Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ti si, dakle, onaj kojem su svi sa tribina psovali.ThrillerHz je napisao/la:Ja sam jedno vrijeme nosio neku ultra plave boje jaknu i tacno na slikama poslije utakmice mene mozes zapazit iz helikoptera, doduse ispod jakne je bordo majica, al jakna je bila kriminalna![]()
Da, junior karta 2KMPitaristok je napisao/la:jel treba karta za djecu
Junior karta - 2 KM.Pitaristok je napisao/la:jel treba karta za djecu
Imao si ti i ultra plavih postova na ovoj temi!ThrillerHz je napisao/la:Ja sam jedno vrijeme nosio neku ultra plave boje jaknu i tacno na slikama poslije utakmice mene mozes zapazit iz helikoptera, doduse ispod jakne je bordo majica, al jakna je bila kriminalna![]()
Moras pazit boju kad kupujes jaknu, to je od zivotne vaznosti, znali su se ljudi goli kuci vratitiThrillerHz je napisao/la:Ja sam jedno vrijeme nosio neku ultra plave boje jaknu i tacno na slikama poslije utakmice mene mozes zapazit iz helikoptera, doduse ispod jakne je bordo majica, al jakna je bila kriminalna![]()
Ma Sovsic u onoj formi iz Hnl tj lokomotive bi prekuco ovu ligu, veci je problem sto je malo udaren u glavu, tako da mozemo ocekivat od njeg i Messija i Sunjevarica , kako ga preneseMortemHz je napisao/la:Damir Šovšić je odigrao 253 zvanične utakmice za svoje klubove sa svojih 28 godina sto uopste nije lose. Od toga 192 utakmice su u HNL-u. Nije nikakva klasa ali mislim da je i vise nego dobar za ovu ligu. Brine me ocito veliki pad forme.
Po meni najbolji scenario:PRODATE SVE KARTE(dosta clanskih i godisnji),pun ISTOK,na SJEVERU 3/4 hiljade , na ZAPADU 4/5 hiljada i eto ludila . Petnestak hiljada ,grmilo bi(sa svih tribina ,a i sa neba),Italijani izgubljeni u kaljuzi(mi prosli,oni se zale na uslove i UEFA ih protezira , kao u rukometu)skoroalen je napisao/la:Na ovoj vremenskoj prognozi na Win10 javlja sutra naveče od 5 do 9 moguće padavine. Poznavajući naš narod, možemo se halalit sa 20 hiljada. Neće niko na mokrom sjedit, kisnut, ovo ono... Daj Bože da se razvedri oko 7, nek tih sat vremena grije pa nek u prvoj minuti složi pljusak ako hoće, samo da pred početak ne pada.
Vratio bi njega Husref "STA JE" "YEBI SE" igrao bi on , a mozda i repku susjeda vidioMortemHz je napisao/la:Damir Šovšić je odigrao 253 zvanične utakmice za svoje klubove sa svojih 28 godina sto uopste nije lose. Od toga 192 utakmice su u HNL-u. Nije nikakva klasa ali mislim da je i vise nego dobar za ovu ligu. Brine me ocito veliki pad forme.
Pa to, nek dođe svakako.Inijesta je napisao/la:Ma Sovsic u onoj formi iz Hnl tj lokomotive bi prekuco ovu ligu, veci je problem sto je malo udaren u glavu, tako da mozemo ocekivat od njeg i Messija i Sunjevarica , kako ga preneseMortemHz je napisao/la:Damir Šovšić je odigrao 253 zvanične utakmice za svoje klubove sa svojih 28 godina sto uopste nije lose. Od toga 192 utakmice su u HNL-u. Nije nikakva klasa ali mislim da je i vise nego dobar za ovu ligu. Brine me ocito veliki pad forme.
U svakom slucaju ja bi ga doveo, ne gubis puno a mozes dosta toga dobiti, + nije stranac
uNbx je napisao/la:SARAJEVOOOO
[spoiler]ZA TEBE ŽIVIMOO, NEKA ZNAJU SVI DA BIĆEMO TI MI DO SMRTI ODANIIIIII[/spoiler]
NA NA NAA, NA NA NA NA NA NAA
[spoiler]PRVA LJUBAVI, NAJVEĆA RADOSTI, POBJEDU DAJ NAM TIIIII[/spoiler][/color]
hajcaaaaaj
Hoce li tih 10 hiljada pravih ici u tuzlu protiv slobode?brojjedan je napisao/la:Da hoce sutra od 19 do 21 prolom oblaka biti pa da na stadionu ogromna vecina budu onih koji znaju sve igrace i na evropskim nikad ne sjede. Ovi karte nek kupe i kuci na gledanje. Sutra treba SVI da navijamo 90 min. makar nas bude 10 000, al pravih. Prolazimo.
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, BordoSaga2, Chony533, JavierBosnia, johntravolta123, mosarajvosa83, tovusa84 i 92 gosta.