Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Prodati Arsavina i dovest Mertensa na krilo
Mertens je stvarno igračinaamunja je napisao/la:Prodati Arsavina i dovest Mertensa na krilo

IN BRENDAN RODGERS WE TRUST !
- frankqqqqq
- Kontakt:
http://www1.skysports.com/football/news ... Sahin-deal" onclick="window.open(this.href);return false;
Guillem tata
Jedva čekam Nurija da vidim, to će biti fantastično pojačanje, fantastično !
Guillem tata

- vedofeelgood
- Kontakt:
Dobro došao Nuri. Nadam se da neces odma dozivjet neku povredu, mozda zbog toga Wenger i odugovlaci to s njim. Znate da igramo sa Stokom
. Smradovi.
Edit : Novi tata - Giroud

Edit : Novi tata - Giroud

Zadnja izmjena: vedofeelgood, dana/u 21 avg 2012, 22:49, ukupno mijenjano 1 put.
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Kad sky objavi onda je to sigurno provjereno,citao sam na sky-u i nas interes ponovni za Yanna tako da bi i on mogao uskoro doci,a sutra ce Nuri osvanut na Arsenal.com !frankqqqqq je napisao/la:http://www1.skysports.com/football/news ... Sahin-deal
Guillem tataJedva čekam Nurija da vidim, to će biti fantastično pojačanje, fantastično !

Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
pomoci ce on nama, samo se ne radujem previse jer su ocito vece mogucnosti da nemamo pravo otkupa... a vecina je upocetku rekla kako bez ovog detalja u ugovoru isti taj Nuri nam ni ne treba... ali eto
da je dovesti jos nekoga na DM
- Marsal
- Kontakt:
Naravno da nam treba, bolje on godinu dana nego Ramsey i Diaby, a nemojte misliti da AW dovodi igrača na posudbu kojeg nema šanse kupit za stalno nekada. Nije stari lisac toliko naivanDesole je napisao/la:pomoci ce on nama, samo se ne radujem previse jer su ocito vece mogucnosti da nemamo pravo otkupa... a vecina je upocetku rekla kako bez ovog detalja u ugovoru isti taj Nuri nam ni ne treba... ali eto

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Llorenteov agentTomorrow [Wednesday] Llorente will speak to his destination. It is very, very possible he will decide to go to the Premier League. I don’t know the [choice of] club at the moment but there are two [interested] clubs. One is in London, and one is in Manchester
daj Bože, da smo mi taj klub, u Cityu čovjek nema mjesta, a Unitedu ne vidim potrebu za njim...
Tottethem je u igri..Desole je napisao/la:Llorenteov agentTomorrow [Wednesday] Llorente will speak to his destination. It is very, very possible he will decide to go to the Premier League. I don’t know the [choice of] club at the moment but there are two [interested] clubs. One is in London, and one is in Manchester
daj Bože, da smo mi taj klub, u Cityu čovjek nema mjesta, a Unitedu ne vidim potrebu za njim...

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Žao mi je što vas moram razočarati ali ubrzo nakon toga je izašlo da mu to nije agent.
Ali svakako da ste u igri. Tottenham ne vjerujem. Adebayor je sada njihov a i spominje se da žele što prije dovesti onog iz Internacionala Brazilca.

Ali svakako da ste u igri. Tottenham ne vjerujem. Adebayor je sada njihov a i spominje se da žele što prije dovesti onog iz Internacionala Brazilca.

Zadnja izmjena: Vidal, dana/u 21 avg 2012, 23:13, ukupno mijenjano 1 put.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta
Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta
- frankqqqqq
- Kontakt:
Ne više, doveli su Adebawhorea, tako da smo to mi vjerovatno, mada možda je to i Chelsea, šta mi znamo.emir18 je napisao/la:Tottethem je u igri..Desole je napisao/la:Llorenteov agentTomorrow [Wednesday] Llorente will speak to his destination. It is very, very possible he will decide to go to the Premier League. I don’t know the [choice of] club at the moment but there are two [interested] clubs. One is in London, and one is in Manchester
Nuri ide na avatar

- Marsal
- Kontakt:
@frankqqqqq
Ja mislim da je Chelsea...očajno im treba novi napadač.
- BluesForever
- Kontakt:
Ne vjerujem da cemo dovoditi Llorientea,najvise se od napadaca spominje Cavani.Marsal je napisao/la:@frankqqqqq

Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
nećemo ni mi, sad sam poprilično siguran.
Sahin će doć i još jedan 99% . sam wenger je najavio 2 pojačanja. yebiga. ja bi volio vidjet Llorentea u arsenalu više nego iko haman
Sahin će doć i još jedan 99% . sam wenger je najavio 2 pojačanja. yebiga. ja bi volio vidjet Llorentea u arsenalu više nego iko haman
Vođa zna.
- Marsal
- Kontakt:
Jok moja baba će dovest Llorentea, normalno da će Chelsea ili Juve jer je City već rezervisao Cavanija.BluesForever je napisao/la:Ne vjerujem da cemo dovoditi Llorientea,najvise se od napadaca spominje Cavani.Marsal je napisao/la:@frankqqqqq
Koliko sam danas upratio sapunica oko Sahina je zavrsena i samo jos ostaje da ovaj bude predstavljen. Takodjer, ponovo se interesujemo za Yanna, te bi prelazni rok trebali zavrsiti sa ova 2 igraca.
Sto se tice Llorentea, mislim da nema sanse da ga mi dovedemo, jer postoje klubovi koji mogu platiti vise od nas i kojima je napadac dosta potrebniji. Da li ce to biti Celzi, Tottenham ili Juventus, vidjet cemo, a danas se pojavila i izjava Llorentea u kojoj stoji da je zadovoljan u Bilbau i da ce tamo ostati.
Sto se tice Llorentea, mislim da nema sanse da ga mi dovedemo, jer postoje klubovi koji mogu platiti vise od nas i kojima je napadac dosta potrebniji. Da li ce to biti Celzi, Tottenham ili Juventus, vidjet cemo, a danas se pojavila i izjava Llorentea u kojoj stoji da je zadovoljan u Bilbau i da ce tamo ostati.
-
- Kontakt:
Arsenal to use Alex Song money to bid for Cheick Tiote from Newcastle, according to Caughtoffside.com
- vedofeelgood
- Kontakt:
Ja zelim Llorentea u Arsenalu iz ovih stopa

If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Arsene Wenger
Evo citam da je Cazorla izjavio kako se za igrace koji su otisli (RVP i Song) trebaju dovesti zamjene.
Moguce je da ce doci jos neko.
Mene najvise zanima hoce li Sahina biti moguce otkupiti ili je Arsenal ipak odustao od te opcije?! Navodno je to bio najveci problem, Arsenal htio mogucnost otkupa a ovi nisu. Sad kad je dogovor postignut, zanima me ko je popustio. Ako je Wenger znao biti tvrdoglav kad ne treba, nadam se da je bio i sada kad treba.
Opet prelazni rok ulazi u ljepsu fazu.
Ja bi bio zadovoljan i sa jos samo jednim transferom, zamjenom za Songa. Naravno da jos jedan dobar napadac nije na odmet.
Moguce je da ce doci jos neko.
Mene najvise zanima hoce li Sahina biti moguce otkupiti ili je Arsenal ipak odustao od te opcije?! Navodno je to bio najveci problem, Arsenal htio mogucnost otkupa a ovi nisu. Sad kad je dogovor postignut, zanima me ko je popustio. Ako je Wenger znao biti tvrdoglav kad ne treba, nadam se da je bio i sada kad treba.

Opet prelazni rok ulazi u ljepsu fazu.

Ja bi bio zadovoljan i sa jos samo jednim transferom, zamjenom za Songa. Naravno da jos jedan dobar napadac nije na odmet.
- Marsal
- Kontakt:

Koji lav

Sad znam što tražimo lijevog beka a ne desnog.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.