FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- AlfredNobel
- Kontakt:
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Premalo.MortemHz je napisao/la:Izgleda da je prodano 3850 karti zakljucno sa ovim danom.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Joj što ispado' levat sad, otišla budala da se učlani u klub a nisam vidio do kad radi odjel za članstvo, džabe pola grada prešao

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zar ti nisam ja jucer napisao?alacious je napisao/la:Joj što ispado' levat sad, otišla budala da se učlani u klub a nisam vidio do kad radi odjel za članstvo, džabe pola grada prešao![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
MortemHz je napisao/la:Zar ti nisam ja jucer napisao?alacious je napisao/la:Joj što ispado' levat sad, otišla budala da se učlani u klub a nisam vidio do kad radi odjel za članstvo, džabe pola grada prešao![]()
Možda i jesi, ali nisam pročitao
Joj, još malo više od dana do tekme, najgore tek slijedi
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Otidji sutra ako budes imao vremena, steta da propustis finu akciju.alacious je napisao/la:MortemHz je napisao/la:Zar ti nisam ja jucer napisao?alacious je napisao/la:Joj što ispado' levat sad, otišla budala da se učlani u klub a nisam vidio do kad radi odjel za članstvo, džabe pola grada prešao![]()
Možda i jesi, ali nisam pročitao![]()
Joj, još malo više od dana do tekme, najgore tek slijedi
Dino Selimovic najzasluzniji sto TA ostaje uz klub i sto cecollector je napisao/la:Sema na fksinfu izbacio informaciju.BTX je napisao/la:da li neko zna slucajnoBTX je napisao/la:gdje ste procitali to za TA
biti produzena saradnja
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
U saopštenju kluba stoji, svi predmeti koji ugrožavaju nečiju sigurnost.BlueSEVER je napisao/la:Bit ce to sutra x5 i to je to. Znal neko moze li se kisobran unijeti ili opet bez njega na kisu?
Sjeti se Ješića protiv Slobode.
Ja neću ni pokušavat unosit kišobran, pishaj ga.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Gasperini: Teren će biti lošiji nego u prvom meču, ali vjerujem u prolaz dalje

Iskusni Italijan vjeruje da rezultat iz peve utakmice (2:2) ne predstavlja problem za njegovu ekipu, te da će sutra oko 22 sata oni biti ti koji će slaviti na stadionu Koševo.
"Sve se može desiti u ovih posljednjih 90 minuta. I dalje smo favoriti za prolaz dalje. Možemo to uraditi iako će teren biti lošiji nego u prvom susretu. Rezultat iz prve utakmice ne odgovara stanju na terenu tokom 90 minuta igre. Tada smo napravili mnogo grešaka, ali želimo ponoviti isti stil igre. Posvetili smo više pažnje Sarajevu i izanalizirali smo detaljno utakmicu iz Reggio Emilije", rekao je Gasperini koji je dodao da loš rezultat iz prvog meča nije poljuljao ekipu na psihološkom planu.
"U svlačionici je stanje isto, pokušat ćemo ponoviti dobre stvari iz prvog meča, a loše ispraviti. Imamo 90 minuta u kojima se sve odlučuje, ali svi vjerujemo u prolaz dalje. Sarajevo je solidna ekipa, prikazalo je borbu i odličnu defanzivnu organiziranost, te su maksimalno iskoristili svoje prilike. Rezultat 2:2 je težak, ali mi imamo kvalitetu i velike šanse za prolazak dalje", rekao je Gasperini koji neće moći računati na Josipa Iličića, ali će vjerovatno od prve minute zaigrati Remo Freuler.
Susret Sarajevo - Atalanta igra se na stadionu "Asim Ferhatović Hase" sutra od 20:15 sati.

Iskusni Italijan vjeruje da rezultat iz peve utakmice (2:2) ne predstavlja problem za njegovu ekipu, te da će sutra oko 22 sata oni biti ti koji će slaviti na stadionu Koševo.
"Sve se može desiti u ovih posljednjih 90 minuta. I dalje smo favoriti za prolaz dalje. Možemo to uraditi iako će teren biti lošiji nego u prvom susretu. Rezultat iz prve utakmice ne odgovara stanju na terenu tokom 90 minuta igre. Tada smo napravili mnogo grešaka, ali želimo ponoviti isti stil igre. Posvetili smo više pažnje Sarajevu i izanalizirali smo detaljno utakmicu iz Reggio Emilije", rekao je Gasperini koji je dodao da loš rezultat iz prvog meča nije poljuljao ekipu na psihološkom planu.
"U svlačionici je stanje isto, pokušat ćemo ponoviti dobre stvari iz prvog meča, a loše ispraviti. Imamo 90 minuta u kojima se sve odlučuje, ali svi vjerujemo u prolaz dalje. Sarajevo je solidna ekipa, prikazalo je borbu i odličnu defanzivnu organiziranost, te su maksimalno iskoristili svoje prilike. Rezultat 2:2 je težak, ali mi imamo kvalitetu i velike šanse za prolazak dalje", rekao je Gasperini koji neće moći računati na Josipa Iličića, ali će vjerovatno od prve minute zaigrati Remo Freuler.
Susret Sarajevo - Atalanta igra se na stadionu "Asim Ferhatović Hase" sutra od 20:15 sati.
Ma probat ću, valjda me puste s poslaMortemHz je napisao/la: Otidji sutra ako budes imao vremena, steta da propustis finu akciju.
Inače, idem pored scc-a sada prema gradu, kad bus pod pratnjom policije, došli su u grad
- robertkosar
- Kontakt:
Ako je ovo tacno,onda je Evander upravu, nece nas biti ni blizu 20 k.MortemHz je napisao/la:Izgleda da je prodano 3850 karti zakljucno sa ovim danom.
Meni je to nekako premala cifra ako uzmemo u obzir prethodne postove u kojima se spominje da je na pojednim mjestima nestalo karti za određenu tribinu i slično ?
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Gledam vazdan atmosfere od birvaktile, krv ti yebem damari mi igraju...samo da svane sutra
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Jebote Evander je Milan Tarot majke mi, ima l' ijedan post da čovjek nije bio u pravu. 
Gasperini je Musemić Serije A.
Gasperini je Musemić Serije A.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
I meni majkemi isto.alacious je napisao/la:Meni je to nekako premala cifra ako uzmemo u obzir prethodne postove u kojima se spominje da je na pojednim mjestima nestalo karti za određenu tribinu i slično ?
Pa sutra su najvaili kisu ,dosta raje ovih evropski i derbi ce ostati kuci.Sa ovom cifrom prodati karata(ako je tacna) ja ne ocekujem vise od 15 k.
- sarajevo46
- Kontakt:
E jbg čuj kiša nekog može otjerati sa utakmice Sarajevo - Atalanta, nakon 2-2 iz prve tekme.
Ovo je BIH a ne Engleska, ljudi ovdje po navici ulaznice kupuju na dan utakmice pa i pred samu utakmicu. Bit ce 25.000 na stadionu.amypitar je napisao/la:Ako je ovo tacno,onda je Evander upravu, nece nas biti ni blizu 20 k.MortemHz je napisao/la:Izgleda da je prodano 3850 karti zakljucno sa ovim danom.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Od ljudi koje ja znam a da idu na utakmicu nijedan jos nije kupio ulaznicu, medju njima i ja sam.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 40 gostiju.