FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
- jasonstatham
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Odličan protivnik!
Izvukli su tim po mjeri, jer će pristup biti ozbiljniji nego protiv ovih sitnijih klubova.
Barcelona ovo prolazi bez problema.
Izvukli su tim po mjeri, jer će pristup biti ozbiljniji nego protiv ovih sitnijih klubova.
Zadnja izmjena: jasonstatham, dana/u 18 dec 2023, 12:32, ukupno mijenjano 1 put.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Odlican protivnik da te nasaketa i otjera Ksavija.
- numanumaye22
- Kontakt:
Barcelona i ozbiljan pristup u Europi ne ide zajedno u recenicu jos od 2017 godine.jasonstatham je napisao/la: ↑18 dec 2023, 12:28Odličan protivnik!
Izvukli su tim po mjeri, jer će pristup biti ozbiljniji nego protiv ovih sitnijih kluba.

Cuj to Barcelona i ozbiljan pristup, pa niko nema blamaza ko oni u Evropi u zadnjih 5 godina.Uvukao se luzerski mentalitet kad je liga prvaka u pitanju i ne bi me ni sekunde cudilo da ispadnu.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Pa kud ćeš dalje kad su od Uniteda uspjeli ispasti prošle sezone. I to u EL.
A Xavija može otjerati samo teški debakl u ligi. Ispadanje od Napolija ga uopšte ne bi ugrozilo.
A Xavija može otjerati samo teški debakl u ligi. Ispadanje od Napolija ga uopšte ne bi ugrozilo.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
50-50 je ovo
- jasonstatham
- Kontakt:
Kakvi navijači, kakvi pesimisti!!
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Kad je Barca ispala od Rome, Roma je bila 50% slabiji protivnik od ovog Napolija, a Barca 50% jača od sadašnjeg stanja. Sretno abd i da se vidimo u četvrtfinalu.
Jesil ti prespavao zadnjih nekoliko godina ili? Kakvi pesimisti druze, samo smo realni, pa 80% timova ove sezone ih skokovalo jer na klupi sjedi amater, jos tome dodaj neefikasne napadace i luzerski mentalitet u LPa i dobijes scenarij u kojem je vrlo lako moguce da popuse od Napolija.
Kakve li će izgovore kepec upotrijebiti nakon što ga Kvicha i Osimhen oduče od života?
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
- jasonstatham
- Kontakt:
Jbg, do prve utakmice ima dva mjeseca, a do uzvratne skoro pa tri. Ogroman je to vremenski period i svašta se može promijeniti. Možda ti se ispuni želja pa i Xavija nogiraju do tada.
S druge strane Napoli nije ni sjena ekipe od prošle godine, šesti su, smijenili Garciu, doveli Mazarrija, ali neki pretjeran napredak nije ostvaren. Ne znam po čemu su eto bolji? Preslušala ih je Barcelona ne tako davno.
Ako s takvim negativnim stavom gledaš utakmice Barcelone, ne znam kako ih uopšte i gledaš.
S druge strane Napoli nije ni sjena ekipe od prošle godine, šesti su, smijenili Garciu, doveli Mazarrija, ali neki pretjeran napredak nije ostvaren. Ne znam po čemu su eto bolji? Preslušala ih je Barcelona ne tako davno.
Ako s takvim negativnim stavom gledaš utakmice Barcelone, ne znam kako ih uopšte i gledaš.
Tako je,sve ce zavisiti od toga u kakvom ce stanju i nasi i napoli biti u februaru, u kakvoj formi i kakav ce zdravstveni bilten biti,tu je jos u januaru prelazni rok pa mozda bude i pojacanjajasonstatham je napisao/la: ↑18 dec 2023, 13:12Jbg, do prve utakmice ima dva mjeseca, a do uzvratne skoro pa tri. Ogroman je to vremenski period i svašta se može promijeniti. Možda ti se ispuni želja pa i Xavija nogiraju do tada.
Smijesno je sad biti pesimista,velik je vremenski period do osmine finala, i barca i napoli trenutno igraju daleko ispod mogucnosti,kako ce biti u februaru vidjet cemo,
Bolje sigurno da smo izvukli kopenhagena il psv, da nas tim polako dize samopouzdanje, napoli moze biti opasan itekako ako budu u formi tada, xavi ce imati izgovor jedino ako bude dosta povrijedjenih
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Pa mnogi gledaju i potom svoje frustracije liječe pljuvačinom. Tim istim prošle sezone ni titula nije valjala.jasonstatham je napisao/la: ↑18 dec 2023, 13:12Jbg, do prve utakmice ima dva mjeseca, a do uzvratne skoro pa tri. Ogroman je to vremenski period i svašta se može promijeniti. Možda ti se ispuni želja pa i Xavija nogiraju do tada.
Istini za volju mnogi ni ne gledaju, što i ne kriju, a ustrajni su u komentiranju.
Sta je sad sa Pedrijem, opet neka povreda
Staklen igrač. Hoće on da glumi Bekenbauera u 17. godini. Eto mu....
- jasonstatham
- Kontakt:
#FCB
Ajd bar nije nista ozbiljno iako brine to njegovo stanje, steta ako ga povrede sjebu jer je bas obecavao, vise od ijednog mladog veznjaka u timu.
Kakav je ovaj švabo noah u barci b, jel ga gledao ko?
Kakav je ovaj švabo noah u barci b, jel ga gledao ko?
- FCBLAUGRANA1987
- Kontakt:
Bas smo mi nezahvalni navijaci… u zadnjih 10 godina osvojili smo ligu 5 puta, RM 3, AM 2…
U zadnjih 6 godina Barcelona osvojila 3 puta, RM 2, AM 1… (Opet nije lose…
U zadnje 3 godine Barcelona 1, RM 1, AM 1… opet makar izjednaceno…
hmmm…
U zadnjih 6 godina Barcelona osvojila 3 puta, RM 2, AM 1… (Opet nije lose…
U zadnje 3 godine Barcelona 1, RM 1, AM 1… opet makar izjednaceno…
hmmm…
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.