FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

drinamen
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la drinamen » 03 apr 2012, 23:54

alan ford 26 je napisao/la:Cirkus zvani barcelona
Taj cirkus je razmontirao Milan. Da ne bi golmana i promašaja Mesija primili bi laganica 5 golova.

mumin
Kontakt:

Post Postao/la mumin » 03 apr 2012, 23:57

prvi penal cist, drugi diskutabilan...
Allegri (trener Milana): "Bolja ekipa je prošla dalje. Napravili smo veliku grešku kod prvog jedanaesterca, a drugi je već bio upitan."
Zamislite da je Barci dosuđen jedan penal na San Siru od dva koja su trebala biti dosuđena u prvoj utakmici !!!
Kratko je komentarisao Allegri.
nije se dizala tolika buka poslije prveutakmice i dva nedosudjena penala barci, a sudija napravi jednu gresk u korist barce odma se svi nes zale..sudije grijese prihvatite to nekad pogrijese u korist barcelone nekad protiv barcelone
http://www.youtube.com/watch?v=i4udWjudsSQ
Dvadeset i prve..nastala je ljubav..odkad znam za njega..ne zelim nista drugo..jer Želju volim ludo..

Makaveli
Kontakt:

Post Postao/la Makaveli » 03 apr 2012, 23:59

onaj guardiola bas pogubio konce...hoce on neke formacije fabregas messi...
umjesto da ko covjek postavi 4-3-3 ...i odradi to efikasno...al hajd....obija se sve to o glavu

a odbrana se lako urusava....i napdaju ljudi sa 5-6 igraca komotno....messi i kompanija iz kontranapada u situaciji koje bi ona barca iz prosle godine i pretprosle zabila hladno sporo reaguju i 4 puta nista...

nesto je evidentno lose i trulo....mozda samo forma...formacijom se necu zamarati...

sve u svemu
imate razloga za zabrinutost

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 04 apr 2012, 00:02

nije ni prvi ni zadnji put da je sudija dosudio penal radi povlacenja kod kornera za neku ekipu ,faul je postojao nema dileme ,sve zavisi od sudije do sudije ,neki ne bi svirali(prosla utakmica nad puyolom ) a veceras je sviro ,i nema se tu sta prigovoriti ,faul je ocigledan samo slijep to ne vidi ;), svi ste vi neki strucnjaci,cak i strucniji i od profesionalnih igraca , (citaj- Rio Ferdinand ),sta zna on jel tako ko da se razumije u pravila ,samo igra u nekom mancesteru ... :? ccc djeco draga
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 04 apr 2012, 00:04

Makaveli je napisao/la:onaj guardiola bas pogubio konce...hoce on neke formacije fabregas messi...
umjesto da ko covjek postavi 4-3-3 ...i odradi to efikasno...al hajd....obija se sve to o glavu

a odbrana se lako urusava....i napdaju ljudi sa 5-6 igraca komotno....messi i kompanija iz kontranapada u situaciji koje bi ona barca iz prosle godine i pretprosle zabila hladno sporo reaguju i 4 puta nista...

nesto je evidentno lose i trulo....mozda samo forma...formacijom se necu zamarati...

sve u svemu
imate razloga za zabrinutost
ne bih se slozio bas, Barca dominirala, jedino visoke lopte su im bile problem zbog Ibre majstora, takodje i asistencija za gol Milana Ibra, moglo je komotno biti i 5:1, al da ne bude nista rizika oko prolaza pobrinuli su se neki drugi za sta nije bilo potrebe nikakve.

MARCELO
Kontakt:

Post Postao/la MARCELO » 04 apr 2012, 00:04

Bezze rasprave oko penala.Penali su cisti i ko god kaze da nisu ,pretpostavljam da je to jednostavno iz mrznje prema barci,a ne plod neke objektivne analize.
I ja ih(vas,barcu :D ) mrzim iz dna duse i veceras sam bio veliki fan milana,ali direktne krivce ne treba traziti u sudiji vec u onim uhljupima mexesu i nesti.
Sretno zmajevi!!

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 04 apr 2012, 00:04

drinamen je napisao/la:
Taj cirkus je razmontirao Milan. Da ne bi golmana i promašaja Mesija primili bi laganica 5 golova.
da je babi mu-do, bila bi đedo....da ne bi sudija ispali bi iako su razmontirali milan
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

drinamen
Kontakt:

Post Postao/la drinamen » 04 apr 2012, 00:06

barca_87 je napisao/la:nije ni prvi ni zadnji put da je sudija dosudio penal radi povlacenja kod kornera za neku ekipu ,faul je postojao nema dileme ,sve zavisi od sudije do sudije ,neki ne bi svirali(prosla utakmica nad puyolom ) a veceras je sviro ,i nema se tu sta prigovoriti ,faul je ocigledan samo slijep to ne vidi ;), svi ste vi neki strucnjaci,cak i strucniji i od profesionalnih igraca , (citaj- Rio Ferdinand ),sta zna on jel tako ko da se razumije u pravila ,samo igra u nekom mancesteru ... :? ccc djeco draga
Pusti ko gubi ima pravo da se ljuti :lol:

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 04 apr 2012, 00:07

barca_87 je napisao/la:nije ni prvi ni zadnji put da je sudija dosudio penal radi povlacenja kod kornera za neku ekipu ,faul je postojao nema dileme ,sve zavisi od sudije do sudije ,neki ne bi svirali(prosla utakmica nad puyolom ) a veceras je sviro ,i nema se tu sta prigovoriti ,faul je ocigledan samo slijep to ne vidi ;), svi ste vi neki strucnjaci,cak i strucniji i od profesionalnih igraca , (citaj- Rio Ferdinand ),sta zna on jel tako ko da se razumije u pravila ,samo igra u nekom mancesteru ... :? ccc djeco draga
nije problem faul, faul je postojao, ali trenutak kada je napavljen faul je prije izvodjenja kornera, svi smo videli, pogledaj ti ponovo. znaci trebalo je valjda biti ponovno izvodjene i zuti karton, al to da je Milan igrao sa nekim drugim timom.

drinamen
Kontakt:

Post Postao/la drinamen » 04 apr 2012, 00:09

DANTES je napisao/la:
drinamen je napisao/la:
da je babi mu-do, bila bi đedo....da ne bi sudija ispali bi iako su razmontirali milan
Stvarno? Prvi penal je bio. Treći go je čist ko suza. Ne znam što milan ne šutu na go u drugom poluvremenu?

tech
Kontakt:

Post Postao/la tech » 04 apr 2012, 00:10

Imam osjecaj da ce luzeri i hejteri pricati o tom penalu još jedno mjesec dana, a fanovi drugih klobova (citaj hejteri) ce se solidarisati sa njima vikati Yes.
A niko da prmjeti da omjer šuteva bio 22-3, da su Messi, Thigao i Adriano fulali nemoguce, da je trebalo biti jedno 5-1, da Milan skoro ništa nije napravio u drugom poluvremenu itd.
Ali bitno je ponavljati o penalu :lol: :lol:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 04 apr 2012, 00:13

drinamen je napisao/la: Stvarno? Prvi penal je bio. Treći go je čist ko suza. Ne znam što milan ne šutu na go u drugom poluvremenu?
sudije su šutale dovoljno....ne kontaš ti valjda si još dijete....ovo je krađa i to niko neće promjeniti, ali vidjećeš pravda će kad-tad biti zadovoljena...ko zna možda već u polufinalu....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

tech
Kontakt:

Post Postao/la tech » 04 apr 2012, 00:13

Btw. kad smo vec kod penala - to je ta situacija.

slika

Stotinu puta smo viđali kako se sudi penal u ovakvim situacijama, ali kad je Barca u pitanju onda je opšte kukanje :mrgreen:

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 04 apr 2012, 00:13

drinamen je napisao/la:
DANTES je napisao/la:
drinamen je napisao/la: Taj cirkus je razmontirao Milan. Da ne bi golmana i promašaja Mesija primili bi laganica 5 golova.
Stvarno? Prvi penal je bio. Treći go je čist ko suza. Ne znam što milan ne šutu na go u drugom poluvremenu?
a ti se razumijes u fudbal ko ja u arhiktekturu, jel isto igrati kada je 2:1 i 1:1, i da je zadnjih 20 min bilo 2:1, sta bi se desilo niko ne zna, a to NAJBOLJE ZNAJU navijaci BARCE koji su gledali prvu utakmicu.
mozes na spavanje.

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 04 apr 2012, 00:14

tech je napisao/la:Btw. kad smo vec kod penala - to je ta situacija.

slika

Stotinu puta smo viđali kako se sudi penal u ovakvim situacijama, ali kad je Barca u pitanju onda je opšte kukanje :mrgreen:
De nam navedi tih stotinu puta ... de nam navedi 20 puta ... de mi navedi 5 puta ?
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

mumin
Kontakt:

Post Postao/la mumin » 04 apr 2012, 00:16

DANTES je napisao/la:
drinamen je napisao/la:
e sto nemogu ovih sto znaju sta bi bilo kad bi bilo..odkud tebi to da bi milan proso..aj da su oni igrali nes posebno pa bi reko zakino ih sudija al jedva sut u okvir gola imali i oni bi prosli, a da ne spominjem ne svirane penale u prvom susretu
http://www.youtube.com/watch?v=i4udWjudsSQ
Dvadeset i prve..nastala je ljubav..odkad znam za njega..ne zelim nista drugo..jer Želju volim ludo..

tech
Kontakt:

Post Postao/la tech » 04 apr 2012, 00:16

Genghis, malo si bukvalan ali nadocices vremenom :mrgreen: ne mislim bukvalno stotinu puta :o :shock: to se tako kaže, bolan ne bio

Ado1921
Kontakt:

Post Postao/la Ado1921 » 04 apr 2012, 00:18

MARCELO je napisao/la:Bezze rasprave oko penala.Penali su cisti i ko god kaze da nisu ,pretpostavljam da je to jednostavno iz mrznje prema barci,a ne plod neke objektivne analize.
I ja ih(vas,barcu :D ) mrzim iz dna duse i veceras sam bio veliki fan milana,ali direktne krivce ne treba traziti u sudiji vec u onim uhljupima mexesu i nesti.
I u cjelokupnoj igri Milana koji nisu bili dostojni protivnik Barci iskreno!
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.

FCB

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 04 apr 2012, 00:18

tech je napisao/la:Genghis, malo si bukvalan ali nadocices vremenom :mrgreen: ne mislim bukvalno stotinu puta :o :shock: to se tako kaže, bolan ne bio
navedi tri primjera ovakvog penala i kad su se desili i ja vise nikad necu spomenut ovaj penal...

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 04 apr 2012, 00:19

tech je napisao/la:Genghis, malo si bukvalan ali nadocices vremenom :mrgreen: ne mislim bukvalno stotinu puta :o :shock: to se tako kaže, bolan ne bio
Zato sam rekao da mi navedeš pet primjera ... evo ja čekam ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.