA ZNAJU SVI DA BIĆEMO TI MI DO SMRTI ODANIIIIII[/spoiler]
[spoiler]PRVA LJUBAVI, NAJVEĆA RADOSTI, POBJEDU DAJ NAM TIIIII[/spoiler][/color]
hajcaaaaaj
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
uNbx je napisao/la:SARAJEVOOOO
hajcaaaaaj
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hoce li tih 10 hiljada pravih ici u tuzlu protiv slobode?brojjedan je napisao/la:Da hoce sutra od 19 do 21 prolom oblaka biti pa da na stadionu ogromna vecina budu onih koji znaju sve igrace i na evropskim nikad ne sjede. Ovi karte nek kupe i kuci na gledanje. Sutra treba SVI da navijamo 90 min. makar nas bude 10 000, al pravih. Prolazimo.
YOU CAN'T PLAY FOR ARSENAL AND GIVE UP, NO MATTER WHAT THE SCORE IS.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Citategzodus1946 je napisao/la:2:2
PostPostao/la egzodus1946 » 25 jul 2018, 20:45
2:2
Je li se ovo komentarisalo? Mozda mi je promaklo ,ne vidim da se nesto javlja , mozda radi prognoze tekme na Kosevu.
OVAJ COVJEK ZNA REZULTAT ,SAMO MUDRO SUTI ,DOK SE KARTE RASPRODAJU
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Izgleda da si fulio temu druze. Arsenal je sprat nizeVieira je napisao/la:Hoce li tih 10 hiljada pravih ici u tuzlu protiv slobode?brojjedan je napisao/la:Da hoce sutra od 19 do 21 prolom oblaka biti pa da na stadionu ogromna vecina budu onih koji znaju sve igrace i na evropskim nikad ne sjede. Ovi karte nek kupe i kuci na gledanje. Sutra treba SVI da navijamo 90 min. makar nas bude 10 000, al pravih. Prolazimo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Em sto stadion nije dovoljno velik, em sto ne mozes fizicki dobiti toliko karti jer je domacin uvijek u ogromnoj prednosti sto se tice raspodjele karata em sto pises gluposti nicim izazvan..Elcor je napisao/la:Izgleda da si fulio temu druze. Arsenal je sprat nizeVieira je napisao/la:Hoce li tih 10 hiljada pravih ici u tuzlu protiv slobode?brojjedan je napisao/la:Da hoce sutra od 19 do 21 prolom oblaka biti pa da na stadionu ogromna vecina budu onih koji znaju sve igrace i na evropskim nikad ne sjede. Ovi karte nek kupe i kuci na gledanje. Sutra treba SVI da navijamo 90 min. makar nas bude 10 000, al pravih. Prolazimo.viewforum.php?f=108
Do utakmice dozvolit samo kačenje pjesama i hajcanje.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
TA ostaje generalni sponzor 
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Prema najavama iz Italije ekipa Gian Piera Gasperinija imat će podršku između 300 i 350 navijača.
Prema određenim informacijama koje su se pojavile na forumima koji okupljaju navijače iz cijeloga svijeta, navijači Atalante na Koševu će biti "pojačani" s manjom grupom najvatrenijih fanova Eintrachta iz Frankfurta, s kojima su u prijateljskim odnosima.
Prema određenim informacijama koje su se pojavile na forumima koji okupljaju navijače iz cijeloga svijeta, navijači Atalante na Koševu će biti "pojačani" s manjom grupom najvatrenijih fanova Eintrachta iz Frankfurta, s kojima su u prijateljskim odnosima.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Em sto pravih bude 100 zato mi nemojte pricati o pravim nego o evropa i derbi navijacima, samo kazem opet kad sve prodje bice 1000 na kosevu jer je to nas mentalitet.MortemHz je napisao/la: Em sto stadion nije dovoljno velik, em sto ne mozes fizicki dobiti toliko karti jer je domacin uvijek u ogromnoj prednosti sto se tice raspodjele karata em sto pises gluposti nicim izazvan..
YOU CAN'T PLAY FOR ARSENAL AND GIVE UP, NO MATTER WHAT THE SCORE IS.
Dobro te kralju sa tim sad, poslije četvrtka pa palamudite o tome, beze ćejf kvarite.
btw, niko ništa ne priča o koreografijama qrcima palcima, sprema li se išta?
btw, niko ništa ne priča o koreografijama qrcima palcima, sprema li se išta?
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Stiglu su

Ko ono rece da ce nas TA ****... Hehe klosari!
Dogovoren produzetak saradnje!
Dogovoren produzetak saradnje!
Nek ih se kući vrati 290 dobro jeHigh je napisao/la:Prema najavama iz Italije ekipa Gian Piera Gasperinija imat će podršku između 300 i 350 navijača.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.